• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
من با ممنشی اقای هاشمی تماس گرفتم و اونم این قیمتو داد.مثل اینکه قیمت دلار باعث این مساله شده!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من با ممنشی اقای هاشمی تماس گرفتم و اونم این قیمتو داد.مثل اینکه قیمت دلار باعث این مساله شده!
والا خیلی جالبه وقتی ما می خوایم یک جنس رو بفروشیم بعضی از آقایان پزشک هزار بار سوال می کنن که دلار که دولتیه و فلانه و بساره. حالا اینطور می گن. میشه بفرمایید منشی کدوم دکتر هاشمی . مسیح حسن و.... کدوم یکی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا خیلی جالبه وقتی ما می خوایم یک جنس رو بفروشیم بعضی از آقایان پزشک هزار بار سوال می کنن که دلار که دولتیه و فلانه و بساره. حالا اینطور می گن. میشه بفرمایید منشی کدوم دکتر هاشمی . مسیح حسن و.... کدوم یکی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام عید شما مبارک باشه.گفتم شاید بد نباشه مورد خاص چشمم رو اینجا عنوان کنم شاید به درد بقیه بخوره! من حدود 12 سال پیش زمانی که 19 ساله بودم چشمام رو لیزیک کردم.اون موقع شماره هر چشم حدود 8 نزدیکبین بود بدون آستیگمات. بلافاصله بعد از عمل دید خیلی خوبی داشتم اما به مرور تار تر شد به طوری که الان شماره چشمهام 2 و 2/75 هست و مجبور به استفاده از عینک هستم.جالبیش اینه که من قبل عمل در پرونده ام ضخامت قرنیه ام 530 هست و در حال حاضر بعد از 2 بار پاکی متری اولتراسونیک ضخامت 485 هست در حالی که 120 میکرون بافت برداشته بودن!!!! و دکتر میگه که قرنیه ات دوباره بافت ساخته و به همین دلیل هم چشمت ضعیف شده.این قضیه رو قبل از عید فهمیدم و برام خیلی عجیب بود البته دکتر هم متاسفانه زیاد حوصله نداشت بهم توضیح بده که چرا اینجوری شده.ولی من رو اینترنت و مقالات اینجوری متوجه شدم که هر چی شماره چشم بالاتر باشه قبل از عمل این اتفاق با شدت بیشتری میفته.البته دکتر گفت با استفاده از میتومایسین سی در حال حاضر میشه تا حدودی جلوی این قضیه رو گرفت.

دوست عزیز دکترتون کی بوده. لطفا اسم ببرید.
این مورد شما یک دلیل بسیار ساده داره. چرا عجله کردی ؟
شماره چشم شما ثابت نشده بوده و به همین دلیل بعد از عمل باز هم شماره چشمتون بالارفته.
معمولا تا 24 سال صبر می کنن اما بعضی از عزیزان کمی عجله دارند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر
اقای یاسینی برای انحراف چشمم بعد از عمل لنز داخل چشمی حتما باید جر احی کنم؟راه دیگه نداره؟جراحیش اسونه یا سخت وهزینش چقدر میشه؟
بیشتر افراد میگن استفاده از عینک سبب گودی چشم ویا حتی انحراف چشم می شه بعضی مقالات اینو تکذیب میکنن خواستم نظر شما رو بدونم
واینکه چشم پزشک می تونه تشخیص بده که علت ضعف چشم من تنبلی چشم بوده یا نه چون کمی شک دارم

اولا دکتر چشم به راحتی با نگاه کردن به چشم شما پشت الیت لمپ به راحتی می فهمه علت ضعف دید شما چیه.
دوما عینک باعث کودی چشم ها نمیشه و این حرف ها بی پایه و اساسه.
سوما عمل انجراف یک عمل زیبایی محسوب میشه و اونرو هم هر دکتری انجام نمی ده. اما د رکل عمل خیلی سختی نیست. در مورد هزینش باید سوال کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی شما در مورد لنزهای corneal inlay & onlay چیزی میدونید؟

بله لنز های تزریقی که زیر قرنیه قرار می گیردند. به نظر من به این روشها امیدوار نشید چرا که هنوز توسط FDA‌تایید برای استفاده در آمریکا نشدند.

