• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

leilak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
تبریک بهتون می گم البته در این انجمن (منظورم انجمن پرشین تولز هست) اطلاعات مفید بیشتری هم می تونید پیدا کنید که امیدوارم به کارتون بیاد.
اولا اگر عملتون لیزیک باشه دوران نقاهت کوتاه بوده و بعد از 2 هفته تقریبا دید کامل میشه اما 6 ماه تا دید 100 دردصد زمان می بره. اما با لازک دید تا یک ماه کامل نیست و به مرور از دید دور و بعد دید نزدیک کامل میشه.
عوارض در عمل لازک با توجه بافت کمتری که از قرنیه برداشته میشه کمتره.
در مورد عمل لازک همونطو رکه قبلا هم گفتم بعد از عمل لازک یک هفته بیخیال دید نزدیک بشید.
دکتر نیک بین رو می شناسم ایشون یکی از بهترین های تهران هستند. استاد گذاشتن لنز های Restore آلکان هستند اگر رفتید پیششون حتما سلام برسونید.
در مورد دکتر پوراسد ایشون کارشون خوبه اما اگر رفتید ونک دکتر های دیگه ای رو هم میشناسم. دکتر خانلری، خانم دکتر ایرانی که هم خوش برخورد هستند و هم خانم خوش سیمایی هستند(بهشون نگید !:lol:) و کارشون هم عالیه و یا دکتر نادری.
سلام واقعا ممنونم از وقتی که میذارید. من رفتم کلینیک نور معاینه های قبل عمل را انجام دادم بعد که دکتر نیک بین من را معاینه کردند گفتند مشکلی برای عمل ندارم و 2 تا گزینه جلوی من گذاشتند: (LASIK (PRK و FEMTOLASIK و بهم گفتند از نظر نتیجه هیچ فرقی باهم ندارند ولی دوره بهبود کامل لازیک تا 2-3 ماه طول میکشه. من خودم الان خیلی گیج شدم کدومو انتخاب کنم. اختلاف قیمت زیادی هم دارند ولی اگر اونطور که میگند واقعا این روش فمتو دوره بهبودیش خیلی کوتاهه اینو ترجیح میدم چون 1 ماه دیگه هم دارم از ایران میرم. پیشنهاد شما چیه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بینهایت ممنون آقای یاسینی

به امید خدا شنبه میرم واسه معاینه ببینم چی میشه
smilingsmiley.gif

ای کاش تو هر کدوم از رشته های پزشکی یه نفر مثل شما بود که انقد خوب از
روی صبر و حوصله آدمو راهنمایی می کرد.

شما به من لطف دارید. همونطور که گفتم خارج از بحث چشم در این فروم (پرشین تولز) می تونید اطلاعات خیلی خوبی رو پیدا کنید. مثلا تاپیک یک از دوستان من در مورد مهاجرت فکر می کنم خیلی کامل و دقیق باشه.
امیدوارم به زودی از رفاقت با عینک خلاص بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی یه سوال ؟

من مدت زیادیه مطالعه ی روزانم زیاد شده ( واسه کنکور )

احساس میکنم چیزایی که قبلا واضح بوده واسم رو تارتر میبینم ...

این تاثیرش چجوریه ؟ موقتیه ؟ دائمیه ؟

این تاری چشم بیشتر به خاطر فشاری هست که شما به چشماتون میارید و به مرور زمان می تونه ماهیچه های چشم رو ضعیف کنه. بعد از مدت طولانی مطالعه کمی به چشماتون استراحت بدید. کمی چشماتون رو ببندید و بعد از اون اگر پنجره دارید از پنجره به تصویری در دوردست مثلا نوک کوه نگاه کنید و دوباره به مطالعه بپردازید.
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام واقعا ممنونم از وقتی که میذارید. من رفتم کلینیک نور معاینه های قبل عمل را انجام دادم بعد که دکتر نیک بین من را معاینه کردند گفتند مشکلی برای عمل ندارم و 2 تا گزینه جلوی من گذاشتند: (LASIK (PRK و FEMTOLASIK و بهم گفتند از نظر نتیجه هیچ فرقی باهم ندارند ولی دوره بهبود کامل لازیک تا 2-3 ماه طول میکشه. من خودم الان خیلی گیج شدم کدومو انتخاب کنم. اختلاف قیمت زیادی هم دارند ولی اگر اونطور که میگند واقعا این روش فمتو دوره بهبودیش خیلی کوتاهه اینو ترجیح میدم چون 1 ماه دیگه هم دارم از ایران میرم. پیشنهاد شما چیه؟

