• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

asoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی .مرد مهربان. خیلی ماهی
منتظر راهنماییتون هستم .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
:blush:

یاسینی جان کارت درسته

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با اجازه دوست عزیز و گرامی خواستم یه توضیحی درمورد دستگاه های فیکو بدم
دوستان در مورد عمل با دستگاه های فیکو حتمان دقت لازم داشته باشند بعضی از این دستگاه ها زیاد جالب نیستند متاسفانه تو بعضی از مراکز هم هستند در حال حاضر عمل با این دستگاه داره انجام میشه حتمن دقت کنید که به کدوم مرکز برای عمل مراجعه میکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اجازه دوست عزیز و گرامی خواستم یه توضیحی درمورد دستگاه های فیکو بدم
دوستان در مورد عمل با دستگاه های فیکو حتمان دقت لازم داشته باشند بعضی از این دستگاه ها زیاد جالب نیستند متاسفانه تو بعضی از مراکز هم هستند در حال حاضر عمل با این دستگاه داره انجام میشه حتمن دقت کنید که به کدوم مرکز برای عمل مراجعه میکنید.

بله حامد جان البته حتما قبل از عمل فیکو در این زمینه با من مشورت کنید .مراکز و دستگاه ها مختلف هستند ولی بیشتر از دستگاهها باید در انتخاب پزشک دقت کرد.

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
یعنی شما هیچ فرقی بین دستگاه های ایرانی مثل دستگاه های عالی پیام با دستگاه امریکای که حرف اول میزنند نمیذارید؟؟؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی شما هیچ فرقی بین دستگاه های ایرانی مثل دستگاه های عالی پیام با دستگاه امریکای که حرف اول میزنند نمیذارید؟؟؟

آفرین
البته من باید چند تا نکته رو بگم. شرکت عالی پیام یکی از شرکت های مهندسی پزشکی بسیار عالی ایران هست. این شرکت با تولید اولین دستگاه فیکو ایرانی تقریبا ما رو بدبخت کرد.! چرا که یک دفعه تعرفه واردات دستگاههای آمریکایی بالا رفت. دستگاههای تولید این شرکت سینا و مروارید هر دو دستگاههای خوبی هستند که کیفیت و قیمت مناسبی دارند.
همانطور که گفتم و شما هم می دونید من در نمایندگی یک شرکت آمریکایی کار می کنم که بهترین دستگاههای فیکو رو در جهان داره. با قدرت میگم که با توجه به کیفیت تولیدات ایرانی شرکت عالی پیام یکی از افتخارات ایرانی در صنعت تجهیزات پزشکی است.
انصافا دستگاه مروارید تکنولوژی خوبی داره ولی در مقایسه با دستگاههای آمریکایی و یا اروپایی چیزی برای گفتن نداره.
به نظر من پزشک ها با تبحر زیاد از قدرت دستگاه حداکقر استفاده رو می کنن به همین دلیل یک پزشک متبحر با دستگاه ایرانی به مراتب بهتر از یک پزشک دیگه با دستگاه آمریکاییه.

موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دستگاه مروارید تولید ایران

morvarid-5.jpg

قیمت حدود 30 میلیون

دستگاه سیگنیچر تولید AMO امریکا

whitestar.jpg

قیمت حدود 110 میلیون تومان

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام
خیلی ممنون از اینکه لطف فرمودین و پاسخ دادین
من سنم حدود 31 هست - و دقیقا متخصص قرنیه فقط یکبار من رو ویزیت کردند و با چیزی بین 4 یا 5 دستگاه - و بعد فرمودند که قوز قرنیه هست و ...
در مورد مشکل در این دو سال فکر نمیکنم چشم چپم که این فرضیه روش بود ضعیف تر شده باشه ولی همون دو سال پیش یکدفعه به شدت ضعیف شد - یعنی نمره اون 25 صدم بود و چشم راشتم 75 صدم آستیگمات ولی به یکباره چیم چپم به شدت از چشم راست ضعیف تر شد و همونطور مونده تا الان
و تنها مشکلی که دارم اینه که ابتدای فصل پائیز دچار سر درد از ناحیه بالای چشم چپ میشم.
در ضمن متخصص قرنیه هم تدابیر خاصی برای چشمم ندید و فقط یک قطره داد و گفت تنها راه علاج پیوند هست که با عرض پوزش از دیگر پزشکان بنده ایشون رو بیشتر کاسب دیدم تا دکتر.

