• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر شماره چشمتون ثابت شده دیگه مشکلی نیست. اما در مورد آستیگماتتون باید بررسی بشه. زاویه و میزان دقیقش مهمه. البته به نظر میاد الان با روش های مختلف جراحی جدید مثل Advanced PRK بشه آستیگمات رو درمان کرد.

دوست عزیز شرایط منم مثل شما بود و 6 ماه پیش (تو سن 24 سالگی) لازک کردم ولی هنوز بینایی چشم چپم کامل نشده و تا حدود زیادی آستیکماتش باقی مونده که اذیتم میکنه.
ضمن اینکه عواملی غیر از نمره چشم هم باید بررسی بشه (مثل ضخامت قرنیه) تا بشه با قطعیت گفت میتونید عمل کنید یا خیر.

با تشکر از شما دوستان ولی بابا به خدا من قلبم ضعیفه ایجور نگید تو رو خدا

یعنی این استیگماتیسم من درس بشو نیست؟

دوست عزیز شاید شما جای خوبی عمل نکردید؟کجا عمل کردید؟

مثلا شما برید تو سایت بیمارستان نور میبینید نوشته که قادرن استیگماتیسم تا 5 درجه رو بهبود بدن(تو قسمت سوالات رایج) پس یعنی چرت گفتن؟اقا گیریم ضخامت قرنیه کافی باشه و چشمونم اماده عمل باشه یعنی ممکنه باز استیگمات بعد از عمل بمونه؟اک هی بخشکی شانس کچل ما اخه ای استگماتیسم چه بلایی بود بر ما نازل شد؟به خدا چند ساله همش دلمون به این عمله خوش بود حالا اینم از این مثل اینکه این چش ما چش بشو نیس

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از شما دوستان ولی بابا به خدا من قلبم ضعیفه ایجور نگید تو رو خدا

یعنی این استیگماتیسم من درس بشو نیست؟

دوست عزیز شاید شما جای خوبی عمل نکردید؟کجا عمل کردید؟

مثلا شما برید تو سایت بیمارستان نور میبینید نوشته که قادرن استیگماتیسم تا 5 درجه رو بهبود بدن(تو قسمت سوالات رایج) پس یعنی چرت گفتن؟اقا گیریم ضخامت قرنیه کافی باشه و چشمونم اماده عمل باشه یعنی ممکنه باز استیگمات بعد از عمل بمونه؟اک هی بخشکی شانس کچل ما اخه ای استگماتیسم چه بلایی بود بر ما نازل شد؟به خدا چند ساله همش دلمون به این عمله خوش بود حالا اینم از این مثل اینکه این چش ما چش بشو نیس

این درمان آستیگمات شرایط خاصی داره که باید اجراز بشه. نگران نباش و امیدوار باش. بهتره حتما یک دکتر شما رو ببینه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوست عزیز اولا باید ضخامت قرنیه رو بررسی کرد و اگر ضخامت اچازه بده شاید بشه درمانش کرد(با توجه به زاویه )
دوما من فکر می کنم منظور شما لنز های فیکیک هست. بله با لنز های فیکیک میشه آستیگمات رو درمان کرد اما این عمل نوعی عمی invasive‌هست یعنی در اون چشم شکافته میشه و یک عینک میناتوری (نوعی لنز) در داخل چشم قرار می گیره. لطفا پست های صفخات اول من رو ببینید کاملا توضیح دادم.
ممنون دوست عزیز
این لنزی که میگم توی اینترنت دیدم نوشته بود مثلا لنزه یه مدت استفاده میشه , بعد استیگماتیسم برطرف میشه بعد کم کم باید استفادشو کم کرد , بعد دیگه اصلا نزد , بعد یه مدت هم دوباره استیگمات برمیگرده و دوباره باید استفاده کرد , فکر نکنم اینی باشه که توی چشم گذاشته میشه , همچین چیزی داریم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون دوست عزیز
این لنزی که میگم توی اینترنت دیدم نوشته بود مثلا لنزه یه مدت استفاده میشه , بعد استیگماتیسم برطرف میشه بعد کم کم باید استفادشو کم کرد , بعد دیگه اصلا نزد , بعد یه مدت هم دوباره استیگمات برمیگرده و دوباره باید استفاده کرد , فکر نکنم اینی باشه که توی چشم گذاشته میشه , همچین چیزی داریم؟

شما لنز های سخت رو می گید. این لنز ها هنوز توسط FDA‌ تایید نشده. کلا در مقوله پزشکی هر سال هزار ها روش درمانی وارد میشه. اما فقط اونهایی رو که FDA‌تایید می کنه رواج پیدا می کنه. در این مورد شنیده بودم اما در ایران استفاده نمی شه و یا اگرم میشه خیلی کمه که من چیزی نشنیده بودم.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ممنون از شما که وقت می ذارین
1-من در رفتگی عدسی ارثی دارم اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی بفرمائید
2-از کودکی عینک می زنم والان 29 سالمه
3-بعد از اینکه شماره عینکم ثابت شد دیدم کم کم کم شد و الان با عینک هم دیدم کمه
4-قزوین هستم
5-دکتر تبریزی پسر عمومو تو بیمارستان دهخدا عمل کرده (تو سن نوجوانی) نتیجه خوب بوده
مرسی مرسی مرسی

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ممنون از شما که وقت مي ذارين
1من در رفتگي عدسي ارثي دارم اگر اطلاعاتي دارين راهنمايي بفرمائید
مرسی

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت رو کمی بالا گفتن. لنز هات دانه ای 1 تومن در میاد اما در مورد هزینه عمل بستگی داره به محل عمل و دکتر

