• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی من ده روز پیش عمل لازک کردم الان به شدت دو بینی دارم در حدی که این چیزی رو که دارم تایپ میکنم نمیتونم ادیت کنم. چقدر طول میکشه تا بر طرف بشه؟ در ضمن شماره هر دو چشم من 3.5 بود با 1 استیگمات یرای چشم چپ.ممنون

تا 1 هفته که اصلا دید نزدیک نداری. بعد از 2 هفته دید نزیکت بهتر میشه اما تا یک ماه دیدت از قبل از عمل هم کمتره. بعد از یک ماه دید نزدیکت هم کامل میشه. البته این مختص لازک هست و نه لیزیک.

roninarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقای یاسینی برای کور رنگی کاری میشه کرد؟
بعد از عمل لازک کی میشه رفت پیش اپتومتریست برای تعیین شماره؟در لیزیک چطور؟
اگه لازک کنیم کی میشه رفت سر کلاس؟
من 4 شنبه در قم نزد دکتر فرخی عمل دارم.دیدم بدون عینک 5 از 10 هست و شماره عینکم:
od:-1.75-1.00*170
به نظر شما لازک بهتره یا برم جای دیگه لیزیک ؟ آخه قم دیگه لیزیک نمیکنن ظاهرا.
مرسی

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که دوستمون گفتن قیمت ها در همین حدوده البته در مراکز مختلف متفاوته مثلا در نور با فمتو تقریبا دو برابر این هزینه میشه.

با تشکر فمتو چی هست؟ مگه نور چه مزایایی داره که اینقدر گرون تر میشه؟:rolleyes:

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید بیمه چقدر از هزینه عمل را قبول میکنه من بیمه خدمات درمانی آموزش و پرورش دارم آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل را پوشش میدهد؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
از استاتر تاپیک تشکر میکنم که وقت میزارن سوالات رو جواب میدن
عزیز من قصد دارم چند ماه دیگه(آموزشی رو در پیش دارم! :دی) حدودا خرداد یا تیر 91 برای عمل اقدام کنم. کدوم کلنیک بهترین توی ایران(تهران) توی زمینه عمل لیزر هست؟ در مورد کلنیک نور خیلی تعریف شنیدم! آیا بهترین کلنیک/بیمارستان عمل چشم ایران هست؟ بعد آیا تا اون موقع امکانش هست دستگاه های جدید تر و پیشرفته تری برای عمل بیاد؟ من نمره چشمم 3-3.2 هست و هر دو چشمم برای 3 سال نمرش ثابت بوده. جدیدا که برای تعویض قاب عینک رفتم گفتن که بهتره شما تا 26 سالگی به بعد صبر کنید و بعد عمل کنید! من الان 23 سالم هست به نظرتون مشکلی ایجاد نمیشه اگه 5-6 ماه دیگه عمل کنم؟ سن خاصی برای عمل باید رعایت بشه؟

pishrohost

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه باید از زحماتی که آقای یاسینی در پاسخ به سوالات دوستان گذاشتم تشکر ویژه کنم . خیلی خوب و کامل درباره همه چی توضیح دادین که جای تقدیر داره.
من هم بعد از 15 سال عینک زدن تصمیم گرفتم عمل چشم کنم. خودم تو اینترنت که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که لازک و فمتو لیزیک بهترین روشهای حال حاضر هستن ( چون اصلا فکر نمیکنم بتونم PRKرا تحمل کنم)
برای بار اول هم پیش دکتر نوروزی زاده رفتم که ایشون نظرشون تنها روی لازک هست و البته در کلینیک نگاه .
اما با مطالعاتی که من داشتم به این نتیجه رسیدم که دستگاه فمتو جدید تره و دوره بهبودش به شدت سریعتره. اما ایشون اصلا این روش را توصیه نکردند. من میخواستم بپرسم به غیر از بصیر و نور کجاها فمتو انجام میدن؟
ضمنا قصد دارم پیش دکتر دیگه هم برم که احتمالا با توجه به چیزهایی که در این تاپیک دیدم خانلری یا میرافتاب را میخوام برم . اما یک سوال که برای من به وجود اومد این هست که خود شما هم برای عملتون قصد دارین کدوم روش را انتخاب کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی برای کور رنگی کاری میشه کرد؟
بعد از عمل لازک کی میشه رفت پیش اپتومتریست برای تعیین شماره؟در لیزیک چطور؟
اگه لازک کنیم کی میشه رفت سر کلاس؟
من 4 شنبه در قم نزد دکتر فرخی عمل دارم.دیدم بدون عینک 5 از 10 هست و شماره عینکم:
od:-1.75-1.00*170
به نظر شما لازک بهتره یا برم جای دیگه لیزیک ؟ آخه قم دیگه لیزیک نمیکنن ظاهرا.
مرسی

