• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
1- حمام رو حتما از پزشکتون سوال کنید. من چیز هایی می دونم اما ترجیح می دم سلامت چشمان شما رو با اطلاعات خودم به خطر نندازم.
2- آرایش رو برای مدتی فراموش کنید حداقل 1 ماه.
3- خیر
4- فالو آپ دارید فقط برای چک کردن نتیحه عمل
5- چیز زیادی باقی نمونده جز فالو آپ در صورتیکه انحنا به اندازه کافی کم شده باشه.
6- با دکترتون مشورت کنید ببینید می تونید اشک مصنوعی استفاده کنید. بدون مشورت کاری رو انجام ندید.

سعیمو می کنم اما متاسفانه آخر ساله پزشکان در دسترس نیستند. اما ببینم می تونم یکی از پزشکان رو پیدا کنم.

مشکل منم همینه, دکتر سریع مارو ویزیت کرد و رفت و فرصت نشد که درست باشون صحبت کنیم.
منم تاریه دیدیم هنوز خیلی زیاده ولی مجبورم به سختی تایپ کنم و از شما کمک بگیرم چون به دکتر دسترسی ندارم

بازم ممنونم از کمکتون

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
یک نکته براتون می گم که معمولا برای مصرف کننده ها توضیح نمی دیم.
لنز آرتیزان تولید Ophtec هلند و لنز Verisyse تولید AMO امریکا است. وریسایس FDA داره و آرتیزان نداره پس وریسایس بهتره. اما اینو دیگران نمی دونن (من می دونم چرا که دارم برای AMO کار می کنم) لنز وریسایس همون آرتیزانه که AMO حق پخشش رو برای آمریکا خریده و به همین دلیل FDA داره. این مورد در کناز جعبه لنز هم نوشته شده.
لنز آرتیزان به ایران وارد میشه و شرکت سپاهان سامع اون رو وارد می کنه.
دوست عزیز لطفا پست ها قبلی من رو بخونید در مورد این لنز توضیح دادم (فکر می کنم صحفات اول بود)
با تشکر از پاسخ سریع و جامع شما.میخواستم بدونم این معنی اینو می ده که لنزهای ورسایس کیفیت بهتری دارن ونتیجه عمل با لنز ورسایس بهتره؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام خدمت اقاب باسینی

الان 4روزه از عملم(CXL) گذشته, امروز پانسمان چشمم رو باز کردم و قرار شده دکتر برای ادامه کار با ما تماس بگیره.

عمل در نوع خودش ساده و وحشت ناک بود ولی هر چی بود گذشت. فعلا که تاریه دیدم زیاده اما دکتر اصلا توضیح خاصی ندادن در باره اینکه:
1- حمام میتونیم بریم؟
2- من که خانم هستم از کی میتونم ارایش کنم:blush:
3- مراقبت خاصی برای شستن صورتمون هست؟
4- تو تماس بعدی قراره در باره چه موضوعی بامون صحبت شه؟
5- از مراحل درمانمون چی باقی مونده؟
6- چشمام خیلی حالت خشکی پیدا میکنه و میخاره, چکار باید کنم؟

میشه شما تو پیدا کردن جواب این سوالا به من کمک کنید؟

خوب مثل اینکه شما خیلی سریعتر از من بعد از عمل اومدین سراغ کامپیوتر :D من تا یک هفته بعد از عمل به چشام استراحت دادم و فقط آهنگ گوش میکردم . در مورد سوالاتون :
1- دکتر من گفت تا سه روز نمیتونی بری و اگه رفتی باید سر به پایین شسته بشه بعد از یک هفته میتونی بری . ولی باز هم احتیاط کنید که کف داخل چشم نره .

2- اینو که میتونید چشم پوشی کنید زیاد فورس ماژور نیست :D

3- من تا 5 روز بعد از عمل با پنبه صورتم رو میشستم البته جایی که من عمل کردم اول عمل رو صورتم بتادین زدن و آخر عمل پاکش نکردن واسه همین
هر روز یک قسمت از صورت رو با پنبه میشستم و چشام چون روش بتادین بود و چسبیده بود به هم بزور باز میشد .

