• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال هم در مورد این لنزهای فصلی air optix aqua دارم که میگن 3 ماهه هست اما چیزی که من تو سایت سازنده اش دیدم صحبتی از 3 ماه نبود و نوشته بود 1 ماهه ! شما اطلاعی از این موضوع دارین؟

بله اینها رو به طور کلی می گم که به لنز های Optix هم مربوط میشه. لنز های 3 ماهه در اصل یک ماه هستند که یک ماه استفاده مستمر هست که میتونه تا 3 ماه و شاید کمی بیشتر هم طول بکشه اما از من می شنوید همون یکماه رو استفاده کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
dvb_info عزیز:

من شیراز عمل کردم . کلینیک تخصصی لیزر بیمارستان اردیبهشت ( اگه خواستی می تونم بهت آدرس بدم )

خانم دکتر زهرا قائمی منو عمل کردند . اگه توی گوگل سرچ کنید می تونید مورد ایشون مطلب پیدا کنید . ایشون فوق تخصص جراحی قرنیه دارند و مدام برای حضور در کنفرانسهای بین المللی به اروپا و امریکا سفر می کنند . حتی عمل من 2بار به خاطر سفر ایشون به آمریکا لغو شد .

من دقیقا آبان 89 عمل کردم . منتها قبلش کلی آزمایش انجام دادن . آستیگمات چشمام 0.25 بود و گفتن که از این نظر خیلی خوبه که آستیگمات چشمام خیلی کمه و تقریبا صفره . نمره چشم سمت راستم 3 و چشم سمت چپ 2.5 بود . دکتر قائمی گفت که جدیدترین متد و دستگاهی که الان در اختیار داریم می تونیم باهاش PRK Advanced و نه PRK معمولی کنیم . هرچند روند عمل تقریبا شبیه به PRK معمولی هست اما تفاوت های زیادی داره مخصوصا توی پیشرفته شدن تجهیزات . همینطور حین عمل هم تفاوت هایی داره با PRK معمولی . اینجور که من تحقیق کردن PRK Advanced حدود 1 سال میشه که جز رایج ترین متدهای PRK برای عمل عیوب انکساری شده . خلاصه سرتون رو درد نیارم .

دکتر قائمی گفت اگر هم شرایط مالی بهت اجازه نمیده من می تونم لیزیک یا PRK معمولی بکنم و با 600 تومان سر و ته عمل رو به هم بیارم اما در آینده هرچیزی شد عواقبش رو خودت باید بپذیری . ایشون PRK Advanced رو 100% تضمین کردند و از اونجایی که دکتر خیلی با سابقه ای هستند ترجیح دادم که هر چیزی که ایشون میگن گوش کنم . حتی ایشون گفتند که در PRK Advanced دیگه به هیچ وجه نمره های چشمات برنمیکرده و ضعیف نمیشه ( بر خلاف لیزیک که تا به حال 10ها نفر رو دیدم که نمره چشماشون برگشته )

کل عمل 10 دقیقه طول کشید که اگه بخوایم با لباس عوض کردن و ضدعفونی چشمها حساب کنیم حدود 20 دقیقه شد . تا 2 ساعت بعد از عمل به دلیل اثر قطره های بی حسی درد کمی احساس می کنید . اما بعد از 2 ساعت درد نسبتا زیاد میشه اما چون مسکن های خیلی خیلی قوی تجویز کردند درد رو میشد تحمل کرد ( که اگر هم نمی تونستید تجربه کنید براتون آمپول می نوشتن تا زودتر تسکین بده ) . بر خلاف لیزیک که بلافاصله بعد از عمل شما احساس می کنید دیدتون خلبانی شده !!! PRK Advanced اینجوری نیست . در این عمل روز به روز دید شما بهتر میشه . من 1 هفته اول بعد از عمل از زندگی نا امید شدم و میگفتم چه اشتباه بزرگی کردم که عمل کردم. با اینکه دیدم بهتر شده بود اما هنوز احساس می کردم نیاز به عینک دارم برای دیدن . اما هرچی روزها سپری میشد دید من بهتر میشد . خود دکتر گفت بهترین شرایط دید بعد از 3 ماه حاصل میشه که البته بسته به شرایط مراقبت این زمان میتونه کوتاه بشه . خداروشکر بعد از 2 ماه دید من به بهترین حالت خودش رسید و الان که 1 سال و 2 ماه از عمل میگذره من هیچ مشکلی ندارم و احساس میکنم خدا یه زندگی دوباره بهم داده .

