• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
چه خوب من بیمه تکمیلی دارم اما نمی دونم همه بیمه ها ی تکمیلی رو قبول می کنن یا نه
اقای یاسینی کمک بزرگی به من کردید می شه یه جراح خوب از اصفهان به من معرفی کنید؟

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام aida 1975 میتونم بپرسم شماره چشمتون قبل از عمل چند بوده و الان چنده؟

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

سوالی داشتم:
کسی که یکبار عمل لیزیک رو انجام داده و لی متاسفانه نمره چشمش برگشته باشه میتونه دوباره این عمل رو انجام بده؟ یازده سال پیش این عمل رو انجام داده باشه و چشمش نزدیک بین و آستیگمات بوده.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز دکترتون کی بوده. لطفا اسم ببرید.
این مورد شما یک دلیل بسیار ساده داره. چرا عجله کردی ؟
شماره چشم شما ثابت نشده بوده و به همین دلیل بعد از عمل باز هم شماره چشمتون بالارفته.
معمولا تا 24 سال صبر می کنن اما بعضی از عزیزان کمی عجله دارند.
دکتری که جدیدا پیششون رفتم دکتر مقاره عابد هستن اما پزشکی که چشمم رو عمل کردن ایشون نیستن.دکتر مقاره بعد از دیدن عکسها گفتن regression بوده نه progression.

Aida 1975

Registered User
لایک‌ها
224
دوست عزیز خیلی با دقت این سری عمل کنید. حتما یک دکت رخوب مشخص کنید.
کدوم شهر هستید.

بله...درست میفرمایید.هم یک دکتر خوب و هم یک مرکز لیزر معتبر.تهران هستن بیمار ما و سری قبل کلینیک نوین دیدگان رفتن.
متشکرم

راستش دوست عزیز این مشکل یکی از اقوام هست و شماره چشم چپشون قبل از عمل 3.5 و چشم راست 3 بوده.البته نمیدونم این مدل درستی هست که گفتم یا نه؟ الان بکل آستیگماتش برگشته و نزدیک بینی کمی کمتر از قبل شده.

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم از اقای یاسینی

من چشمم یکی 5.5 و یکی 5.75 نزدیک بینه و البته با استیگماتیسم که یکی 3.5 و یکی 3.25 هستش

سنم 21

نزدیک 9 ساله از عینک استفاده میکنم ولی واقعا دیگه خسته شدم از عینک به خاطر همه مسایلی که واقعا تموم عینکی ها رو ازار میده میخوام اگه خدا بخواد تابستون امسال لیزیک (یا لازیک یا حالا هر چی!!!) و طبق تحقیقاتم کلینیک نور رو تو تهران واسه عملم انتخاب کردم

یه خرده میترسم
به نظرتون که چشم من واسه عمل میتونه کاندید خوبی باشه؟

سوال دیگه اینکه هزینه ی توپوگرافی جداگونه حساب میشه یا به قول دوستان مثلا میگن فلان مکان یک و دویست خرج داره با توپوگرافی یا بی توپوگرافی؟من تابستون امسال واسه معافیت سربازیم یه بار رفتیم چند تا از این ارب اسکن و نمیدونم چی چیا هزینش خودش 350 تومن شد البته میارزید چون معافی رو گرفتم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مادر من لنز جفت چشم اش رو عوض کرده و اون لنزی که خریدیم تو سایت اش نوشته که دیگه به عینک نیازی نیست بعد از جراحی ولی ایشون برای خواندن هنوز به عینک نیاز داره .. مشکل کجاست .. نکنه لنز تو بیمارستان عوض کردن

اولا دوست عزیز اسم لنز رو ننوشتین. یک راهنمایی به شما می کنم. روی دفترچه بیمارستان مادرتون یک برچسب زدن مربوط به لنز داخلی چشمی یک کد داره و یک اسم. اونرو به من بگید تا بهتون بگم چه لنز براشون گذاشته شده. بعضی وقتها باب شده در بیمارستان ها می گن مثلا فلان لنز استفاده میشه ولی یک لنز دیگکه می ذارن.

دوما جز لنز های مولتی فوکال و پروگرسیو بقیه لنز های داخل جشمی از قابلیت فوکوس برخوردار نیستند. به همین دلیل یکی از دو دید (دور یا نزدیک) نیاز به عینک خواهد داشت. معمولا پزشکان دید دور را خوب می کنن و دید نزدیک نیاز به عینک خواهد داشت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چه خوب من بیمه تکمیلی دارم اما نمی دونم همه بیمه ها ی تکمیلی رو قبول می کنن یا نه
اقای یاسینی کمک بزرگی به من کردید می شه یه جراح خوب از اصفهان به من معرفی کنید؟

دو تا دکتر خوب به شما معرفی می کنم.
دکتر قریشی
دکتر ساووج

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتری که جدیدا پیششون رفتم دکتر مقاره عابد هستن اما پزشکی که چشمم رو عمل کردن ایشون نیستن.دکتر مقاره بعد از دیدن عکسها گفتن regression بوده نه progression.

