• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون
شما دکتر خوب تو تبریز میشناسید معرفی کنید؟

خواهش می کنم دوست عزیز.

بله دکتر میرزایی بسیار بسیار بسیار بسیار خوب هستند.
در صمن دکتر لطفی صدیق هم حوان و هم بسیار آگاه هستند.

nazanin20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون ولی اگرخود دکترهاشمی عمل کنن چی؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون ولی اگرخود دکترهاشمی عمل کنن چی؟

ایشون کارشون عالیه.

اینم عکسش که یه دفعه کس دیگه ای معاینه و عملت نکنه.

hashemi.jpg

راستی اگر در برخورد اول کمی به نظر خشن اومد اصلا نگران نباش قیافه دکتر هاشمی این طوری به نظر میاد بسیار بسیار مهربان هست. باید بدونی که بیشتر پزشکان معروف در تهران زمانی شاگرد دکتر هاشمی بودن. البته سنش زاید نیست ولی اطلاعاتش خیلی زیاده.

masker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
میخواستم بپرسم که آیا در حال حاضر امکان عمل چشم برای رفع "تنبلی چشم" هست؟

masker

Registered User
لایک‌ها
2
البته اینو هم بگم که تا بحال چنین چیزی اصلا نبوده

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
خواهش می کنم دوست عزیز.

بله دکتر میرزایی بسیار بسیار بسیار بسیار خوب هستند.
در صمن دکتر لطفی صدیق هم حوان و هم بسیار آگاه هستند.
ممنون دوست عزیز شنبه میرم دنبالش

ahoora62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آخر نفهمیدم به لیزیک کردن میشه گفت درمان یا نه
من نزدیک بین هستم به شماره های 1.5 و 1.75 ، خیلی جاها گفتن که عینک بزنم بهتره (بدون گفتن دلیل) این برای من جای سوال پیش اورده که لیزر درمان نیست و تا وقتی که مجبور نشدیم نباید لیزر کنیم
حالا اگه من درست میگم لطفا دلیل هاش رو بگید اگر هم نه که برم دنبال کارهای لیزیک.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
میخواستم بپرسم که آیا در حال حاضر امکان عمل چشم برای رفع "تنبلی چشم" هست؟

البته اینو هم بگم که تا بحال چنین چیزی اصلا نبوده

دوتس عزیز متاسفانه تنبلی چشم موردیه که به راحتی نمیشه با تغییر در قرنیه اونو درمان کرد این بیمرای به لنز داخل چشم بستیگ داره. البته الان میشه با لیزیک تنبلی رو در سنا 20 تا 30 سال درمان کرد اما متاسفانه مشکلی که هست اینه که در سن 40 به بالا معمولا همه چیز برعکس میشه و شماره چشم برمی گرده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من آخر نفهمیدم به لیزیک کردن میشه گفت درمان یا نه
من نزدیک بین هستم به شماره های 1.5 و 1.75 ، خیلی جاها گفتن که عینک بزنم بهتره (بدون گفتن دلیل) این برای من جای سوال پیش اورده که لیزر درمان نیست و تا وقتی که مجبور نشدیم نباید لیزر کنیم
حالا اگه من درست میگم لطفا دلیل هاش رو بگید اگر هم نه که برم دنبال کارهای لیزیک.

دوست عزیز لیزر و درمان کاملا به خودتون بستگی داره. اگر با عینک راحت هستید پس لیزر (لیزیک یا لازک) درمان محسوب نمیشه. اما اگر شماره عینک بالاست و یا عینک اذیت می کنه و یا شغلی دارید که استفاده از عینک مشکل ساز هست لیزیک یک درمان محسوب میشه. این روزها زیاد نباید نگران لیزر بود. با وجود پزشکان حاذق و دستگاههای پیشرفته دیگه درمان با لیزر برای چشم یک مورد عادی به نظر می رسه.

mozhdaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز لیزر و درمان کاملا به خودتون بستگی داره. اگر با عینک راحت هستید پس لیزر (لیزیک یا لازک) درمان محسوب نمیشه. اما اگر شماره عینک بالاست و یا عینک اذیت می کنه و یا شغلی دارید که استفاده از عینک مشکل ساز هست لیزیک یک درمان محسوب میشه. این روزها زیاد نباید نگران لیزر بود. با وجود پزشکان حاذق و دستگاههای پیشرفته دیگه درمان با لیزر برای چشم یک مورد عادی به نظر می رسه.

