• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
دقیقا ، البته بعد از 2 ماه یک سری هم به یک چشم پزشک دیگه بزن. البته شما عملت خیلی خوب بوده امروز تو کنگره از دکتر میرافتاب در مورد شما سوال کردم گفت چشمت خیلی خوب دراومده البته زیاد یادش نبود

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

همه با مخشون معروف میشن من با چشمم :دی
طبیعیه یادش نمونه، سرش خیلی شلوغه

ولی اگه بگی "یوسف شاه آبادی" احتمالا یادش میاد

بازم ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
همه با مخشون معروف میشن من با چشمم :دی
طبیعیه یادش نمونه، سرش خیلی شلوغه

ولی اگه بگی "یوسف شاه آبادی" احتمالا یادش میاد

بازم ممنون

چشم فردا اگر ببينمش حتما مي گم. فردا روزه آخره كنگرست

Sent from my iPod touch using Tapatalk

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
چشم فردا اگر ببينمش حتما مي گم. فردا روزه آخره كنگرست

مهندس یاسینی سوال من یادتون نره تو کنگره (شرمنده انقد تو فروم تکرار می کنم می ترسم یادتون بره)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مهندس یاسینی سوال من یادتون نره تو کنگره (شرمنده انقد تو فروم تکرار می کنم می ترسم یادتون بره)

نترس روز اول از اپتيك بي نظير و لنز ايران و عالي پيام سوال كردم قرار شد امروز بهم خبر بزن يادم نرفته

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
شما دکتر جزایری می شناشید مطبش توی یوسف اباد هست

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
حضور در کنگره برای عموم ازاده؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حضور در کنگره برای عموم ازاده؟

نه متاسفانه ازاد نبود البته اگر با من هماهنگ میکردی واردت می کردم متاسفانه دیروز تموم شد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دوست عزیز من کمی در مورد مشکل دوست شما تحقیق کردم. البقته ایشون باید ابتدا معاینه بشن و بعد در این زمینه تصمیم گیری بشه. لطفا در صورت امکان با دکنر نصیری در بیمراستان امام حسین وقت بگیرید که ایشون بیمار شما را معاینه کنند. البته دکتر نصیری در جردن مطب هم دارن که خوب شاید علاقه مند باشید با بیمه ویزیت بشید که در بیمارستان امام حسین امکانش هست. در صمن همونجا می تونید به کلینیک کم بینایی سنجی بیمارستان مراجعه کنید. البته سعی کنید نتیجه معاینه رو به من هم اطلاع بدین که با بقیه پزشک ها درمیان بزارم.
آدرس سایت

آدرس کلینیک تهران-میدان امام حسین(ع)-خیابان دماوند(تهران نو)-روبروی بیمارستان بوعلی- دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

لطفا قبل از مراجعه چک کنید که دکتر نصیری در بیمارستان باشند فکر می کنم روزهای یک شنبه صبحها در درمانگاه هستند.
موفق باشید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز من کمی در مورد مشکل دوست شما تحقیق کردم. البقته ایشون باید ابتدا معاینه بشن و بعد در این زمینه تصمیم گیری بشه. لطفا در صورت امکان با دکنر نصیری در بیمراستان امام حسین وقت بگیرید که ایشون بیمار شما را معاینه کنند. البته دکتر نصیری در جردن مطب هم دارن که خوب شاید علاقه مند باشید با بیمه ویزیت بشید که در بیمارستان امام حسین امکانش هست. در صمن همونجا می تونید به کلینیک کم بینایی سنجی بیمارستان مراجعه کنید. البته سعی کنید نتیجه معاینه رو به من هم اطلاع بدین که با بقیه پزشک ها درمیان بزارم.
آدرس سایت

آدرس کلینیک تهران-میدان امام حسین(ع)-خیابان دماوند(تهران نو)-روبروی بیمارستان بوعلی- دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