منشی دکتر هاشمیان به من گفت هزینه عمل 2 میلیون وهزینه لنزها 4 تا 5 میلیون یا حتی بیشتر در می اد!الان هم عیده نمی تونم از جاهای دیگه قیمت بگیرم.مگه می خوان بمب اتم تو چشمم بذارن...گفت بیمه هم 200 300 ازهزینه لنزو میده.اینم از شانس ما .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنون از شما که وقت می ذارین
1-من در رفتگی عدسی ارثی دارم اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی بفرمائید
2-از کودکی عینک می زنم والان 29 سالمه
3-بعد از اینکه شماره عینکم ثابت شد دیدم کم کم کم شد و الان با عینک هم دیدم کمه
4-قزوین هستم
5-دکتر تبریزی پسر عمومو تو بیمارستان دهخدا عمل کرده (تو سن نوجوانی) نتیجه خوب بوده
مرسی مرسی مرسی

سلام دوست عزیز.
شما مستعد عمل آب مروارید هستید که با این روش هم دیدتون خوب میشه و هم دیگه لازم نیست عینک بزنید.
حتما برید پیش دکتر تبریزی کارشون عالیه.
سلام من رو برسونید. من رو به خوبی میشناسند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منشی دکتر هاشمیان به من گفت هزینه عمل 2 میلیون وهزینه لنزها 4 تا 5 میلیون یا حتی بیشتر در می اد!الان هم عیده نمی تونم از جاهای دیگه قیمت بگیرم.مگه می خوان بمب اتم تو چشمم بذارن...گفت بیمه هم 200 300 ازهزینه لنزو میده.اینم از شانس ما .

دوست عزیز شما حالا به یک دکتر دیگه هم سر بزن .
مثلا می تونید برید کلینیک مرکزی پیش دکتر مسیح هاشمی یکی از با انصاف ترین دکتر های تهران هستند.

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی مرسی از راهنمایتون
یه سوال این جراحی که گفتین بیشتر متخصص چشم - فوق تخصص جراحی شبکیه و لیزر هستند . و فکر نکنم تخصصشون تو زمینه کاشت لنز باشه درسته؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی مرسی از راهنمایتون
یه سوال این جراحی که گفتین بیشتر متخصص چشم - فوق تخصص جراحی شبکیه و لیزر هستند . و فکر نکنم تخصصشون تو زمینه کاشت لنز باشه درسته؟

نگران نباشید. دکتر مسیح هاشمی یکی از با انصاف ترین های تهران هستند. اگر لازم باشه شما رو به کس دیگه ای معرفی می کنن. من دلم می خواست بدونم ایشون برای عمل فیکیک چه قیمتی رو پیشنهاد می دن. برای اینکه قیمتی که ایشون می گن واقعا درسته.

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی چون در شهرستان هستم دسترسی ندارم اما بامطبشون تماس می گیرم می پرسم واطلاع می دم.پس در زمینه کاشت لنز هم هستن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
برای تنبلیِ چشمِ درمان نشده، درمانی پیدا شده؟

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت آقای یاسینی
سال نو مبارک - امیدوارم سال خوبی داشته باشید

من 23 بهمن عمل شدم و دکتر گفت 2هفته بعد میتونم مطالعه کنم اما الان تو دیدن خیلی مشکل دارم و تاریه دیدم خیلی شدیده
درضمن وقتی در معرض نور باشم مثلاً نور روز، سردردای خیلی شدیدی میگیرم که مرکزش توی چشمم هست.
با این اوضاع بنظرتون من باید چیکار کنم - بنظرتون 19هم میتونم کلاس برم؟(قبلا گفتم که دانشجو هستم، رشته کامپیوتر)

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت آقای یاسینی
سال نو مبارک - امیدوارم سال خوبی داشته باشید

من 23 بهمن عمل شدم و دکتر گفت 2هفته بعد میتونم مطالعه کنم اما الان تو دیدن خیلی مشکل دارم و تاریه دیدم خیلی شدیده
درضمن وقتی در معرض نور باشم مثلاً نور روز، سردردای خیلی شدیدی میگیرم که مرکزش توی چشمم هست.
با این اوضاع بنظرتون من باید چیکار کنم - بنظرتون 19هم میتونم کلاس برم؟(قبلا گفتم که دانشجو هستم، رشته کامپیوتر)

مینا جان به نظر من بمون خونه استراحت کن تا کاملا خوب شی چشمات قطعا مهمتر از درسته.بابا درس که قابل جبرانه مخصوصا کامپیوتر!منم رشتم کامپیوتر بود ما هم یه زمانی مثل شما تمام این مراحلو طی کردیم همش استرس کلاس رفتنو نرفتن وامتحان و... این چیزها رو داشتیم اما یه زمانی میاد که به خودت میگی ای بابا بیخودی نگران بودم. حالا یکم هم عقب بمونی باور کن هیچ اتفاقی نمی افته!من شاگرد ممتاز کامپیوتر بودم اما الان 2 ساله که هنوز نرفتم مدرکمو بگیرم رشته کامپیوتر خیلی به درسو مدرک ربطی نداره.امیدوارم همیشه سالمو موفق باشی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برای تنبلیِ چشمِ درمان نشده، درمانی پیدا شده؟

در سنین پایین با عینک به راحتی درمان میشه. در سنین بالا نیاز به لیزر داره که متیافانه اون هم در سن بالاتر (حدود 40) بیشتر مواقع دوباره بر میگرده.

بالا