لطفا بفرمائید که آیا این درمان برای شماره چشم 5 یک درمان کامل است یا نمره چشم را بهبود می بخشه و اینکه جاهایی خوندم این عمل باعث خشک شدن غدد اشک میشه و یه مقداری شب کوری میاره، آیا این مطالب درسته؟
ضمناٌ من 22 ساله هستم و نزدیک بین.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
قویا پیشنهاد می کنم دیگه از لنز استفاده نکنه.
اولا مدل لنز هاش چیه؟
چه مدت در روز استفاده می کنه.
هر 6 ماه پیش دکتر می ره یا نه.؟
دقت بکنید که قرمزی و سوزش چشم نشانه عفونت می تونه باشه و خیلی خطر ناکه.

راستش فعلا به قاب لنزش دسترسی نداریم اما می گه مایعشه چی چیشه بالای 80 درصده و فصلیه و هر شش ماه فکر کنم می ره دکتر.
می گه از دو ماه پیش اینطوری شده وقتی ریمل یکی رو که چشماش اینجوری بوده زده به چشماش فکر کنم.

الان کم ولی قبلا زیاد، الان بیشتر غینک می زنه. منم با شما موافقم فکر کنم ویروسیه چیزیه چون مادرمم 4-5 روزه اینجوری شده و چشماش چرک می کنه! احتمالا ویروسه!

ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
لطفا بفرمائید که آیا این درمان برای شماره چشم 5 یک درمان کامل است یا نمره چشم را بهبود می بخشه و اینکه جاهایی خوندم این عمل باعث خشک شدن غدد اشک میشه و یه مقداری شب کوری میاره، آیا این مطالب درسته؟
ضمناٌ من 22 ساله هستم و نزدیک بین.

به نظر من سن شما هنوز برای این عمل کمی کمه. باید حداقل 2 سال از ثابت شدن شماره چشمتون بگذره که یه وقت بعد از عمل چشمتون تغییر نکنه.
در مورد عمل کامل باید میزان آستیگمات شما و ضخامت قرنیه سنجیده بشه. برای این مورد حتما باید برید پیش چشم پزشک.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستش فعلا به قاب لنزش دسترسی نداریم اما می گه مایعشه چی چیشه بالای 80 درصده و فصلیه و هر شش ماه فکر کنم می ره دکتر.
می گه از دو ماه پیش اینطوری شده وقتی ریمل یکی رو که چشماش اینجوری بوده زده به چشماش فکر کنم.

الان کم ولی قبلا زیاد، الان بیشتر غینک می زنه. منم با شما موافقم فکر کنم ویروسیه چیزیه چون مادرمم 4-5 روزه اینجوری شده و چشماش چرک می کنه! احتمالا ویروسه!

ممنون

دوست من حتما یه سر به پزشک یزنید. البته عفونت به این راحتی منتقل نمیشه ولی می تونه باشه.
در ضمن اون لنز رو بندازین دور مایع لنز رو هم عوض کنید.

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام امروز چهلم لازک چشم من گذشت هنوز به شدت چشم هام تارند البته توی دید نزدیک امیدوارم زودتر برطرف بشه فعلا قطره فلوکورت میریزم هر 6 ساعت این پنجشنبه هم باید برم پیش دکتر ببینم اوضاعم چطوره. از اطلاعات این تاپیک خیلی استفاده کردم. ممنون بابت وقتی که می گذارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام امروز چهلم لازک چشم من گذشت هنوز به شدت چشم هام تارند البته توی دید نزدیک امیدوارم زودتر برطرف بشه فعلا قطره فلوکورت میریزم هر 6 ساعت این پنجشنبه هم باید برم پیش دکتر ببینم اوضاعم چطوره. از اطلاعات این تاپیک خیلی استفاده کردم. ممنون بابت وقتی که می گذارید.

