• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
هزینه عمل لیزر درنور و عمل ذکنر هاشمی رو پرسیدم یبن دو میلیون و ششصد تا سه میلیون دکتر خانلری ونک و گاهی نگاه عمل میکنه بیمه من رو ونک قبول نمیکنه ولی نگاه و نور قبول میکنن دستگاه عمل نگاه Technolas Laser و هزینه عمل 1.300.000 دستگاه عمل نگاهTechnolas خوبه؟ دستگاه عمل ونک چیه؟کدوم بهترن؟ کلا عمل دکتر خانلری در نگاه نسبت به عمل دکتر هاشمی در نور چقدر تفاوت داره از نظر دستگاه و نتیجه عمل؟ ضمنا عمل ilasik تو ایران انجام میشه؟

دوست عزیز عمل iLasik‌عمل با دستگاه intralase‌شرکت AMO‌هست که به دلیل تجریم در ایران وارد نمیشه و انجام نمیشه. عمل فمتو در ایران معادل همین آیلیزیک هست.
دستگاه تکنولاس دستگاه خوبیه اما نه به انداهز کنسرتو نور. ولی بدونید که کیفیت عمل در چشم های بدون آستیگمات فرقی نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنمایتون . امروز رفتم مطب دکتر جوادی . پرسنل بسیار مودب و با دسیپلینی اونجا کار می کردند. برای عمل پرسیدم گفتن بیمارستان نگاه و فک کنم شیرودی یا هشترودی عمل می کنن. به نظرتون کدوم بهتره؟؟ بیمارستان نگاه چون جدیده آیا قابل اطمینانه؟؟؟
یک سوال دیگه : امروز که رفتم مطب دکتر یک سری از دکترهای جوان معاینه می کردن می ترسم واسه عمل هم خود دکتر جوادی عمل نکنن و بسپارن دست شاگرداشون؟؟

بازم ممنون از جوابتون

دوست عزیز آقای عقدایی در مطب از دوستان من هستند.
نگران نباشید دکتر همیشه خودش عمل می کنه.
بیمراستان نگاه در حال حاضر از بقیه بهتره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد دوست عزیز
ممنون که سئوال قبلی رو جواب دادین
یه سئوال دیگه:
آخرین باری که رفتم چشم پزشک حدود 2 ماه پیش دکتر اینا رو نوشته
به نظر شما با توجه به این نسخه چشمای من مستعد عمل لیزیک هستن؟
در صورت عمل شماره چشمای من صفر میشه؟یعنی مثل همه مردم می بینم یا نه؟

شما دوست عزیز شماره چشمتون زیاد نیست بیشتر آستیگمات دارید.
با پزشک مشورت کنید اما به نظر من اگر عینک اذییتتون نمی کنه بیخود عمل نکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دستگاهتون مربوط به عمل کراس لینک میشه؟

راستش من دلهره خیلی عجیبی دارم, آخه هیچ توضیح خاصی دکتر به من نداده و حتی دقیق تارخ عمل رو هم نمیدونم. فقط گفتن "تا قبل از عید عمل میشید و آقای فیاضی با شما تماس میگیرن"
راستش خونسردیه آقای دکتر و منشیشون دارن کلافم میکنن. حتی درباره هزینه عمل هم حرفی نزدن, هر سوالی هم پرسیدم با لبخند و خونسردی گفتن هیچ مشکلی نیست, نگران نباشید.

تمام اطلاعات من فقط در حد مطالبیه که تو سایتای پزشکی و همین فروم خوندم.

نه دوست من دستگاه مدلی جدید از اتوکلاو هست.
خونسردی دکتر بعضی وقتها من رو هم کلافه می کنه. ولی باور کن از این آدم بهتر در زندگیم ندیدم.
من روش قسم می خورم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز . من دوشنبه 8 اسفند امسال عمل کراس لینکینگ کردم . راستش من تو یک بیمارستان دولتی عمل کردم و اونجا اون روزی که من عمل داشتم 15 نفر دیگه

هم بودن . من صبح زود رفتم که سریعتر عمل بشم ولی آخرین عمل من بودم ! ساعت 7:30 رفتم ساعت 12 منو بردن اتاق عمل . البته عمل که نمیشه گفت خود کسایی که

اونجا عمل میکردن (رزیدنت دکتر منو عمل کرد) کراس لینکینگ رو عمل نمیدونستن ! و میگفتن خیلی چیز پیش پا افتاده ایه و چون عمل سبکیه آخرین عمل انجام میشه . موقع عمل

هم یکسر داشتیم درباره معایب و مزایای ویندوز سون و ... حرف میزدیم :D. البته چون یک قطره بی حسی تو چشمم ریختن زیاد خیا لی نبود. عمل تقریبا 1 ساعت طول کشید .

