• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من قوز قرنیه دارم و یک ماه دیگه دکتر جوادی یک چشممو پیوند می زنه. من زمستون سال دیگه از ایران میرم و واسه FOLLOW UP نمی تونم ایران بمونم. به نظرتون خارج از کشور (استرالیا) می تونم پیش دکتر دیگه ای برم Follow up اشو انجام بده یا حتما باید دکتری که عمل کرده فالو کنه؟؟؟ من فقط 8 ماه بعد عمل می تونم تحت نظر جراحم باشم.
ممنون می شم راهنماییم کنین...

نگران نباشید این زمان برای follow up‌ کافیه اما در استرالیا هم می تونید برید پیش چند تا از دکتر هایی که دکتر جوادی بهتون معرفی می کنن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من الان از مطب اقاي دكتر هاشمي ميام. بسيار اروم و خوش اخلاق بودن.چشمامو ديدن فشارشو اندازه گرفتن و ته چشمم ديدن. مشكلي نبود فقط گفتن اشك چشمت كمه و مژه هاتم شوره داره. البته چشم راستمم كمي استيگماتش مونده كه گفتن خيلي قابل توجه نيس و كار خاصي نميخواد.
متشكر از كمكتون اقاي ياسيني
در ضمن نگفتم خواهرزادتونم:)

خواهش می کنم. ایشون از بهترین پزشکانی هستند که من دیدم. واقعا بهشون احترام می ذارم چرا که برخورد خیلی خوبی با بیماران دارند.
در ضمن چون جراح شبکیه هم هستند می تونن مشکلات شکبیتون رو هم همیشه بررسی کنند.
خیلی خوشحال شدم که مورد خاصی نبوده.
خدا رو شکر

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نگران نباشید این زمان برای follow up‌ کافیه اما در استرالیا هم می تونید برید پیش چند تا از دکتر هایی که دکتر جوادی بهتون معرفی می کنن

ممنون آقای یاسینی خیالمو راحت کردین

sheikhi25871

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر خانلری البته بعد از عید.
کدوم منطقه هستید بگیر تا یک دکتر خوب در اوئمن منطقه نشون بدم.

منطقه 4 هستم منتها اولویتم با کیفیت عمله(دکتر و محل عمل)
دکتر برادران و دکتر بلالی چه طورن؟ آخه تونستم برا بعد از عید نوبت ویزیت ازشون بگیرم. (تصمیم دارم تابستون عمل کنم)
لطفا در مورد محل عمل هم نظر بدید.(هم از لحاظ کیفیت عمل و هم مناسب بودن هزینه)
(راستی من شماره جفت چشام 2.5 با 0.25 آستیگماته)
ممنون از اینکه جوابمو میدید...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عزیز جوای مارو ندادین!!!
مرسی!

شرمنده ام فکر کردم جوابتونو دادم. حتما باید برید پیش یک چشم پزشک خوب. در مشهد برید پیش دکتر صداقت. من با اطمینان می تونم بگیم بهتر از ایشون پیدا نمی کنید. برید کیلینک طوس یا بیمارستان بنت الهدی پیش ایشون سلام من رو هم برسونید. لطف کنید نگید فامیل من هستید بگید از دوستان من هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منطقه 4 هستم منتها اولویتم با کیفیت عمله(دکتر و محل عمل)
دکتر برادران و دکتر بلالی چه طورن؟ آخه تونستم برا بعد از عید نوبت ویزیت ازشون بگیرم. (تصمیم دارم تابستون عمل کنم)
لطفا در مورد محل عمل هم نظر بدید.(هم از لحاظ کیفیت عمل و هم مناسب بودن هزینه)
(راستی من شماره جفت چشام 2.5 با 0.25 آستیگماته)
ممنون از اینکه جوابمو میدید...

