• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب ياسيني عزيز
لطفا يك چشم پزشك متبحر (اگر مي شناسيد) و يك مركز مجهز و تميز در شهرستان دزفول - استان خوزستان معرفي كنيد.
ممنون

سابقا دکتر یزدانی ابیانه در درفول بودند لیکن الان دیگه اومدن کرج. دوست عزیز اگر می تونید تشریف ببرید اهواز ، اونجا می تونید برید پیش دکتر اناری یا دکتر فقهی که من رو به خوبی میشناسند. کارشون فوق العاده عالیه. لطفا درخواست کنید در بیمارستان آریا و یا حداقل در امام عملتون کنند. (دکتر اناری در امیرالمونین هستند که البته خیلی مجهز نیست)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان بیمارستان پیامبران متاسفانه داره بخش چشم خودش رو به دلیل رفتن دکتر دوست محمدی از دست میده که خبر بدیه برای ساکنین غرب تهران

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سابقا دکتر یزدانی ابیانه در درفول بودند لیکن الان دیگه اومدن کرج. دوست عزیز اگر می تونید تشریف ببرید اهواز ، اونجا می تونید برید پیش دکتر اناری یا دکتر فقهی که من رو به خوبی میشناسند. کارشون فوق العاده عالیه. لطفا درخواست کنید در بیمارستان آریا و یا حداقل در امام عملتون کنند. (دکتر اناری در امیرالمونین هستند که البته خیلی مجهز نیست)

سلام
تشكر از راهنماييتون
آيا دكتر غيبي و دكتر بغدادي را مي شناسيد؟

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
جناب ياسيني محترم سلام و تشكر از زحماتتون. بنده ديشب جهت معاينه براي عمل ليزيك خدمت جناب آقاي دكتر مسيح هاشمي بودم شماره چشم بنده حدود 4 آستيگمات كه زاويش رو الآن نميدونم و 2نمره دوربين بود ضخامت قرنيم خوب بود آقاي دكتر فرمودند بهترين عمل براي چشم بنده عمل لازيك هست و از هر عمل جراحي برام بهتره ولي احتمال داره يك دو نمره بمونه و احتمال نود درصد هم صفر بشه، و با دستگاه Wave Light كه برندش رو يادم نيست ولي گفتند همون كارايي visx رو داره عمل ميكنند ، بنده حدود سه سال پيش هم جاي ديگري آزمايش داده بودم گفتند يكي دو نمره حتما ميمونه ولي اگه دستگاه پيشرفته تر بياد صفر ميشه از اونجايي كه اين مسئله برام خيلي مهمه و ميخوام با خيال راحت اين كار رو انجام بدم خواهش ميكنم راهنماييم بفرماييد كه پيش چه متخصصي برم كه هم براي بنده عالي باشه و هم بابهترين دستگاههاي به روز و پيشرفته برام عمل رو انجام بدن.اگر شد برام ايميل بديد [email protected] از لطفتون بينهايت سپاسگزارم.
تو برگه مربوط به شماره چشمم تقريبا موارد زير نوشته شده اگر لازم دونستيد به همراه اسكن چشم براتون بفرستم
Right
SPH:pl..
CYL: -3.75
ADD 20
C
FAR: 4 / 10
Left
CYL: -3.5
ADD -160
C

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
تشكر از راهنماييتون
آيا دكتر غيبي و دكتر بغدادي را مي شناسيد؟

سلام دوست عزیز هر دوتن رو میشناسم همچنانان پیشنهادیاد میکنم بریمد پیش دکتر فقهی و یا دکتر اناری.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني محترم سلام و تشكر از زحماتتون. بنده ديشب جهت معاينه براي عمل ليزيك خدمت جناب آقاي دكتر مسيح هاشمي بودم شماره چشم بنده حدود 4 آستيگمات كه زاويش رو الآن نميدونم و 2نمره دوربين بود ضخامت قرنيم خوب بود آقاي دكتر فرمودند بهترين عمل براي چشم بنده عمل لازيك هست و از هر عمل جراحي برام بهتره ولي احتمال داره يك دو نمره بمونه و احتمال نود درصد هم صفر بشه، و با دستگاه Wave Light كه برندش رو يادم نيست ولي گفتند همون كارايي visx رو داره عمل ميكنند ، بنده حدود سه سال پيش هم جاي ديگري آزمايش داده بودم گفتند يكي دو نمره حتما ميمونه ولي اگه دستگاه پيشرفته تر بياد صفر ميشه از اونجايي كه اين مسئله برام خيلي مهمه و ميخوام با خيال راحت اين كار رو انجام بدم خواهش ميكنم راهنماييم بفرماييد كه پيش چه متخصصي برم كه هم براي بنده عالي باشه و هم بابهترين دستگاههاي به روز و پيشرفته برام عمل رو انجام بدن.اگر شد برام ايميل بديد [email protected] از لطفتون بينهايت سپاسگزارم.
تو برگه مربوط به شماره چشمم تقريبا موارد زير نوشته شده اگر لازم دونستيد به همراه اسكن چشم براتون بفرستم
Right
CYL: -3.75
ADD 20
C
Left
CYL: -3.5
ADD -160
C