هزینه عمل من شد 140 تومن . یعنی 70 تومن واسه هر چشم که من دو تا چشمم رو عمل کردم اینقد شد . چیزایی که باید میگرفتم هم 140 تومن شد که دو تا لنز بود که با هم

شد 10 تومن و یک قطره ریبوفلاوین (یا همچین چیزی) که اون 130 تومن شد -> یک چیزی تو مایه های شربت ویتامین ب 1 هستش. ولی بگم بعد از عمل من تا اتاقی که باید

یک ساعت استراحت میکردم چشام باز بود تقریبا و خودم رفتم ولی بعد از نیم ساعت دردش شروع شد . که تا شبش ادامه داشت و چشام تا دو روز باز نمیشد و هم واسه ریختن قطره بازش میکردم نیم کیلو آب میریخت بیرون :D. دو تا قرص آرام بخش هم واسم نوشت که

یکیش استامینوفن بود و یکیش ایبوپروفن که خوشبختانه از هر کدومش فقط یکی استفاده کردم . ایپوبرفن مسکن فوق العاده قوی و بالطبع مضریه !!! فقط بعد از عمل برین که جایی

که سروصدا نداشته باشه و نورش هم کم باشه . در کل خیلی عمل سایده ایه و فقط زمان عملش طولانیه . اونم به خاطر ریختن قطره ریبوفلاوین در فواصل زمانی خاص هست .

امیدوارم موفق باشین و واسه عمل بعدی من هم دعا کنید ...

یک سوال هم واسم پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین :

من باید چشام رو رینگ کنم . که شماره چشام و دیدم بهتر بشه . حالا بغیر از رینگ چیز دیگه ای هم هست . میشه لنز سخت گذاشت ؟ چه فرقی این دو تا با هم دارن و کدوم بهترن ؟ چون اینا دیگه ثابت میشن رو چشم رنگ بندی هم دارن ؟ مثلا میشه رینگ آبی یا سبز انداخت رو چشم ؟ واسه قشنگیش میگم :D

خیلی خوشحال شدم.
کمی بیشتر به این تاپیک سر بزنید دوست عزیز .
در مورد عمل دیگر باید بگم متاسفانه فقط پیوند قرنیه می مونه که به نظرم هنوز برای شما زوده و انشا ا هیچ وقت اتفاق نیافته.
در مورد رینگ قبلا توضیج دادم. ولی بدونید نوعی رینگ شفاف کوچک هست که در قینه قرار می گیره و قرنیه رو میکشه و قوز رو برطرف می کنه و دائمی هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز . من دوشنبه 8 اسفند امسال عمل کراس لینکینگ کردم . راستش من تو یک بیمارستان دولتی عمل کردم و اونجا اون روزی که من عمل داشتم 15 نفر دیگه

هم بودن . من صبح زود رفتم که سریعتر عمل بشم ولی آخرین عمل من بودم ! ساعت 7:30 رفتم ساعت 12 منو بردن اتاق عمل . البته عمل که نمیشه گفت خود کسایی که

اونجا عمل میکردن (رزیدنت دکتر منو عمل کرد) کراس لینکینگ رو عمل نمیدونستن ! و میگفتن خیلی چیز پیش پا افتاده ایه و چون عمل سبکیه آخرین عمل انجام میشه . موقع عمل

هم یکسر داشتیم درباره معایب و مزایای ویندوز سون و ... حرف میزدیم :D. البته چون یک قطره بی حسی تو چشمم ریختن زیاد خیا لی نبود. عمل تقریبا 1 ساعت طول کشید .

