• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من تمام تاپیک رو مطالعه کردم ولی بین عمل لازک و فمتولیزیک موندم. لطفا من رو راهنمایی کنید. متشکرم.

فمتو لیریک کلا با لازک فرق داره. یکبار دیگه توضیح می دم.

فمتو لیزیک : برش قرینه با لیزر برداشت زیر برش قرنیه با لیزر گذاشتن بخش برش سر جاش.

لازک: برداشت لایه بیرونی قرنیه با لیزر بدون نیاز به فمتو

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
خواهر زاده رو خوب اومدی، جماعته داریم؟؟؟
:D

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خواهر زاده رو خوب اومدی، جماعته داریم؟؟؟
:D

این برو بچس حسابی به من لطف دارن. البته همتون عین فامیل های من هستید اما خوب وقتی یکی از دکتر ها بهم میگه مثلا پسر داییمو دیروز عمل کرده هی سعی می کنم نفهمه دو تا شاخ رو سرم سبز شده.

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام داداش
من عینکی هستم و شماره چشمم بالاست
رفتم دکتر چند سال پیش گفت بید عکس بگیری از قرنیت
گرفتم بردم پیشش گفت نازکه قرنیت نمیشه عمل کنی
حالا یعنی هیچ راهی نیست که من عمل کنم؟
گفت میشه نصف شمارتو عمل کرد که دیدم ارزش نداره
شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام داداش
من عینکی هستم و شماره چشمم بالاست
رفتم دکتر چند سال پیش گفت بید عکس بگیری از قرنیت
گرفتم بردم پیشش گفت نازکه قرنیت نمیشه عمل کنی
حالا یعنی هیچ راهی نیست که من عمل کنم؟
گفت میشه نصف شمارتو عمل کرد که دیدم ارزش نداره
شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟
بله دوست عزیز لازک و فمتو لیزیک برای کسانی که قرنیه نازک دارند قابل انجامه البته به شرطی که ضخامت خیلی کم نباشه.
کدوم شهر هستی رفیق؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
بله دوست عزیز لازک و فمتو لیزیک برای کسانی که قرنیه نازک دارند قابل انجامه البته به شرطی که ضخامت خیلی کم نباشه.
کدوم شهر هستی رفیق؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من همدان هستم
یادمه گفت ضخامتش 350 گفت 400 به بالا میشه عمل کرد
اطلاع دارید شما؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من همدان هستم
یادمه گفت ضخامتش 350 گفت 400 به بالا میشه عمل کرد
اطلاع دارید شما؟

دوست عزیز آیا می تونید تشریف بیارید تهران. اگر بتونید بهتره.
در همدان یک دکتر خوب میشناسم. دکتر بخشی کارشون خیلی خوبه اما باز هم به نظرم اگر بتونید بیاد تهران بهتره.
در مورد ضخامت من هم شنیدم حداقل باید 400 میل باشه ولی در مورد کمترش مظمئن نیستم باید حتما با یک دکتر مشورت کنید.

sheida59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ياسيني عزيز. ممنون به خاطر اين تاپيكي كه زديد. من چند روزه كه دارم همه صفحاتو مي خونم. فك كنم آستيگماتم براي همين، بالا رفت!
با اجازتون چند تا سوال داشتم:

1- كلينيك نور و بيمارستان نور از نظر عمل لازك با هم فرق دارند؟ يعني تو بيمارستان دستگاه ليزر اكسايمرشون پيشرفته تره؟ من چون چشمم زير 4 بود بهم گفتند بايد بيمارستان عمل كني. كه يه تفاوت قيمت 400 تومني داره. واقعاً فرقي داره يا فقط پول زرق و برقشونه؟

2- من از كلينيك خيلي راحت براي دكتر هاشمي وقت گرفتم. تقريبا براي دو هفته ديگه بهم وقت دادند. پرسيدم كه حتما خود دكتر عمل مي كنه گفتند آره. شما خبر نداريد كه ايشون الان خودشون عمل مي كنن يا نه؟