سلام دوست عزیز.
اولا متاسفانه برای کوررنگی نمیشه کاری کرد. در کوررنگی یک سری از سلولهای تشخیص یک رنگ خاص در شبکیه کم هستند.
تعیین شماره چشمتون برای بعد از عمل رو خود دکتر بهتون میگه باید توی یک سری بازه زمانی سر بزنید.
اگر لازک کنید تا 3 روز به هیچ عنوان دید ندارید. بعد از یک هفته تازه دیدتون کمی بهتر میشه. من فکر می کنم بعد از یک هفته بشه بخور نمیر رفت سر کلاس.
به دکتر فرخی سلام ویژه برسونید بگید یاسینی از تابان دیده اگر یادش نیومد بگید ارتیزان یادش میاد.راستی کجا عمل می کنید. ؟ حواد الائمه یا کامکار؟
در مورد عمل دکتر بر همه ارجح تره ولی به طظور کلی لازک نتایج بهتری نسبت به لیزیک داره.
موفق باشی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر فمتو چی هست؟ مگه نور چه مزایایی داره که اینقدر گرون تر میشه؟:rolleyes:

دوست عزیز تاپیک رو دنبال کنید در مورد فمتو به کرار صحبت کردیم.
در عمل لیزیک یک برش از قرنیه برداشته میشه. زیر اون برش با لیزر تراش داده میشه و برش دوباره سر جاش قرار میگیره. به طور کلی برش با نوعی چاقوی تیز به نام کراتوم انجام میشه ولی در فمتو این برش هم با لیزر انجام میشه که دقیقتر هست و زودتر حوش میخوره. ولی اختلاف قیمت فقط به دلیل دستگاه فمتو هست که خیلی گرونه و باید پولش در بیاد.
بیمراستان نور هم عمل فمتو داره و هم عمل معمولی التبه در بصیر هم فمتو هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید بیمه چقدر از هزینه عمل را قبول میکنه من بیمه خدمات درمانی آموزش و پرورش دارم آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل را پوشش میدهد؟

بستگی به تون بیمه و شماره چشم از 30 تا تمام هزینه رو قبول می کنه. با وجود بیمه تکمیلی فکر میکنم همه هزینه رو پرداخت کنن . البته شماره های زیر 4 رو قبول نمی کنن.
با بیمتون تلفنی مشوت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
از استاتر تاپیک تشکر میکنم که وقت میزارن سوالات رو جواب میدن
عزیز من قصد دارم چند ماه دیگه(آموزشی رو در پیش دارم! :دی) حدودا خرداد یا تیر 91 برای عمل اقدام کنم. کدوم کلنیک بهترین توی ایران(تهران) توی زمینه عمل لیزر هست؟ در مورد کلنیک نور خیلی تعریف شنیدم! آیا بهترین کلنیک/بیمارستان عمل چشم ایران هست؟ بعد آیا تا اون موقع امکانش هست دستگاه های جدید تر و پیشرفته تری برای عمل بیاد؟ من نمره چشمم 3-3.2 هست و هر دو چشمم برای 3 سال نمرش ثابت بوده. جدیدا که برای تعویض قاب عینک رفتم گفتن که بهتره شما تا 26 سالگی به بعد صبر کنید و بعد عمل کنید! من الان 23 سالم هست به نظرتون مشکلی ایجاد نمیشه اگه 5-6 ماه دیگه عمل کنم؟ سن خاصی برای عمل باید رعایت بشه؟

