جناب ياسيني عزيز. ممنون به خاطر اين تاپيكي كه زديد. من چند روزه كه دارم همه صفحاتو مي خونم. فك كنم آستيگماتم براي همين، بالا رفت!
با اجازتون چند تا سوال داشتم:
پيشاپيش ممنون كه بدون هيچ چشمداشتي همه سوالها رو با حوصله جواب ميديد. خدا خيرتون بده!
خواهش می کنم دوست عزیز.
1- كلينيك نور و بيمارستان نور از نظر عمل لازك با هم فرق دارند؟ يعني تو بيمارستان دستگاه ليزر اكسايمرشون پيشرفته تره؟ من چون چشمم زير 4 بود بهم گفتند بايد بيمارستان عمل كني. كه يه تفاوت قيمت 400 تومني داره. واقعاً فرقي داره يا فقط پول زرق و برقشونه؟
این دو تا با هم فرقی ندارن. کلینیک نور در خیابان مطهری سابقا محل عمل لیزیک و ویزیت پزشکان بیمارستان نور بود. اون زمان بیمارستان نوری در کار نبود. دکتر هاشمی بیمارستان شوریده توی میدان پاستور رو اجاره کرده بود و عمل های چشم رو اونجا انجام می داد ولی در کلینیک نور بیماران را ویزیت می کردن. الان هم اختلاف قیمت به دلیل استفاده از دستگاه پیشرفته COncerto در بیمارستان نور هست که البته از لحاظ کیفیت زیاد فرقی نداره.
2- من از كلينيك خيلي راحت براي دكتر هاشمي وقت گرفتم. تقريبا براي دو هفته ديگه بهم وقت دادند. پرسيدم كه حتما خود دكتر عمل مي كنه گفتند آره. شما خبر نداريد كه ايشون الان خودشون عمل مي كنن يا نه؟
نگران نباشید اگر می گن خودشون عمل می کنن حتما خودشون عمل می کنن. در ضمن این عکسشونه. قبل از عمل می تونید ببینیدشون که مطمئ
3- از دستگاه فمتو براي لازك نميشه استفاده كرد؟ كه ديگه بدون الكل و با ليزر برش بدن روي اپي تليوم؟
نه دوست عزیز کاربردشون کاملا با هم متفاوته.
4- دكتر محسن رمضان زاده از كلينيك بصير رو ميشناسيد؟ من پيششون رفتم. مي گفتند دستگاه فمتو رو اولين بار تو كلينيك بصير آوردند نه بيمارستان نور. حقيقت داره؟ سر عمل ايشون بوديد؟ كارشون چطوره؟
ایشون رو میشناسم و ایشون هم خوب من رو میشناسن. بله حق با ایشونه فمتو اولین بار در تهران در بصیر اومد. ولی قبل از اون در اصفهان اومده بود. به هر حال دکتر هاشمی چند سال پیش در صدد خرید Intralaseبود که هزاران بار از فمتو بهتره ولی به دلیل تحریم به
5- براي من دكتر نوشته مي توني فمتو كني يا لازك يا PRK. من بين فمتو و لازك، لازك رو انتخاب كردم ولي PRK رو نمي دونم چيه؟
ضمنا شماره چشمام 2 و 2 نزديك بين و 0.5 و 1 هم آستيگماته. ضخامت قرنيه هم خوبه 500-600 هست.
من فکر می کنم فمتو بهتر باشه. در ضمن اینکه Advanced PRKعملی جدیده و عمل قدیمیه PRKیک روش منسوخ بوده. بازهم با پزشک مشورت کنید. نظر متخصص بر هر کس ارجحه