سلام دوست عزیز
اولا بسیار بسیار تشکر میکنم از تاپیک خوبتون و راهنمایی های عالیتون.
بعد میخواستم بدونم شیراز برای این عمل مناسب هست و آیا شماره چشم 1.5 با آستیگمات 1.5 احتیاجی به این عمل داره ؟
[h=2]با سلام دو روزه که لازک کردم شب دوم موقع خواب ناخوداگاه چشم راستمو مالیدم خیلی زود در اثر درد بیدار شدم البته فقط یکبار چشممو مالیدم . حالا چشم راستم یه کم در میکنه (مثل زمانیکه به چشم ضربه ایی بخوره). البته لنز پانسمان خارج نشده و ازنظر دید هم مشکلی ندارم. ولی در چشم راستم کمی درد دارم در صورتیکه چشم چپم اینطوری نیست. 1- ممکنه لایه اپیتلیوم جابه جا شده باشه؟ 2- درد چشم راستم از چیه؟ خوب میشه ؟ یه وقت ادامه پیدا نکنه؟ 3- امکان داره تو نتیجه ی عملم تاثیر بدی داشته باشه ؟ با سپاس فروان[/h]
اولا دوست عزیز با توجه به اینکه 2 روز از عمل گذشته فکر کنم فردا باید چشمتون رو به پزشک نشون بدید.
در مورد لایه اپیتلیوم نگران نباشید ساعاتی بعد از لازک با کمک پانسمان لاییه بیرونی بسته میشه پس نباید زیاد نگران باشید.
اما برای اطمینان بیشتر باید با پزشک مشورت کنید.
می تونم این مورد رو شبیه زخمی مثال بزنم که بیرونش بسته شده و حالا که به بیرونش دست می زنی درد می گیره ولی نباید نگران باشی.
حتما به پزشکت مراجعه کن.
خبرش رو همینجا بده.
موفق باشی
در مورد دونه ها فک رمیک نم دانه های چربی باشه که میشه برش داشت البته اگر اذیت می کنه وگرنه خطری نداره. روی صورت هم هست.
در مورد آنژیو فکر می کنم حتما با چند تا دکتر متخصص دیگه مشورت کنه. اگر تهرانی حتما بره پیش دکتر احمدیه تویه یوسف آباد بالای پمپ بنزین (این دکتر تکه) یا دکتر ریاضی توی بیمارستان نور (قد بلند و مهربان) و یا دکتر مسیح هاشمی کلینیک مرکزی شهر (سلام برسونید بهش)
motshaker aghaye yasini az rahnamayihaye ghablitoon
y soalam dar morede madaram dashtam.ishun salhast k diabet daran va alan modati hast k dideshoon kami moshkel peyda karde.yeki az ashnaha baraye shabakiye doctor ardeshir papi ro moarefi kard va ma az ishun bara madaram vaght gereftim.
mishnasideshoon? khoobe kareshoon? bebakhshid k fingilish type kardam .meghdari systemam moshkel peyda karde!
خیلی ممنون از پاسخ سریع شما من شنبه عمل کردم و دکتر یکشنبه چشمامو معاینه کرد و گفت که شنبه آینده برای خارج کردن لنز پانسمان مراجعه کنم و تا آن زمان مراجعه نیازی نیست. می خواستم از شما بپرسم که اگه نگرانی من بی مورد هست من دیگه تا شنبه به دکتر مراجعه نکنم چون یه دو ساعتی تا بیمارستان فاصله هست و من بی مورد این مسیرو نرم. و اگه به نظر شما مهمه من پیگیر بشم . با تشکر فروان
نه اهوازیم :دی
خب به نظرت این مشکل که موقع ناراحتی یا عصبانیت اینطوری میشه ( میگه تار میبینه ) مشکل از چشمه یا مغز و اینا :دی ؟!
اون آنژیو هم که گفتم آزمایش اولش بعد دکتر فرستادش برای عکس دومیه که دقیقتر بود و متخصص بهش گفته بود اظطراب و ایناس.
به نظر من بهتره که یه سری به دکترتون بزنید. اسم دکترتون چی بود؟ شاید شماره موبایلی ازش داشته باشم که بتونم بهتون بدم.
لطف می کنید. دکتر مصطفی نادری
آیا دکتر نادری بقیه ا.. و کلینیک بینا رسالت.؟
بقیه ا...
براتون پیغام خصوصی زدم. لطفا چک کنید و شمارو به کس دیگه ای ندید.
آقاي ياسيني سلام روزتون بخير!
اين روزا هركي منو مي بينه ميگه چرا عينك آفتابي نزدي؟ تو اتاق البته. من از روز سوم عمل كه دكتر پير منو معاينه كرد گفت ديگه لازم نيست كه تو خونه عينك بزني. منم عينكو درآوردم و ديگه به نور اتاق عادت كردم و ديگه بر عكس سه روز اول ديگه چشممو اذيت نكرد. الان فقط بيرون كه ميرم ميزنم. به نظر شما ضرر داره. الان تو اتاقي كه هستم و كار مي كنم خيلي روشنه. من مشكلي ندارم ولي دوستام ميگن همون نور مهتابي ها هم يو وي داره و بايد عينك بزني. اين درسته؟
دست شما درد نکنه. خیالتون راحت