خب . . من موارد کلی رو خدمت شما میگم ضمن اینکه مراجعه مجدد برای بررسی موضوع توصیه میشه :
اگه برای شما عینک تجویز شده و دید تک چشمی شما با عینک خوب هست احتمال قوز قرنیه منتفی هست .
مطلب دیگه راجع به سردرد . . ما در علوم بینایی سه نوع استیگمات تعریف میکنیم از لحاظ تظاهرات ( نشانه ها) بینایی و عمومی . . که دو نوع اون غالب موارد موجب سردرد ناحیه پیشانی و پس سری میشن که این موضوع رو میشه به عنوان یه احتمال سر درد در نظر داشت ضمن اینکه به این نکته هم باید توجه داشت سردردهایی که ناشی از تغییرات دمای محیط هستند معمولا منشا چشمی ندارند . . . بهرحال همونطور که گفتم انشالله مشکل حادی نیست .

در مورد مطلب اخرتون راجع به طبابت و کاسبی . . ما یه دیدگاه واقع نگر داریم و یه دیدگاه حقیقت نگر . . در دید واقع نگرانه پزشکی و طبابت هم یه کسب و کار هست . . پزشک کاسب هست و کاسبی هم عار نیست . . مثه هر کسب دیگه ای هم کاسب مردم دار , دقیق و منصف داریم و همینطور برعکس

آفرین شما بسیار خوب پاسخ می دید واقعا خوشحالم که یک متخصص هم در این به تاپیک سر می زنن.
نظر لطف شما هست . . البته متخصصین معمولا وقت اینجور کارا رو ندارن ;)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شرکت ALcon‌موفق به تولیذ یک مدل لنز accomodative‌ شده که کیفیت خیلی خوبی داره. دوستانی که قصد لیزیک توی سن بالا دارند (بالای 40 ) حتما با پزشک برای عمل prelex (جایگذاری لنز طبیعی ) مشورت کنند

asoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی عزیز

شماره مطب دکتر تبریزی رو تونستید پیدا کنید؟ معذرت میخوام که باعث زحمتتون میشم اما واقعا خیلی بهش احتیاج دارم . چون من فقط تا عید ایران هستم چون عید قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم و میخواستم چند ماه قبلش چشمام رو لیزر کنم .
راستی دکتر محسن تبریزی همون دکتری هستند که در بیمارستان نور قبلا هم عمل میکردند ؟ یا دکتر تبریزی دیگه ای هم هست؟ و چون من ساکن شهرستان هستم جواب آزمایش قبل از عمل چقدر طول میکشه که حاضر بشه؟
بازم ازتون بینهایت ممنون جناب یاسینی

asoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی دوباره

آقا ی یاسینی شما در مورد دستگاههای لیزر پوست و متخصصان پوست هم اطلاعاتی دارید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی عزیز

شماره مطب دکتر تبریزی رو تونستید پیدا کنید؟ معذرت میخوام که باعث زحمتتون میشم اما واقعا خیلی بهش احتیاج دارم . چون من فقط تا عید ایران هستم چون عید قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم و میخواستم چند ماه قبلش چشمام رو لیزر کنم .
راستی دکتر محسن تبریزی همون دکتری هستند که در بیمارستان نور قبلا هم عمل میکردند ؟ یا دکتر تبریزی دیگه ای هم هست؟ و چون من ساکن شهرستان هستم جواب آزمایش قبل از عمل چقدر طول میکشه که حاضر بشه؟
بازم ازتون بینهایت ممنون جناب یاسینی

