• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام...من رفتم عمل کردم درد و سوزش بعد عمل هم تحمل کردم همچی تمام شد موند کی بشه تاری دیدمون خوب بشه....امروز هم موقع قطره ریختن قطره چکان خورد به چشم...یعنی نگران بشم(؟نمی دونم از کی بپرسم مشکلی برام پیش میاد)عمل پی ار کی انجام دادم تو بیمارستان نور.چقدر استرسام بی مورد بود.

نگران نباش دوست من. بعد از چند روز قرنیه تقریبا ترمیم میشه. اما اگر خیلی نگران هستی می تونی به هر دکتر خواستی نشون بدی.

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...من رفتم عمل کردم درد و سوزش بعد عمل هم تحمل کردم همچی تمام شد موند کی بشه تاری دیدمون خوب بشه....امروز هم موقع قطره ریختن قطره چکان خورد به چشم...یعنی نگران بشم(؟نمی دونم از کی بپرسم مشکلی برام پیش میاد)عمل پی ار کی انجام دادم تو بیمارستان نور.چقدر استرسام بی مورد بود.

مباركه!!! منم فردا بعد از ظهر عمل دارم. دوستان برام انرژي مثبت بفرستيد!

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با کلینیک نور تماس گرفتم هزینه عمل از 1600 تا 2600 است

yasaman464

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من 28 سالم هست و قوز قرنیه دارم چشم چپم استیگمات 4 هست ولی راستم سالمه .و دکترم گفتن باید رینگ بزارم .میخواستم بپرسم اگه رینگ بزارم ممکنه دیگه عینک نزنم .وشماره استیگماتم چند میشه .یه سوال دیگم راجع به لنز های داخلی داشتم با وجود قوز قرنیه میتونم بزارم .خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم و میترسم تا اخر عمر عینکی بشم به علاوه از عمل هم خیلی میترسم .سپاسگذارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با کلینیک نور تماس گرفتم هزینه عمل از 1600 تا 2600 است

البته در لیزیک و لازک مواد مصرفی خاصی استفاده نمیشه که بگیم با دلار بالا میره ولی یک کارت کانتر داره که باید خریدش(منظورم شرکت سرویس دهندست) که می تونه روی قیمت تاثیر بزاره و با بالا رفتن دلار بالا بره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من 28 سالم هست و قوز قرنیه دارم چشم چپم استیگمات 4 هست ولی راستم سالمه .و دکترم گفتن باید رینگ بزارم .میخواستم بپرسم اگه رینگ بزارم ممکنه دیگه عینک نزنم .وشماره استیگماتم چند میشه .یه سوال دیگم راجع به لنز های داخلی داشتم با وجود قوز قرنیه میتونم بزارم .خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم و میترسم تا اخر عمر عینکی بشم به علاوه از عمل هم خیلی میترسم .سپاسگذارم.

دوست عزیز خوشحالم که این سوال رو الان پرسیدید چرا که یکی از دوستان من هم همین مشکل رو دارند. در مورد قوز قرنیه توی پست های قبلی توضیح دادم و رینگ های معروف رو معرفی کردم.
در مورد سوالتو باید بگم که بله با رینگ قرنیه آستگماتتون (البته با توجه به زاویه و میزان) تقریبا از بین میره. اگر از رینگ Keraring و یا Ferrararing استفاده کنید حتما برید پیش دکتر خانلری . این دو مدل رینگ قرنیه برای جایگذاری نیاز به تبحر خاصی دارند. ولی اگر از Intax استفاده کردید فرقی نداره هر دکتری می تونه نصبش کنه. البته نیاز به جراحی داره.
کدوم شهر هستی دوست عزیز.

yasaman464

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بیتهایت ممنون هستم از توجه و پاسختون .بله من تهران هستم و دکترم هم دکتر خانلری هستند.یعنی با این توضیحات که شما فرمودین امکان داره من عینک نزنم وایا رینگ عوارضی نداره مثل حرکت در چشم یا عارضه دیگری.

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
مباركه!!! منم فردا بعد از ظهر عمل دارم. دوستان برام انرژي مثبت بفرستيد!

به سلامتی...

قبل از عمل به عینکت که چندین سال باهات بوده و دم در اتاق عمل پرتش میکنی یه گوشه دقت کن... خیلی مظلوم میشه طفلی :(

;)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بیتهایت ممنون هستم از توجه و پاسختون .بله من تهران هستم و دکترم هم دکتر خانلری هستند.یعنی با این توضیحات که شما فرمودین امکان داره من عینک نزنم وایا رینگ عوارضی نداره مثل حرکت در چشم یا عارضه دیگری.

نگران نباشید بعد از جایگذاری در قرنیه دیگه نباید نگران باشید امکان جابجایی نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به سلامتی...

قبل از عمل به عینکت که چندین سال باهات بوده و دم در اتاق عمل پرتش میکنی یه گوشه دقت کن... خیلی مظلوم میشه طفلی :(

;)

مراقب باش عمل یه وقت کنسل نشه بیوفته هفته بعد.!:D

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ُسلام
بچه ها من شماره چشمم 2.25 هست هر دوتاش
چشمام نزديك بين هست نميدونم درست گفتم يا نه يعني الان دور رو نميتونم ببينم نزديك مشكل ندارم
الان چند سال هست ثابت مونده نمرش
اگه بخوام عمل كنم حدودا هزينش چقدر ميشه؟
مرسي از توجهتون