اگر قیمت براتون خیلی مهم نیست فمتو رو انتخاب کنید. سلام من رو حتما به دکتر نیک بین برسونید و بگید یاسینی از تیم فروش Rezoom‌سلام رسوند خودشون می فهمند برای چی.

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلييييييييييييييي ممنون از جواب سريعتون جناب ياسيني :lol:
ميگم كلينيك نگاه مجهزتره يا ونك؟
بهترين دكتراي نگاه كيا هستن بترتيب؟
يه سوال ديگه ام اينكه فمتو به جز سرعت بهبود حسن ديگه اي هم داره؟اونوقت كلينيك نور فقط دارتش؟ونك و نگاه نداره؟
براي دوره بهبودش من 3ماه تابستونو وقت دارم تا شروع دانشگاه فقط ورزش و بدنسازي رو چه مدت بعد ميشه شروع كرد؟
بازم ممنوووووووووون:blush:

leilak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته اصلی توسط leilak
اگر قیمت براتون خیلی مهم نیست فمتو رو انتخاب کنید. سلام من رو حتما به دکتر نیک بین برسونید و بگید یاسینی از تیم فروش Rezoom‌سلام رسوند خودشون می فهمند برای چی.
حتما سلامتون رو میرسونم:) میشه راجع به فمتو یکم توضیح بدین؟ واقعا مزایاش به این اختلاف قیمت 1 میلیونی می ارزه؟ تا چفقدر بعدش تاری دیدم خوب میشه؟ راستی دکتر بهم گفت با عمل چشم دیگه نیازی به عینک ندارم ولی دیدم 10/10 نمیشه نباید روی این قضیه وسواس داشته باشم. این برای همه عملهای چشم صدق میکنه یا به من فقط اینو گفتن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خيلييييييييييييييي ممنون از جواب سريعتون جناب ياسيني :lol:
ميگم كلينيك نگاه مجهزتره يا ونك؟
بهترين دكتراي نگاه كيا هستن بترتيب؟
يه سوال ديگه ام اينكه فمتو به جز سرعت بهبود حسن ديگه اي هم داره؟اونوقت كلينيك نور فقط دارتش؟ونك و نگاه نداره؟
براي دوره بهبودش من 3ماه تابستونو وقت دارم تا شروع دانشگاه فقط ورزش و بدنسازي رو چه مدت بعد ميشه شروع كرد؟
بازم ممنوووووووووون:blush:

به ترتیب سوال
بیمارستان نگاه در حال حاضر خیلی مجهزتره ولی ونک هم خیلی خوبه و نباد نگرانش باشید.
دکتر های خوب نگاه : دکتر جوادی استاد بزرگ. دکتر نوروزی زاده. دکتر حواد هاشمیان. دکتر ربیع. دکتر بلالی (اگر باشه)
فمتو مزایای زیادی داره ولی بیشترش تبلیغه.
ورزش شدید و بدنسازی در مدت نقاهت توصیه نمیشه.
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حتما سلامتون رو میرسونم:) میشه راجع به فمتو یکم توضیح بدین؟ واقعا مزایاش به این اختلاف قیمت 1 میلیونی می ارزه؟ تا چفقدر بعدش تاری دیدم خوب میشه؟ راستی دکتر بهم گفت با عمل چشم دیگه نیازی به عینک ندارم ولی دیدم 10/10 نمیشه نباید روی این قضیه وسواس داشته باشم. این برای همه عملهای چشم صدق میکنه یا به من فقط اینو گفتن؟

