• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از اینکه زحمت کشیده جواب دادید خیلی ممنونم
نمیدونم اسم لنزم چیه. دکتر شیشه ای که لنز داخلش بوده بهم نداد برا همینم نمیدونم. ولی بعد از چند ماه لنز ماهانه ای که ازش گرفتم اسمش هست biofinity که از اون لنز سالیانه کمی بهتر و راحتره. ولی خوب بازم کامل راضی نیستم. یعنی با این لنز ماهانه، بلافاصله چشم قرمز نمیشه. بعد از چند ساعتی چشمم خسته و قرمز میشه. والبته شبها هم که نباید تو چشم بمونه. خلاصه کلا لنز دردسرش زیاده.
فعلا که به خاطر عمل میخوام چند ماهی فقط از عینک استفاده کنم واقعا ممنونم از کمکی که در مورد خرید لنز میکنی. اگه قصد گرفتن داشتم حتما قبلش با شما مشورت میکنم.

حتما از نوروزپور وقت میگیرم برا مشاوره. دستگاههای ساری هنوز مثل قبل قدیمیه ؟ بروز نشده؟ میشه بگید چه دستگاههایی دارن؟

این آدرس و شماره های دکتر خانلری درسته؟
دکتر مهدی خانلری
تهران - شهرک غرب . بلوار خوردین . خیابان توحید سوم. پلاک یکم. ساخنمان آزمایشگاه مریم. طبفه سوم
88664051 و 88664052
موبایل: 09121324207

پس لیزیک یا لازک مانعی برای عملها یا مشکلات آتی که در اثر افزایش سن ممکنه چشم دچار بشه، نیست؟ که اگه چشم هر مشکلی که سالهای بعد پیدا کرد نمیگن چون لیزیک/لازک کردی نمیشه فلان کارو کرد؟؟ بعد از عمل هم چشمها دچار قرمزی یا خشکی مدوام نمیشن؟ خوب خیالم تا حدی راحت شد. بازم ممنون
چه خوب که شما هم تصمیم به عمل گرفتی. به هر حال سواله دیگه پیش میاد. امیدوارم ناراحت نشده باشی. حتما تمام جزئیات از معاینه و نوع عمل و بعد از عملو.. اینجا برا ما بگو.
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید

لنز bioinfity مال شرکت coopervision هست که مال آقای نوید ابطحیه. لنز بسیار خوبیه ولی متاسفانه به دلیل روابط جدید ایران و انگلیس وارداتش کمی با مشکل مواجه شده. بهتون پیشنهاد می کنم از لنز Bausch and lomb استفاده کنید مال شرکت روناک.
دوست عزیز دستگاههای ساری خیلی قدیمی نیستند. فکرمی کنم امیر مازندرانی دستگاه پیشرفته wavelight رو داره که خیلی عالیه.

که اگه چشم هر مشکلی که سالهای بعد پیدا کرد نمیگن چون لیزیک/لازک کردی نمیشه فلان کارو کرد؟؟
نگران نباشید اصلا

خیالم تا حدی راحت شد. بازم ممنون
چه خوب که شما هم تصمیم به عمل گرفتی. به هر حال سواله دیگه پیش میاد. امیدوارم ناراحت نشده باشی. حتما تمام جزئیات از معاینه و نوع عمل و بعد از عملو.. اینجا برا ما بگو.
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید

شما هم هموفق باشید. هر سوال داشتید من در خدمتم

آون آدرس مال دکتر خانلری

dvb_info

Registered User
لایک‌ها
0
تو پستهای قبلی شما گفتی کلینیک ونک alegrato و نور visx و اسم چندتا دستگاه دیگه رو برده بودید ولی این wavelight رو تا حالا ندیدم جایی گفته باشید(یا من ندیدم؟). از کلینیکهای تهران کدومشون با wavelight عمل میکنن؟
ممنون که با حوصله جواب میدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تو پستهای قبلی شما گفتی کلینیک ونک alegrato و نور visx و اسم چندتا دستگاه دیگه رو برده بودید ولی این wavelight رو تا حالا ندیدم جایی گفته باشید(یا من ندیدم؟). از کلینیکهای تهران کدومشون با wavelight عمل میکنن؟
ممنون که با حوصله جواب میدید.