4- من که 6 روز بعدش رفتم یک دید از چشمم گرفت بعد ساعت ریختن قطره ها رو عوض کرد و بعد لنزها رو از داخل چشمم در آورد به راحتی هر چه تمامتر . بالا و پایین چشمم رو فشار داد لنزم افتاد بیرون .

5- بستگی داره . اگه چشاتون با این عمل خوب شده باشه و قوزش برطرف بشه که دیگه تمومه اگه نه که مثل این که باید رینگ بذارین .

6- مگه قطره بهتون نداده . من دو تا قطره داد . یکی هر سه ساعت . یکی هر 4 ساعت . همه قطره ها رو هم سر وقتش میریختم . بعد از فالو و چک کردنم سه ساعتی شد 6 ساعت . چهار ساعتی شد 8 ساعت . که هنوزم دارم میریزم و دیروز که رفتم پیش دکتر گفت تا 15 فروردین بریز بعد دوباره بیا !!!

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی .

من دیروز واسه دومین بار بعد از عمل کراس رفتم پیش دکتر (دکتر نبود و رزیدنتش منو چک کرد و تمام صحبتهای پایین صحبتهای رزیدنت دکتر هست که عمل کراس من رو هم انجام داد) .

چشام رو چک کردن گفتن وضعیتش خوب شده و پیشرفتت خوب بوده . البته فکر کنم برگشت شفافیت قرنیه منظورشون بود . ولی یکچیزایی گفتن که از دیروز تا حالا تو فکرم . بهم گفتن باید چشمات رو رینگ کنی . چشم راستم درگیره و چشم چپم هم یک خورده داره واسه همین جفت چشما رو باید رینگ کنم :( . منتها گفتن باید 6 ماه از عمل کراس بگذره بعد بیای ببینیم نتیجش رضایت بخش بوده و جلوی پیشرفت بیماری گرفته شده یا نه . اگه گرفته شده بود که رینگ بذاری وگرنه دوباره کراس کنی . میگفت کراس 70% پیروزی و 30% شکست داره .

مسئله بعدی هزینه عمل رینگ هستش. میگفت هر چشم 2 تومن وسایل لازم داره که از خارج هم باید سفارش بدیم بیارن و هزینه عمل هم واسه هر چشم یک تومن میشه که جمعا باید 6 تومن بدی :( . گفتم بیمه هزینه همچین عملی رو ساپورت نمیکنه که گفت نه و فقط بیمه تکمیلی میتونه ساپورت کنه و بعد از عمل بدون عینک دیدت 7 یا 8/10 میشه و تازه 10/10 هم نمیشه !!!. میخواستم نظر شما رو راجع به صحبتهای رزیدنت دکترم بدونم (در مورد موفقیت عمل کراس و فاصله بین دو عمل و هزینه و بیمه تکمیلی) .

اگه میشه هزینه عمل رینگ رو در جاهای دیگه هم واسم بذارین .

دکتر : زارعی قنواتی - بیمارستان : خاتم الانبیاء مشهد
رزیدنت : دکتر ذبیحی

متشکرم :cool:

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
خوب مثل اینکه شما خیلی سریعتر از من بعد از عمل اومدین سراغ کامپیوتر :D من تا یک هفته بعد از عمل به چشام استراحت دادم و فقط آهنگ گوش میکردم . در مورد سوالاتون :
1- دکتر من گفت تا سه روز نمیتونی بری و اگه رفتی باید سر به پایین شسته بشه بعد از یک هفته میتونی بری . ولی باز هم احتیاط کنید که کف داخل چشم نره .

3- من تا 5 روز بعد از عمل با پنبه صورتم رو میشستم البته جایی که من عمل کردم اول عمل رو صورتم بتادین زدن و آخر عمل پاکش نکردن واسه همین
هر روز یک قسمت از صورت رو با پنبه میشستم و چشام چون روش بتادین بود و چسبیده بود به هم بزور باز میشد .

4- من که 6 روز بعدش رفتم یک دید از چشمم گرفت بعد ساعت ریختن قطره ها رو عوض کرد و بعد لنزها رو از داخل چشمم در آورد به راحتی هر چه تمامتر . بالا و پایین چشمم رو فشار داد لنزم افتاد بیرون .

5- بستگی داره . اگه چشاتون با این عمل خوب شده باشه و قوزش برطرف بشه که دیگه تمومه اگه نه که مثل این که باید رینگ بذارین .

