از اینکه زحمت کشیده جواب دادید خیلی ممنونم
نمیدونم اسم لنزم چیه. دکتر شیشه ای که لنز داخلش بوده بهم نداد برا همینم نمیدونم. ولی بعد از چند ماه لنز ماهانه ای که ازش گرفتم اسمش هست biofinity که از اون لنز سالیانه کمی بهتر و راحتره. ولی خوب بازم کامل راضی نیستم. یعنی با این لنز ماهانه، بلافاصله چشم قرمز نمیشه. بعد از چند ساعتی چشمم خسته و قرمز میشه. والبته شبها هم که نباید تو چشم بمونه. خلاصه کلا لنز دردسرش زیاده.
فعلا که به خاطر عمل میخوام چند ماهی فقط از عینک استفاده کنم واقعا ممنونم از کمکی که در مورد خرید لنز میکنی. اگه قصد گرفتن داشتم حتما قبلش با شما مشورت میکنم.
حتما از نوروزپور وقت میگیرم برا مشاوره. دستگاههای ساری هنوز مثل قبل قدیمیه ؟ بروز نشده؟ میشه بگید چه دستگاههایی دارن؟
این آدرس و شماره های دکتر خانلری درسته؟
دکتر مهدی خانلری
تهران - شهرک غرب . بلوار خوردین . خیابان توحید سوم. پلاک یکم. ساخنمان آزمایشگاه مریم. طبفه سوم
88664051 و 88664052
موبایل: 09121324207
پس لیزیک یا لازک مانعی برای عملها یا مشکلات آتی که در اثر افزایش سن ممکنه چشم دچار بشه، نیست؟ که اگه چشم هر مشکلی که سالهای بعد پیدا کرد نمیگن چون لیزیک/لازک کردی نمیشه فلان کارو کرد؟؟ بعد از عمل هم چشمها دچار قرمزی یا خشکی مدوام نمیشن؟ خوب خیالم تا حدی راحت شد. بازم ممنون
چه خوب که شما هم تصمیم به عمل گرفتی. به هر حال سواله دیگه پیش میاد. امیدوارم ناراحت نشده باشی. حتما تمام جزئیات از معاینه و نوع عمل و بعد از عملو.. اینجا برا ما بگو.
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید
لنز bioinfity مال شرکت coopervision هست که مال آقای نوید ابطحیه. لنز بسیار خوبیه ولی متاسفانه به دلیل روابط جدید ایران و انگلیس وارداتش کمی با مشکل مواجه شده. بهتون پیشنهاد می کنم از لنز Bausch and lomb استفاده کنید مال شرکت روناک.
دوست عزیز دستگاههای ساری خیلی قدیمی نیستند. فکرمی کنم امیر مازندرانی دستگاه پیشرفته wavelight رو داره که خیلی عالیه.
نگران نباشید اصلاکه اگه چشم هر مشکلی که سالهای بعد پیدا کرد نمیگن چون لیزیک/لازک کردی نمیشه فلان کارو کرد؟؟
خیالم تا حدی راحت شد. بازم ممنون
چه خوب که شما هم تصمیم به عمل گرفتی. به هر حال سواله دیگه پیش میاد. امیدوارم ناراحت نشده باشی. حتما تمام جزئیات از معاینه و نوع عمل و بعد از عملو.. اینجا برا ما بگو.
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید
شما هم هموفق باشید. هر سوال داشتید من در خدمتم
آون آدرس مال دکتر خانلری