هزینه عمل من شد 140 تومن . یعنی 70 تومن واسه هر چشم که من دو تا چشمم رو عمل کردم اینقد شد . چیزایی که باید میگرفتم هم 140 تومن شد که دو تا لنز بود که با هم

شد 10 تومن و یک قطره ریبوفلاوین (یا همچین چیزی) که اون 130 تومن شد -> یک چیزی تو مایه های شربت ویتامین ب 1 هستش. ولی بگم بعد از عمل من تا اتاقی که باید

یک ساعت استراحت میکردم چشام باز بود تقریبا و خودم رفتم ولی بعد از نیم ساعت دردش شروع شد . که تا شبش ادامه داشت و چشام تا دو روز باز نمیشد و هم واسه ریختن قطره بازش میکردم نیم کیلو آب میریخت بیرون :D. دو تا قرص آرام بخش هم واسم نوشت که

یکیش استامینوفن بود و یکیش ایبوپروفن که خوشبختانه از هر کدومش فقط یکی استفاده کردم . ایپوبرفن مسکن فوق العاده قوی و بالطبع مضریه !!! فقط بعد از عمل برین که جایی

که سروصدا نداشته باشه و نورش هم کم باشه . در کل خیلی عمل سایده ایه و فقط زمان عملش طولانیه . اونم به خاطر ریختن قطره ریبوفلاوین در فواصل زمانی خاص هست .

امیدوارم موفق باشین و واسه عمل بعدی من هم دعا کنید ...

یک سوال هم واسم پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین :

من باید چشام رو رینگ کنم . که شماره چشام و دیدم بهتر بشه . حالا بغیر از رینگ چیز دیگه ای هم هست . میشه لنز سخت گذاشت ؟ چه فرقی این دو تا با هم دارن و کدوم بهترن ؟ چون اینا دیگه ثابت میشن رو چشم رنگ بندی هم دارن ؟ مثلا میشه رینگ آبی یا سبز انداخت رو چشم ؟ واسه قشنگیش میگم :D

سلام
خیلی ممنون از جناب یاسینی، واقعا همچین سایتی تو سایتهای فارسی تکه
من پنج شنبه همین هفته از دکتر برادران رفیعی تو بیمارستان نگاه وقت دارم، برای لازک
از اون جایی که کلا آدم محافظه کاری هستم خیلی تحقیق کردم راجع به این عمل و می دونم که احتمال وجود عوارض جدی مثل مشکلات دید در شب، خشکی چشم و دید چند گانه وجود داره
شماره ی چشمم 2.75 نزدیک بین برای هر چشمه و از 7 سال پیش تغییر نکرده
چند سوال داشتم،
اول اینکه آیا دکتر برادران رفیعی رو می شناسید؟ من تعریف ایشون رو از دانشجوهای دانشگاه شهید بهشتی شنیدم، ولی به نظر شهرت دکتر هاشمی رو ندارن. به نظر شما بهتر نیست صبر کنم با دکتر هاشمی عمل کنم؟ (علت اینکه الان ایشون رو انتخاب نکردم اینه که ایشون فقط در حین عمل میان و قبل و بعد از عمل بیمار رو نمیبینن)
دوم اینکه مشکلات دید در شب به صورت بلند مدت چقدر رایجه؟ یعنی چند درصد چنین مشکلاتی براشون پیش میاد
سوم،
دکتر برادران گفتن که عکس برداری های دقیق چشم همون روز عمل انجام میشه، در حالیکه این کار در کلینیک نور مدتی قبل انجام میشه. برای این کار لازمه که با ریختن قطراتی مردمک چشم به طور کامل باز بشه. آیا این کار، تاثیر منفی روی عمل نداره؟ با توجه به رویکرد کلینیک نور...
و سوال آخر
آیا بیمارستان نگاه از نظر تجهیزات و دستگاه ها می تونه با کلینیک نور رقابت کنه؟