دوست عزیز من نمیخوام بگم که شما PRK کنید بهتره یا لیزیک بکنید بهتره . من میخوام بگم که شما باید قبل از عمل خیلی وسواس به خرج بدید . این وسواس رو باید برای : 1 - دکتری کهی میخواهید انتخاب کنید و 2 - بیمارستانی که قرار هست عمل کنید ، به خرج بدید . چون اگه خدایی نکرده دلتون رو بزنید به دریا و ریسک کنید و بدون اینکه شناختی از دکتر و بیمارستان مورد نظر داشته باشید عمل کنید اون وقت دیگه هیچ راه بازگشتی نیست و از اونجایی که چشمای ما انسان ها دروازه ارتباط ما با عالم هستی هست حیفه که بخواید چشمای نازتون رو دست هرکسی بسپارید .
اگر بازم سوالی بود بپرسید دوست عزیز . امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ...

آفرین بر شماو. دکتر قائمی یکی از بهترین زنان جراح ایران هستند (خیلی هم خوش برخورد هستند) ایشون من رو می شناسند. اگر زمانی مراجعه کردید و من رو به خاطر نیاوردند بگید فراری قرمز رنگ AMO توی کنگره بارسلونا رو یادتون میاد سریع من رو به یاد میارن.
ایشون کارشون خیلی خوبه فکر می کنم توی بیمارستان شرکت نفت هم عمل می کنن.

dvb_info

Registered User
لایک‌ها
0
آقای یاسینی ممنون از راهنمایی. حتما با دکتر خانلری هم حضوری مشورت میکنم.

sarzamine_man88 عزیز ممنونم از اینکه کامل توضیح دادی. من شمال هستم برا تهران رفتن مشکلی ندارم ولی شیراز واسم خیلی سخته نمیتونم. ای کاش خانم دکتر تهران بود اونوقت میتونستم با ایشون هم مشورت کنم. نمره چشمام 3.25 هست و آستیگمات هم ندارم. از نظر هزینه هم مشکلی نیست ولی دقیقا منم نمیخوام با عجله تصمیم بگیرم. با چندتا دکتر هم صحبت که کردم چیز خاصی بهم نگفتن. ولی بازم میترسم که نکنه تصمیم اشتباه بگیرم. خسته شدم از اینجوری:glasses: ولی فکر اینکه چشم سالمو با بی دقتی معیوبش کنم خیلی خیلی وحشتناکه. خدا رو شکر که از عملت راضی هستی. برات آرزوی سلامتی میکنم.

sanaz_ah من هم لنز معمولی دارم هم لنز ماهانه. من که راضی نیستم. اولش فکر میکنی از عینک راحت شدی ولی کم کم دردسر گذاشتن و نگهداریش خیلی اذیت میکنه. شبها هم نباید تو چشم بمونه. این تجربه من بود :(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی ممنون از راهنمایی. حتما با دکتر خانلری هم حضوری مشورت میکنم.