لطفا قبل از مراجعه چک کنید که دکتر نصیری در بیمارستان باشند فکر می کنم روزهای یک شنبه صبحها در درمانگاه هستند.
موفق باشید
سلام مهندس احتمالا این تاپیک در جواب سوال من بود ، ازتون واقعا ممنونم امیدوارم همیشه تندرست باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مهندس احتمالا این تاپیک در جواب سوال من بود ، ازتون واقعا ممنونم امیدوارم همیشه تندرست باشید

بله دوست عزيز من رو هم مطلع كن از نتيجه.
موفق باشي

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
دوست عزیز من دو سال پیش مشکلی داشتم - حدود شهریور ماه چشم چپم درد میگرفت و سر درد میشدم - تقریبا یک روز در میون
رفتم اپتومتریست گفت چشمت شماره ثابت نداره و به متخصص قرنیه مراجعه کن
رفتم متخصص قرنیه و ایشون گفتن قوض قرنیه دارم
ولی بعد از 15 روز اوضاع به حالت عادی برگشت ولی چشم چپم کلا ضعیف تر از قبل به نظر میومد
دیگه دنبالش نرفتم تا سال گذشته تو مهرماه همین مشکل رو پیدا کردم
و امسال هم تقریبا اوایل آبان ماه همین مشکل برام بوجود اومد.
حال به نظرتون همون قوض قرنیه هست یا ممکنه چیزی مثل حساسیت باشه که تو موقع حاصی رخ میده؟
و اگر قوض قرنیه باشه آیا درمانی به غیر از پیوند قرنیه داره یا خیر؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوست عزیز من دو سال پیش مشکلی داشتم - حدود شهریور ماه چشم چپم درد میگرفت و سر درد میشدم - تقریبا یک روز در میون
ولی بعد از 15 روز اوضاع به حالت عادی برگشت ولی چشم چپم کلا ضعیف تر از قبل به نظر میومد
حال به نظرتون همون قوض قرنیه هست یا ممکنه چیزی مثل حساسیت باشه که تو موقع حاصی رخ میده؟

أوست عزیز لطفا کمی مورد رو جدی بگیرید. حتما یک سر به دکتر خانلری بزنید (اگر تهران هستید) . برای قوز قرنیه یک درمان دیگری نیز غیر از پیوند هست. به نام Ferrara Ring نوعی زینگ شفاف که در قرنیه وارد میشه و قرنیه رو میکشه و قوز رو اصلاح می کنه. این رینگ شبیه نوعی کش قرنیه رو می کشه.

INTACSIllust.jpg

keratoconoIntacs.jpg

intacsBanner.jpg

البته شرکت های دیگری هم هستند مثل اینتکس و کرارارینگ. فقط بعضی از پزشکها می تونند این زینگ رو جاگذاری بکنند. دوست من لطفا این قضیه رو جدی بگیر که خدای ناکرده مشکلی برات پیش نیاد.
موفق باشی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نقل از m.shahi :
با سلام واحترام و تشكر از اين همه عنايت و لطف در پاسخگويي به سوالات و صراحت كلامتون، اميدوارم خوب و سلامت و شاد باشيد.
من 37 سالمه هر دو چشمم آستيگمات با شماره حدود 4.25 و از 8 سالگي عينك ميزنم و نمره چشمم سالهاست كه تغييري نكرده اما با عينك ديدم كامل نميشه و چندين بار آزمايش براي عمل ليزيك دادم گفتند كه حدود 1 نمره احتمال داره باقي بمونه، چند وقت پيش در مورد يه دستگاه جديد كه براي اولين بار در ايران ودر كلنيك نور موجود بود شنيدم كه براي چشم استيگمات بهتر عمل ميكنه كه اسمشو خاطرم نيست ولي فكر ميكنم همين فمتوسكند كه صحبتش تو بحثا بود باشه. ميخواستم بدونم كه:
1-اسم اين دستگاه چيه و آيا دستگاه بهتري احتمال داره كه به زودي وارد بشه؟
2-اگه كلنيك نور عمل كنم بهتره يا كلنيك مركزي يا كلنيك ونك و آيا هر سه اين دستگاه رو دارند و عمل رو با اين دستگاه انجام ميدن؟
4-آيا تو كلنيك مركزي خود دكتر هاشمي هم عمل ميكنند؟
3-اگه كلنيك نور عمل كنم با توجه به اينكه چشمم استيگماته و يه مورد خاص ولي نه خيلي مهم هم داره، پيش كدام دكتر معاينه و عمل كنم؟ با توجه به اينكه خود دكتر هاشمي معمولا وقت ندارند.
4- آيا ممكنه براي چشم استيگمات عملي غير از اينگونه عمل ها بهتر جواب بده؟

