• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ياسيني ممنون از پاسخ سريعتون.:)

اين دستگاه concerto كه تو بيمارستان هست از نظر تكنيكي چه تفاوتي با ليزر اكسايمر كلينيك نور داره؟

يه خواهش ديگه. ممكنه در مورد advanced PRK هم توضيح بديد كه چي هست؟

شماره اي كه براي دكتر خانلري گذاشتيد جواب نميده. من زنگ زدم برم براي مشورت با ايشون فقط دستگاهه كه اونم قطع ميكنه.

دكتر خانلري بعد از عمل خودشون مريضاشونو معاينه مي كنند؟

از نظر تبحر بين دكتر خانلري و دكتر هاشمي كدوم رو بهتر مي دونيد؟

دكتر هاشمي رو براي مشورت چطور ميشه پيدا كرد؟ ميشه همون سر عمل باهاشون مشورت كرد؟

عمل لازك رو با مشورت دكتر رمضانزاده و چون عمل كمتر تهاجمي هست انتخاب كردم. حالا باز هم بايد بپرسم.

در مورد عينك آفتابي كه بعد از عمل ميدن. من يه عينك معمولي دارم كه دادم تو عينك فروشي كلينيك نور تست كرد گفت خوبه UV اش 400 بود. نظر شما چيه.

ببخشيد اينقدر سوال پرسيدم! :blush:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني ممنون از پاسخ سريعتون.:)

ببخشيد اينقدر سوال پرسيدم! :blush:

اين دستگاه concerto كه تو بيمارستان هست از نظر تكنيكي چه تفاوتي با ليزر اكسايمر كلينيك نور داره؟
دستگاه کنسرتو گرانترین دستگاه لیز اگزایمر جهانه که البته بی دلیل گرونه. به دلیل یکی سیستم ارتباطی با آلمان جهت چک کردن اطلاعات عمل که در عمل! به دلیل تحریمات اخیر بلااستفاده شده. البته در بیمارستان دستگاه فمتو هم هست که خودش نوعی بر
شماره اي كه براي دكتر خانلري گذاشتيد جواب نميده. من زنگ زدم برم براي مشورت با ايشون فقط دستگاهه كه اونم قطع ميكنه.

دكتر خانلري بعد از عمل خودشون مريضاشونو معاينه مي كنند؟

از نظر تبحر بين دكتر خانلري و دكتر هاشمي كدوم رو بهتر مي دونيد؟

عمل لازك رو با مشورت دكتر رمضانزاده و چون عمل كمتر تهاجمي هست انتخاب كردم. حالا باز هم بايد بپرسم.
انتخاب خوبی کردید. آفرین. نیازی به سوال مجدد نیست دکتر رمضان زاده دکتر بسیار متبحریه. (سلام برسونید یادتون نره )
دكتر هاشمي رو براي مشورت چطور ميشه پيدا كرد؟ ميشه همون سر عمل باهاشون مشورت كرد؟

شماره موبایل دکتر درسته اما مطب تغییر کرده. شماره موبایل رو لطفا بعد از ظهر ها تماس بگیرید و برای شمورت پیششون برید.
از لحاظ تبحر به دکتر هاشمی از اساتید به نام ایران هستند و کارشون خیلی درسته ولی من عمل و تبحر دکتر خانلری رو ترجیح می دم. البته دکتر خانلری تا سال قبل با دکتر هاشمی کار می کردند و با هم عمل می کردند اما حدود 1 یا 2 سالی هست که از ایشون جدا شدند.
دکتر هاشمی رو میشه در بیمارستان اگر بهتون وقت بدن ببینید اما باید بدونید که ایشون به دلیل اشتغال در دانشگاه سرشون خیلی شلوغه و معمولا افراد دیگه ای جای ایشون شما رو ویزیت می کنن.

در مورد عينك آفتابي كه بعد از عمل ميدن. من يه عينك معمولي دارم كه دادم تو عينك فروشي كلينيك نور تست كرد گفت خوبه UV اش 400 بود. نظر شما چيه.
این عینک ها اگرچه قیمت زیادی ندارن اما از لحاظ کیفیت از خیلی از برندهای بازار بهتر هستند. البته این عینک ها حتما لازم نیست اما زدنشون به بهبود سریعتر کمک میکنه.

يه خواهش ديگه. ممكنه در مورد advanced PRK هم توضيح بديد كه چي هست؟
در این مورد بعدا مفصلا توضیح می دم. PRK روشی قدیمی برای درمان نزدیک بینی بود که در اون بر روی قرنیه انسان برش هاس ریزی ایجاد می شد و با جوش خوردن این برشها قرنیه کمی تنگتر شده و تحدب کره چشم اصلاح میشد. این عمل به دلیل عوارض استیگمات زیاد منسوخ شد.
در روش جدید با کمک لیزر همون روش قدیمی انجام میشه ولی دیگه از آستیگمات خبری نیست.

