اول از همه باید از زحماتی که آقای یاسینی در پاسخ به سوالات دوستان گذاشتم تشکر ویژه کنم . خیلی خوب و کامل درباره همه چی توضیح دادین که جای تقدیر داره.
من هم بعد از 15 سال عینک زدن تصمیم گرفتم عمل چشم کنم. خودم تو اینترنت که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که لازک و فمتو لیزیک بهترین روشهای حال حاضر هستن ( چون اصلا فکر نمیکنم بتونم PRKرا تحمل کنم)
برای بار اول هم پیش دکتر نوروزی زاده رفتم که ایشون نظرشون تنها روی لازک هست و البته در کلینیک نگاه .
اما با مطالعاتی که من داشتم به این نتیجه رسیدم که دستگاه فمتو جدید تره و دوره بهبودش به شدت سریعتره. اما ایشون اصلا این روش را توصیه نکردند. من میخواستم بپرسم به غیر از بصیر و نور کجاها فمتو انجام میدن؟
ضمنا قصد دارم پیش دکتر دیگه هم برم که احتمالا با توجه به چیزهایی که در این تاپیک دیدم خانلری یا میرافتاب را میخوام برم . اما یک سوال که برای من به وجود اومد این هست که خود شما هم برای عملتون قصد دارین کدوم روش را انتخاب کنید؟
شما لطف دارید دوست عزیز.
لازک و فمتو لیزیک عمل های جدیدی هستند که عوارض بعد از عمل و بازده کاری خیلی خوبی دارند.
به شما تبریک می گم دکتر نوروزی زاده یکی از مطلع ترین پزشکانی هستند ه در زندگیم دیدم. آفرین. نظر ایشون رو 100 در 100 قبول کنید. کارشون عالیه. سلام برسونید اگر من رو یادشون نیومد بگید یاسینی از تابان دیده.
ما با مطالعاتی که من داشتم به این نتیجه رسیدم که دستگاه فمتو جدید تره و دوره بهبودش به شدت سریعتره. اما ایشون اصلا این روش را توصیه نکردند. من میخواستم بپرسم به غیر از بصیر و نور کجاها فمتو انجام میدن؟
روش جراحی با فمتو روش جدیدیه که خیلی سرو صدا کرده. اما. برای شما توضیح می دکم که بیشتر اهل سرچ هستید. در اینترنت به دنبال Intralase بگردید می بینید که تولید Abbott آمریکاست که ما نمایندگیشو داریم. این دستگاه اصل برش با لیزر هست(همون فمتو) و femtosecond رو هم سرچ کنید می بینید که تولید Zeiss آلمان هست که از روی اینترالیز Abbott کپی کرده. در ایران به دلیل تحریم دستگاه Intralase وارد نمیشه. و همه مراکز فمتو دارند که از لجاظ کارکرد و کیفیت بسیار از اینترالیز پایینتره. دکتر نوروزی زاده به همین دلیل فمتو رو پیشنهاد نمی کنه.
ضمنا قصد دارم پیش دکتر دیگه هم برم که احتمالا با توجه به چیزهایی که در این تاپیک دیدم خانلری یا میرافتاب را میخوام برم . اما یک سوال که برای من به وجود اومد این هست که خود شما هم برای عملتون قصد دارین کدوم روش را انتخاب کنید
من هم قبل از عید عمل می کنم پیش دکتر خانلری و لازک احتمالا. البته اگر خدا بخواد. شک نکنید که دکتر خانلری کارشون عالیه. البته دکتر نوروزی زاده رو من خیلی قبول دارم. البته اگر من رو به عنوان دوست قبول دارید!