sarzamine_man88 عزیز ممنونم از اینکه کامل توضیح دادی. من شمال هستم برا تهران رفتن مشکلی ندارم ولی شیراز واسم خیلی سخته نمیتونم. ای کاش خانم دکتر تهران بود اونوقت میتونستم با ایشون هم مشورت کنم. نمره چشمام 3.25 هست و آستیگمات هم ندارم. از نظر هزینه هم مشکلی نیست ولی دقیقا منم نمیخوام با عجله تصمیم بگیرم. با چندتا دکتر هم صحبت که کردم چیز خاصی بهم نگفتن. ولی بازم میترسم که نکنه تصمیم اشتباه بگیرم. خسته شدم از اینجوری:glasses: ولی فکر اینکه چشم سالمو با بی دقتی معیوبش کنم خیلی خیلی وحشتناکه. خدا رو شکر که از عملت راضی هستی. برات آرزوی سلامتی میکنم.

sanaz_ah من هم لنز معمولی دارم هم لنز ماهانه. من که راضی نیستم. اولش فکر میکنی از عینک راحت شدی ولی کم کم دردسر گذاشتن و نگهداریش خیلی اذیت میکنه. شبها هم نباید تو چشم بمونه. این تجربه من بود :(

خواهش می کنم. البته اگر با دکتر مش.رت کنی معمولا ضرر نمی کنی نگران نباش.
در مورد لنز هم باید بگم در صورتیکه خوب نگهداری بشه معمولا تا چند سال مشکلی پیش نمیاد.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
آفرین بر شماو. دکتر قائمی یکی از بهترین زنان جراح ایران هستند (خیلی هم خوش برخورد هستند) ایشون من رو می شناسند. اگر زمانی مراجعه کردید و من رو به خاطر نیاوردند بگید فراری قرمز رنگ AMO توی کنگره بارسلونا رو یادتون میاد سریع من رو به یاد میارن.
ایشون کارشون خیلی خوبه فکر می کنم توی بیمارستان شرکت نفت هم عمل می کنن.

دوست عزیز شما اسمتون چی هست ؟؟؟ راستی شما هم پزشک هستید ؟؟؟
پس با خانم قائمی از نزدیک برخورد داشتید . بله اتفاقا خیلی هم خوش برخورد و مهربان هستند و هنگام عمل اصلا نمیذاره که آدم استرسی بشه و خیلی روحیه میده .

توی بیمارستان شرکت نفت منو ویزیت کرد اما عمل رو توی بیمارستان اردیبهشت انجام داد . چون تجهیزات و دستگاه های اونجا رو تازه خریده بودند و پیشرفته تر بودند .
ممنون از شما ...

dvb_info عزیز ، 100% توی تهران هم دکترهای خوبی پیدا میشه و حتما لازم نیست که بیاید شیراز . اما خب خیلی بهتره که نوع عمل رو دکترتون مشخص کنه . منظورم اینه که چون از لحاظ مالی برای شما مهم نیست که هزینه چقدر میشه ، به دکتری مراجعه کنید که نخواد با 600 یا 700 تومان و با استفاده از دستگاه های قدیمی سر و ته عمل رو به هم بیاره . آرزو می کنم که هرچه زودتر عمل کنید و چشماتون خلبانی بشه :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز شما اسمتون چی هست ؟؟؟ راستی شما هم پزشک هستید ؟؟؟
پس با خانم قائمی از نزدیک برخورد داشتید . بله اتفاقا خیلی هم خوش برخورد و مهربان هستند و هنگام عمل اصلا نمیذاره که آدم استرسی بشه و خیلی روحیه میده .

توی بیمارستان شرکت نفت منو ویزیت کرد اما عمل رو توی بیمارستان اردیبهشت انجام داد . چون تجهیزات و دستگاه های اونجا رو تازه خریده بودند و پیشرفته تر بودند .
ممنون از شما ...

dvb_info عزیز ، 100% توی تهران هم دکترهای خوبی پیدا میشه و حتما لازم نیست که بیاید شیراز . اما خب خیلی بهتره که نوع عمل رو دکترتون مشخص کنه . منظورم اینه که چون از لحاظ مالی برای شما مهم نیست که هزینه چقدر میشه ، به دکتری مراجعه کنید که نخواد با 600 یا 700 تومان و با استفاده از دستگاه های قدیمی سر و ته عمل رو به هم بیاره . آرزو می کنم که هرچه زودتر عمل کنید و چشماتون خلبانی بشه :)