تبریک می گم اونم به میزان بسیار. مبارکه

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام دوستان .
من یکسال پیش رفتم چشم پزشک . تشخیص داد که چشم راستم تنبله و خیلی ضعیفه و واسم یک عینک تجویز کرد. بعد از 4 ماه رفتم پیش یک متخصص دیگه و بهش گفتم تنبلی چشم دارم و بعد از چک کردن چشمم گفت آره تنبلی چشم داری و من تو این یکسال همش دنبال درمان تنبلی چشم بودم و همه منو ناامید میکردن که دیگه تو سن من( 24 سال) درمان نمیشه . تا اینکه چن وقت پیش عینکم شکست و میخواستم یک عینک دیگه بخرم گفتم قبلش برم دکتر ببینم چشمم ضعیفتر شده یا نه که ایشون تشخصیص داد که قوز قرنیه دارم و شدتش تو چشم راستم زیاد و تو چشم چپم کمه و منو به یک دکتر دیگه معرفی کردن .
واسه من خبر خیلی خوبی بود چون میدونستم با عمل درمان میشه.
من ساکن مشهدم و تعریف بیمارستان نخصصی خاتم النبیا رو زیاد شنیدم واسه همین رفتم اونجا و دکتر بعد از دیدن عکسها و سایر آزمایشها قوز قرنیه رو تایید کردن و عمل CXL یا کراس لینکینک رو روی هر دو چشم انجام دادن . دقیفا دوشنبه هفته پیش بود که عمل کردم . خدا رو شکر الان میتونم تلویزیون و کامپیوتر کار کنم . هر چند چشمام طبق گفته پزشک تتا یک-دو ماه تاره . همین شنبه واسه در آوردن لنزها رفتم پیش دکتر که گفتن باید یک عمل دیگه رو چشمات انجام بشه . فکر کنم اسم رینگ و حلقه میبردن . لازم بذکره که قبل از عمل کراس لینکینگ دید چشم راست(با عینک) 1/10 و چشم چپ (با عینک )7/10 و بعد از عمل دید چشم راست(با همان عینک) 9/10 و چشم چپ (با همان عینک) 8/10 بود. البته خود دکتر تعجب کرده بود که اینقد فرق کرده شماره چشمام . عمل دیگه رو گفتن باید یک دو ماه دیگه انجام بدن که شفافیت قرنیه برگرده . حالا چند تا سوال واسم پیش اومده . ممنون میشم جواب بدین :

1- اینکه دیدم بعد از عمل کراس اینقد خوب شده پایداره یا باز یک تست دیگه بکنن ممکنه ضعیفتر بشه ؟
2- این عمل دیگه که باید انجام بشه هزینه اش چقدر میشه و آیا بیمه اونرو ساپورت میکنه . من بیمه ایرانیان دارم . ازون یکساله 60 تومن ها .
3- بعد از عمل دید چشمام ثابت میمونه میخوام بدونم عمل دیگه اصلا ارزش داره انجام بشه یا نه ؟ در کل چیکار میکنه و آیا باز هم باید عینک بزنم یا نه ؟
4- بعد از عمل کراس یک قطره بتامتازون واسم تجویز کردن که امروز تموم شد . باز باید بخرم بریزم داخل چشم یا دیگه کافیه ؟
5- هزینه عمل کراسم با داروهام و ... 310 تومن شد. تو جاهای دیگه قیمتش چقدره . چون فک کنم اینجا خیلی اروزن واسم در اومد ...
6- متشکرم از شما .:lol:

نکته اخلاقی : به حرف یک دکتر اعتماد نکنید و بعد از اینکه یک چیزی رو تشخیص داد مثلا برای من تنبلی چشم اگه همون موقع میرفتم پیش یک دکتر دیگه یکسال زودتر عمل میکردم و الان راحت بودم . :)

در ضمن دکتری هم که مراحل تشخیص و عمل رو زیر نظرشون انجام دادم دکتر زارعی قنواتی بودن . خود عمل رو رزیدنت ها انجام دادن و دکتر فقط وسط عمل اومدن و چک کردن و رفتن

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان .
من یکسال پیش رفتم چشم پزشک . تشخیص داد که چشم راستم تنبله و خیلی ضعیفه و واسم یک عینک تجویز کرد. بعد از 4 ماه رفتم پیش یک متخصص دیگه و بهش گفتم تنبلی چشم دارم و بعد از چک کردن چشمم گفت آره تنبلی چشم داری و من تو این یکسال همش دنبال درمان تنبلی چشم بودم و همه منو ناامید میکردن که دیگه تو سن من( 24 سال) درمان نمیشه . تا اینکه چن وقت پیش عینکم شکست و میخواستم یک عینک دیگه بخرم گفتم قبلش برم دکتر ببینم چشمم ضعیفتر شده یا نه که ایشون تشخصیص داد که قوز قرنیه دارم و شدتش تو چشم راستم زیاد و تو چشم چپم کمه و منو به یک دکتر دیگه معرفی کردن .
واسه من خبر خیلی خوبی بود چون میدونستم با عمل درمان میشه.
من ساکن مشهدم و تعریف بیمارستان نخصصی خاتم النبیا رو زیاد شنیدم واسه همین رفتم اونجا و دکتر بعد از دیدن عکسها و سایر آزمایشها قوز قرنیه رو تایید کردن و عمل CXL یا کراس لینکینک رو روی هر دو چشم انجام دادن . دقیفا دوشنبه هفته پیش بود که عمل کردم . خدا رو شکر الان میتونم تلویزیون و کامپیوتر کار کنم . هر چند چشمام طبق گفته پزشک تتا یک-دو ماه تاره . همین شنبه واسه در آوردن لنزها رفتم پیش دکتر که گفتن باید یک عمل دیگه رو چشمات انجام بشه . فکر کنم اسم رینگ و حلقه میبردن . لازم بذکره که قبل از عمل کراس لینکینگ دید چشم راست(با عینک) 1/10 و چشم چپ (با عینک )7/10 و بعد از عمل دید چشم راست(با همان عینک) 9/10 و چشم چپ (با همان عینک) 8/10 بود. البته خود دکتر تعجب کرده بود که اینقد فرق کرده شماره چشمام . عمل دیگه رو گفتن باید یک دو ماه دیگه انجام بدن که شفافیت قرنیه برگرده . حالا چند تا سوال واسم پیش اومده . ممنون میشم جواب بدین :