ببخشيد اينقدر سوال پرسيدم!
خیلی خوشحال میشم کمکتون کنم.

sadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.جناب یاسینی شما اطلاع دارید که ایا عمل لیززیک در بیمارستان بانک ملی انجام میشه یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.جناب یاسینی شما اطلاع دارید که ایا عمل لیززیک در بیمارستان بانک ملی انجام میشه یا نه؟

بله مثل اینکه انجام میشه رییس بخش چشم بیمارستان بانک ملی تهران دکتر نادری هستند از دوستان من. اگر قصد عمل دارید بگید تا کمی شما رو راهنمایی کنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

x_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
1- لنز وریسایس رو ما وارد می کردیم. وریسایس یا آرتیزان تولید کمپانی افتک هلند هست. حیف دیر اقدام کردی وگرنه من بهت رفاقتی با قیمت مناسب می دادم. ما non foldable اش رو می فروختیم 380 و foldable اش رو می فروختیم 570 . البته با دلار 1000 تومنی. الان شر کت سپاهان سامع وارد می کنه.
بله در کلینیک نوردیدگان عمل میشه برید پیش دکتر کرامتی یا دکتر نورانی هر دو از دوستان من هستند سلام من رو هم برسونید. البته همچنان دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم. ولی دکتر کرامتی و نورانی هم بسیار متبحر هستند.
2- لنزتون رو به B&L تغییر بدین حداقل درست و درمون وارد میشه و کمپانی سازندش خیلی معتبره. اما اگر به مایع لنز حساس هستید از همون لنز استفاده کنید.

موفق باشید

مرسی از راهنمایی تون
لطف دارین
این قیمت لنز که نوشتین برای یک جفت هستش ؟ قیمت دقیق تر دارین ؟ هزینه عمل چقدر میشه ؟
با توجه به قابلیت های لنز تاشو ارزشش رو داره قیمت بالاتر رو انتخاب کنم
بیمه دانا هزینه برطرف کردن عیوب انکساری رو برای بالا تر از 4 پرداخت میکنه
منتظرم تا قرارداد ببنده شرکت تا اقدام کنم
شماره تماس جدید هم از دکتر خانلری بزارین ممنون میشم ظاهرا شماره مطب عوض شده
در مورد لنز تماسی هم اگه عمل عقب افتاد حتما انجام میدم قیمت تو اینترنت یک جفت حدود 60 زده بود
چون با این لنز اکثر وقتها چشمم قرمزه با توجه به اینکه این لنزی که شما معرفی کردین اکسیژن بیشتری
به چشم میرسونه احتمالا این مشکل هم حل بشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از راهنمایی تون
لطف دارین

خواهش می کنم دوست عزیز من از سایت پرشین تولز اطلاعات زیادی بدست آوردم و این شاید روشی باشه که لطفی رو که بقیه دوستان توی انحمن های دیگه این سایت به من کردند کمر جبران کنم.

این قیمت لنز که نوشتین برای یک جفت هستش ؟ قیمت دقیق تر دارین ؟ هزینه عمل چقدر میشه ؟
نه دوست عزیز این قیمت برای یک عدد هست. قیمت تقریبا همونیه که گفتم با 50 تومن تولرانس. هزینه عمل هم حدود 1 تومن برای هر دو چشم میشه. البته هر دو چشم هم در یک جلسه عمل میشه.

با توجه به قابلیت های لنز تاشو ارزشش رو داره قیمت بالاتر رو انتخاب کنم
این لنز ها از لجاظ کیفیت دید با هم فرقی ندارند اما لحاظ نصب و میزان آستیگمات باقی مونده بعد از عمل لنز تاشو بهتره . ولی پزشک های کمتری اونو می تونن جاگذاری کنن.

بیمه دانا هزینه برطرف کردن عیوب انکساری رو برای بالا تر از 4 پرداخت میکنه
این لنز ها به طور کلی لنط های زیبایی محسوب میشن ولی در ایران عمل فیکیک (اسم این مدل لنز ها) تحت بیمه قرار می گیره.

منتظرم تا قرارداد ببنده شرکت تا اقدام کنم
شماره تماس جدید هم از دکتر خانلری بزارین ممنون میشم ظاهرا شماره مطب عوض شده
لطفا با شماره موبالش تماس بگیرین.

در مورد لنز تماسی هم اگه عمل عقب افتاد حتما انجام میدم قیمت تو اینترنت یک جفت حدود 60 زده بود
چون با این لنز اکثر وقتها چشمم قرمزه با توجه به اینکه این لنزی که شما معرفی کردین اکسیژن بیشتری
به چشم میرسونه احتمالا این مشکل هم حل بشه
دوست عزیز این مورد رو خوب دقت کن. اگر قرمزی چشم داری حتما به پزشک مراجعه کن و لنزت رو عوض کن. این مورد رو دست کم نگیر می تونه باعث عفونت چشم و خدای ناکرده نابینایی و انتظار برای پیوند قرنیه بشه. حتما حتــــــــــــــــــــــــــــــما یه سر به پزشکت بزن.