می تونید بگید یاسینی. اون قضیه فراری قرمز (منظورم ماشین فراری هست) رو فراموش نکنید. من کارمند یک شرکت آمریکایی هستم.
در مورد دستگاهها زیاد نگران نباش. شما مرکز رو اسم ببر من میگم دستگاه لیزرش چیه و کیفیتش چطوره. در ضمن قدیمیترین دستگاهها مال تکنولاس هست که دیگه استفاده نمیشه.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز کجا ساکن هستید. چندین بار گفتیم در سنین پایین عمل نکنید حتما صبر کنید تا شماره چشم شما ثابت بشه. شما می تونید دوباره عمل کنید اما حتما با یک پزشک خوب مشورت کنید. کدوم شهر هستید.

من تهران هستم. یکبار چند ماه پیش دکتر برادران رفیعی ویزیتم کردند و گفتند عمل مجدد برات حدود 10_15% ریسک داره منم ترسیدم و دودل شدم.شما دکتر حمید نوروزی رو بیشتر تایید میکنید یا دکتر برادران؟ شما کدوم پزشک رو بهم توصیه میکنین؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من تهران هستم. یکبار چند ماه پیش دکتر برادران رفیعی ویزیتم کردند و گفتند عمل مجدد برات حدود 10_15% ریسک داره منم ترسیدم و دودل شدم.شما دکتر حمید نوروزی رو بیشتر تایید میکنید یا دکتر برادران؟ شما کدوم پزشک رو بهم توصیه میکنین؟

دکتر برادران رفیعی رو خیلی قبول دارم (چند تا برادران داریم برادران رفیعی همونیه که خوشتیپه و کمی هم موهای جلوی سرش کمه) ادم خیلی خوبیه و خیلی هم کارش عالیه. دکتر نوروزی هم کارش خوبه ولی کار برادران بارها بهتره.
فکر میکنم اگر دکتر برادران بهتون گفتند که ریسکش بالائه با یک دکتر دیگه مثل خانلری و یا دکتر شکری (روبروی در باغ انگلیس توی شریعتی) مشورت کنید. این دوتا دکتر توی لیزیک کارشون خوبه.
دکتر شکری هم از دوستان من هستند می تونید اسم من رو ببرید.
دوست عزیز حتما با یک پزشک دیگه هم مشورت کن عمل مجدد اگر ریسک بالایی داره اصلا نمی ارزه.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
دکتر برادران رفیعی رو خیلی قبول دارم (چند تا برادران داریم برادران رفیعی همونیه که خوشتیپه و کمی هم موهای جلوی سرش کمه) ادم خیلی خوبیه و خیلی هم کارش عالیه. دکتر نوروزی هم کارش خوبه ولی کار برادران بارها بهتره.
فکر میکنم اگر دکتر برادران بهتون گفتند که ریسکش بالائه با یک دکتر دیگه مثل خانلری و یا دکتر شکری (روبروی در باغ انگلیس توی شریعتی) مشورت کنید. این دوتا دکتر توی لیزیک کارشون خوبه.
دکتر شکری هم از دوستان من هستند می تونید اسم من رو ببرید.
دوست عزیز حتما با یک پزشک دیگه هم مشورت کن عمل مجدد اگر ریسک بالایی داره اصلا نمی ارزه.

خیلی ممنون از راهنماییتون .دکتر برادران که من رفتم پیششون مطبشون شریعتی سر ظفر بود و خیلی با شخصیت و خوش برحورد بودند.اونوقت دکتر خانلری یا شکری هیچ کدوم فوق قرنیه هستن؟به نظرتون دکتر مقاره عابد چطورن؟

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال دیگه ای که به نظرم اومده و با کار شما بیشتر مرتبط هست اینکه الان با این وضعیت تحریمها وضعیت مصرفی های دستگاهها چی میشه و آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد واسه دستگاهها که تو نتیجه عملها اثر سوء بذاره؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

قبل از هر صحبتی از آقای یاسینی تشکر می کنم که وقت می گذارند و به دوستان کمک می کنند و مشاوره می دهند.