دوست عزیز برید پیش دکتر بلالی توی قرنیه کارشون عالیه. فکر می کنم مدتی هم آمریکا بودن چونکه خبری ازشون نبود.
سلام من رو هم برسونید.
در ضمن خودشون در نگاه عمل می کنن.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
آقا یه سوال
علم اونقدری پیشرفت کرده که کسی که چشمش از بین رفته
با پیوند درست بشه ؟

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من حدود دوماه قبل توی کلینیک بصیرر پیش دکتر ابوالحسنی عمل لازک کردم و از 10 روز پیش هم به من گفتند دیگه قطره نریزم ولی الان به شدت دوبینی پیدا کردم البته هفته قبل بهتر بودم ایا لازمه دوباره قطره بریزم؟ اگر نه این دوبینی کی از بین میره. ممنون از پاسختون

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من قوز قرنیه دارم.30 فروردین پیش دکتر سیدین در کلینیک نور معاینه برای عمل کراس لینک دارم.دوستانی که تجربه دارن ممکنه به سوالم جواب بدن
1-کراس لینک به همراه مایورینگ میتونه من رو از دست لنز سخت نجات بده؟
2-چند روز بعد عمل میتونم به زندگی عادیم برسم؟
3-هرینه عمل کراس به همراه مایورینگ چنده؟
ممنون

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
آقای یاسینی من دوتا سوال دارم ازتون که ممنون میشم راهنمایی کنین.
1.دقیق ترین دستگاه برای اندازه گیری ضخامت قرنیه کدومه؟ارب اسکن؟
2. کلینیک ونک از نظر دستگاه چطوره؟
مرسی

cyborg tomcat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام با تشکر میخواستم نظر شما را راجع به دکتر سید محمد میر آفتاب در کیلینیک نور جویا بشم . ممنون ار لطف شما

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین مدل لنز آرتیزان و لنز وریسایس هستند که الان لنز وریسایس در ایران به دلیل تحریم موجود نیست.
.

خیلی ممنون استاد دو تا سوال دارم:

1.لنز آرتیزان و لنز وریسایس کدام بهتره؟وتوصیه میکنید
2.لنز آرتیزان در ایران هست
شما واقعا کمک بزرگی به ما میکنید که بتونیم بهترین تصمیمو بگیریم.چون هیچ چیزی بدتر از این نیست که ادم ندونه کار درست چیه.واقعا ممنون

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت اقاب باسینی

الان 4روزه از عملم(CXL) گذشته, امروز پانسمان چشمم رو باز کردم و قرار شده دکتر برای ادامه کار با ما تماس بگیره.

عمل در نوع خودش ساده و وحشت ناک بود ولی هر چی بود گذشت. فعلا که تاریه دیدم زیاده اما دکتر اصلا توضیح خاصی ندادن در باره اینکه:
1- حمام میتونیم بریم؟
2- من که خانم هستم از کی میتونم ارایش کنم:blush:
3- مراقبت خاصی برای شستن صورتمون هست؟
4- تو تماس بعدی قراره در باره چه موضوعی بامون صحبت شه؟
5- از مراحل درمانمون چی باقی مونده؟
6- چشمام خیلی حالت خشکی پیدا میکنه و میخاره, چکار باید کنم؟

میشه شما تو پیدا کردن جواب این سوالا به من کمک کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا یه سوال
علم اونقدری پیشرفت کرده که کسی که چشمش از بین رفته
با پیوند درست بشه ؟

نه متاسفانه دوست عزیز . اما برای کسانیکه چشمشون رو از دست می دن داره اتفاقات خوبی می افته مثلا درحال حاضر نوعی دوربین در استرالیا ساخته شده که به مغز متصل میشه و تصاویر رو سیاه و سفید ارسال می کنه.
و یا برای چشم مصنوعی نوعی جلبک (در حال حاضر در ایران هم هست) وجود داره که در کره چشم تزریق میشه و بعد جشم مصنوعی روی اون ساخته میشه . این جلبک با ماهیچه های چشم واکنش میده و چشم مصتنوعی ساخته شده خیلی طبیعی به طرفین حرکت می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من حدود دوماه قبل توی کلینیک بصیرر پیش دکتر ابوالحسنی عمل لازک کردم و از 10 روز پیش هم به من گفتند دیگه قطره نریزم ولی الان به شدت دوبینی پیدا کردم البته هفته قبل بهتر بودم ایا لازمه دوباره قطره بریزم؟ اگر نه این دوبینی کی از بین میره. ممنون از پاسختون