اصلا نگران نباشید. یکی از بهترین دکتر های تهران را انتخاب کرده اید.
حتما سلام من رو برسونید. اگر من رو یادشون نیومد بگید یاسینی از تیم فروش AMO

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم از اقای یاسینی

من چشمم یکی 5.5 و یکی 5.75 نزدیک بینه و البته با استیگماتیسم که یکی 3.5 و یکی 3.25 هستش

سنم 21

نزدیک 9 ساله از عینک استفاده میکنم ولی واقعا دیگه خسته شدم از عینک به خاطر همه مسایلی که واقعا تموم عینکی ها رو ازار میده میخوام اگه خدا بخواد تابستون امسال لیزیک (یا لازیک یا حالا هر چی!!!) و طبق تحقیقاتم کلینیک نور رو تو تهران واسه عملم انتخاب کردم

یه خرده میترسم
به نظرتون که چشم من واسه عمل میتونه کاندید خوبی باشه؟

سوال دیگه اینکه هزینه ی توپوگرافی جداگونه حساب میشه یا به قول دوستان مثلا میگن فلان مکان یک و دویست خرج داره با توپوگرافی یا بی توپوگرافی؟من تابستون امسال واسه معافیت سربازیم یه بار رفتیم چند تا از این ارب اسکن و نمیدونم چی چیا هزینش خودش 350 تومن شد البته میارزید چون معافی رو گرفتم

دوست عزیز دو تا نکته.
اولا سن شما کمی کمه به نظر من شما که صبر کردی تا 23 سالگی صبر کن. البته این منوط به اینه که 2 ساز ثابت شدن شماره چشم شما بگذره.
دوما اصلا نگران نباش. کلینیک نور یک یاز بهترین کلینیک های خاور میانه است.
سوما لازک و لیزیک رو دکتر مشخص می کنه.
چهارمم توپوگرافی قرنیه رو میشه برای لیزیک استفاده کرد اما متاسفانه به دلیل اینکه دستگاههای لیزر بیمراستان های مختلف متفاوت هستند بایستی دوباره این عکس گرفته بشه. التبه فکر می کنم 50 یا 60 تومن تو نور در میاد.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اولا دوست عزیز اسم لنز رو ننوشتین. یک راهنمایی به شما می کنم. روی دفترچه بیمارستان مادرتون یک برچسب زدن مربوط به لنز داخلی چشمی یک کد داره و یک اسم. اونرو به من بگید تا بهتون بگم چه لنز براشون گذاشته شده. بعضی وقتها باب شده در بیمارستان ها می گن مثلا فلان لنز استفاده میشه ولی یک لنز دیگکه می ذارن.
.

اقای یاسینی واسه اینکه این مورد (عوض کردن لنز)خدایی نکرده پیش نیاید میشه دقیقا بگین باید چیکار کرد!؟
واقعا ممنون که این نکاتو هم گوشزد می کنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی واسه اینکه این مورد (عوض کردن لنز)خدایی نکرده پیش نیاید میشه دقیقا بگین باید چیکار کرد!؟
واقعا ممنون که این نکاتو هم گوشزد می کنید

دوست عزیز این مورد در مورد شما صدق نمی کنه. این لنز مربوط به آب مرواریده و یا اون فرق می کنه. ولی شما نگران نباشید. لنز های فیکیک دیگه تعویض نمی شن.

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز دو تا نکته.
اولا سن شما کمی کمه به نظر من شما که صبر کردی تا 23 سالگی صبر کن. البته این منوط به اینه که 2 ساز ثابت شدن شماره چشم شما بگذره.
دوما اصلا نگران نباش. کلینیک نور یک یاز بهترین کلینیک های خاور میانه است.
سوما لازک و لیزیک رو دکتر مشخص می کنه.
چهارمم توپوگرافی قرنیه رو میشه برای لیزیک استفاده کرد اما متاسفانه به دلیل اینکه دستگاههای لیزر بیمراستان های مختلف متفاوت هستند بایستی دوباره این عکس گرفته بشه. التبه فکر می کنم 50 یا 60 تومن تو نور در میاد.

lمرسی از جوابتون

والا اقای یاسینی عزیز من وقتی 18 سالم بود رفتم اقا دکیه میگفت باید بالا 20 سالت باشه حالا 21 سالم شده شما میگید 23 سال!!!بابا به خدا مردیم از بس شنا نرفتیم، عینک افتابی نزدیم و و و ..... از اینم بگذره من بیمه تکمیلیم که مربوط به بیمه طلایی فرهنگیانه(بیمه ایران) تا 22 سالگی منو پوشش میده واسه همین میگم تا میتونم ازش استفاده کنم

ولی اینم بگم که شماره چش من تقریبا الان نزدیک 2 سال میشه که ثابته(البته فکر کنم یه 0.25 اضاف شده که اونم با توجه به کارکردی نزدیک روزی 7 ساعت با کامپیوتر دیگه طبیعی باشه