می خواستم در مورد مشکلم با شما مشورت کنم و بعدا برم پیش پزشک. من وقتی نوجوان بودم چشم چپم به خاطر تماس با آهک حدودا 50 درصد بیناییش رو از دست داده. الان مشکل نزدیک بینی دارم. یعنی نزدیک رو خوب می بینم ولی برای دیدن فواصل دور مشکل دارم. مشکلم با عینک حل می شه و به راحتی و به صورت کامل می بینم. حتی نوشته های ریز رو هم می تونم بخونم. الان می خوام از دست عینک راحت بشم. می خواستم بدونم راه حلی برای مشکل من وجود داره؟ از نظر مالی به هیچ عنوان مشکل ندارم. حتی حاضرم برای بدست آوردن قدرت بینائیم 100 هزار دلار هم هزینه کنم. اگر لازم باشه می تونم برای عمل برم آلمان یا انگلیس که از این نظر وضعیت بهتری نسبت یه کشور ما دارند. فقط نمی دونم چه راه حلی برای مشکل من مناسب هست؟
و اینکه می خوام تحقیق کنم تا به خاطر چندرقاز پول ضرر نکنم. آخه متاسفانه بعضی از این دکترهای امروزی حاضرن به خاطر پول از مردم سوء استفاده کنن. البته جسارت نشه. همه یه جور نیستن ولی متاسفانه تو هر قشری آدم اینچنینی وجود داره.

ممنون می شم در این مورد کمکم کنید.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
با اجازه از جناب یاسینی .

ARNE عزیز
اولا که آرزو می کنم که ایشالله هرچه زودتر سلامتی چشمات رو به دست بیاری
دوما شما چند سالتونه و آیا نمره چشماتون ثابت شده ؟ اگر ثابت شده چند وقته که ثابت شده و دیگه پیشرفت نکرده ؟؟؟

گزینه های زیادی برای عمل چشم وجود داره که من تا به حال PRK رو تجربه کردم که می تونید به پست های من در صفحات قبلی مراجعه کنید و اگر سوالی داشتید بپرسید .
ضمن اینکه این نکته رو بهتون بگم که الان بهترین جراحان چشم جهان رو ایران داره و بسیاری از جراحان چشم ما الان عضو انجمن های چشم اروپا و آمریکا هستند و توی دنیا شناخته شده اند . برای عمل اصلا لازم نیست برید خارج از کشور . چون توی ایران هم پزشک خوب زیاد داریم و هم امکانات و بیمارستان های قوی و خوب برای عمل . به شرطی که قبلش خوب تحقیق کنید و بی گدار به آب نزنید .

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70

ARNE عزیز
دوما شما چند سالتونه و آیا نمره چشماتون ثابت شده ؟ اگر ثابت شده چند وقته که ثابت شده و دیگه پیشرفت نکرده ؟؟؟

گزینه های زیادی برای عمل چشم وجود داره که من تا به حال PRK رو تجربه کردم که می تونید به پست های من در صفحات قبلی مراجعه کنید و اگر سوالی داشتید بپرسید .
ضمن اینکه این نکته رو بهتون بگم که الان بهترین جراحان چشم جهان رو ایران داره و بسیاری از جراحان چشم ما الان عضو انجمن های چشم اروپا و آمریکا هستند و توی دنیا شناخته شده اند . برای عمل اصلا لازم نیست برید خارج از کشور . چون توی ایران هم پزشک خوب زیاد داریم و هم امکانات و بیمارستان های قوی و خوب برای عمل . به شرطی که قبلش خوب تحقیق کنید و بی گدار به آب نزنید .