فمتو نوعی برش بیرونی قرنیه با لیزر هست که سابقا با چاقو انجام می شد. پیشرو این روش شرکت AMO امریکاست که به دلیل تجریم وارد نمیشه و معادل آلمانیش فمتو که تولید زایس هست وارد میشه. بیشتر مواردی که میشنوید تبلیغاته.
تاری دید در مورد لازک تا 1 هفته و لیزیک تا 3 روز باقی می مونه ولی دیدتون در مورد لازک تا 1 ماه و لیزیک تا 10 روز کامل نمیشه.
عدم بهبود 100 دید به دلیل وجود آستیگمات در چشم هست که احتمالا کمی از اون باقی می مونه.

wild_eyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي گفتين دكتر خانلري به زودي در نگاه عمل خواهند كرد يعني واسه تابستون نگاه عمل ميكنن؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستي گفتين دكتر خانلري به زودي در نگاه عمل خواهند كرد يعني واسه تابستون نگاه عمل ميكنن؟؟

اینطوریکه با دکتر تو کنگره صحبت کردم منتظره بیمارستان نگاه راه بیوفته عملهاشو ببره اونجا. فکر کنم بعد از سفر بره اونجا

pariaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي ياسيني
يه سوالي داشتم- توي توضيحاتي كه درباره عمل چشم تو سايتاي مختلف خوندم همه نوشته بودن كه عمل تا حدود 5 شماره آستيگماتم ميتونه برطرف كنه. اما شما تاكد كرديد چندجا كه استيگمات به درستي با عمل رفع نميشه-من شماره چشمام 2 و 2.25 آستيگماتم هست-و دوربينم هستم يعني شماره چشمم مثبته اما خيلي بالا نيس و 1.75 هست.وي سايت كلنيك نور نوشته بود تركيب آستيگمات و دوربين زياد به عمل خوب جواب نميده. شما چيزي در اين مورد ميدونيد؟
و ديگه اينكه ميخواستم بدونم آيا دستگاه فمتو براي رفع آستيگمات ارجحيتي ه روشاي قديميتر داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
يه سوالي داشتم- توي توضيحاتي كه درباره عمل چشم تو سايتاي مختلف خوندم همه نوشته بودن كه عمل تا حدود 5 شماره آستيگماتم ميتونه برطرف كنه. اما شما تاكد كرديد چندجا كه استيگمات به درستي با عمل رفع نميشه-من شماره چشمام 2 و 2.25 آستيگماتم هست-و دوربينم هستم يعني شماره چشمم مثبته اما خيلي بالا نيس و 1.75 هست.وي سايت كلنيك نور نوشته بود تركيب آستيگمات و دوربين زياد به عمل خوب جواب نميده. شما چيزي در اين مورد ميدونيد؟
و ديگه اينكه ميخواستم بدونم آيا دستگاه فمتو براي رفع آستيگمات ارجحيتي ه روشاي قديميتر داره؟

دوست عزیز آستیگمات در چشم به دلیل اعواج در قرنیه اتفاق می افته که متاسفانه نمیه اونرو به راحتی با کمک برش بر روی قرنیه ایجاد کرد. برای همین هم به دوستان پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان روی بر طرف شدن آستیگماتشون حساب نکنن که در صورتیکه کاهش پیدا کرد راضی باشند.
دستگاه فمتو میزان آستیگمات بعد از عمل که ممکنه(می گم ممکنه) ایجاد بشه خیلی کمتره نسبت به روش برش قرنیه با کراتوم.

Mahsa2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت جناب آقای یاسینی گل
smilingsmiley.gif