6- مگه قطره بهتون نداده . من دو تا قطره داد . یکی هر سه ساعت . یکی هر 4 ساعت . همه قطره ها رو هم سر وقتش میریختم . بعد از فالو و چک کردنم سه ساعتی شد 6 ساعت . چهار ساعتی شد 8 ساعت . که هنوزم دارم میریزم و دیروز که رفتم پیش دکتر گفت تا 15 فروردین بریز بعد دوباره بیا !!!

تنهایی بد دردیه, تمام مدت هوا هوای اینجا از خاک قرمزه و نمیشه بیرون روفت برعکس مشهد که بارونه, به سختی می بینم و تابپ میکنم و لی چه میشه کرد باید یه جوری خودمو سرگرم کنم

عجله واسه ارایش ندارم , قطره های منم مثل شما ساعت بندی شده اما تو این فاصله چشام حالت خشکی میگیره(شاید چون زیاد باز میمونن و کم میبندوشون.)
چشمای ما رو بی حس کرد و با پنس لنزارو در اوورد ولی راحت بود و اصلا اذیت نشدم. همون قبل از گزاشتن لنز پانسمان صورتمون رو با سرم شستن و تمیز کردن. از این بابت راحت بودم.
خواهرم هم لطف کرد و بردم حمام و از پشت سر موهام رو شست ولی میخاستم بدونم از کی میتونم مستقل شم.
راستی با نور مشکل دارم خیلی به چشام فشار میاره و همش تو محیط نیمه تاریک زندگی میکنم با عینک افتابی رو چشمه

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
تنهایی بد دردیه, تمام مدت هوا هوای اینجا از خاک قرمزه و نمیشه بیرون روفت برعکس مشهد که بارونه, به سختی می بینم و تابپ میکنم و لی چه میشه کرد باید یه جوری خودمو سرگرم کنم

عجله واسه ارایش ندارم , قطره های منم مثل شما ساعت بندی شده اما تو این فاصله چشام حالت خشکی میگیره(شاید چون زیاد باز میمونن و کم میبندوشون.)
چشمای ما رو بی حس کرد و با پنس لنزارو در اوورد ولی راحت بود و اصلا اذیت نشدم. همون قبل از گزاشتن لنز پانسمان صورتمون رو با سرم شستن و تمیز کردن. از این بابت راحت بودم.
خواهرم هم لطف کرد و بردم حمام و از پشت سر موهام رو شست ولی میخاستم بدونم از کی میتونم مستقل شم.
راستی با نور مشکل دارم خیلی به چشام فشار میاره و همش تو محیط نیمه تاریک زندگی میکنم با عینک افتابی رو چشمه

تو این فاصله چشام حالت خشکی میگیره(شاید چون زیاد باز میمونن و کم میبندوشون.) اینو زیاد تجربه ندارم چون من همش چشامو میبستم . البته میخواستم باز کنم هم نمیشد چون روشون بتادین بود :D

اینا همه تا یک هفته اس . بعد همه چی درست میشه . من عینک افتابی میذاشتم ولی خوب سردرد میشدم چون شماره چشام با شیشه عینک آفتابی متفاوت بود . بهترین کار رفتن تو اتاق تاریک + خواب + موزیک + ...

بعد از عمل همون جا لنز رو درآورد ؟ من تا 5 روز رو چشمم بود بعد که واسه چک کردن رفتم اونجا در آورد !!!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

مشکل منم همینه, دکتر سریع مارو ویزیت کرد و رفت و فرصت نشد که درست باشون صحبت کنیم.
منم تاریه دیدیم هنوز خیلی زیاده ولی مجبورم به سختی تایپ کنم و از شما کمک بگیرم چون به دکتر دسترسی ندارم

بازم ممنونم از کمکتون

متاسفانه دسترسی به دکتر ها ندارم بازم ببینم می تونم کسی رو پیدا کنم.
حیف شماره تماسی از دکترتون ندارم بهتون بدم. خیلی گشتم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از پاسخ سریع و جامع شما.میخواستم بدونم این معنی اینو می ده که لنزهای ورسایس کیفیت بهتری دارن ونتیجه عمل با لنز ورسایس بهتره؟

دوست عزیز توضیح دادم. هر دو لنز یکی هستند و هر دو رو شرکت Opthec تولید می کنه. ولی یکیشو با نام ارتیزان خود اپتک و یکی رو AMO با نام وریسایس پخش می کنه.
هیج فرقی با هم ندارن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی .

من دیروز واسه دومین بار بعد از عمل کراس رفتم پیش دکتر (دکتر نبود و رزیدنتش منو چک کرد و تمام صحبتهای پایین صحبتهای رزیدنت دکتر هست که عمل کراس من رو هم انجام داد) .

چشام رو چک کردن گفتن وضعیتش خوب شده و پیشرفتت خوب بوده . البته فکر کنم برگشت شفافیت قرنیه منظورشون بود . ولی یکچیزایی گفتن که از دیروز تا حالا تو فکرم . بهم گفتن باید چشمات رو رینگ کنی . چشم راستم درگیره و چشم چپم هم یک خورده داره واسه همین جفت چشما رو باید رینگ کنم :( . منتها گفتن باید 6 ماه از عمل کراس بگذره بعد بیای ببینیم نتیجش رضایت بخش بوده و جلوی پیشرفت بیماری گرفته شده یا نه . اگه گرفته شده بود که رینگ بذاری وگرنه دوباره کراس کنی . میگفت کراس 70% پیروزی و 30% شکست داره .

مسئله بعدی هزینه عمل رینگ هستش. میگفت هر چشم 2 تومن وسایل لازم داره که از خارج هم باید سفارش بدیم بیارن و هزینه عمل هم واسه هر چشم یک تومن میشه که جمعا باید 6 تومن بدی :( . گفتم بیمه هزینه همچین عملی رو ساپورت نمیکنه که گفت نه و فقط بیمه تکمیلی میتونه ساپورت کنه و بعد از عمل بدون عینک دیدت 7 یا 8/10 میشه و تازه 10/10 هم نمیشه !!!. میخواستم نظر شما رو راجع به صحبتهای رزیدنت دکترم بدونم (در مورد موفقیت عمل کراس و فاصله بین دو عمل و هزینه و بیمه تکمیلی) .

اگه میشه هزینه عمل رینگ رو در جاهای دیگه هم واسم بذارین .

دکتر : زارعی قنواتی - بیمارستان : خاتم الانبیاء مشهد
رزیدنت : دکتر ذبیحی

متشکرم :cool:

دوست عزیز اینها رو رزیدنت گفت !!!!
رینگ را شرکت فجر شاهد وارد می کنه که فکر می کنم به وفور داره وارد می کنه و مشکلی هم نداره.
قیمتش متاسفانه بالاست بالای 1.300 بود قبلا. برای همینم شاید 2 تومن درست باشه.
اما در مورد جایگذاری رینگ وقتی استاد صداقت هستند چرا دیگران.
به نظر من بعد از تعطیلی اصلا فرصت رو از دست نده یک سری به دکتر بزن باهاش مشورت کن. ایشان متخصص جایگذاری رینگ در قرنیه هستند.
من یکی از دوستان خودم رو فرستادم مشهد ایشون براش رینگ بذارن.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوست عزیز اینها رو رزیدنت گفت !!!!
رینگ را شرکت فجر شاهد وارد می کنه که فکر می کنم به وفور داره وارد می کنه و مشکلی هم نداره.
قیمتش متاسفانه بالاست بالای 1.300 بود قبلا. برای همینم شاید 2 تومن درست باشه.
اما در مورد جایگذاری رینگ وقتی استاد صداقت هستند چرا دیگران.
به نظر من بعد از تعطیلی اصلا فرصت رو از دست نده یک سری به دکتر بزن باهاش مشورت کن. ایشان متخصص جایگذاری رینگ در قرنیه هستند.
من یکی از دوستان خودم رو فرستادم مشهد ایشون براش رینگ بذارن.

آره تمام این صحبت ها رو که گذاشتم رزیدنت دکتر گفتش / من گفتم میشه زودتر عمل کنم قبل از شش ماه این عمل رو انجام بدم . که گفتش نه و اگه عمل کراس ناموفق بوده باشه اصن رینگ بدرد نمیخوره و باید شش ماه بعد بیای و ... . دکتر صداقت متاسفانه در مطب شخصیشون عمل میکنه واسه همین خرج عمل خیلی میره بالا . الان اگه 2 تومن هزینه هر رینگ باشه وقتی تو بیمارستان دولتی یک تومن هزینه عمل هر چشمه تو مطب فک کنم راحت دو تومن بشه . میشه یکجوری با بیمه (هر جور بیمه ای) هزینه اش رو کم کرد . آخه خیلی گرون در میاد ....