از لطفتون ممنونم دوست عزیز.

من دو ماه دیگه 26 سالم رو تموم می کنم. وقتی پانزده سالم بود، به دلیل تماس با آهک چشم چپم ضعیف شد. در طی این سال ها هم کمی نسبت به اون موقع ضعیف تر شده ولی خیلی کم. نوشته های شما رو خوندم. به خاطر راهنمایی هاتون ممنونم. روشی که شما انجام دادید با توجه به مطالبی که ذکر کردید نتیجه رضایت بخشی در پی داشته. فقط نمی دونم با در نظر گرفتن شرایط من، آیا قادر به انجام این عمل هستم یا خیر؟ و اینکه روش بهتری هم وجود داره یا خیر؟ من می خوام بهترین راه رو انتخاب کنم. حتی اگر یک درصد نتیجه بهتری در پی داشته باشه. حتی با صرف هزینه چند برابری.

اینکه عرض کردم حاضرم خارج از کشور هم مداوا بشم، منظورم این نبود که حتما باید این اتفاق بیافته. منظورم این بود که اگر لازم باشه این کار رو انجام بدم، انجامش می دم. وگرنه ایران بهتر از هر جای دیگه است.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از راهنماییتون .دکتر برادران که من رفتم پیششون مطبشون شریعتی سر ظفر بود و خیلی با شخصیت و خوش برحورد بودند.اونوقت دکتر خانلری یا شکری هیچ کدوم فوق قرنیه هستن؟به نظرتون دکتر مقاره عابد چطورن؟

خواهش می کنم. دکتر مقاره عابد عالـــــــــــی هستند. ایشون یکی از بهترین دکتر هایی هستند که من دیدم. کارشون رو هم به شخصه سر عمل دیدم. واقعا در کارشون استاد هستند. اگر رفتید پیششون من رو به اسم نمی شناسن بگید یکی از دوستانتون در شکرت Abbott آمریکا کار می کنه(منظور منم).

یه سوال دیگه ای که به نظرم اومده و با کار شما بیشتر مرتبط هست اینکه الان با این وضعیت تحریمها وضعیت مصرفی های دستگاهها چی میشه و آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد واسه دستگاهها که تو نتیجه عملها اثر سوء بذاره؟

نگران تحریم ها نباشید. تحریم ها تقریبا ما رو فلج کردند ولی لوازم مصرفی و یدکی رو به هر صورتی وارد می کنیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

قبل از هر صحبتی از آقای یاسینی تشکر می کنم که وقت می گذارند و به دوستان کمک می کنند و مشاوره می دهند.

می خواستم در مورد مشکلم با شما مشورت کنم و بعدا برم پیش پزشک. من وقتی نوجوان بودم چشم چپم به خاطر تماس با آهک حدودا 50 درصد بیناییش رو از دست داده. الان مشکل نزدیک بینی دارم. یعنی نزدیک رو خوب می بینم ولی برای دیدن فواصل دور مشکل دارم. مشکلم با عینک حل می شه و به راحتی و به صورت کامل می بینم. حتی نوشته های ریز رو هم می تونم بخونم. الان می خوام از دست عینک راحت بشم. می خواستم بدونم راه حلی برای مشکل من وجود داره؟ از نظر مالی به هیچ عنوان مشکل ندارم. حتی حاضرم برای بدست آوردن قدرت بینائیم 100 هزار دلار هم هزینه کنم. اگر لازم باشه می تونم برای عمل برم آلمان یا انگلیس که از این نظر وضعیت بهتری نسبت یه کشور ما دارند. فقط نمی دونم چه راه حلی برای مشکل من مناسب هست؟
و اینکه می خوام تحقیق کنم تا به خاطر چندرقاز پول ضرر نکنم. آخه متاسفانه بعضی از این دکترهای امروزی حاضرن به خاطر پول از مردم سوء استفاده کنن. البته جسارت نشه. همه یه جور نیستن ولی متاسفانه تو هر قشری آدم اینچنینی وجود داره.