دوست عزیز شما نباید زیاد نگران باشید. بخش اعظم شماره ای باقی میوه مربوط به استیگمات بالای چشم شماست که با وجود روشهای درمان جدید میشه اون رو به حداقل رسوند. دستگاه alegrato. موجود در کلینیک مرکزی تولید کمپانی معظم له الکان آمریکا است که جزوه 3 دستگاه برتر دنیاست. دکتر مسیح هاشمی هم استاد بزرگی هستند و انصافا تکنیک و روشی نیست که ایشون بلد نباشند. لطفا حتما سلام من رو برسونید و لطفا فقط بگید از دوستان من هستید نه از فامیلها چرا که همین تازگی براشون توضیح دادم که فامیل زیادی ندارم.

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام
دوستان من به تازگی از یک نفر شنیدم که لنز رو می شه به جای مایع لنز در سدیم کلراید هم نگه داشت. می خواستم بدونم با توجه به اختلاف قیمت وحشتناک این دو تا مایع ایا این کار منطقی و علمی هست و به لنز اسیبی وارد نمی کنه؟
به جنس لنز, توروک, سخت ,نرم و مارک لنز ربطی نداره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
دوستان من به تازگی از یک نفر شنیدم که لنز رو می شه به جای مایع لنز در سدیم کلراید هم نگه داشت. می خواستم بدونم با توجه به اختلاف قیمت وحشتناک این دو تا مایع ایا این کار منطقی و علمی هست و به لنز اسیبی وارد نمی کنه؟
به جنس لنز, توروک, سخت ,نرم و مارک لنز ربطی نداره؟

سلام
اونیکه که این حرف رو زده احتمالا نکمی بوده میخواسته نمک هاشو بفروشه. دوست من یک قانون در تجهیزات پزشکی وجود داره. در نگهداری و سرویس وسایل پزشکی شامل انواع محصولات کاشنتنی (از جمله لنز) فقط به دستور العمل سازنده توجه کنید. مخلوط های نمکی معمولا اگر با مایع هیدروژل لنز واکنش بدن می تونن باعث عفونت شدید بشن.
قیمت مایع لنز ها الان زیاد نیست. الان مایع لنز Renu بزرگترین اندازش 10 تومنه که البته این مایع لنز حتی برای استفاده چند ماه میره. من فکر می کنم آدم دو تا چشم داره و باید برای این دو تا تا می تونه دقت کنه.
در مورد مدل مایع لنز من فکر میکنم همون Renu که شرکت کیش روناک وارد می کنه از همه بهتره. البته مایع لنز های Alcon , AMO از اون هم بهتره ولی در بازار فقط تقلبیشون هست.

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
اونیکه که این حرف رو زده احتمالا نکمی بوده میخواسته نمک هاشو بفروشه. دوست من یک قانون در تجهیزات پزشکی وجود داره. در نگهداری و سرویس وسایل پزشکی شامل انواع محصولات کاشنتنی (از جمله لنز) فقط به دستور العمل سازنده توجه کنید. مخلوط های نمکی معمولا اگر با مایع هیدروژل لنز واکنش بدن می تونن باعث عفونت شدید بشن.
قیمت مایع لنز ها الان زیاد نیست. الان مایع لنز Renu بزرگترین اندازش 10 تومنه که البته این مایع لنز حتی برای استفاده چند ماه میره. من فکر می کنم آدم دو تا چشم داره و باید برای این دو تا تا می تونه دقت کنه.
در مورد مدل مایع لنز من فکر میکنم همون Renu که شرکت کیش روناک وارد می کنه از همه بهتره. البته مایع لنز های Alcon , AMO از اون هم بهتره ولی در بازار فقط تقلبیشون هست.

ایا اصلش تو بازار گیر میاد؟
جایی که هم قیمتش مناسب باشه و هم اصل باشه کجای تهران هست؟

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما نباید زیاد نگران باشید. بخش اعظم شماره ای باقی میوه مربوط به استیگمات بالای چشم شماست که با وجود روشهای درمان جدید میشه اون رو به حداقل رسوند. دستگاه alegrato. موجود در کلینیک مرکزی تولید کمپانی معظم له الکان آمریکا است که جزوه 3 دستگاه برتر دنیاست. دکتر مسیح هاشمی هم استاد بزرگی هستند و انصافا تکنیک و روشی نیست که ایشون بلد نباشند. لطفا حتما سلام من رو برسونید و لطفا فقط بگید از دوستان من هستید نه از فامیلها چرا که همین تازگی براشون توضیح دادم که فامیل زیادی ندارم.