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
من اسمشونو اشتباه گفتم !اسمشون اینه دکترسید جواد هاشمیان
اینم ادرس وب سایتشون http://drhashemian.com/index-f.htm
امکانش هست یه شماره تماس ازدکتر خانلری به من بدید قیمتو ازشون بپرسم مرسی

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اگه عینک باعث انحراف نمی شه پس حتما تنبلی چشم دارم که شما گفتین عمل لنز داخلی باعث بیشتر شدنش میشه واین اصلا خوب نیست.
ورزشهایی که برای انحراف چشم استفاده می شه ممکنه موثر باشن به طوری که دیگه نیازی به جراحی نباشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من اسمشونو اشتباه گفتم !اسمشون اینه دکترسید جواد هاشمیان
اینم ادرس وب سایتشون http://drhashemian.com/index-f.htm
امکانش هست یه شماره تماس ازدکتر خانلری به من بدید قیمتو ازشون بپرسم مرسی

شماره تماسشون (موبایل) رو توی پست های قبلی گذاشتم. اما بزارید بعد از 14 ام زنگ بزنید.
در ضمن دکتر هاشمیان کارشون خیلی خوبه اما کمی قیمتشون گرونه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه عینک باعث انحراف نمی شه پس حتما تنبلی چشم دارم که شما گفتین عمل لنز داخلی باعث بیشتر شدنش میشه واین اصلا خوب نیست.
ورزشهایی که برای انحراف چشم استفاده می شه ممکنه موثر باشن به طوری که دیگه نیازی به جراحی نباشه؟

نگران نباش د رهر صورت قابل درمانه. من در مورد ورزشهای تقویت عظله چشم پیشنهادی نمی کنم و ترجیخ می دم تین پیشنهادات رو یک پزشک استرابیسم بهتون بکنن(جراح چشم)

Aida 1975

Registered User
لایک‌ها
224
سلام

سوالی داشتم:
کسی که یکبار عمل لیزیک رو انجام داده و لی متاسفانه نمره چشمش برگشته باشه میتونه دوباره این عمل رو انجام بده؟ سیزده سال پیش این عمل رو انجام داده باشه و چشمش نزدیک بین و آستیگمات بوده.

Last edited:

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی هزینه کاشت لنز خیلی زیاد می شه با توجه به اینکه نمره چشمم بالاس 8 واستیگمات هم دارم امکانش هست بیمه تکمیلی قسمتی از این هزینه رو بده.مرسی اگه تو این مورد راهنمایم کنید.
واینکه کلنیک خوب در اصفهان برای کاشت چشم کدومه و یه جراح خوب هم اگه معرفی کنید ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

سوالی داشتم:
کسی که یکبار عمل لیزیک رو انجام داده و لی متاسفانه نمره چشمش برگشته باشه میتونه دوباره این عمل رو انجام بده؟ یازده سال پیش این عمل رو انجام داده باشه و چشمش نزدیک بین و آستیگمات بوده.

سلام
باز هم عمل لیزیک در سنین پایین فکر می کنم باشه.
بله امکانش هست اما خیلی شرایط داره و اگر شماره برگشتن زیاد نباشه اصلا توصیه نمیشه.
برای عمل مجدد یک دکتر خیلی خوب و یک مرکز مجهز انتخاب کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی هزینه کاشت لنز خیلی زیاد می شه با توجه به اینکه نمره چشمم بالاس 8 واستیگمات هم دارم امکانش هست بیمه تکمیلی قسمتی از این هزینه رو بده.مرسی اگه تو این مورد راهنمایم کنید.
واینکه کلنیک خوب در اصفهان برای کاشت چشم کدومه و یه جراح خوب هم اگه معرفی کنید ممنون میشم

اگر بیمه تکمیلی داشته باشید بیشتر هزینه پرداخت میشه.
کلینیک پارسیان و یا کلینیک آبان در اصفهان خوبه البته کلینیک صدرا هم خوبه.
آبان رو توصیه می کنم.

Aida 1975

Registered User
لایک‌ها
224
سلام
باز هم عمل لیزیک در سنین پایین فکر می کنم باشه.
بله امکانش هست اما خیلی شرایط داره و اگر شماره برگشتن زیاد نباشه اصلا توصیه نمیشه.
برای عمل مجدد یک دکتر خیلی خوب و یک مرکز مجهز انتخاب کنید.

متاسفانه همینطور بوده! در سن 17 سالگی.ممنون از راهنمایی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

cyborg tomcat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی ممنون از راهنمایی های ارزنده تون . سوالی برام پیش اومده میخواستم بدونم بعد از کاشت لنز توریک آیا با معاینات معمولی . سایر چشم پزشکان میتونن تشخیص بدن که این عمل انجام شده یا نه ممنون میشم ا ز جوابتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی ممنون از راهنمایی های ارزنده تون . سوالی برام پیش اومده میخواستم بدونم بعد از کاشت لنز توریک آیا با معاینات معمولی . سایر چشم پزشکان میتونن تشخیص بدن که این عمل انجام شده یا نه ممنون میشم ا ز جوابتون

بله نگران نباشید بعد از عمل هر چشم پزشکی می تونه اونو چک کنه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مادر من لنز جفت چشم اش رو عوض کرده و اون لنزی که خریدیم تو سایت اش نوشته که دیگه به عینک نیازی نیست بعد از جراحی ولی ایشون برای خواندن هنوز به عینک نیاز داره .. مشکل کجاست .. نکنه لنز تو بیمارستان عوض کردن

بالا