ممنون می شم در این مورد کمکم کنید.

سلام دوست عزیز و تشکر
بسیار متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده متاسفانه بیماریهای کار از اون مدل بیماریهایی هستند که آدم زورش میاد براشون پول بده. کلی زحمت میکشی برای پول بعد باید اون پول رو خرج کنیم برای سلامتی انشاا. خوب میشید نگران نباشید.
در ابتدا بگم که کشورهای اروپایی از نظر کیفیت درمان و کمیت درمان به هیچ عنوان بر ایران برتری ندارند. شرکت آبوت آمریکا در ایران دستگاههای فیکو (که گرونترین در جهان هستند) از کل اروپا بیشتر فروخته این نشون میده که در ایران به تنهایی بیشتر از کل اروپا دستگاه خوب هست. من خودم ایتالیا رو دیدم. در حالیکه در ایران استریل وسایل و استفاده از وسایل یکبار مصرف عمومیه (جز بعضی جاها) .در ایتالیا مریض با لباس می رفت توی اتاق عمل.
در مورد کمیت هم باید بگم پزشکان ایرانی بیشترشون انسانهای بسیار باتجربه و خوبی هستند به همین دلیل پیشنهاد می کنم در ایران عمل کنید.
در عین حال قیمت درمان در ایران در بهترین مراکز خصوصی از درمان با بیمه در اروپا ارزونتر درمیاد.

شما شهرتون رو بفرمایید من یک دکتر خوب بهتون معرفی می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

ARNE عزیز

تشکر از بابت همکاریتون
PRK عملی قدیمیه که قبل از لیزیک هم انجام می شده و مدتی بعد از اومدن لیزیک دیگه از اون استفاده نمی شد ولی الان دوباره به دلیل درمان آستیگمات از اون استفاده میشه. ولی درمان با PRK و لیزیک و لازک بستگی به نظر دکتر داره.

چون توی ایران هم پزشک خوب زیاد داریم و هم امکانات و بیمارستان های قوی و خوب برای عمل . به شرطی که قبلش خوب تحقیق کنید و بی گدار به آب نزنید

در این موارد می تونید روی کمک من حساب کنید من می تونم اطلاعات خوبی در اختیارتون قرار بدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از لطفتون ممنونم دوست عزیز.

من دو ماه دیگه 26 سالم رو تموم می کنم. وقتی پانزده سالم بود، به دلیل تماس با آهک چشم چپم ضعیف شد. در طی این سال ها هم کمی نسبت به اون موقع ضعیف تر شده ولی خیلی کم. نوشته های شما رو خوندم. به خاطر راهنمایی هاتون ممنونم. روشی که شما انجام دادید با توجه به مطالبی که ذکر کردید نتیجه رضایت بخشی در پی داشته. فقط نمی دونم با در نظر گرفتن شرایط من، آیا قادر به انجام این عمل هستم یا خیر؟ و اینکه روش بهتری هم وجود داره یا خیر؟ من می خوام بهترین راه رو انتخاب کنم. حتی اگر یک درصد نتیجه بهتری در پی داشته باشه. حتی با صرف هزینه چند برابری.

اینکه عرض کردم حاضرم خارج از کشور هم مداوا بشم، منظورم این نبود که حتما باید این اتفاق بیافته. منظورم این بود که اگر لازم باشه این کار رو انجام بدم، انجامش می دم. وگرنه ایران بهتر از هر جای دیگه است.