3- از دستگاه فمتو براي لازك نميشه استفاده كرد؟ كه ديگه بدون الكل و با ليزر برش بدن روي اپي تليوم؟

4- دكتر محسن رمضان زاده از كلينيك بصير رو ميشناسيد؟ من پيششون رفتم. مي گفتند دستگاه فمتو رو اولين بار تو كلينيك بصير آوردند نه بيمارستان نور. حقيقت داره؟ سر عمل ايشون بوديد؟ كارشون چطوره؟

5- براي من دكتر نوشته مي توني فمتو كني يا لازك يا PRK. من بين فمتو و لازك، لازك رو انتخاب كردم ولي PRK رو نمي دونم چيه؟
ضمنا شماره چشمام 2 و 2 نزديك بين و 0.5 و 1 هم آستيگماته. ضخامت قرنيه هم خوبه 500-600 هست.

پيشاپيش ممنون كه بدون هيچ چشمداشتي همه سوالها رو با حوصله جواب ميديد. خدا خيرتون بده!

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز آیا می تونید تشریف بیارید تهران. اگر بتونید بهتره.
در همدان یک دکتر خوب میشناسم. دکتر بخشی کارشون خیلی خوبه اما باز هم به نظرم اگر بتونید بیاد تهران بهتره.
در مورد ضخامت من هم شنیدم حداقل باید 400 میل باشه ولی در مورد کمترش مظمئن نیستم باید حتما با یک دکتر مشورت کنید.

اره اقا واسه عمل که باید بیام تهران به دکترا اینجا اصلا اعتمادی نیست
همین دیگه مال من چون زیر 400 بود گفتم شاید شما اطلاع داشته باشید
الان بهترین و معروف ترین دکتر چشم تهران کیه که من یه وقت برم بگیرم ازش؟

sadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...من تازه عضو شدم فقط بخاطر این تاپیک.هفته پیش رفتم کلینیک نور برام با دکتر محمد یاوری وقت زده بودند ...بعد از معاینه مفصل بهم پیشنهاد شد که عمل کنم .اونم چه عملی؟یادم نیست فقط فهمیدم هزینه عملش 1600000 تومان میشه و چون شماره چشم از خیلی هم بالاتره نمی تونم اونی که هزینش 2600000 رو بکنم.حالا از یطرف نمی دونم کدئم عمل بود که بهم پیشنهاد شد از طرفی هم دکتر یاوری رو نمی شناسم ..شما بگید چیکار کنم.اگر برم عمل تو کلینیک نور عمل میکنند یا میفرستنم بیمارستان نور.(فرقی باهم دارند)؟

sadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از یطرفی هم می ترسم برم عمل کور بشم ....

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني عزيز. ممنون به خاطر اين تاپيكي كه زديد. من چند روزه كه دارم همه صفحاتو مي خونم. فك كنم آستيگماتم براي همين، بالا رفت!
با اجازتون چند تا سوال داشتم:

پيشاپيش ممنون كه بدون هيچ چشمداشتي همه سوالها رو با حوصله جواب ميديد. خدا خيرتون بده!

خواهش می کنم دوست عزیز.

1- كلينيك نور و بيمارستان نور از نظر عمل لازك با هم فرق دارند؟ يعني تو بيمارستان دستگاه ليزر اكسايمرشون پيشرفته تره؟ من چون چشمم زير 4 بود بهم گفتند بايد بيمارستان عمل كني. كه يه تفاوت قيمت 400 تومني داره. واقعاً فرقي داره يا فقط پول زرق و برقشونه؟
این دو تا با هم فرقی ندارن. کلینیک نور در خیابان مطهری سابقا محل عمل لیزیک و ویزیت پزشکان بیمارستان نور بود. اون زمان بیمارستان نوری در کار نبود. دکتر هاشمی بیمارستان شوریده توی میدان پاستور رو اجاره کرده بود و عمل های چشم رو اونجا انجام می داد ولی در کلینیک نور بیماران را ویزیت می کردن. الان هم اختلاف قیمت به دلیل استفاده از دستگاه پیشرفته COncerto‌ در بیمارستان نور هست که البته از لحاظ کیفیت زیاد فرقی نداره.