فقط یه چیز نگفتی که با توجه به شماره چشمم ایا من کاندید مناسبی هستم یا نه اخه مخصوصا استیگماتم یه خرده دیگه زیادیه

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
ایا استفاده از لنز باعث کاهش ضخامت قرنیه و در نتیجه باعث ایجاد مشکل در جراحی چشم می شه؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
دوتا سوال
یکی اینکه شماره استیگمات ۱ رو پیشنهاد میشه لیزیک کرد؟
دوم اینکه میگن یه لنز هایی هست به مرور استیگماتیسم رو بر طرف میکنه این درسته؟
یه مقدار توضیح بدید
ممنون

Sent from my iPod touch using Forum Runner

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
lمرسی از جوابتون

والا اقای یاسینی عزیز من وقتی 18 سالم بود رفتم اقا دکیه میگفت باید بالا 20 سالت باشه حالا 21 سالم شده شما میگید 23 سال!!!بابا به خدا مردیم از بس شنا نرفتیم، عینک افتابی نزدیم و و و ..... از اینم بگذره من بیمه تکمیلیم که مربوط به بیمه طلایی فرهنگیانه(بیمه ایران) تا 22 سالگی منو پوشش میده واسه همین میگم تا میتونم ازش استفاده کنم

ولی اینم بگم که شماره چش من تقریبا الان نزدیک 2 سال میشه که ثابته(البته فکر کنم یه 0.25 اضاف شده که اونم با توجه به کارکردی نزدیک روزی 7 ساعت با کامپیوتر دیگه طبیعی باشه

فقط یه چیز نگفتی که با توجه به شماره چشمم ایا من کاندید مناسبی هستم یا نه اخه مخصوصا استیگماتم یه خرده دیگه زیادیه

دوست عزیز شرایط منم مثل شما بود و 6 ماه پیش (تو سن 24 سالگی) لازک کردم ولی هنوز بینایی چشم چپم کامل نشده و تا حدود زیادی آستیکماتش باقی مونده که اذیتم میکنه.
ضمن اینکه عواملی غیر از نمره چشم هم باید بررسی بشه (مثل ضخامت قرنیه) تا بشه با قطعیت گفت میتونید عمل کنید یا خیر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
lمرسی از جوابتون

اگر شماره چشمتون ثابت شده دیگه مشکلی نیست. اما در مورد آستیگماتتون باید بررسی بشه. زاویه و میزان دقیقش مهمه. البته به نظر میاد الان با روش های مختلف جراحی جدید مثل Advanced PRK بشه آستیگمات رو درمان کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ایا استفاده از لنز باعث کاهش ضخامت قرنیه و در نتیجه باعث ایجاد مشکل در جراحی چشم می شه؟

نه دوست عزیز . اینکه می گن 2 ماه قبل از عمل از لنز استفاده نکنید دلیل دیگه ای داره.
اینو قبلا هم گفتم. لایه سلولی بیرون قرنیه هیچ رگ خونی نداره به همین دلیل اکسیژن مورد نیازش رو از هوای بیرون می گیره. لنز های تماسی سعی می کنن اکسیژن مورد نیاز این لایه رو فراهم کنن اما به مرور زمان به دلیل پروتیین گیری و جرم گیری دیگه اکسیژن رو عبور نمی دن. برای همین ممکنه لایه بیرونی قرنیه در زمان عمل ملتهب باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوتا سوال
یکی اینکه شماره استیگمات ۱ رو پیشنهاد میشه لیزیک کرد؟
دوم اینکه میگن یه لنز هایی هست به مرور استیگماتیسم رو بر طرف میکنه این درسته؟
یه مقدار توضیح بدید
ممنون

Sent from my iPod touch using Forum Runner

دوست عزیز اولا باید ضخامت قرنیه رو بررسی کرد و اگر ضخامت اچازه بده شاید بشه درمانش کرد(با توجه به زاویه )
دوما من فکر می کنم منظور شما لنز های فیکیک هست. بله با لنز های فیکیک میشه آستیگمات رو درمان کرد اما این عمل نوعی عمی invasive‌هست یعنی در اون چشم شکافته میشه و یک عینک میناتوری (نوعی لنز) در داخل چشم قرار می گیره. لطفا پست های صفخات اول من رو ببینید کاملا توضیح دادم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز شرایط منم مثل شما بود و 6 ماه پیش (تو سن 24 سالگی) لازک کردم ولی هنوز بینایی چشم چپم کامل نشده و تا حدود زیادی آستیکماتش باقی مونده که اذیتم میکنه.
ضمن اینکه عواملی غیر از نمره چشم هم باید بررسی بشه (مثل ضخامت قرنیه) تا بشه با قطعیت گفت میتونید عمل کنید یا خیر.

دقیقا. برای اون میزان که باقی مونده حتما به یک پزشک دیگه مراجعه کنید.

بالا