اگه لطف بفرماييد پاسخ رو به ايميلم بديد خيلي لطف كرديد [email protected]
بازم از لطفتون بينهايت سپاسگزارم.
موفق باشيد

دوست عزیز با سلام
لطفا سوالاتتون رو در این تاپیک بپرسید تا دیگران هم استفاده کنند.(البته من حواب شما رو با ایمیل هم خواهم داد.(

1- دستگاه مرکز نور دستگاه intralase تولید کمپانی AMO‌امریکاست که الان دستگاه femto تولید کمپانی ALcon‌و Zeiss‌هم شبیه اون در بازار در مراککز دیگر نصب شده است. این دستگاه تقریبا بهترین در بازار در عمل لیزیک و لازک هست که برش روی قرنیه رو هم که در دستگاههای مشابه با چاقو تیز انجام میشه رو با لیزر انجام میده. به این زودی های بهتر از این دستگاه نمیاد خیالتان راحت.
2- به نظر من کلینیک ونک و مرکزی هم به اندازه نور قوی و تمیز هستند مخصوصا ونک. مرکزی شهر هم دستگاه فمتو رو داره در مورد ونک مطمئن نیستم اما فردا (دوشنبه) در ونک سر عمل یک پزشک وای میستم که سوال خواهم کرد.
3- درمان آستیگمات تقریبا با لیزر غیر ممکنه ولی با کمی تبحر میشه از اون کم کرد. دستگاه های فمتو و ایترالیز معمولا آستیگمات بعد از عمل کمتری دارند. در بیمارستان نور دکتر حسن هاشمی و در کلینیک مرکزی شهر دکتر مسیح هاشمی عمل می کنند که با هم فرق دارند. در مرکزی اگر عمل کنید دکتر هاشمی خودشون شما رو عمل می کنند که کارشون فوق العاده عالیه.
4- شماره آستیگمات چشم شما چقدره. فکر نکن شمارش 4.25 باشه . شماره ضعیفی چشم شما 4.25 هست اگر اشتباه نکنم. برای درمان آستیگمات میشه از لنز های فیکیک استفاده کرد که چون عملی invasive‌هست (یعنی چشم باز میشه) معمولا فق برای شماره های آستیگمات بالا انجام میشه. اگر شماره چشم شما کم باشه بعد از لیزیک تقریبا شمارش زیاد مشخص نخواهد بود.

موفق باشی

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام

سلام

خوب بود اشاره اي به سنتون هم داشتيد . . بهرحال . . من متوجه منظور اپتومتريستي كه شما رو معاينه كرد نشدم همينطور در مورد تدابير درماني متخصص قرنيه هم اشاره اي نداشتيد . . بهرحال معمول اينه كسي كه يه بيماري حاد پيشرونده داره رو به امان خدا ول نميكنن. . پرونده اي تشكيل ميدن و فالو اپ هاي بعدي داره و كلا تحت نظر ميگيرن . . يه سري عواملي هست كه قطعا يا به احتمال خيلي زياد موجب تغيير نمره ميشه مثل تغييرات قند خون و قند خون بالا و كراتوكونوس در مراحل اوليه و پيشرونده . . بهرحال با يك بار معاينه معمول ( بدون اسليت لمپي , كراتومتري ,‌ توپوگرافي و پاكي متري ) نميشه نظر قطعي داد . . ضمن اينكه كراتوكونوس ( قوز قرنيه ) يه بيماري پيشرونده و غالبا دوطرفه ( دو چشمي ) هست با تظاهرات ( نشانه ها) غالبا مشخص و واضح براي فرد كه مشخص ترينش تاري ديدي هست كه به مرور ( مثلا در عرض 6 ماه ) بيشتر ميشه و با عينك در مراحل اوليه بيماري به سختي تصحيح ميشه . . نتيجه اينكه اگه براي شما دو سال پيش تشخيص كراتوكونوس تك چشمي دادند و در اين مدت ديد چشم چپ تغيير محسوسي نكرده بنظر من به احتمال بسيار زياد مساله غالبا پيش پا افتاده اي در ميان هست انشالله .

asoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 28 سالمه و شماره چشم راستم 2 نزدیک بین و 1.75 آستیگمات و چشم چپ 2و2 هست . میخواستم ازتون بپرسم که این مقدار از استیگمات بعد از لیزیک از بین میره ؟

و اینکه من بیمارستان نور رو انتخاب کردم . به نظر شما بین دکتر تبریزی و دکتر میر آفتاب کدومشون سابقه بیشتر ی داره و انتخاب بهتری میتونه باشه؟؟

آدرس دکتر تبریزی رو از پست های قبلیتون خوندم اما چون من شهرستان هستم نتونستم شماره مطبشون رو برای تعیین وقت پیدا کنم .اگه لطف کنید به سئوال هام پاسخ بدید و شماره دکتر تبریزی و اسم کوچکشون رو بهم بگید واقعا ازتون ممنون و متشکر و بینهایت سپاسگزار میشم.:rolleyes:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام

خوب بود اشاره اي به سنتون هم داشتيد . . بهرحال . . من متوجه منظور اپتومتريستي كه شما رو معاينه كرد نشدم همينطور در مورد تدابير درماني متخصص قرنيه هم اشاره اي نداشتيد . . بهرحال معمول اينه كسي كه يه بيماري حاد پيشرونده داره رو به امان خدا ول نميكنن. . پرونده اي تشكيل ميدن و فالو اپ هاي بعدي داره و كلا تحت نظر ميگيرن . . يه سري عواملي هست كه قطعا يا به احتمال خيلي زياد موجب تغيير نمره ميشه مثل تغييرات قند خون و قند خون بالا و كراتوكونوس در مراحل اوليه و پيشرونده . . بهرحال با يك بار معاينه معمول ( بدون اسليت لمپي , كراتومتري ,‌ توپوگرافي و پاكي متري ) نميشه نظر قطعي داد . . ضمن اينكه كراتوكونوس ( قوز قرنيه ) يه بيماري پيشرونده و غالبا دوطرفه ( دو چشمي ) هست با تظاهرات ( نشانه ها) غالبا مشخص و واضح براي فرد كه مشخص ترينش تاري ديدي هست كه به مرور ( مثلا در عرض 6 ماه ) بيشتر ميشه و با عينك در مراحل اوليه بيماري به سختي تصحيح ميشه . . نتيجه اينكه اگه براي شما دو سال پيش تشخيص كراتوكونوس تك چشمي دادند و در اين مدت ديد چشم چپ تغيير محسوسي نكرده بنظر من به احتمال بسيار زياد مساله غالبا پيش پا افتاده اي در ميان هست انشالله .

أوست عزیز لطفا کمی مورد رو جدی بگیرید. حتما یک سر به دکتر خانلری بزنید (اگر تهران هستید) . برای قوز قرنیه یک درمان دیگری نیز غیر از پیوند هست. به نام Ferrara Ring نوعی زینگ شفاف که در قرنیه وارد میشه و قرنیه رو میکشه و قوز رو اصلاح می کنه. این رینگ شبیه نوعی کش قرنیه رو می کشه.

INTACSIllust.jpg

keratoconoIntacs.jpg

intacsBanner.jpg

البته شرکت های دیگری هم هستند مثل اینتکس و کرارارینگ. فقط بعضی از پزشکها می تونند این زینگ رو جاگذاری بکنند. دوست من لطفا این قضیه رو جدی بگیر که خدای ناکرده مشکلی برات پیش نیاد.
موفق باشی.