2- من از كلينيك خيلي راحت براي دكتر هاشمي وقت گرفتم. تقريبا براي دو هفته ديگه بهم وقت دادند. پرسيدم كه حتما خود دكتر عمل مي كنه گفتند آره. شما خبر نداريد كه ايشون الان خودشون عمل مي كنن يا نه؟
نگران نباشید اگر می گن خودشون عمل می کنن حتما خودشون عمل می کنن. در ضمن این عکسشونه. قبل از عمل می تونید ببینیدشون که مطمئ

hashemi.jpg

3- از دستگاه فمتو براي لازك نميشه استفاده كرد؟ كه ديگه بدون الكل و با ليزر برش بدن روي اپي تليوم؟
نه دوست عزیز کاربردشون کاملا با هم متفاوته.

4- دكتر محسن رمضان زاده از كلينيك بصير رو ميشناسيد؟ من پيششون رفتم. مي گفتند دستگاه فمتو رو اولين بار تو كلينيك بصير آوردند نه بيمارستان نور. حقيقت داره؟ سر عمل ايشون بوديد؟ كارشون چطوره؟
ایشون رو میشناسم و ایشون هم خوب من رو میشناسن. بله حق با ایشونه فمتو اولین بار در تهران در بصیر اومد. ولی قبل از اون در اصفهان اومده بود. به هر حال دکتر هاشمی چند سال پیش در صدد خرید Intralase‌بود که هزاران بار از فمتو بهتره ولی به دلیل تحریم به

5- براي من دكتر نوشته مي توني فمتو كني يا لازك يا PRK. من بين فمتو و لازك، لازك رو انتخاب كردم ولي PRK رو نمي دونم چيه؟
ضمنا شماره چشمام 2 و 2 نزديك بين و 0.5 و 1 هم آستيگماته. ضخامت قرنيه هم خوبه 500-600 هست.
من فکر می کنم فمتو بهتر باشه. در ضمن اینکه Advanced PRK‌عملی جدیده و عمل قدیمیه PRK‌یک روش منسوخ بوده. بازهم با پزشک مشورت کنید. نظر متخصص بر هر کس ارجحه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اره اقا واسه عمل که باید بیام تهران به دکترا اینجا اصلا اعتمادی نیست
همین دیگه مال من چون زیر 400 بود گفتم شاید شما اطلاع داشته باشید
الان بهترین و معروف ترین دکتر چشم تهران کیه که من یه وقت برم بگیرم ازش؟

شما تشریف آوردین تهران من فکر می کنم پیش دکتر خانلری و تبریزی مشورت کنید بهتره. البته اگر محل خاصی ساکن هستید بگید تا یک دکتر نزدیک اونجا بهتون معرفی کنم. شماره دکتر خانلری توی پست های قبلی هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام...من تازه عضو شدم فقط بخاطر این تاپیک.هفته پیش رفتم کلینیک نور برام با دکتر محمد یاوری وقت زده بودند ...بعد از معاینه مفصل بهم پیشنهاد شد که عمل کنم .اونم چه عملی؟یادم نیست فقط فهمیدم هزینه عملش 1600000 تومان میشه و چون شماره چشم از خیلی هم بالاتره نمی تونم اونی که هزینش 2600000 رو بکنم.حالا از یطرف نمی دونم کدئم عمل بود که بهم پیشنهاد شد از طرفی هم دکتر یاوری رو نمی شناسم ..شما بگید چیکار کنم.اگر برم عمل تو کلینیک نور عمل میکنند یا میفرستنم بیمارستان نور.(فرقی باهم دارند)؟