فراموش نکردم متاسفانه دکتر تبریزی رو ندیدم فردا میبینمش
دکتر محسن تبریزی هست. هنوز هم در نور عمل میکنه. مرد جوان و بسیار بسیار پر استعدادیه من رو به اسم میشناسه سلام یرسونید حتما
کدوم شهرستان هستید؟
عکس قرنبه سریع اماده میشه ولی معمولا چند روز بعد عمل می کنن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلامی دوباره

آقا ی یاسینی شما در مورد دستگاههای لیزر پوست و متخصصان پوست هم اطلاعاتی دارید؟

شرمنده ام دوست عزیز من در زمینه پوست تجربه ای ندارم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

asoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از جوابتون خیلی خیلی ممنون

من در حال حاضر ساکن کرمانشاه هستم .آیا میتونم برای اینکه کارام زودتر انجام شه عکس قرنیه رو همینجا بگیرم و بعدش همون روزی که میخوام ویزیت بشم نشون دکتر بدم .یا بهتر اینه که برای انجام این کار بیام تهران.؟ آیا دستگا ه هاشون از نظر دقت با هم فرق میکنند.؟
زودتر میخوام از دست قیافم که اینجوری :glasses: راحت بشم و این شکلی بشم :rolleyes:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از جوابتون خیلی خیلی ممنون

من در حال حاضر ساکن کرمانشاه هستم .آیا میتونم برای اینکه کارام زودتر انجام شه عکس قرنیه رو همینجا بگیرم و بعدش همون روزی که میخوام ویزیت بشم نشون دکتر بدم .یا بهتر اینه که برای انجام این کار بیام تهران.؟ آیا دستگا ه هاشون از نظر دقت با هم فرق میکنند.؟
زودتر میخوام از دست قیافم که اینجوری :glasses: راحت بشم و این شکلی بشم :rolleyes:

دوست عزیز عکستو می تونی در کرمانشاه بگیری اگر بیمه داری برو بیمارستان امام ***** (خیلی جای کثیفیه ولی مجهزه) . به هبچ عنوان دوباره تکرار می کنم به هیچ عنوان در کرمانشاه عمل نکن. حتما برو شهر های دیگه یا تهران.
شماره مطب دکتر تبریزی روبروی اسکان 88886144
انشا ا... زودتر این شکلی بشی :lol:

asoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه دنیا ازتون ممنون و سپاسگزارم آقای یاسینی گل

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان عزیز قزوینی دو مرکز بسیار مجهز بینا (دکتر قاجار) و بیمارستان مهرگان (دکتر تبریزی) در قزوین فعال شدند که هر بسیار مجهز هستند.

دکتر قاجار از قدیمیان قزوین هستند که مدتها در سوئد بودند و مرکزشون هم با استاندارد سوئد طراحی شده و خودشون هم خیلی آدم باخخالی هستند و من رو به خوبی میشناسند.

دکتر تبریزی رو هم که قبلا معرفی کردم. مرکز مهرگان فوق الهاده مجهز هست. دکتر تبریزی از هر شرکتی بهترین رو برای مرکزش خریده. دکتر های خوبی مثل دکتر خانلری دکتر یوسفی هم در این مرکز هستند.

البته مرکز پاستور هم خیلی خوبه با وجود خانم دکتر پرکار یکی از بهترین جراحان قزوین (برادر ایشان در تهران چشم پزشک هستند.)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان برای هفته آینده با دکتر های قزوینی قرار داریم برای نصب و راه اندازی چند تا دستگاه دوستان قزوینی اگر سوالی دارند بگن بپرسم براشون. راستی سعی می کنم از مراکز معروف عکس بگیریم که بتونید اتاق عمل ها رو هم ببینید.

بالا