دوست عزیز خواهش می کنم. فقط کمکی میکنم.
قانون می گه 2 سال بعد از ثابت شدن شماره چشم.
این به این دلیله که اگر عمل کنید و شماه چشمتون تغییر کنه امکان عمل مجدد خیلی کمه.
به نظر من با یک پزشک مشورت کنید. کدوم شهر هستید. اگر تهران هستید. کلینیک ای خوب دیگه ای مثل ونک مرکزی نگاه هم هستند. همگی از لحاظ تکنولوژی و پزشکان در حد بیمارستان نور هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اول از همه باید از زحماتی که آقای یاسینی در پاسخ به سوالات دوستان گذاشتم تشکر ویژه کنم . خیلی خوب و کامل درباره همه چی توضیح دادین که جای تقدیر داره.
من هم بعد از 15 سال عینک زدن تصمیم گرفتم عمل چشم کنم. خودم تو اینترنت که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که لازک و فمتو لیزیک بهترین روشهای حال حاضر هستن ( چون اصلا فکر نمیکنم بتونم PRKرا تحمل کنم)
برای بار اول هم پیش دکتر نوروزی زاده رفتم که ایشون نظرشون تنها روی لازک هست و البته در کلینیک نگاه .
اما با مطالعاتی که من داشتم به این نتیجه رسیدم که دستگاه فمتو جدید تره و دوره بهبودش به شدت سریعتره. اما ایشون اصلا این روش را توصیه نکردند. من میخواستم بپرسم به غیر از بصیر و نور کجاها فمتو انجام میدن؟
ضمنا قصد دارم پیش دکتر دیگه هم برم که احتمالا با توجه به چیزهایی که در این تاپیک دیدم خانلری یا میرافتاب را میخوام برم . اما یک سوال که برای من به وجود اومد این هست که خود شما هم برای عملتون قصد دارین کدوم روش را انتخاب کنید؟

شما لطف دارید دوست عزیز.
لازک و فمتو لیزیک عمل های جدیدی هستند که عوارض بعد از عمل و بازده کاری خیلی خوبی دارند.
به شما تبریک می گم دکتر نوروزی زاده یکی از مطلع ترین پزشکانی هستند ه در زندگیم دیدم. آفرین. نظر ایشون رو 100 در 100 قبول کنید. کارشون عالیه. سلام برسونید اگر من رو یادشون نیومد بگید یاسینی از تابان دیده.

ما با مطالعاتی که من داشتم به این نتیجه رسیدم که دستگاه فمتو جدید تره و دوره بهبودش به شدت سریعتره. اما ایشون اصلا این روش را توصیه نکردند. من میخواستم بپرسم به غیر از بصیر و نور کجاها فمتو انجام میدن؟
روش جراحی با فمتو روش جدیدیه که خیلی سرو صدا کرده. اما. برای شما توضیح می دکم که بیشتر اهل سرچ هستید. در اینترنت به دنبال Intralase بگردید می بینید که تولید Abbott آمریکاست که ما نمایندگیشو داریم. این دستگاه اصل برش با لیزر هست(همون فمتو) و femtosecond رو هم سرچ کنید می بینید که تولید Zeiss آلمان هست که از روی اینترالیز Abbott کپی کرده. در ایران به دلیل تحریم دستگاه Intralase وارد نمیشه. و همه مراکز فمتو دارند که از لجاظ کارکرد و کیفیت بسیار از اینترالیز پایینتره. دکتر نوروزی زاده به همین دلیل فمتو رو پیشنهاد نمی کنه.

