آقای یاسینی .مرد مهربان. خیلی ماهی
منتظر راهنماییتون هستم .
با اجازه دوست عزیز و گرامی خواستم یه توضیحی درمورد دستگاه های فیکو بدم
دوستان در مورد عمل با دستگاه های فیکو حتمان دقت لازم داشته باشند بعضی از این دستگاه ها زیاد جالب نیستند متاسفانه تو بعضی از مراکز هم هستند در حال حاضر عمل با این دستگاه داره انجام میشه حتمن دقت کنید که به کدوم مرکز برای عمل مراجعه میکنید.
یعنی شما هیچ فرقی بین دستگاه های ایرانی مثل دستگاه های عالی پیام با دستگاه امریکای که حرف اول میزنند نمیذارید؟؟؟
سلام
خیلی ممنون از اینکه لطف فرمودین و پاسخ دادین
من سنم حدود 31 هست - و دقیقا متخصص قرنیه فقط یکبار من رو ویزیت کردند و با چیزی بین 4 یا 5 دستگاه - و بعد فرمودند که قوز قرنیه هست و ...
در مورد مشکل در این دو سال فکر نمیکنم چشم چپم که این فرضیه روش بود ضعیف تر شده باشه ولی همون دو سال پیش یکدفعه به شدت ضعیف شد - یعنی نمره اون 25 صدم بود و چشم راشتم 75 صدم آستیگمات ولی به یکباره چیم چپم به شدت از چشم راست ضعیف تر شد و همونطور مونده تا الان
و تنها مشکلی که دارم اینه که ابتدای فصل پائیز دچار سر درد از ناحیه بالای چشم چپ میشم.
در ضمن متخصص قرنیه هم تدابیر خاصی برای چشمم ندید و فقط یک قطره داد و گفت تنها راه علاج پیوند هست که با عرض پوزش از دیگر پزشکان بنده ایشون رو بیشتر کاسب دیدم تا دکتر.
نظر لطف شما هست . . البته متخصصین معمولا وقت اینجور کارا رو ندارنآفرین شما بسیار خوب پاسخ می دید واقعا خوشحالم که یک متخصص هم در این به تاپیک سر می زنن.
سلام آقای یاسینی عزیز
شماره مطب دکتر تبریزی رو تونستید پیدا کنید؟ معذرت میخوام که باعث زحمتتون میشم اما واقعا خیلی بهش احتیاج دارم . چون من فقط تا عید ایران هستم چون عید قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم و میخواستم چند ماه قبلش چشمام رو لیزر کنم .
راستی دکتر محسن تبریزی همون دکتری هستند که در بیمارستان نور قبلا هم عمل میکردند ؟ یا دکتر تبریزی دیگه ای هم هست؟ و چون من ساکن شهرستان هستم جواب آزمایش قبل از عمل چقدر طول میکشه که حاضر بشه؟
بازم ازتون بینهایت ممنون جناب یاسینی
سلامی دوباره
آقا ی یاسینی شما در مورد دستگاههای لیزر پوست و متخصصان پوست هم اطلاعاتی دارید؟
از جوابتون خیلی خیلی ممنون
من در حال حاضر ساکن کرمانشاه هستم .آیا میتونم برای اینکه کارام زودتر انجام شه عکس قرنیه رو همینجا بگیرم و بعدش همون روزی که میخوام ویزیت بشم نشون دکتر بدم .یا بهتر اینه که برای انجام این کار بیام تهران.؟ آیا دستگا ه هاشون از نظر دقت با هم فرق میکنند.؟
زودتر میخوام از دست قیافم که اینجوری :glasses: راحت بشم و این شکلی بشم![]()
یه دنیا ازتون ممنون و سپاسگزارم آقای یاسینی گل