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آره تمام این صحبت ها رو که گذاشتم رزیدنت دکتر گفتش / من گفتم میشه زودتر عمل کنم قبل از شش ماه این عمل رو انجام بدم . که گفتش نه و اگه عمل کراس ناموفق بوده باشه اصن رینگ بدرد نمیخوره و باید شش ماه بعد بیای و ... . دکتر صداقت متاسفانه در مطب شخصیشون عمل میکنه واسه همین خرج عمل خیلی میره بالا . الان اگه 2 تومن هزینه هر رینگ باشه وقتی تو بیمارستان دولتی یک تومن هزینه عمل هر چشمه تو مطب فک کنم راحت دو تومن بشه . میشه یکجوری با بیمه (هر جور بیمه ای) هزینه اش رو کم کرد . آخه خیلی گرون در میاد ....

رینگ های قرنیه تحت پوشش بیمه هستند اما باید سوال بکنم که مطمئن بشم.

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18

با سلام
خدمت شما دوستان عزیز
مشکل شما با قوز قرنیه با استفاده از کراس کاملا حل شد؟
من میخوام این کار رو کنم ولی دو دلم؟
شما چه قدر هزینه کردین؟
من میخوام عملمو دکتر سیدین در نور انجام بده چون ایشون یک کتاب در مورد این نوع عمل نوشتند .به نظرتون انتخاب خوبیه؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
با سلام
خدمت شما دوستان عزیز
شما چه قدر هزینه کردین؟
من میخوام عملمو دکتر سیدین در نور انجام بده چون ایشون یک کتاب در مورد این نوع عمل نوشتند .به نظرتون انتخاب خوبیه؟

سلام . بستگی به میزان و شدت قوز داره . اگه قوز کم باشه با عمل کراس ممکنه بکلی از بین بره در غیر اینصورت این عمل رو وواسه پیشگیری از پیشرفت بیماری انجام میدن .

ببینید پزشکتون چی میگه اگه میگه عمل کنید باید عمل کنید در غیر اینصورت که نیازی نیست . من مشهد و بیمارستان دولتی عمل کردم 300 در اومد . یکی از دوستان در بیمارستان خصوصی عمل کرد 1.400 شد .

اطلاعی ندارم . مطالبی که گفتم نظر من بود که یکماه پیش عمل کردم و مطمئنا آقای یاسینی باید نظر بدن .

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
درمان فیکیک یک یاز روشهای ایمن برای کاهش و یا تصحیح کامل دید بیمارانی است که شماره عینک بالایی دارند. البته این روش به برای هر بیماری استفاده نمی شود.

لنز های فیکیک بر روی آیریس ( عنبیه ) قرار می گیرند به همین دلیل نصب آنها نیاز به دقت بسیار بالایی دارد . پزشکان کمی اقدام به جایگذاری این لنز می کنند.

قیمت لنز های فیکیک نصبت به لنز های داخل چشمی که در آب مروارید استفاده می شود بالاتر بوده و از 400 هزار تومان تا 600 هزار تومان متفاوت است.

همچنان اضافه می کنم در صورتیکه کاندیدای نصب لنز فیکیک هستید، دقت کنید که لنز برچسب مشخصات فارسی شرکت وارد کننده را دارا باشد در ضمن می توانید مشخصات کامل لنز را در سایت Imed.ir (سایت اداره کل تجهیزات پزشکی) مشاهده کنید. دقت کنید اگر در بخش مصرف کننده ها اطلاعات لنز فوق پیدا نشد لنز فوق دارای تاییدیه اداره کل نیست.درمان فیکیک یک یاز روشهای ایمن برای کاهش و یا تصحیح کامل دید بیمارانی است که شماره عینک بالایی دارند. البته این روش به برای هر بیماری استفاده نمی شود.