جناب ياسيني عزيز از اينكه لطف فرموديد پاسخ داديد بينهايت سپاسگزارم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ایا اصلش تو بازار گیر میاد؟
جایی که هم قیمتش مناسب باشه و هم اصل باشه کجای تهران هست؟

به هیچ عنوان ژیشنهاد نمی کنم. فقط چند تا شرکت بزرگ در دنیا هستند که توی لنز مطرح هستند در نبود آلکان و AMO‌امریکا فعلا بهترین در بازار Renu شرکت بوش اند لامب آمریکاست که نگران نباشدی هر چی در بازار دیدید اصله. با توجه به اینکه این مایع جزوه مراحل ثبت تجهیزات و دارو قرار می گیره قاچاقش قاچاق مواد مخدر محسوب میشه و اعدام داره برای همین خیلی کم هستند کسانی که در جرات این کار رو دارند. به زودی یک تاپیک در این مورد می زنم.
موقع خرید فقط دقت کنید که هولوگرام شرکت روناک روش نصب باشه. قیمتش هم باید حدود 10 11 تومن باشه.(بزرگترین اندازه که فکر کنم 360 میل باشه)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان از تاریخ 1/12/90 محموعه کاملی از اقلام پزشکی مثل اقلام چشمی که قبلا انجام شده بودند شامل طرح ثبت اداره کل تجهیزات پزشکی ایران میشن که این مورد رو به طور مفصل اگر فرصت کنم در تاپیک دیگه ای توضیح می دم. تبریک برای مصرف کننده ها

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من مایع لنزم option multi هست و لنزم هم air optix aqua فصلی که هر دو رو از بیمارستان نور میگیرم به نظر شما بهتره که renue بگیرم؟ renue برای هر لنزی قابل استفاده هست؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من مایع لنزم option multi هست و لنزم هم air optix aqua فصلی که هر دو رو از بیمارستان نور میگیرم به نظر شما بهتره که renue بگیرم؟ renue برای هر لنزی قابل استفاده هست؟

لنزتون مال شرکت Optix هست که لنز خوبیه ولی مایع لنزتون خیلی خوب نیست. البته اینکه در بیمارستان نور از این مایع لنز استفاده میشه جای تعجب داره. به هر حال میتونید از Renue استفاده کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان به زودی در بیمارستان امام ***** کرمانشاه یک دستگاه بسیار پیشرفته برای جراحی فیکو نصب می کنیم. این دستگاه مشکل خیلی از هموطنان کرمانشاهی رو برای درمان آب مروارید حل میکنه با تشکر از مسوولین دانشگاه و ریاست بیمارستان که هزینه بالایی رو برای این کار انجام دادن

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من قرار است در کلینیک بصیر توسط دکتر ابوالحسنی عمل لازک شوم در صورت امکان عمل فمتولیزیک شما کدامیک را توصیه میکنید. و فمتولیزیک چه مزیتی نسبت به لازک دارد. متشکرم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من قرار است در کلینیک بصیر توسط دکتر ابوالحسنی عمل لازک شوم در صورت امکان عمل فمتولیزیک شما کدامیک را توصیه میکنید. و فمتولیزیک چه مزیتی نسبت به لازک دارد. متشکرم

سلام دوست عزیز

اگر تاپیک رو دنبال کنید اطلاعات خوبی کسب می کنید. مثلا فمتو لیزیک بخشی از عمل لیزیک است. در این عمل بخشی از قرنیه با کمک لیزر برش داده می شود و بعد یک لایه از قرنیه برداشته می شود و لایه برش خورده سر جای خودش قرار می گیرد. در روش قدیمی تمام مراحل یکی بودن ولی برش قرنیه با چاقوی تیزی بنام میکروکراتوم انجام می شد.
در هر حالت فمتو بر روش کراتوم برتری داره. البته فکر میکنم بصیر هنوز فمتو رو راه ننداخته. دکتر ابولحسنی من رو با اسم نمی شناسن اما قیافه ای می شناسن. رفتین پیششون سلام برسونین بگین یاسینی از نمایندگی Abbott (لنز تکنیس سلام رسوند) لطفا نگید از فامیل های من هستید. به همه دکتر ها سپردم فامیل های من رو عمل نکنن !!! . بگید از دوستان من هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان لطفا وقتی پیش دکتر می رید خودتون رو فامیل من معرفی نکنید. هفته قبل تو کنگره تعداد زیادی از پزشکان پیش من اومدن و گفتن که فامیل های من رو عمل کردن.!!! 6 تا خواهر زاده وقتی من خواهر اصلا ندارم. !!! رفاقتی سو استفاده نکنید. بگید از دوستان من هستید. با تشکر.

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من تمام تاپیک رو مطالعه کردم ولی بین عمل لازک و فمتولیزیک موندم. لطفا من رو راهنمایی کنید. متشکرم.

بالا