ضمنا قصد دارم پیش دکتر دیگه هم برم که احتمالا با توجه به چیزهایی که در این تاپیک دیدم خانلری یا میرافتاب را میخوام برم . اما یک سوال که برای من به وجود اومد این هست که خود شما هم برای عملتون قصد دارین کدوم روش را انتخاب کنید
من هم قبل از عید عمل می کنم پیش دکتر خانلری و لازک احتمالا. البته اگر خدا بخواد. شک نکنید که دکتر خانلری کارشون عالیه. البته دکتر نوروزی زاده رو من خیلی قبول دارم. البته اگر من رو به عنوان دوست قبول دارید!

roninarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و تشکر آقای یاسینی عزیز
بنده در جواد الائمه عمل خواهم کرد.به نظر جای خوبیه.
شما تاییدش می کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و تشکر آقای یاسینی عزیز
بنده در جواد الائمه عمل خواهم کرد.به نظر جای خوبیه.
شما تاییدش می کنید؟

بله این مرکز یکی از مجهزترین مراکز قم هست. آقای مشرف مدیریت این مرکز کارشون عالیه. در ضمن دکتر فرخی هم از دکتر های خیلی خوب هستند. نگران نباشید.

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي ياسيني سلام مجدد!
من سه شنبه عمل دارم. يه سوال دارم كه اگه ممكنه از دكتر برام بپرسيد. روي كمرم يه 10-15 تا جوش همراه با خارش و سوزش زده كه به دو تا دكتر كه يكي عمومي و دومي متخصص عفوني بود نشون دادم. گفتند حساسيته. ولي با توجه به اينكه دوستم ابله مرغون گرفته من يه كم نگرانم. البته من قبلا آبله مرغون گرفتم. و دكترها هم گفتند ايني كه الان زده زونا نيست و قطعا حساسيته.
حالا نگرانم كه نكنه اين حساسيت روي عملم تاثير داشته باشه.
فك كنم تا عمل نكنم از دستم راحت نشين! نگران نباشين چيزي نمونده!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقاي ياسيني سلام مجدد!
من سه شنبه عمل دارم. يه سوال دارم كه اگه ممكنه از دكتر برام بپرسيد. روي كمرم يه 10-15 تا جوش همراه با خارش و سوزش زده كه به دو تا دكتر كه يكي عمومي و دومي متخصص عفوني بود نشون دادم. گفتند حساسيته. ولي با توجه به اينكه دوستم ابله مرغون گرفته من يه كم نگرانم. البته من قبلا آبله مرغون گرفتم. و دكترها هم گفتند ايني كه الان زده زونا نيست و قطعا حساسيته.
حالا نگرانم كه نكنه اين حساسيت روي عملم تاثير داشته باشه.
فك كنم تا عمل نكنم از دستم راحت نشين! نگران نباشين چيزي نمونده!

دوست عزیز در مورد آبله مرغان انسان فقط یکبار در عمرش می گیره پس نگران اون نباشید.
در مورد حساسیت قضیه فرق داره کمی دیر گفتید. فردا براتون سوال می کنم و در همینجا قرار می دم ولی در کل نباید نگران باشید چیز مهمی نیست.
انشا ا بتونم بعد از عمل هم بهتون کمک کنم.

pishrohost

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بازم ممنونم از راهنماییتون اتفاقا برای من سوال شده بود که چرا درباره فمتو بیشتر تو سایتهای آلمانی اطلاعات هست !
اتفاقا امروز رفتم بیمارستان نگاه که تازه افتتاح شده تا آزمایشات را انجام بدم. دکر گفت ضخامت قرنیه مناسبه ( 526 و 596 ) و با توجه به آستیگمات .5 و .75 احتمال بازگشت پس از عمل بسیار بسیار کمه. من خودم فعلا برای تاریخ 30 بهمن ازشون وقت گرفتم . حالا با یک دکتر دیگه هم مشورت کنم فکر کنم ضرری نداشته باشه.
فقط شما میدونید مطب دکتر میرافتاب کجا هست چون هر چی سرچ میکنم فقط به کلینیک نور میرسم.
فقط یه سوال برای من پیش اومده . برام خیلی جالبه که شما هیچ وقت بصیر را به کسی پیشنهاد ندادین. دلیل خاصی داشته یا کیفیت سایر مراکز خیلی بالاتر بوده؟

شما لطف دارید دوست عزیز.
لازک و فمتو لیزیک عمل های جدیدی هستند که عوارض بعد از عمل و بازده کاری خیلی خوبی دارند.
به شما تبریک می گم دکتر نوروزی زاده یکی از مطلع ترین پزشکانی هستند ه در زندگیم دیدم. آفرین. نظر ایشون رو 100 در 100 قبول کنید. کارشون عالیه. سلام برسونید اگر من رو یادشون نیومد بگید یاسینی از تابان دیده.