موفق باشید

اقای یاسینی شمادکتر خانلری رو درتهران برای عمل کاشت لنز معرفی کردین.مرسی. خواستم بدونم مگه اصل بودن لنزها توسط بیمارستان چک نمی شه که ما باید حواسمون جمع کنیم؟و اینکه ایا بعد از کاشت لنز ازبیرون قابل مشاهده هست؟یه سوال دیگه چه کسانی کاندید نیستن واسه این عمل ؟قیمت لنزها با عمل جراحی دکتری که معرفی کردید حدودا چقدر میشه باید بگم که استیگمات ونزدیک بینی دارم.تشکر مجدد از شما

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی شمادکتر خانلری رو درتهران برای عمل کاشت لنز معرفی کردین.مرسی. خواستم بدونم مگه اصل بودن لنزها توسط بیمارستان چک نمی شه که ما باید حواسمون جمع کنیم؟و اینکه ایا بعد از کاشت لنز ازبیرون قابل مشاهده هست؟یه سوال دیگه چه کسانی کاندید نیستن واسه این عمل ؟قیمت لنزها با عمل جراحی دکتری که معرفی کردید حدودا چقدر میشه باید بگم که استیگمات ونزدیک بینی دارم.تشکر مجدد از شما

دوست عزیز لنز های فیکیک قیمتی در حدود 350 دلار دارند. اما بعضی از عزیزان پزشک کمی قیمت رو بالاتر حساب می کنند. در مورد دکتر خانلری چون ما خودمون سابفا وارد کننده لنز وریایس به ایران بودیم می دونم که دکتر خانلری تعداد زیادی از این عمل رو انجام دادن. کاندید برای این لنز مشخص نمی کنن ولی معمولا کسانی که لیزر نمی تونن بکنن و یا شماره عینک بالایی دارند انتخاب های بهتری هستند.
شما در ضمن لازم نیست در مورد شماره عینک چیزی بگی خودشون تست می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
خدمت شما دوستان عزیز
شما چه قدر هزینه کردین؟

جوابتونو در پاسخ خصوص هم دادم.
فکر می کنم دکتر میر آفتاب در نور کمی بهتر باشند.

سلام . بستگی به میزان و شدت قوز داره . اگه قوز کم باشه با عمل کراس ممکنه بکلی از بین بره در غیر اینصورت این عمل رو وواسه پیشگیری از پیشرفت بیماری انجام میدن .

ببینید پزشکتون چی میگه اگه میگه عمل کنید باید عمل کنید در غیر اینصورت که نیازی نیست . من مشهد و بیمارستان دولتی عمل کردم 300 در اومد . یکی از دوستان در بیمارستان خصوصی عمل کرد 1.400 شد .

اطلاعی ندارم . مطالبی که گفتم نظر من بود که یکماه پیش عمل کردم و مطمئنا آقای یاسینی باید نظر بدن .

آفرین و تشکر از تقسیم اطلاعاتتون.

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
متاسفانه دسترسی به دکتر ها ندارم بازم ببینم می تونم کسی رو پیدا کنم.
حیف شماره تماسی از دکترتون ندارم بهتون بدم. خیلی گشتم.

خیلی خیلی ممنونم
همین قدر که تلاش کردین ازتون ممنونم

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
تو این فاصله چشام حالت خشکی میگیره(شاید چون زیاد باز میمونن و کم میبندوشون.) اینو زیاد تجربه ندارم چون من همش چشامو میبستم . البته میخواستم باز کنم هم نمیشد چون روشون بتادین بود :D

اینا همه تا یک هفته اس . بعد همه چی درست میشه . من عینک افتابی میذاشتم ولی خوب سردرد میشدم چون شماره چشام با شیشه عینک آفتابی متفاوت بود . بهترین کار رفتن تو اتاق تاریک + خواب + موزیک + ...

بعد از عمل همون جا لنز رو درآورد ؟ من تا 5 روز رو چشمم بود بعد که واسه چک کردن رفتم اونجا در آورد !!!

نه من 3شنبه عمل شدم و شنبه لنزامو در اورد
منم دارم از شما پیروی میکنم و کمتر با کامپیوتر کار میکنم و سعی میکنم بخوابم

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی عذر میخوام که اینقدر سوال می پرسم اخه انگار لنز داخل چشمی خدارو شکرمشکل کسی تو این سایت نبوده این جمله بالا معنی اینو میده که خودمون هم باید لنزو چک کنیم.درسته؟

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
ممنون

بالا