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز تشکر از بابت تعارفاتون. شما به من خیلی لطف دارید.
اولا بیمراستان نگاه به نظر من در حال حاضر چیزی از نور کم نداره. به طرو کامل فعال شده و پرسنلش از بهترین های تهران انتخاب شدند.
دستگاههای موجود دستگاههای به روزی هستند.
دکتر برادران رو به خوبی می شناسم و ایشون هم من رو می شناسند. اگر به یاد نیاوردن بگید یاسینی از تیم فروش لنز تکنیس و دستگاه وایت استار.
ایشون کارشون خیلی خوبه شک نکنید که عمل پیش ایشون بدون در نظر گرفتن تجربه و اطلاعات دکتر هاشمی عالیه.
دوست عزیز مشکلات مربوط به دید شب به آسفریک بودن و نبودن قرنیه بستگی داره. نگران نباشید دستگاههای نگاه به راحتی می تونن سطح آسفریک قرنیه رو اطلاح کنن.
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید من میخوام عمل فمتو لیزیک انجام بدم تو بیمارستان نور میخواستم ببینم کدوم دکترا بهترن واسه عمل و کدوم دستگاه چون فک کنم 2 تا دستگاه داره واسه فمتو ممنون

دوست عزیز خوشحال میشم به دوستان قدیمی پی تی کمکی بکنم.
دکتر میرآفتاب و دکتر غلامی (به هر دو سلام من رو برسونید) و دستگاه خوب دستگاه VISX‌هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
[QUOTE="AmirHesam";4574268]میگم دوستان نمیشه سوال در موردی کبودی و سیاهی دور چشم کرد :دی ؟
حرصم داده. انگار چشمام گودی داره ....
دوستان میگن به خاطر مشروز زیادیه که مصرف میکنیم[/QUOTE]

دوست عزیز اطلاعات بنده خیلی کمه. بیشتر به پزشکان پوست مربوط میشه که حیطه کاری من نیست.
ولی بدونید که به طور کلی به الکل زیاد بستگی نداره.
بیشتر به فشار عصبی بستگی داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون . نه بستری شدن که نداره فقط تا دو سه روز چشم ها باز نمیشه . سر باید ثابت باشه باقی قسمت ها آزاده البته دست ها نباید زیاد بالا بیاد و به دستگاه بخوره . در کل چیز خاصی نیست . من 12:30 عملم شروع شد . 4 عصر خونه بودم . فقط یک سوال : چرا هزینه عمل من اینقد ارزون شد نسبت به شما ؟ شما بیمارستان خصوصی عمل میکنید یا دولتی ؟ 300 تومن کجا 1.4 کجا ؟ :D

دقیقا عمل در بیمه و خصوصی همین اختلاف رو داره.
دوستان من بیمراستان هاتون رو با من چک کنید. می تونم بیمارستان بیمه با کادر غیر آموزشی بهتون معرفی کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان بسیار شرمنده ام اگر کمی خلاصه جواب دادم. امروز از ساعت 3 صبح رفتم کرمانشاه و الان برگشتم. بیمارستان امام ***** بودم. از این به بعد سعی می کنم از بیمارستان ها عکس بگیرم با اتاق عمل ها آشنا بشید.
موفق باشید و باز هم عذر خواهی می کنم.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دوست عزیز اطلاعات بنده خیلی کمه. بیشتر به پزشکان پوست مربوط میشه که حیطه کاری من نیست.
ولی بدونید که به طور کلی به الکل زیاد بستگی نداره.
بیشتر به فشار عصبی بستگی داره.

ممنون.
دست شما درد نکنه داداشم

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز خوشحال میشم به دوستان قدیمی پی تی کمکی بکنم.
دکتر میرآفتاب و دکتر غلامی (به هر دو سلام من رو برسونید) و دستگاه خوب دستگاه VISX‌هست.

ممنون جناب یاسینی شما یکی از با اخلاق ترین بچه های پی تی هستید :ی
یک سوال دست خودمون هست با چه دستگاهی عمل کنیم چون مثل اینکه دستگاه fs200 alcon رو هم دارن یا خودشون میگن ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون جناب یاسینی شما یکی از با اخلاق ترین بچه های پی تی هستید :ی
یک سوال دست خودمون هست با چه دستگاهی عمل کنیم چون مثل اینکه دستگاه fs200 alcon رو هم دارن یا خودشون میگن ؟

شما به من لطف دارید خوبی ار خودتونه.

دستگاه FS200‌دستگاه femtoo‌تولید آلکان آمریکاست که خیلی عالیه. اما متاسفانه خیلی کم ازش استفاده می کنن. (بدلیل اینکه جدیدتره و بیشتر از دستگاههای قدیمی تر استفاده میشه.)
شرکت های AMO‌با دستگاه VISX و آلکان با دستگاه فمتو دو غول بزرگ آمریکایی و رقیب هم هستند که هر دو رو بیمارستان نور داره.