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
من بعد حدود 22 سال عینک زدن هنوز نمیدونم دقیقا چشمام وضعیتشون چی هست.البته همیشه بهترین دکتر ها رو داشتم و هر دفعه هم وضعیت نمره چشمم بهتر شده.
دقیق نمیدونم ولی چشمام استیگمات هست و کمی هم دور بینی دارم.دکتر خودم(حدودا 7 سالی میشه فقط به خودش سر میزنم و جای دیگه نمیرم)
همیشه میگه نمیخواد عمل کنی و خودش به مرور زمان خوب میشه!!!:hmm:
ولی دوستانی که مدت زیادی عینک میزنن میدونن اینکه تمام مدت بیداری باید عینک بزنی چه حسی داره.:(

البته الان نمره چشمام زیاد بد نیست فکر کنم یک چشم دید 8.5/10 و یکی هم 9.5/10 باشه
امیدی هست؟من زنده میمونم؟
اصفهان هم هستم (دکتری پیشنهاد میکنید؟) شماره مطبش رو ندارید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ُسلام
بچه ها من شماره چشمم 2.25 هست هر دوتاش
چشمام نزديك بين هست نميدونم درست گفتم يا نه يعني الان دور رو نميتونم ببينم نزديك مشكل ندارم
الان چند سال هست ثابت مونده نمرش
اگه بخوام عمل كنم حدودا هزينش چقدر ميشه؟
مرسي از توجهتون

دوست عزیز. عمل لیزر نه به شماره چشم بلکه به ضحامت قرنیه بستگی داره. و اون هم بعد از تست قرنیه و عکس گرفتن بدست میاد.
قیمت عمل بین 1.5 تا 2.5 میلیون درمیاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باز هم ممنون هستم

خواهش می کنم.

من بعد حدود 22 سال عینک زدن هنوز نمیدونم دقیقا چشمام وضعیتشون چی هست.البته همیشه بهترین دکتر ها رو داشتم و هر دفعه هم وضعیت نمره چشمم بهتر شده.
دقیق نمیدونم ولی چشمام استیگمات هست و کمی هم دور بینی دارم.دکتر خودم(حدودا 7 سالی میشه فقط به خودش سر میزنم و جای دیگه نمیرم)
همیشه میگه نمیخواد عمل کنی و خودش به مرور زمان خوب میشه!!!:hmm:
ولی دوستانی که مدت زیادی عینک میزنن میدونن اینکه تمام مدت بیداری باید عینک بزنی چه حسی داره.:(

البته الان نمره چشمام زیاد بد نیست فکر کنم یک چشم دید 8.5/10 و یکی هم 9.5/10 باشه
امیدی هست؟من زنده میمونم؟
اصفهان هم هستم (دکتری پیشنهاد میکنید؟) شماره مطبش رو ندارید؟

دوست عزیز دیدتون که خیلی خوبه. اما بهبود کاهش دید به بعضی عوامل بستیگ داره که معمولا استفاق نمی افته. شما چند سالتونه و دکترتون کیه.
در اصفهان دکتر قریشی رو پیشنهاد می کنم.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
24 سال و دکترام هم تا جایی که یادم میاد دکتر قنبری-دکتر ابراهیمی
نمیدونم دکتر میگفت دوربینی داری با استیگمات .
گفتن برگشت توی دوربینی بیشتره و نمیدونم از این حرفا
شماره یا مشخصات دقیق تری برای پیدا کردن دکتر قریشی ندارید؟از چه نظر و در چه زمینه ای پیشنهاد میکنیدشون؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
24 سال و دکترام هم تا جایی که یادم میاد دکتر قنبری-دکتر ابراهیمی
نمیدونم دکتر میگفت دوربینی داری با استیگمات .
گفتن برگشت توی دوربینی بیشتره و نمیدونم از این حرفا
شماره یا مشخصات دقیق تری برای پیدا کردن دکتر قریشی ندارید؟از چه نظر و در چه زمینه ای پیشنهاد میکنیدشون؟

دوست عزیز دکتر قنبری دکتر بسیار خوبیه البته نمی دونم در مورد دوربینی دقیقا چی گفتن ولی این درست نیست که دید به مرور بهتر میشه. بهترین دید انسان در سن 20 تا 22 سالگی هست و به مرور به دلیل کدر شدن لنز داخلی از میران دید کم میشه. در عین حال به دلیل تغییر تحدب کره چشم در جوانی از دید دور هم کاسته میشه.
دکتر قریشی رو می تونید در کلینیک آبان و یا پارسیان پیدا کنید . کارشون عالیه. البته دکتر ساووج هم در کلینیک صدرا در دروازه شیراز هم عالی هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دوستان یک خبر خوب برای علاقه مندان در تاریخ 22 بهمن بیمارستان نگاه به طور کامل راه اندازی شده و تا هفته بعد تمامی دستگاههای کلینیک نگاه به بیمارستان منتق میشه.

leilak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من تازه با اینجا آشنا شدم و خیلی هم از این آشنایی خوشحال شدم، چون من به زودی میخوام چشمامو عمل کنم. آخر این هفته وقت معاینه دارم کلینیک نور. من نزدیک رو خوب میبینم دورو نمیبینم نمره چشمام هم 3.5 هست. چندتا سوال دارم، یکی اینکه من اواسط فروردین از ایران میرم تا اون موقع تاری چشمام خوب میشه؟ کدوم یکی از این روش ها عوارض بعد عملش زودتر خوب میشه؟ چون این مدتی که وقت دارم کلی کار باید انجام بدم. سوال دومم اینه که شما دکتر نیک بین رو می شناسید؟ من با ایشون می خوام عمل کنم ولی از نزدیک تا حالا ندیدمشون فقط یکی از آشناهامون باهاش عمل داشت. دکتر پوراسد تو کلینیک ونک را چطور؟

بالا