1

نکته اخلاقی : به حرف یک دکتر اعتماد نکنید و بعد از اینکه یک چیزی رو تشخیص داد مثلا برای من تنبلی چشم اگه همون موقع میرفتم پیش یک دکتر دیگه یکسال زودتر عمل میکردم و الان راحت بودم . :)

در ضمن دکتری هم که مراحل تشخیص و عمل رو زیر نظرشون انجام دادم دکتر زارعی قنواتی بودن . خود عمل رو رزیدنت ها انجام دادن و دکتر فقط وسط عمل اومدن و چک کردن و رفتن

اولا انشاا. به زودی سلامتتون رو بدست بیارید.
دوما من همیشه پیشنهاد می دم که به دو یا چند تا پزشک مراجعه کنید.
1- اینکه دیدم بعد از عمل کراس اینقد خوب شده پایداره یا باز یک تست دیگه بکنن ممکنه ضعیفتر بشه ؟
:lol:
این مورد متاسفانه پایداری زیادی نداره و فک رمی کنم بعد از مدتی عکس میشه.
2- این عمل دیگه که باید انجام بشه هزینه اش چقدر میشه و آیا بیمه اونرو ساپورت میکنه . من بیمه ایرانیان دارم . ازون یکساله 60 تومن ها .
3.
عمل دوم جایگذاری رینگ Keraring هست که قبلا در پست های قبلی توضیح دادم عمل خیلی سختی نیست قیمت رینگ ها هم از 300 تومن به بالاست. بیمه این هزینه رو قبول می کنه نگران نباش
- بعد از عمل دید چشمام ثابت میمونه میخوام بدونم عمل دیگه اصلا ارزش داره انجام بشه یا نه ؟ در کل چیکار میکنه و آیا باز هم باید عینک بزنم یا نه ؟
4- بعد از عمل کراس یک قطره بتامتازون واسم تجویز کردن که امروز تموم شد . باز باید بخرم بریزم داخل چشم یا دیگه کافیه ؟
اسم دارو رو بگید البته باز هم طبق روال پیشنهاد می کنم با پزشکتون مشورت کنید.

5- هزینه عمل کراسم با داروهام و ... 310 تومن شد. تو جاهای دیگه قیمتش چقدره . چون فک کنم اینجا خیلی اروزن واسم در اومد ...
عمل در بقیه ا.. اگر منظورتونه خیلی خوب درمیاد. قیمتش مناسبه اما اگر بیمتون اجازه بده بیمارستان های بهتری هم هست که بتون معرفی کنم.

6- متشکرم از شما
شما به من لطف دارید. خواهش می کنم.

و اما یک نکته دکتر جوادی که مطبشون در فرمانیست استاد پیوند قرنیه و جایگذاری رینگ هستند حتما برید پیششون . در بمیارستان لبافی عمل می کنن اما اگر بیمتون اجازه داد حتما در نگاه عمل کنید.

دکتر خانلری هم در رینگ گذاری کارشون خیلی عالیه (تعداد زیادی کاگذاری داشتند)

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
اولا انشاا. به زودی سلامتتون رو بدست بیارید. ممنون ازتون . لطف دارید
دوما من همیشه پیشنهاد می دم که به دو یا چند تا پزشک مراجعه کنید.

این مورد متاسفانه پایداری زیادی نداره و فک رمی کنم بعد از مدتی عکس میشه. میشه بیشتر توضیح بدین . پس زیاد دلخوش نباشم به این وضعیت الانم

اسم دارو رو بگید البته باز هم طبق روال پیشنهاد می کنم با پزشکتون مشورت کنید.