خواهش می کنم.
دستگاه Alegrato همانطور که قبلا هم گفتم تولید شرکت wavelight اه که الان الکان اونو خریده. یکی از بهترین دستگاههای دنیا

dvb_info

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و جواب دادید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
برای انحراف چشم راهی هست؟
بهترین دکتر چشم کیه؟
حدودآ چند میشه؟
من شنیدم یه دکتری هست توشیراز شاگرد دکتر خدادوست بود. میگن خوبه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
برای انحراف چشم راهی هست؟
بهترین دکتر چشم کیه؟
حدودآ چند میشه؟
من شنیدم یه دکتری هست توشیراز شاگرد دکتر خدادوست بود. میگن خوبه

بله دوست عزیز هست. نوعی جراحی ریز هست که با اون بخشی از ماهیچه حرکت دهنده چشم رو اصلاح می کنن و انحراف بر طرف میشه. ولی این عمل نوعی عمل invasive هست یعنی برای اون نیاز به بستری هست.
معمولا تا زمانیکه انجراف برای بیمار مشکلی ایجاد نکنه پیشنهاد نمی شه.
در مورد اون شاگرد دکتر خدادوست فک رمی کنم منظورشون دکتر نیک نام بودن که دکتر خوبی هستند شما کدوم شهر هستید این عمل عمل خیلی سختی نیست و خیلی از دکتر های استرابیسم می تونن اونرو انجام بدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان مدتی نبودم که برای پاره ای اموزش رفته بودم فرنگ و اطلاعات خوبی اوردم که براتون می گذارم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
بله دوست عزیز هست. نوعی جراحی ریز هست که با اون بخشی از ماهیچه حرکت دهنده چشم رو اصلاح می کنن و انحراف بر طرف میشه. ولی این عمل نوعی عمل invasive هست یعنی برای اون نیاز به بستری هست.
معمولا تا زمانیکه انجراف برای بیمار مشکلی ایجاد نکنه پیشنهاد نمی شه.
در مورد اون شاگرد دکتر خدادوست فک رمی کنم منظورشون دکتر نیک نام بودن که دکتر خوبی هستند شما کدوم شهر هستید این عمل عمل خیلی سختی نیست و خیلی از دکتر های استرابیسم می تونن اونرو انجام بدن.

یه دنیا ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی
راستش اسمش خودم هم یادم نمیاد
تقریبآ چقدری میشه به نظرتون؟
من برای شیراز میخوام

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه دنیا ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی
راستش اسمش خودم هم یادم نمیاد
تقریبآ چقدری میشه به نظرتون؟
من برای شیراز میخوام

خواهش می کنم. در شیراز دکتر نیک نام رو همونطور که گفتم توصیه می کنم و دکتر جعفری هر و تا دکتر های خوبی هستند. مخصوصا دکتر جعفری که اگر رفتید پیششون حتما سلام من رو هم برسونید.
در مورد قیمت بستگی اره باید توسط دکتر بررسی بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان مرکزز جراحی نوردیدگان کرج رو چند روز قبل دیدم اتاق عمل بسیار پیشرفته و تمیزی داره قابل توجه برو بچس کرجی . دکتری کرامتی و تیموری رو در کرج توصیه میکنم االبته دکتری اولادی و دکتری علیمردانی هم خوب هستند.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشكر از اينهمه لطفتون. من 37 سالمه و هر دو چشمم 4 نمره آستيگمات ميخواستم در موارد زير راهنماييم كنيد:
بهترين و جديد ترين دستگاهي كه براي عمل چشم بنده مناسبه چه دستگاهيه (conserto, Technolos, visx,fico,....) البته ممكنه ديكتشون اشتباه باشه
بهترين پزشكي كه توي اين عمل متبحرند؟
بهترين كلنيكي كه ميتونم عمل كنم؟

با سپاس

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد در مورد قبلي فراموش كردم عرض كنم ساكن تهران هستم و دستگاه فمتوسكند هم رو ميخواستم اضافه كنم

با سپاس

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و تشكر از اينهمه لطفتون. من 37 سالمه و هر دو چشمم 4 نمره آستيگمات ميخواستم در موارد زير راهنماييم كنيد:
بهترين و جديد ترين دستگاهي كه براي عمل چشم بنده مناسبه چه دستگاهيه (conserto, Technolos, visx,fico,....) البته ممكنه ديكتشون اشتباه باشه
بهترين پزشكي كه توي اين عمل متبحرند؟
بهترين كلنيكي كه ميتونم عمل كنم؟

با سپاس

ببخشيد در مورد قبلي فراموش كردم عرض كنم ساكن تهران هستم و دستگاه فمتوسكند هم رو ميخواستم اضافه كنم

با سپاس

سلام دوست عزیز. البته مدل این دستگاهها رو چندین بار در پست های قبلی معرفی کردم. بهترین دستگاه در حال حاضر دستگاه Visx اط شرکت Abbott آمریکا و Concerto آلکان هست. دستگاه فمتو سکند و یا دستگاه Intralase ( که به دلیل تجریم وارد ایران نمیشه و هزاران بار از فمتو بهتره) دستگاههای برش قرنیه هستند که در بخشی از لیزیک استفاده می شن.
اگر از من سوال می کنید در تهران کار دکتر خانلری تقریبا از همه بهتره که البته در کلینیک ونک عمل می کنن ولی اگر علاقه به بیمارستان نور دارید می تونید پیش دکتر تبریزی عمل کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بیمارستان شهدای بندر گز در بندر گز رو دیدم مرکز خوبیه بسیار مجهزه. دوستان در استان می تونن مراجعه بکنن اتاق عملش هم خیلی تمیزه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
خسته نباشید و پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی

راهی برای لیزیک چشمهای آستیکمات هست ؟

ممنون

خواهش می کنم.
بله دوست عزیز ولی به شماره آستیگمات و زاویه اون بستگی داره. بهتره با یک پزشک مشورت کنید. کدوم شهر هستید.؟
دقت کنید ویزیت توسط یک دکتر چشم می تونه هم به درمانتون کمک کنه و هم از مشکلات آتی جلوگیری کنه.

قابل توجه بیشتر دوستان. بیماری خطرناکی هست به نام گلوکوم یا آب سیاه. این بیماری نوعی بیماری خاموشه که نمیشه اون رو به راحتی احساس کرد ولی تشخیصش توسط پزشک به راحتی لمس چشم انجام میشه.
این بیماری برای سنین پایین معمولا اتفاق نمی افته ولی در سنین بالا خیلی مهمه و باعث نابینایی میشه.

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي ياسيني عزيز
من قبلا در اينجا از راهنماييهاي شما استفاده نموده بودم.
الان دو ماه و نيم از عمل چشم من در بيمارستان نور مي گذره. نوع عمل من PRK+MMC بود با دستگاه Concerto Wave light با دكتر مير آفتاب. دكتر از عمل من بسيار راضي بود و مي گفت نتيجه عمل خوب بوده. چند روز پيش كه براي معاينه رفته بودم هم اپتومتريست و هم دكتر گفتن كه شماره چشمم صفر شده و آستيگماتشم برطرف شده.
ولي براي اطمينان بيشتر خودم امروز هم رفتم پيش يك اپتومتريست كه پس از معاينه گفت كه چشم راستم شماره و آستيگماتش صفر شده ولي چشم چپم شمارش صفر شده ولي آستيگماتش 75/. مونده.
هرچند دكتر گفت كه هنوز با گذشت زمان چشمم بهتر هم مي شود.
آيا اين آستيگمات باقيمانده برطرف خواهد شد؟ اين نوع عمل PRK چه فرقي با انواع ديگر آن دارد؟
راستي هزينه عملم 1/600/000 شد.
متشكرم.

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقاي ياسيني عزيز
من قبلا در اينجا از راهنماييهاي شما استفاده نموده بودم.
الان دو ماه و نيم از عمل چشم من در بيمارستان نور مي گذره. نوع عمل من PRK+MMC بود با دستگاه Concerto Wave light با دكتر مير آفتاب. دكتر از عمل من بسيار راضي بود و مي گفت نتيجه عمل خوب بوده. چند روز پيش كه براي معاينه رفته بودم هم اپتومتريست و هم دكتر گفتن كه شماره چشمم صفر شده و آستيگماتشم برطرف شده.
ولي براي اطمينان بيشتر خودم امروز هم رفتم پيش يك اپتومتريست كه پس از معاينه گفت كه چشم راستم شماره و آستيگماتش صفر شده ولي چشم چپم شمارش صفر شده ولي آستيگماتش 75/. مونده.
هرچند دكتر گفت كه هنوز با گذشت زمان چشمم بهتر هم مي شود.
آيا اين آستيگمات باقيمانده برطرف خواهد شد؟ اين نوع عمل PRK چه فرقي با انواع ديگر آن دارد؟
راستي هزينه عملم 1/600/000 شد.
متشكرم.

جناب آقا سهراب سلام، از اونجايي كه بنده هم چشمم آستيگماته وخيلي علاقه مند به عمل ميباشم ميخواستم بپرسم نمره آستيگمات چشم شما قبل از عمل چند بود؟

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
جناب آقاي ياسيني عزيز و محترم از اينكه بنده رو در رابطه با دستگاهها راهنمايي فرموديد بينهايت سپاسگزارم.
با توجه به اينكه هر دو چشم بنده 4 نمره استيگماته و يكسال و نيم پيش آزمايش دادم كه گفتند با عمل ليزيك به طور كامل بر طرف نميشه و الان هم با عينك ديد كاملي ندارم ميخواستم سوال كنم كه با توجه به ورود دستگاههاي جديد آيا اميدي براي عمل و برطرف شدن كامل آستيگمت هست؟
اگر با دستگاه نتونستم عمل كنم آيا عمل جراحي كه بتونه مشكلو حل كنه وجود داره و آيا چنين عملي توصيه ميشه؟
سپاس فراوان

بالا