اولا خوشحالم که تاپیک من شما را با پرشین تولز آشنا کرد. مظمئن باشید اطلاعات مفیدتری از اونچه که من در اختیارتون قرار می دم از این سایت کسب می کنید. در همه زمینه ها.
اولا کلینیک نوی و بیمارستان نور با هم هیچ فرقی ندارند. دکتر یاوری دکتر خوبی هستند و کارشون خوبه نگران نباشید. عملتون به احتمال زیاد PRK‌و یا لازک هست. چرا که فمتو قیما بالایی داره. چه بهتر قیمت هم برای شما کمتر در میاد. زاد نرگان نباشید.

از یطرفی هم می ترسم برم عمل کور بشم ....
هر عملی خطراتی داره که آدم در زمان عمل باید اون ها رو بپذیره. البته نابینایی جزوه خطرات عمل های زیبایی چشم نیست و نباید نگران اون بود. بهتون پیشنهاد می کنم یکبار هم با یک پزشک دیگه مشورت کنید.

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
شما تشریف آوردین تهران من فکر می کنم پیش دکتر خانلری و تبریزی مشورت کنید بهتره. البته اگر محل خاصی ساکن هستید بگید تا یک دکتر نزدیک اونجا بهتون معرفی کنم. شماره دکتر خانلری توی پست های قبلی هست.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون

sadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا خوشحالم که تاپیک من شما را با پرشین تولز آشنا کرد. مظمئن باشید اطلاعات مفیدتری از اونچه که من در اختیارتون قرار می دم از این سایت کسب می کنید. در همه زمینه ها.
اولا کلینیک نوی و بیمارستان نور با هم هیچ فرقی ندارند. دکتر یاوری دکتر خوبی هستند و کارشون خوبه نگران نباشید. عملتون به احتمال زیاد PRK‌و یا لازک هست. چرا که فمتو قیما بالایی داره. چه بهتر قیمت هم برای شما کمتر در میاد. زاد نرگان نباشید.

هر عملی خطراتی داره که آدم در زمان عمل باید اون ها رو بپذیره. البته نابینایی جزوه خطرات عمل های زیبایی چشم نیست و نباید نگران اون بود. بهتون پیشنهاد می کنم یکبار هم با یک پزشک دیگه مشورت کنید.
ممنون از راهنماییتان.نگران هزینه نیستم.بیمه نصف بیشترشو تقبل می کنه.نگرانیم از دکتره.از طرفی تو شهرستانم امکان چند بار اومئن به تهران برام امکان نداره.

x_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض درود به همه دوستان به خصوص آقای یاسینی عزیز
چند سال پیش برای برطرف کردن مشکل ضعیف بودن چشم به کلنیک نور رفتم
بعد از انجام مراحل معاینه و عکسبرداری مشخص شد که قرنیه من برای انجام
لیزیک مناسب نیست ضخامت قرنیه در حدود 400 بود
پزشک اونجا گفت تنها عملی که امکان انجامش هست عمل جایگذاری لنز داخل چشمیه
البته با دکتر شمس هم که ساکن کرج هستن و برادرشون هم ظاهرا در امریکا کار پزشکی رو انجام میدن مشورت کردم
توصیه کردن که چند سال صبر کنم تا عمل مناسبی جایگزین بشه ولی خب هنوز عملی که بشه با این
ضخامت قرنیه انجام داد نیومده و فقط همون جایگذاری لنز داخل چشمی هستش
البته دکتر هدایتی اصرار به عمل لیزیک داشت که قبول نکردم
شماره چشم من هم هر کدوم حدود 7 هستش و ساکن کرج هستم
سوال هایی که از شما داشتم
1- هزینه عمل جایگذاری لنز داخل چشمی که فکر کنم لنز آرتیزان باشه برای دو چشم چقدر میشه
و اینکه کلینیک نوردیدگان کرج این عمل رو انجام میده و مناسب این کار هست ؟
یا پیشنهاد شما هنوز هم دکتر خانلری هستش
2- من از لنز کره ای استفاده میکنم مایع لنز هم CLIWELL در این مورد نظر یا پیشنهادی دارین
اوایل از رنیو استفاده میکردم و لی چشمم رو اذیت میکرد و دچار اشکریزش میشدم
یه مدت هم از مایع لنز گینزا استفاده میکردم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتان.نگران هزینه نیستم.بیمه نصف بیشترشو تقبل می کنه.نگرانیم از دکتره.از طرفی تو شهرستانم امکان چند بار اومئن به تهران برام امکان نداره.