انتخاب مدل دستگاه با توجه به نوع عملتون و دکترتون انتخاب میشه و معمولا دست شما نیست.

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون . نه بستری شدن که نداره فقط تا دو سه روز چشم ها باز نمیشه . سر باید ثابت باشه باقی قسمت ها آزاده البته دست ها نباید زیاد بالا بیاد و به دستگاه بخوره . در کل چیز خاصی نیست . من 12:30 عملم شروع شد . 4 عصر خونه بودم . فقط یک سوال : چرا هزینه عمل من اینقد ارزون شد نسبت به شما ؟ شما بیمارستان خصوصی عمل میکنید یا دولتی ؟ 300 تومن کجا 1.4 کجا ؟ :D

بله من بیمارستان خصوصی عمل میشم

تاریخ عملم معلوم شد فردا (سه شنبه 23/12/90) ساعت 15:30 عمل میشم:wacko::wacko:

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله من بیمارستان خصوصی عمل میشم

تاریخ عملم معلوم شد فردا (سه شنبه 23/12/90) ساعت 15:30 عمل میشم:wacko::wacko:

اصلا نگران نباش. زود تموم میشه.
خبرشو همینجا بزار

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا پس جواب سوال من رو درباره دكتر هاشمي نداديد؟:(
به نظرتون اصلا نياز هست كه همين حالا حتما برم؟يا صبر كنم و بعد از عيد پيش دكتر خانلري برم؟ كلا از زندگي ساقط شدم و مدام به چشمام فك ميكنم.

sina.moham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز تشکر از بابت تعارفاتون. شما به من خیلی لطف دارید.
اولا بیمراستان نگاه به نظر من در حال حاضر چیزی از نور کم نداره. به طرو کامل فعال شده و پرسنلش از بهترین های تهران انتخاب شدند.
دستگاههای موجود دستگاههای به روزی هستند.
دکتر برادران رو به خوبی می شناسم و ایشون هم من رو می شناسند. اگر به یاد نیاوردن بگید یاسینی از تیم فروش لنز تکنیس و دستگاه وایت استار.
ایشون کارشون خیلی خوبه شک نکنید که عمل پیش ایشون بدون در نظر گرفتن تجربه و اطلاعات دکتر هاشمی عالیه.
دوست عزیز مشکلات مربوط به دید شب به آسفریک بودن و نبودن قرنیه بستگی داره. نگران نباشید دستگاههای نگاه به راحتی می تونن سطح آسفریک قرنیه رو اطلاح کنن.
موفق باشید

اختیار دارین، حقیقت رو گفتم
خیلی ممنون از جوابتون
فقط یکی از سوالام موند جوابش
اینکه اگر حین عمل مردمک رو برای اسکن قرنیه با قطره ی مخصوص باز کرده باشن مشکلی پیش نمیاد؟
چون به من گفتن که عکس برداری دقیق قرنیه رو همون روز عمل انجام می دن
ممنون

sheikhi25871

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ساکن تهرانم و قصد دارم چشامو عمل کنم. اما این قدر نام دکتر های خوب و مراکز مختلفو شنیدم الان سر در گمم که کجا و پیش چه دکتری عمل کنم...! لطفا کمکم کنید. اگر ممکنه چند تا از دکتر هایی که به نظرتون همه عالین(در یک سطح) و البته وقت معاینه و بازدید دارن به من معرفی کنید و بگید کدوم مرکز مراجعه کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا پس جواب سوال من رو درباره دكتر هاشمي نداديد؟:(
به نظرتون اصلا نياز هست كه همين حالا حتما برم؟يا صبر كنم و بعد از عيد پيش دكتر خانلري برم؟ كلا از زندگي ساقط شدم و مدام به چشمام فك ميكنم.

من بسیار شرمنده ام هر چند فکر می کنم جوابتون رو دادم لطفا دوباره نگاه کنید.
نیازی نیست چرا که دکتر هاشمی هم این موقع خودشون عمل نمی کنن. می تونید صبر کنید و بعد از عیر برید پیش دکتر خانلری.

بالا