دوبینی از مواردیه که با مرور زمان بهتر میشه التبه قطره چشمی چند مدل هست . اشک مصنوعی مشکلی نداره. بهتره با دکترتون و بهتر از اون با یک دتر دیگه مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من قوز قرنیه دارم.30 فروردین پیش دکتر سیدین در کلینیک نور معاینه برای عمل کراس لینک دارم.دوستانی که تجربه دارن ممکنه به سوالم جواب بدن
1-کراس لینک به همراه مایورینگ میتونه من رو از دست لنز سخت نجات بده؟
2-چند روز بعد عمل میتونم به زندگی عادیم برسم؟
3-هرینه عمل کراس به همراه مایورینگ چنده؟
ممنون
1- بله در صورتیکه میزان انحنای قرنیه زیاد نشده باشه دیگه لازم نیست لنز سخت بزنید.
2- فکر می کنم 2 هفته بعد از عمل دیدتون کامل میشه.
3- پست های قبلی رو بخونید یکی از دوستان در مورد قیمت قشنگ توضحی دادند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز سلام با تشکر میخواستم نظر شما را راجع به دکتر سید محمد میر آفتاب در کیلینیک نور جویا بشم . ممنون ار لطف شما

سلام دوست عزیز.
ایشون یکی از دکتر های جوان و خیلی خوب کلینیک نور هستند. اگر قراره پیش ایشون عمل بشید نگران نباشید کارشون عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون استاد دو تا سوال دارم:

1.لنز آرتیزان و لنز وریسایس کدام بهتره؟وتوصیه میکنید
2.لنز آرتیزان در ایران هست
شما واقعا کمک بزرگی به ما میکنید که بتونیم بهترین تصمیمو بگیریم.چون هیچ چیزی بدتر از این نیست که ادم ندونه کار درست چیه.واقعا ممنون

یک نکته براتون می گم که معمولا برای مصرف کننده ها توضیح نمی دیم.
لنز آرتیزان تولید Ophtec هلند و لنز Verisyse تولید AMO امریکا است. وریسایس FDA داره و آرتیزان نداره پس وریسایس بهتره. اما اینو دیگران نمی دونن (من می دونم چرا که دارم برای AMO کار می کنم) لنز وریسایس همون آرتیزانه که AMO حق پخشش رو برای آمریکا خریده و به همین دلیل FDA داره. این مورد در کناز جعبه لنز هم نوشته شده.
لنز آرتیزان به ایران وارد میشه و شرکت سپاهان سامع اون رو وارد می کنه.
دوست عزیز لطفا پست ها قبلی من رو بخونید در مورد این لنز توضیح دادم (فکر می کنم صحفات اول بود)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت اقاب باسینی

الان 4روزه از عملم(CXL) گذشته, امروز پانسمان چشمم رو باز کردم و قرار شده دکتر برای ادامه کار با ما تماس بگیره.

عمل در نوع خودش ساده و وحشت ناک بود ولی هر چی بود گذشت. فعلا که تاریه دیدم زیاده اما دکتر اصلا توضیح خاصی ندادن در باره اینکه:
1- حمام میتونیم بریم؟
2- من که خانم هستم از کی میتونم ارایش کنم:blush:
3- مراقبت خاصی برای شستن صورتمون هست؟
4- تو تماس بعدی قراره در باره چه موضوعی بامون صحبت شه؟
5- از مراحل درمانمون چی باقی مونده؟
6- چشمام خیلی حالت خشکی پیدا میکنه و میخاره, چکار باید کنم؟

میشه شما تو پیدا کردن جواب این سوالا به من کمک کنید؟

1- حمام رو حتما از پزشکتون سوال کنید. من چیز هایی می دونم اما ترجیح می دم سلامت چشمان شما رو با اطلاعات خودم به خطر نندازم.
2- آرایش رو برای مدتی فراموش کنید حداقل 1 ماه.
3- خیر
4- فالو آپ دارید فقط برای چک کردن نتیحه عمل
5- چیز زیادی باقی نمونده جز فالو آپ در صورتیکه انحنا به اندازه کافی کم شده باشه.
6- با دکترتون مشورت کنید ببینید می تونید اشک مصنوعی استفاده کنید. بدون مشورت کاری رو انجام ندید.

سعیمو می کنم اما متاسفانه آخر ساله پزشکان در دسترس نیستند. اما ببینم می تونم یکی از پزشکان رو پیدا کنم.

بالا