• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام شماره چشم من خیلی بالا است 14.5 و 9.5
من هم اصفهان و هم تهران کلینیک نور رفتم. در اصفهان دکتر قریشی پیشنهاد لنز داخل چشمی را داد ولی در تهران دکتر میرآفتلب گفتند هم لنز داخل چشمی و هم لازک.
ایشون گفتند با لنز داخل چشمی تقریبا دیدت خوب میشه ولی عواقب خودش را داره مثلا نباید به چشمت ضربه بخوره
ولی با لازک شماره چشمت تا 1 یا 2 پایین میاد صد در صد خوب نمیشی ولی با یک عینک نازک میتونی زندگی کنی
توی اصفهان بهم میگن لازک برای تو ممکنه لک قرنیه یا خمیدگی قرنیه بیاره.
من موندم چی کار کنم
میشه کمکم کنید.
ممنون

البته به نظر من شما با یک دکتر دیگه مثل دکتر خانلری هم مشورت کن. اما منم فکر می کنم دکتر قریشی درست می گن. دکتر قریشی کارشون عالیه.
در مورد قوز قرنیه و لک بله این امکان هست برای اینکه باید برای شماره چشم شما بخش بزرگی از قرنیه رو برداشت.
حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کن.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
1- بیهوشی نداره. درد هم نداره این عمل بر روی قرنیه انجام میشه که عصب درد نداره. بعدش هم درد کمی داره.
3- تا 1 ماه که دوران نقاهت داری ولی نگران نباش برای اینکه قرنیه جوش می خوره و مشکلی برات پیش نمیاد راستی چرا معاف نشدی؟
4- شماره جشمت ثابت میشه و دیگه نباید گران باشی
5- مشهد بله. دکتر صداقت استاد بزرگ. ایشون کارشون به نظر من از در خاورمیانه تکه. حتما برید پیششون. کلینیک طوس مشهد.

باز هم متشکر از پاسخگوییتون .

واسه سربازی اقدام نکردم . بعد از عمل رینگ اگه اقدام کنم معاف میشم یا نه ؟ چون خودم یکجواریی واسه استخدام دوست دارم برم خدمت .

اتفاقا دکتری که گفتم رفتم مطبشون تا 15 فروردین وقت نداشتن همین دکتر صداقت بودن که البته تو بیمارستان خاتم الانبیا هم هستن و میگن دکتر زارعی که من میرم پیششون استاد دکتر صداقته . طراح سوالای بین المللی چشم پزشکی هم هستن کلا خیلی ازشون تعریف شنیدم (دکتر زارعی).

راستی به این سوال هم اگه ممکنه پاسخ بدین . خیلی واجبه :

4- بعد از عمل کراس یک قطره بتامتازون واسم تجویز کردن که امروز تموم شد . باز باید بخرم بریزم داخل چشم یا دیگه کافیه ؟

vooric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 25 ساله هستم و چشمام 3-3.5 آستیگمات و 2 شماره هم تنبلی دارم.
چون پدرم ارتشی هست دنبال کارو تو بیمارستان های طرف قرار داد ارتش گرفتم و عده زیادی دکتر نادری رو معرفی کردند.
جناب یاسینی شما هم ایشون رو تایید می کنید؟
من تماس گرفتم بیمارستان بقیه اله و گفتن برای 19 فروردین وقت می دن می خواستم ببینم راه دیگه نیست که بشه زودتر کارم انجام بشه چون اگه ویزیت 19 فروردین باشه حتما عمل میافته 3-4 ماه بعدش!
از طرفی هزینه هم مهمه چون می گن اگه بقیه اله عمل شم قسمت زیادی رو بیمه میده و از طرفی می خوام زودتر عمل کنم چون حد اگثر تا اواسط اردیبهشت فرصت دارم بعدش به امید خدا عقد می کنم و از بیمه بابا در میام.
راستی اسم کوچیک دکتر نادری چیه؟من خیلی می ترسم از این عمل .فقط همینم کم مونده که دکتر بد جای خوب بهم غالب شه.
دكتر مصطفی نادری - جراح و متخصص چشم، فوق تخصص پيوند قرنيه
ایشون هستند؟
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
من 25 ساله هستم و چشمام 3-3.5 آستیگمات و 2 شماره هم تنبلی دارم.
چون پدرم ارتشی هست دنبال کارو تو بیمارستان های طرف قرار داد ارتش گرفتم و عده زیادی دکتر نادری رو معرفی کردند.
جناب یاسینی شما هم ایشون رو تایید می کنید؟
من تماس گرفتم بیمارستان بقیه اله و گفتن برای 19 فروردین وقت می دن می خواستم ببینم راه دیگه نیست که بشه زودتر کارم انجام بشه چون اگه ویزیت 19 فروردین باشه حتما عمل میافته 3-4 ماه بعدش!
از طرفی هزینه هم مهمه چون می گن اگه بقیه اله عمل شم قسمت زیادی رو بیمه میده و از طرفی می خوام زودتر عمل کنم چون حد اگثر تا اواسط اردیبهشت فرصت دارم بعدش به امید خدا عقد می کنم و از بیمه بابا در میام.
راستی اسم کوچیک دکتر نادری چیه؟من خیلی می ترسم از این عمل .فقط همینم کم مونده که دکتر بد جای خوب بهم غالب شه.
دكتر مصطفی نادری - جراح و متخصص چشم، فوق تخصص پيوند قرنيه
ایشون هستند؟
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدید

با سلام
دکتر نادری که در بقیه ال. و بیمارستان بینا عمل می کنن همین دکتر مصطفی نادری هستند که شما لینک دادید.
ایشون در لیزیک و پیوند قرنیه یکی از بهترین ها تهران هستند.
اصلا نگران نباشید با خیال راحت برید پیششون حتما سلام من رو هم برسونید.
در ضمن مطب ایشون توی توانیر کنار بیمارستان دی هست
اگر برید ببیندتون نگران نباشید برای هفته بعدش عمل می ذاره.
در مورد هزینه بله در بقیه ا... هزینه در مانی به دلیل نظامی بودن مرکز خیلی کمه.

Ali_Flamenco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته به نظر من شما با یک دکتر دیگه مثل دکتر خانلری هم مشورت کن. اما منم فکر می کنم دکتر قریشی درست می گن. دکتر قریشی کارشون عالیه.
در مورد قوز قرنیه و لک بله این امکان هست برای اینکه باید برای شماره چشم شما بخش بزرگی از قرنیه رو برداشت.
حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کن.

سلام و بسیار ممنون از اینکه سریع پاسخ دادید و راهنمایی کردید
ببخشید فقط میخواستم بدونم من چه جوری میتونم از دکتر خانلری نوبت بگیرم
ایشون در کدام کلینیک یا مطبی هستند؟ با توجه به اینکه من از اصفهان باید برم.
باز هم ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و بسیار ممنون از اینکه سریع پاسخ دادید و راهنمایی کردید
ببخشید فقط میخواستم بدونم من چه جوری میتونم از دکتر خانلری نوبت بگیرم
ایشون در کدام کلینیک یا مطبی هستند؟ با توجه به اینکه من از اصفهان باید برم.
باز هم ممنون

متاسفانه ایشون تا بعد از عید دیگه نیستند.
اما در تهران می تونید برید مطب و یا بیمارستان محب.

vooric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از پاسخ گوییتون جناب یاسینی.
1 سوال دیگه پیش اومده برام.آیا بیمارستان بقیه اله فمتو هم داره؟
کلا از نظر دستگاه پیشرفته هستند؟با توجه به اینکه من آستیگمات چشام زیاد تر از ضعیفیه امکان اینکه آستیگمات درمان نشه یا برگرده هست؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام ىوستان يه سوال ىاشتم ميشه واسه يكي عينك بىون نسخه كرفت؟ مثلا" به عينك سار فقط شماره ها رو بكم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از پاسخ گوییتون جناب یاسینی.
1 سوال دیگه پیش اومده برام.آیا بیمارستان بقیه اله فمتو هم داره؟
کلا از نظر دستگاه پیشرفته هستند؟با توجه به اینکه من آستیگمات چشام زیاد تر از ضعیفیه امکان اینکه آستیگمات درمان نشه یا برگرده هست؟

نه بیمارستان بقیه ا هنوز فمتو نداره و با توجه به حبر های که در پست های بعدی می دم فکر نکنم تهیه بکنه.
ولی از نظر دستگاه بسیار بسیار پیشرفته است. آلگراتو داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ىوستان يه سوال ىاشتم ميشه واسه يكي عينك بىون نسخه كرفت؟ مثلا" به عينك سار فقط شماره ها رو بكم

چرا نمیشه. خیلی راحت برو عینک سازی بگو عینک شماره فلان برام بساز .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان خبر بسیار بدی برای همه دوستان دارم.

متاسفانه نمایندگی آلکان Alcon امریکا در ایران شرکت صوفیا طب به نظر میاد که نمیانیدگی رو به دلیل تحریم ها از دست داده. نمایندگی این شرکت تمدید نشده . این شرکت یکی از وزنه های تعادل تکنولوژی و قیمت در ایران بود. به طوریکه لنز های داخل چشمی فوق العاده اون باعث می شد لنز های بیکیفیت نتونن قیمتشون رو بالا ببرن .
در ضمن دستگاههای بسیار پیشرفته آلگراتو و کنسرتو تولید این کمپانی بود.