من امروز رفتم کلینیک نور و دکتر افضلی چشمم رو معاینه کردن و
گفتن که خدا رو شکر مشکلی واسه عمل ندارم
winksmiley02.gif
فقط اینکه چند
تا سوال واسم پیش اومد که واسه جوابش هیچ کیو مناسبتر از شما
ندیدم.
اول اینکه آقای دکتر به من گفتن که فقط میتونم PRK رو انجام بدم، ایشون
گفتن PRK همون عملیه که همه انجام میدن ولی بهش میگن لازک!! گفتن
لازک دیگه خیلی طرفدار نداره. شماره چشم من 3.5 . 3.25 با ضخامت قرنیه
514 و 518 هست. واقعا این همون لازکه؟ اصلا نوع عمل خوبیه؟
بعد واسه اتاق عمل که رفتم وقت بگیرم یه آقای سعیدی نامی بود که گفتن
چون شماره چشمت بالای 3 هست و ضخامت قرنیه ات کمه نمیتونی با دستگاه
کلینیک (Nidek) عمل کنی و حتما باید بری بیمارستان نور که دستگاه Concerto رو داره و
روی چشم تو بهتر نتیجه میده ولی اگه با این دستگاه عمل کنی نتیجه ای رو که باید بگیری
نمی گیری. واقعا همچین چیزی صحت داره؟ همین عمل تو کلینیک 1200 تومنه ولی تو
بیمارستان میشه 1600.
راستی دکتر تبریزی دیگه نور نیستن گفتن رفتن قزوین!!!
من واقعا به راهنماییهای صادقانه شما احتیاج دارم، ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت جناب آقای یاسینی گل
smilingsmiley.gif

من امروز رفتم کلینیک نور و دکتر افضلی چشمم رو معاینه کردن و
گفتن که خدا رو شکر مشکلی واسه عمل ندارم
winksmiley02.gif
فقط اینکه چند
تا سوال واسم پیش اومد که واسه جوابش هیچ کیو مناسبتر از شما
ندیدم.
اول اینکه آقای دکتر به من گفتن که فقط میتونم PRK رو انجام بدم، ایشون
گفتن PRK همون عملیه که همه انجام میدن ولی بهش میگن لازک!! گفتن
لازک دیگه خیلی طرفدار نداره. شماره چشم من 3.5 . 3.25 با ضخامت قرنیه
514 و 518 هست. واقعا این همون لازکه؟ اصلا نوع عمل خوبیه؟
بعد واسه اتاق عمل که رفتم وقت بگیرم یه آقای سعیدی نامی بود که گفتن
چون شماره چشمت بالای 3 هست و ضخامت قرنیه ات کمه نمیتونی با دستگاه
کلینیک (Nidek) عمل کنی و حتما باید بری بیمارستان نور که دستگاه Concerto رو داره و
روی چشم تو بهتر نتیجه میده ولی اگه با این دستگاه عمل کنی نتیجه ای رو که باید بگیری
نمی گیری. واقعا همچین چیزی صحت داره؟ همین عمل تو کلینیک 1200 تومنه ولی تو
بیمارستان میشه 1600.
راستی دکتر تبریزی دیگه نور نیستن گفتن رفتن قزوین!!!
من واقعا به راهنماییهای صادقانه شما احتیاج دارم، ممنون
دوست عزیز
اولا انتخاب خوبی کردید دکتر افضلی دکتر خوبیه.
در ضمن عمل PRK با عمل لازک فرق داره ولی باب شده به همه میگن لازک که صداشون درنیاد.
در مورد دستگاه حتما برید نور اگر مشکل مالی ندارید حتما با دستگاه VISX و یا Concerto عمل کنید. نتیجه عمل خیلی خوبه.
دکتر تبریزی در نور عمل می کنن ولی در نور ویزیت نمی کنن. اگر خواستید پیام خصوصی بدید شماره موبایلش رو برات پ خ کنم.

Mahsa2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و ممنون از راهنماییتون

واقعا این دستگاهها چقدر با هم فرق دارن؟ و چرا انقد قیمتا با هم متفاوتن؟
اگه اختلاف فاحشی در نتیجه این دو دستگاه وجود داره (Nidek و Concerto) و یا اینکه
مثلا عوارض عمل در concerto کمتر از Nidek هست اونوقت حاضرم 400 اضافه تر بدم.
ولی اگه نتیجه بعد از عمل تو هر دو یکسانه یا فرق چندانی نداره که چه کاریه!!!
میشه به من بگید دقیقا فرقشون چیه؟ ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و ممنون از راهنماییتون

واقعا این دستگاهها چقدر با هم فرق دارن؟ و چرا انقد قیمتا با هم متفاوتن؟
اگه اختلاف فاحشی در نتیجه این دو دستگاه وجود داره (Nidek و Concerto) و یا اینکه
مثلا عوارض عمل در concerto کمتر از Nidek هست اونوقت حاضرم 400 اضافه تر بدم.
ولی اگه نتیجه بعد از عمل تو هر دو یکسانه یا فرق چندانی نداره که چه کاریه!!!
میشه به من بگید دقیقا فرقشون چیه؟ ممنون میشم