روش جراحی با فمتو روش جدیدیه که خیلی سرو صدا کرده. اما. برای شما توضیح می دکم که بیشتر اهل سرچ هستید. در اینترنت به دنبال Intralase بگردید می بینید که تولید Abbott آمریکاست که ما نمایندگیشو داریم. این دستگاه اصل برش با لیزر هست(همون فمتو) و femtosecond رو هم سرچ کنید می بینید که تولید Zeiss آلمان هست که از روی اینترالیز Abbott کپی کرده. در ایران به دلیل تحریم دستگاه Intralase وارد نمیشه. و همه مراکز فمتو دارند که از لجاظ کارکرد و کیفیت بسیار از اینترالیز پایینتره. دکتر نوروزی زاده به همین دلیل فمتو رو پیشنهاد نمی کنه.

من هم قبل از عید عمل می کنم پیش دکتر خانلری و لازک احتمالا. البته اگر خدا بخواد. شک نکنید که دکتر خانلری کارشون عالیه. البته دکتر نوروزی زاده رو من خیلی قبول دارم. البته اگر من رو به عنوان دوست قبول دارید!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بازم ممنونم از راهنماییتون اتفاقا برای من سوال شده بود که چرا درباره فمتو بیشتر تو سایتهای آلمانی اطلاعات هست !
اتفاقا امروز رفتم بیمارستان نگاه که تازه افتتاح شده تا آزمایشات را انجام بدم. دکر گفت ضخامت قرنیه مناسبه ( 526 و 596 ) و با توجه به آستیگمات .5 و .75 احتمال بازگشت پس از عمل بسیار بسیار کمه. من خودم فعلا برای تاریخ 30 بهمن ازشون وقت گرفتم . حالا با یک دکتر دیگه هم مشورت کنم فکر کنم ضرری نداشته باشه.
فقط شما میدونید مطب دکتر میرافتاب کجا هست چون هر چی سرچ میکنم فقط به کلینیک نور میرسم.
فقط یه سوال برای من پیش اومده . برام خیلی جالبه که شما هیچ وقت بصیر را به کسی پیشنهاد ندادین. دلیل خاصی داشته یا کیفیت سایر مراکز خیلی بالاتر بوده؟

دوست عزیز چند تا نکته.
من دکتر خانلری یا همون دکتر نوروزی زاده را بیشتر از دکتر میرآفتاب به شما پیشنهاد می کنم.
ولی اگر اصرار دارید بله دکتر میرآفتاب فقط در نور عمل می کنن و ویزیت میکنن.
در مورد بصیر من هیچ مشکل خاصی با بصیر ندارم جز چند مورد عفونت در عمل آب مروارید که حدود 6 سال پیش با دستگاه های آلکان Legacy به دلیل عدم رعایت استفاده یکبار از لوازم یکبار مصرف در بصیر رخ داد.
البته الان مدیریت عوض شده و خیلی تغییرات به وجود آمده.

roninarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقای یاسینی شما اطلاع ندارید در قم مرکزی هست که هنوز لیزیک انجام بدن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی شما اطلاع ندارید در قم مرکزی هست که هنوز لیزیک انجام بدن؟

بله هست. هم حوادالائمه و هم کامکار انجام میدن. هر دو تا هم خوب هستند. البته اگر لازم بود با دکتر فرخی یا دکتر رحیمی (میدان سعیدی مطب هر دوتاشونه) مشورت کنید.

sadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...من رفتم عمل کردم درد و سوزش بعد عمل هم تحمل کردم همچی تمام شد موند کی بشه تاری دیدمون خوب بشه....امروز هم موقع قطره ریختن قطره چکان خورد به چشم...یعنی نگران بشم(؟نمی دونم از کی بپرسم مشکلی برام پیش میاد)عمل پی ار کی انجام دادم تو بیمارستان نور.چقدر استرسام بی مورد بود.

بالا