دوستان دستگاه مشهور فمتو هم تولید الکان هست.

در صورتیکه خبر جدید از اداره کل بدست بیارم همینجا می گم. اما فعلا به نظر میاد اینده لیزیک و لازک در ایران داره تغییر می کنه.

vooric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خبر بسیار بدی برای همه دوستان دارم.

متاسفانه نمایندگی آلکان Alcon امریکا در ایران شرکت صوفیا طب به نظر میاد که نمیانیدگی رو به دلیل تحریم ها از دست داده. نمایندگی این شرکت تمدید نشده . این شرکت یکی از وزنه های تعادل تکنولوژی و قیمت در ایران بود. به طوریکه لنز های داخل چشمی فوق العاده اون باعث می شد لنز های بیکیفیت نتونن قیمتشون رو بالا ببرن .
در ضمن دستگاههای بسیار پیشرفته آلگراتو و کنسرتو تولید این کمپانی بود.

دوستان دستگاه مشهور فمتو هم تولید الکان هست.

در صورتیکه خبر جدید از اداره کل بدست بیارم همینجا می گم. اما فعلا به نظر میاد اینده لیزیک و لازک در ایران داره تغییر می کنه.
خب این یعنی باید دست نگه داشت یا عجله کرد؟

pariaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه دستگاه فمتو ایران برا آلمان نبود؟خب چیکار به آمریکا داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مگه دستگاه فمتو ایران برا آلمان نبود؟خب چیکار به آمریکا داره؟

بیشترین فروش دستگاههای فمتو در ایران ماله شرکت Zeiss المان هست ولی بیمارستان های معروفی مثل نور از فمتو ساخت شرکت Alcon آمریکا استفاده می کنند. که متاسفانه خدمات دهی بهش داره قطع میشه.

Ali_Flamenco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه ایشون تا بعد از عید دیگه نیستند.
اما در تهران می تونید برید مطب و یا بیمارستان محب.

خیلی ممنون.
ببخشید من نتونستم شماره مطب ایشون را پیدا کنم.
یک سوال دارم و اینکه من طبق جستجویی که انجام دادم دکتر مهدی خانلری متخصص قرنیه نیستند. آیا مشکل من باید با دکتر قرنیه بررسی بشه و یا نه ایشون هم میتونند کمکم کنند.
ببخشید علت این سوال این هست که من خیلی نگرانم و میترسم.
خیلی ممنون

masker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من شنیدم امکان مداوای تنبلی چشم هم هست

masker

Registered User
لایک‌ها
2
البته با عمل بر روی retina در پشت شبکیه و فعال سازی دوباره بخشهای Rodsها و consها این اتفاق امکان پذیر شده است
البته من مقالات خارجی را در این ضمینه دنبال میکنم و حسابی سر این جریان دعواست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته با عمل بر روی retina در پشت شبکیه و فعال سازی دوباره بخشهای Rodsها و consها این اتفاق امکان پذیر شده است
البته من مقالات خارجی را در این ضمینه دنبال میکنم و حسابی سر این جریان دعواست

این مورد رو من شنیدم اما در فاز آزمایش و تحقیق FDA قرار داره فکر کنم 6 یا 7 ساله دیگه استفاده بشه. کلا روش های درمانی که FDA تایید نمیکنه رو نباید استفاده کرد.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
سلام دوست عزیز
در تبریز یا ارومیه چشم پزشک خوب سراغ دارید که من چشمامو ببرم واسه عمل لیزیک؟

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man dar teye search haye ziyadi k bara moshkelam dashtam ba inja ashna shodam. va omidvaram betoonid komakam konid.
man 7mah pish amal lasik anjam dadam. ama hanooz k hanooze dooro khoob nemibinam.be doctoram ham ke goftam goft cheshmet shomarash sefre va hich moshkeli nis.
ama khodam vaghean dar azabam! modam tooye cheshmam ehsase khastegi vahshatnak daram va ehsas mikonam cheshmam tahte feshare.man khodam pezeshki mikhoonam vase hamin kheili meghdare motaleam tooye rooz ziyade va gahi vaghean ehsas mikonam cheshmam dare monfajer mishe va yek saniye nemitoonam baz negaheshoon daram.
shabihe adamayi shodam k sinusit daran va modam posht cheshmam ehsase feshar daram. zemne inke ehsas mikonam nemitoonam b chizaye door dorost motemarkez sham. har cheshmam b tanhayi khoob mibine vali ba ham vaghean najoor mishe didam.
delam mikhad yek doctore dige ham cheshmamo bebine .shoma kiyo pishnahad mikonid?kasi bashe k nage man natijeye amale kase digaro nemibinam . va ba hosele va sadegh bashe!
torokhoda komakam konid.kheli mitarsam. man tehran hastam:(

بالا