دوست عزیز تکنولوژی به کار رفته در این دو دستگاه رو با یک مثال توضیح می دم. نایدک مثل پژو 206 می مونه و Concerto مثل مرسدس تولید فوریه سال 2012
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
فرق اصلی در نرم افزار به کار رفته در هر دو هست. در کنستو سیستم برش به صورت غیر لگاریتمی و بدون چتنرن هست که باعث میشه برش دقیق باشه در ضمن قطر لیز کمتره و دایره ساخته شده منحنی تر هست.

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم یادتون باشه سر کار شیرینی بدین. در مورد دستگاه نگران نباشید با وجودی که Concerto گرونتره ولی Visx بهتره. ویسکس بهترین در دنیاست.
موفق باشید
امیدوارم بعد از این هم از این انجمن (منظورم پرشین تولزه ) بیشتر استفاده کنید البته بدون عینک! در ضمن امیدوارم دیگه شما رو توی این تاپیک برای خودتون کمتر ببینم(منظورم اینه که انشا هیچوقت مشکل چشمی نداشته باشید)

ممنون!
اما در مورد ويسكس تو سايت كلينيك نور ديدم كه اين دستگاه اونجا هم هست! پس فرقش با اوني كه تو بيمارستانه چيه؟
يعني من بيخود 400 تومنمو ريختم دور ديگه؟!

راستي ديروز رفتم پيش يه چشم پزشك خيلي خوب تو محل خودمون. خانوم دكتر شيلا آرامش. خدا خيرش بده كه به من كلي آرامش داد!
يه توصيه به همه دوستاني كه عمل كردن:
دكتر گفت كه حتما سعي كنيد حتي اگه احساس خشكي نداريد از اشك استفاده كنيد. چون لايه اپي تليوم كه بعد از سه روز تشكيل ميشه سر جاش شله و اگه چشمتون خشك بشه حتي با حركت پلك از سر جاش حركت مي كنه و اين باعث ميشه اين تاري ديد تا مدتها ادامه پيدا كنه. گفت خوردن ضربه (مثل نوك قطره چكون!) از خواب يه دفعه پريدن، و مالوندن پلك باعث اين جابجايي ميشه و يا باعث پوسته پوسته شدن سطح قرنيه ميشه و همه اينها باعث ميشه دوره نقاهت بيشتر طول بكشه. پس سعي كنيد مدام چشمو مرطوب نگه داريد. و اگه با كامپيوتر كار ميكنيد يا تلويزيون مي بينيد بيشتر قطره رو استفاده كنيد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون!
اما در مورد ويسكس تو سايت كلينيك نور ديدم كه اين دستگاه اونجا هم هست! پس فرقش با اوني كه تو بيمارستانه چيه؟
يعني من بيخود 400 تومنمو ريختم دور ديگه؟!

راستي ديروز رفتم پيش يه چشم پزشك خيلي خوب تو محل خودمون. خانوم دكتر شيلا آرامش. خدا خيرش بده كه به من كلي آرامش داد!
يه توصيه به همه دوستاني كه عمل كردن:
دكتر گفت كه حتما سعي كنيد حتي اگه احساس خشكي نداريد از اشك استفاده كنيد. چون لايه اپي تليوم كه بعد از سه روز تشكيل ميشه سر جاش شله و اگه چشمتون خشك بشه حتي با حركت پلك از سر جاش حركت مي كنه و اين باعث ميشه اين تاري ديد تا مدتها ادامه پيدا كنه. گفت خوردن ضربه (مثل نوك قطره چكون!) از خواب يه دفعه پريدن، و مالوندن پلك باعث اين جابجايي ميشه و يا باعث پوسته پوسته شدن سطح قرنيه ميشه و همه اينها باعث ميشه دوره نقاهت بيشتر طول بكشه. پس سعي كنيد مدام چشمو مرطوب نگه داريد. و اگه با كامپيوتر كار ميكنيد يا تلويزيون مي بينيد بيشتر قطره رو استفاده كنيد.