دوست عزیز پست قبلی من رو بخونید و لطفا یادآور بشید که کدوم شهر هستید.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز و تشکر
بسیار متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده متاسفانه بیماریهای کار از اون مدل بیماریهایی هستند که آدم زورش میاد براشون پول بده. کلی زحمت میکشی برای پول بعد باید اون پول رو خرج کنیم برای سلامتی انشاا. خوب میشید نگران نباشید.
در ابتدا بگم که کشورهای اروپایی از نظر کیفیت درمان و کمیت درمان به هیچ عنوان بر ایران برتری ندارند. شرکت آبوت آمریکا در ایران دستگاههای فیکو (که گرونترین در جهان هستند) از کل اروپا بیشتر فروخته این نشون میده که در ایران به تنهایی بیشتر از کل اروپا دستگاه خوب هست. من خودم ایتالیا رو دیدم. در حالیکه در ایران استریل وسایل و استفاده از وسایل یکبار مصرف عمومیه (جز بعضی جاها) .در ایتالیا مریض با لباس می رفت توی اتاق عمل.
در مورد کمیت هم باید بگم پزشکان ایرانی بیشترشون انسانهای بسیار باتجربه و خوبی هستند به همین دلیل پیشنهاد می کنم در ایران عمل کنید.
در عین حال قیمت درمان در ایران در بهترین مراکز خصوصی از درمان با بیمه در اروپا ارزونتر درمیاد.

سلام

به خاطر همدردی و راهنماییتون متشکرم دوست عزیز.

خوشحالم که وضعیت بهداشت و درمان در ایران اینقدر بالاست. با این حساب دیگه نیازی به خارج رفتن نیست. فقط در مورد مشکل من، شما خودتون می تونید کمی راهنمایی کنید؟ می خوام یه آمادگی نسبی قبل از مراجعه به پزشک داشته باشم.

شما شهرتون رو بفرمایید من یک دکتر خوب بهتون معرفی می کنم.

در حال حاضر به خاطر مسائل کاری بین شهرهای تهران، رشت و تبریز در حال رفت و آمدم. هر ماه چند روز تو یکی از این شهرها هستم. برام فرقی نمی کنه. اگه لازم باشه به شهرهای دیگه هم می تونم برم.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
تشکر از بابت همکاریتون
PRK عملی قدیمیه که قبل از لیزیک هم انجام می شده و مدتی بعد از اومدن لیزیک دیگه از اون استفاده نمی شد ولی الان دوباره به دلیل درمان آستیگمات از اون استفاده میشه. ولی درمان با PRK و لیزیک و لازک بستگی به نظر دکتر داره

جناب یاسینی منظور من PRK Advanced بود و نه PRK معمولی . PRK Advanced نوع جدید PRK هست ...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

به خاطر همدردی و راهنماییتون متشکرم دوست عزیز.

خوشحالم که وضعیت بهداشت و درمان در ایران اینقدر بالاست. با این حساب دیگه نیازی به خارج رفتن نیست. فقط در مورد مشکل من، شما خودتون می تونید کمی راهنمایی کنید؟ می خوام یه آمادگی نسبی قبل از مراجعه به پزشک داشته باشم.

در حال حاضر به خاطر مسائل کاری بین شهرهای تهران، رشت و تبریز در حال رفت و آمدم. هر ماه چند روز تو یکی از این شهرها هستم. برام فرقی نمی کنه. اگه لازم باشه به شهرهای دیگه هم می تونم برم.

در تهران عمل کنید. به هیچ عنوان در تبریز عمل نکنید. متاسفانه بیمارستان های تبریز از لحاظ میزان رعایت بهراشت در حد افتضاحی هستند. مراکز خصوصیه خیلی معروفی مثل مهر هم به هیچ عنوان موارد ایمنی رو رعایت نمی کنن.
رشت هم بد نیست ولی اگر امکانشو دارید در تهران عمل کنید.
در تهران پزشکان خوب زیادی رو می شناسم. البته اگر اصرار داشتید در تبریز عمل کنید حتما به دکتر میرزایی مراجعه کنید ایشون کارشون خیلی خوبه. اگر علاقه به عمل در آذربایجان رو دارید شاید بهتر باشه برید آذربایجان غربی در ارومیه پیش دکتر سیفی که کارشون عالیه.

بالا