اسم دارو(قطره) بتامتازون هستش . بنظرتون باز هم مصرف کنم یا دیگه کافیه / دکتری که عمل کردن متاسفانه مطب ندارن و فقط شنبه ها میان بیمارستان (دکتر سیامک زارعی قنواتی).

عمل در بقیه ا.. اگر منظورتونه خیلی خوب درمیاد. قیمتش مناسبه اما اگر بیمتون اجازه بده بیمارستان های بهتری هم هست که بتون معرفی کنم. // نه من ساکن مشهدم . میخوام در بیمارستان خاتم الانبیا(در مشهد) عمل کنم . عمل کراسم رو هم اونجا انجام دادم . بیمه ایرانیان دارم . این عمل رو هم رزیدنت میتونه راحت انجام بده یا باید حتما خود دکتر متخصص انجام بده؟

جواب ها رو در همینجا دادم. متشکرم از پاسخگویی سریعتون .
چند تا سوال دگیه هم واسم پیش اومد :
1- موقع عمل بیهوش میکنند یا نه؟ آخه عمل کراس لینکینگ بیهوش نکردن و درد خیلی زیادی داشت البته بعد از عمل دردش سی برابر خود عمل بود . عمل رینگ هم درد داره یانه ؟ بعد از عمل چی درد داره یا نه؟
3- من باید بعد از عمل برم سربازی . واسم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون آموزشی گرد و خاک و... زیاده . الته تازه فارغ التحصیل شدم و تقریبا یکسال وقت دارم دفترچه رو بفرستم .
4- عمل رینگ رو انجام بدم شماره چشمام ثابت میمونه یا باز چند سال دیگه باید دوباره عمل کنم ؟
5- ببخشید اینقد سوال میپرسم . چون تو مشهد دکتری رو نمیشناسم . یک دکتر هست که رفتم وقت بگیرم گفت تا 15 فروردین نوبت نمیده . :(

باز هم ممنون ازتون .

Last edited:

Ali_Flamenco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شماره چشم من خیلی بالا است 14.5 و 9.5
من هم اصفهان و هم تهران کلینیک نور رفتم. در اصفهان دکتر قریشی پیشنهاد لنز داخل چشمی را داد ولی در تهران دکتر میرآفتلب گفتند هم لنز داخل چشمی و هم لازک.
ایشون گفتند با لنز داخل چشمی تقریبا دیدت خوب میشه ولی عواقب خودش را داره مثلا نباید به چشمت ضربه بخوره
ولی با لازک شماره چشمت تا 1 یا 2 پایین میاد صد در صد خوب نمیشی ولی با یک عینک نازک میتونی زندگی کنی
توی اصفهان بهم میگن لازک برای تو ممکنه لک قرنیه یا خمیدگی قرنیه بیاره.
من موندم چی کار کنم
میشه کمکم کنید.
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جواب ها رو در همینجا دادم. متشکرم از پاسخگویی سریعتون .
چند تا سوال دگیه هم واسم پیش اومد :
1- موقع عمل بیهوش میکنند یا نه؟ آخه عمل کراس لینکینگ بیهوش نکردن و درد خیلی زیادی داشت البته بعد از عمل دردش سی برابر خود عمل بود . عمل رینگ هم درد داره یانه ؟ بعد از عمل چی درد داره یا نه؟
3- من باید بعد از عمل برم سربازی . واسم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون آموزشی گرد و خاک و... زیاده . الته تازه فارغ التحصیل شدم و تقریبا یکسال وقت دارم دفترچه رو بفرستم .
4- عمل رینگ رو انجام بدم شماره چشمام ثابت میمونه یا باز چند سال دیگه باید دوباره عمل کنم ؟
5- ببخشید اینقد سوال میپرسم . چون تو مشهد دکتری رو نمیشناسم . یک دکتر هست که رفتم وقت بگیرم گفت تا 15 فروردین نوبت نمیده . :(

باز هم ممنون ازتون .

1- بیهوشی نداره. درد هم نداره این عمل بر روی قرنیه انجام میشه که عصب درد نداره. بعدش هم درد کمی داره.
3- تا 1 ماه که دوران نقاهت داری ولی نگران نباش برای اینکه قرنیه جوش می خوره و مشکلی برات پیش نمیاد راستی چرا معاف نشدی؟
4- شماره جشمت ثابت میشه و دیگه نباید گران باشی
5- مشهد بله. دکتر صداقت استاد بزرگ. ایشون کارشون به نظر من از در خاورمیانه تکه. حتما برید پیششون. کلینیک طوس مشهد.

بالا