دوست عزیز کلینیک نور یک دستگاه نایدک قدیمی داره که هنوز تو کلینیک استفاده میشه. اما ویسکس دو تا داشت که فکر می کنم یکی تو کلینیک و یکی توی بیمارستان گذاشتند.
در مورد عمل با ویکس نگران نباشید. به اندازه که پول اضافی دادید ازش لذت خواهید برد.
در مورد خشکی چشم تا زمانیکه پزشک میگه از اشک مصنوعی استفاده کنید هرچند که اشک مصنوعی ضرری برای چشم نداره و میشه تا مدتی بعد هم استفاده کرد.
زاستی خانم دکتر آرامش رو فکر می کردم رفتن از ایران. چه خوب که هنوز هستند. خانم بسیار خوبی هستند.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
یکی از دوستان یه مدت پیش مشکل بینایی تقریبا پیدا کرده بود رفته بود پیش یه دکتر براش یه آزمایش آنژیو یه همچین چیزایی نوشت که میگفت یه ماده بهش طزریق کردن که چشاش بنفش شد :دی بعد آخر بهش گفت شبکیه چشمت متورم شده . یه چشمم اینطوری بود.
یه سری قرص بهش داد مصرف کرد بهتر شده بود بعد دوباره رفت یه آزمایش دیگه داد با یه دستگاه صورتشو گذاشت جلو دستگاه بعد از یه 30دقیقه یه عکس پرینت کرد داد بهش . برد پیش متخصص گفت چیزی نیست این مشکل چشمتم که یهو تار میبینه ماله ناراحتی و اضطراب و این چیزاس. بهش گفت برو متخصص مغز و اینا نوار مغزی بگیر :دی اینم دیگه نرفت.
بعد زیر پلک بالای چشم راستش یه چیزی مثل دونه هست اما بزرگه . دکتر گفت همه ی چشم ها از این دونه ها داره ماله بزیا بزرگ بعضیا کوچیک.
بزرگیه این یه مقدار جوریه که حالت افتادگی پلک بالا رو پیدا کرده دیگه .

خودمم نفهیدم سوالم چیه :))) نظرت رو بگو حالا که سوال ندارم :p

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
یکی از دوستان یه مدت پیش مشکل بینایی تقریبا پیدا کرده بود رفته بود پیش یه دکتر براش یه آزمایش آنژیو یه همچین چیزایی نوشت که میگفت یه ماده بهش طزریق کردن که چشاش بنفش شد :دی بعد آخر بهش گفت شبکیه چشمت متورم شده . یه چشمم اینطوری بود.
یه سری قرص بهش داد مصرف کرد بهتر شده بود بعد دوباره رفت یه آزمایش دیگه داد با یه دستگاه صورتشو گذاشت جلو دستگاه بعد از یه 30دقیقه یه عکس پرینت کرد داد بهش . برد پیش متخصص گفت چیزی نیست این مشکل چشمتم که یهو تار میبینه ماله ناراحتی و اضطراب و این چیزاس. بهش گفت برو متخصص مغز و اینا نوار مغزی بگیر :دی اینم دیگه نرفت.
بعد زیر پلک بالای چشم راستش یه چیزی مثل دونه هست اما بزرگه . دکتر گفت همه ی چشم ها از این دونه ها داره ماله بزیا بزرگ بعضیا کوچیک.
بزرگیه این یه مقدار جوریه که حالت افتادگی پلک بالا رو پیدا کرده دیگه .

خودمم نفهیدم سوالم چیه :))) نظرت رو بگو حالا که سوال ندارم :p

در مورد دونه ها فک رمیک نم دانه های چربی باشه که میشه برش داشت البته اگر اذیت می کنه وگرنه خطری نداره. روی صورت هم هست.
در مورد آنژیو فکر می کنم حتما با چند تا دکتر متخصص دیگه مشورت کنه. اگر تهرانی حتما بره پیش دکتر احمدیه تویه یوسف آباد بالای پمپ بنزین (این دکتر تکه) یا دکتر ریاضی توی بیمارستان نور (قد بلند و مهربان) و یا دکتر مسیح هاشمی کلینیک مرکزی شهر (سلام برسونید بهش)

بالا