البته حداقل باید دو بار بیاد تهران یکبار برای ویزیت و یکبار برای عمل. البته بعدش هم باید چند بار بیای ویزیت بشی که مشکلی نباشه. یک سوال آیا سنندج بهت نزدیکه؟ اگر نزدیکه دکتر بهرامیان اونجا از دوستان من هست بهت معرفیش کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض درود به همه دوستان به خصوص آقای یاسینی عزیز
چند سال پیش برای برطرف کردن مشکل ضعیف بودن چشم به کلنیک نور رفتم
بعد از انجام مراحل معاینه و عکسبرداری مشخص شد که قرنیه من برای انجام
لیزیک مناسب نیست ضخامت قرنیه در حدود 400 بود
پزشک اونجا گفت تنها عملی که امکان انجامش هست عمل جایگذاری لنز داخل چشمیه
البته با دکتر شمس هم که ساکن کرج هستن و برادرشون هم ظاهرا در امریکا کار پزشکی رو انجام میدن مشورت کردم
توصیه کردن که چند سال صبر کنم تا عمل مناسبی جایگزین بشه ولی خب هنوز عملی که بشه با این
ضخامت قرنیه انجام داد نیومده و فقط همون جایگذاری لنز داخل چشمی هستش
البته دکتر هدایتی اصرار به عمل لیزیک داشت که قبول نکردم
شماره چشم من هم هر کدوم حدود 7 هستش و ساکن کرج هستم
سوال هایی که از شما داشتم
1- هزینه عمل جایگذاری لنز داخل چشمی که فکر کنم لنز آرتیزان باشه برای دو چشم چقدر میشه
و اینکه کلینیک نوردیدگان کرج این عمل رو انجام میده و مناسب این کار هست ؟
یا پیشنهاد شما هنوز هم دکتر خانلری هستش
2- من از لنز کره ای استفاده میکنم مایع لنز هم CLIWELL در این مورد نظر یا پیشنهادی دارین
اوایل از رنیو استفاده میکردم و لی چشمم رو اذیت میکرد و دچار اشکریزش میشدم
یه مدت هم از مایع لنز گینزا استفاده میکردم

با سلام
1- لنز وریسایس رو ما وارد می کردیم. وریسایس یا آرتیزان تولید کمپانی افتک هلند هست. حیف دیر اقدام کردی وگرنه من بهت رفاقتی با قیمت مناسب می دادم. ما non foldable اش رو می فروختیم 380 و foldable اش رو می فروختیم 570 . البته با دلار 1000 تومنی. الان شر کت سپاهان سامع وارد می کنه.
بله در کلینیک نوردیدگان عمل میشه برید پیش دکتر کرامتی یا دکتر نورانی هر دو از دوستان من هستند سلام من رو هم برسونید. البته همچنان دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم. ولی دکتر کرامتی و نورانی هم بسیار متبحر هستند.
2- لنزتون رو به B&L تغییر بدین حداقل درست و درمون وارد میشه و کمپانی سازندش خیلی معتبره. اما اگر به مایع لنز حساس هستید از همون لنز استفاده کنید.

موفق باشید

بالا