سلام
خیلی ممنون از اینکه لطف فرمودین و پاسخ دادین
من سنم حدود 31 هست - و دقیقا متخصص قرنیه فقط یکبار من رو ویزیت کردند و با چیزی بین 4 یا 5 دستگاه - و بعد فرمودند که قوز قرنیه هست و ...
در مورد مشکل در این دو سال فکر نمیکنم چشم چپم که این فرضیه روش بود ضعیف تر شده باشه ولی همون دو سال پیش یکدفعه به شدت ضعیف شد - یعنی نمره اون 25 صدم بود و چشم راشتم 75 صدم آستیگمات ولی به یکباره چیم چپم به شدت از چشم راست ضعیف تر شد و همونطور مونده تا الان
و تنها مشکلی که دارم اینه که ابتدای فصل پائیز دچار سر درد از ناحیه بالای چشم چپ میشم.
در ضمن متخصص قرنیه هم تدابیر خاصی برای چشمم ندید و فقط یک قطره داد و گفت تنها راه علاج پیوند هست که با عرض پوزش از دیگر پزشکان بنده ایشون رو بیشتر کاسب دیدم تا دکتر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من 28 سالمه و شماره چشم راستم 2 نزدیک بین و 1.75 آستیگمات و چشم چپ 2و2 هست . میخواستم ازتون بپرسم که این مقدار از استیگمات بعد از لیزیک از بین میره ؟

و اینکه من بیمارستان نور رو انتخاب کردم . به نظر شما بین دکتر تبریزی و دکتر میر آفتاب کدومشون سابقه بیشتر ی داره و انتخاب بهتری میتونه باشه؟؟

آدرس دکتر تبریزی رو از پست های قبلیتون خوندم اما چون من شهرستان هستم نتونستم شماره مطبشون رو برای تعیین وقت پیدا کنم .اگه لطف کنید به سئوال هام پاسخ بدید و شماره دکتر تبریزی و اسم کوچکشون رو بهم بگید واقعا ازتون ممنون و متشکر و بینهایت سپاسگزار میشم.:rolleyes:

خواهش می کنم.
فکر می کنم بعد از عمل بخشی از آستیگمات چشم شما باقی می می مونه البته بهتره با پزشک در این زمینه مشورت کنید.
در ضمن دکتر تبریزی کارشون به مراتب خیلی بهتره.
شماره مطب رو فردا براتون می ذارم.
بگذارید سوال کنم.
مطبشون هم نزدیک اسکانه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
خیلی ممنون از اینکه لطف فرمودین و پاسخ دادین
من سنم حدود 31 هست - و دقیقا متخصص قرنیه فقط یکبار من رو ویزیت کردند و با چیزی بین 4 یا 5 دستگاه - و بعد فرمودند که قوز قرنیه هست و ...
در مورد مشکل در این دو سال فکر نمیکنم چشم چپم که این فرضیه روش بود ضعیف تر شده باشه ولی همون دو سال پیش یکدفعه به شدت ضعیف شد - یعنی نمره اون 25 صدم بود و چشم راشتم 75 صدم آستیگمات ولی به یکباره چیم چپم به شدت از چشم راست ضعیف تر شد و همونطور مونده تا الان
و تنها مشکلی که دارم اینه که ابتدای فصل پائیز دچار سر درد از ناحیه بالای چشم چپ میشم.
در ضمن متخصص قرنیه هم تدابیر خاصی برای چشمم ندید و فقط یک قطره داد و گفت تنها راه علاج پیوند هست که با عرض پوزش از دیگر پزشکان بنده ایشون رو بیشتر کاسب دیدم تا دکتر.

اجازه بدید به جای نظر کارشناسی به شما توصیه کنم به پزشک مراجعه کنید. این مورد رو زیاد سطحی نگیرید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

آفرین شما بسیار خوب پاسخ می دید واقعا خوشحالم که یک متخصص هم در این به تاپیک سر می زنن.

بالا