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ياسيني سلام مجدد،

يه سوال ديگه داشتم. آيا مردمك چشم بعد از عمل بزرگتر ميشه. همسر من كه الان چند ساله عمل كرده، مردمك چشمش خيلي بزرگه. توي هر نوري.
آيا اين ربطي به عمل ايشون داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني سلام مجدد،

يه سوال ديگه داشتم. آيا مردمك چشم بعد از عمل بزرگتر ميشه. همسر من كه الان چند ساله عمل كرده، مردمك چشمش خيلي بزرگه. توي هر نوري.
آيا اين ربطي به عمل ايشون داره؟

نه دوست عزیز به هم ربطی ندارن. حتما با یک پزشک چشم مشورت کنید.
یک سوالی ایا مردمک چشمشون اصلا در نورهای مختلف تغیری میکنه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک نکته برای عزیزان.
جدیدا می بینم که تعدادی از پزشکان اقدام به عمل ریفراکتیو برای میان سالان می کنن. مثلا برای یگ آدم 45 ساله لازک تجویز می کنن. در این موارد حتما دقت بکنید در این سنین معمولا عامل کم بینی پیر چشمی هست که با لیزر قابل درمان نیست.

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز بعد از عمل لازك مي تونم برم مسافرت؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چند روز بعد از عمل لازك مي تونم برم مسافرت؟

به طور کلی می تونید 3 روز تا یک هفته بعد برید سفر ولی لذت زیادی نخواهید برد. اگر عمل لازک باشه تا 10 روز دید نزدیک خیلی ضعیفی دارید و تا 1 ماه دیدتون کامل نخواهد شد. 3 روز اول که کلا دیدتون خیلی کمه و کمی هم درد خواهید داشت.

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
به طور کلی می تونید 3 روز تا یک هفته بعد برید سفر ولی لذت زیادی نخواهید برد. اگر عمل لازک باشه تا 10 روز دید نزدیک خیلی ضعیفی دارید و تا 1 ماه دیدتون کامل نخواهد شد. 3 روز اول که کلا دیدتون خیلی کمه و کمی هم درد خواهید داشت.

والا من که روز دوم و سوم در حد لالیگا درد کشیدم :پی
یادش بخیر، بازی رفت دربی رو از دست دادم به خاطرش

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا من که روز دوم و سوم در حد لالیگا درد کشیدم :پی
یادش بخیر، بازی رفت دربی رو از دست دادم به خاطرش

ولی در عوص برگشت دربی رو بدون عینک می بینی.

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
آره، انصافا چه حالیم داد

تبریک به همه پرسپولیسیا

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
راستی یه سوال جناب یاسینی:

بعد از گذشت 4ماه و نیم هنوز چشم چپم یه مقدار تاری داره درحالیکه 2ماه پیش خود دکتر میرآفتاب گفت هر دو چشمم 0 شده. (البته نمره قبل عمل چشم چپم 10 بود و 4نمره هم آستیکمات داشت)
به نظرتون ممکنه دیگه بهتر نشه؟

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هزینه عمل با لیزر و هزینه جانبی مثل ویزیت و عینک آفتابی چقدر میشه؟

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

سلام من ده روز پیش توی کلینیک بصیر عمل کردم 37 تومن هزینه ازمایش و ویزیت شد و 1360 هم عمل لازک عینک هم خودشون دادن. 300 تومن هم سهم تامین اجتماعی شد که از 1360 کمش کردند.کلا 1100 شد.

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اقای یاسینی من ده روز پیش عمل لازک کردم الان به شدت دو بینی دارم در حدی که این چیزی رو که دارم تایپ میکنم نمیتونم ادیت کنم. چقدر طول میکشه تا بر طرف بشه؟ در ضمن شماره هر دو چشم من 3.5 بود با 1 استیگمات یرای چشم چپ.ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی یه سوال جناب یاسینی:

بعد از گذشت 4ماه و نیم هنوز چشم چپم یه مقدار تاری داره درحالیکه 2ماه پیش خود دکتر میرآفتاب گفت هر دو چشمم 0 شده. (البته نمره قبل عمل چشم چپم 10 بود و 4نمره هم آستیکمات داشت)
به نظرتون ممکنه دیگه بهتر نشه؟

دوست عزیز معمولا پزشکان در زمان عمل این مورد رو توضیح می دن که آستیگمات با لیزر به طور کامل درمان نمیشه و اگر بشه زمان زیادی می بره. البته من فکر میکنم با توجه به عمل لازک ممکنه تا 6 ماه طول بکشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام من ده روز پیش توی کلینیک بصیر عمل کردم 37 تومن هزینه ازمایش و ویزیت شد و 1360 هم عمل لازک عینک هم خودشون دادن. 300 تومن هم سهم تامین اجتماعی شد که از 1360 کمش کردند.کلا 1100 شد.

همونطور که دوستمون گفتن قیمت ها در همین حدوده البته در مراکز مختلف متفاوته مثلا در نور با فمتو تقریبا دو برابر این هزینه میشه.

بالا