سلام دوست عزیز . من دوشنبه 8 اسفند امسال عمل کراس لینکینگ کردم . راستش من تو یک بیمارستان دولتی عمل کردم و اونجا اون روزی که من عمل داشتم 15 نفر دیگه
هم بودن . من صبح زود رفتم که سریعتر عمل بشم ولی آخرین عمل من بودم ! ساعت 7:30 رفتم ساعت 12 منو بردن اتاق عمل . البته عمل که نمیشه گفت خود کسایی که
اونجا عمل میکردن (رزیدنت دکتر منو عمل کرد) کراس لینکینگ رو عمل نمیدونستن ! و میگفتن خیلی چیز پیش پا افتاده ایه و چون عمل سبکیه آخرین عمل انجام میشه . موقع عمل
هم یکسر داشتیم درباره معایب و مزایای ویندوز سون و ... حرف میزدیم
. البته چون یک قطره بی حسی تو چشمم ریختن زیاد خیا لی نبود. عمل تقریبا 1 ساعت طول کشید .
هزینه عمل من شد 140 تومن . یعنی 70 تومن واسه هر چشم که من دو تا چشمم رو عمل کردم اینقد شد . چیزایی که باید میگرفتم هم 140 تومن شد که دو تا لنز بود که با هم
شد 10 تومن و یک قطره ریبوفلاوین (یا همچین چیزی) که اون 130 تومن شد -> یک چیزی تو مایه های شربت ویتامین ب 1 هستش. ولی بگم بعد از عمل من تا اتاقی که باید
یک ساعت استراحت میکردم چشام باز بود تقریبا و خودم رفتم ولی بعد از نیم ساعت دردش شروع شد . که تا شبش ادامه داشت و چشام تا دو روز باز نمیشد و هم واسه ریختن قطره بازش میکردم نیم کیلو آب میریخت بیرون
. دو تا قرص آرام بخش هم واسم نوشت که
یکیش استامینوفن بود و یکیش ایبوپروفن که خوشبختانه از هر کدومش فقط یکی استفاده کردم . ایپوبرفن مسکن فوق العاده قوی و بالطبع مضریه !!! فقط بعد از عمل برین که جایی
که سروصدا نداشته باشه و نورش هم کم باشه . در کل خیلی عمل سایده ایه و فقط زمان عملش طولانیه . اونم به خاطر ریختن قطره ریبوفلاوین در فواصل زمانی خاص هست .
امیدوارم موفق باشین و واسه عمل بعدی من هم دعا کنید ...