مهندس یاسینی عزیز ممنون از پاسختون ، سوالی داشتم که به مهندسی پزشکی مربوطه اما ربطی به لیزیک نداره ، چشمهای یکی از نزدیکان من دچار مشکل هست، به دلیل قطع شدن یکی از عصبهای مغزی ایشون(در اثر تومور مغزی) سمت راست بدن ایشون دچار 30% فلج شده و چشم راست ایشون فقط میتونم بگم دید 90 درجه داره یعنی فقط روبرو رو میتونن ببینن ، چشم چپ ایشون هیچ مشکلی نداشت اما طی سالهای اخیر کمی از دید اطراف چشم چپ ایشون کم شده در واقع ایشون با چشمهاشون روبرو رو راحت میبینن اما ددید اطراف براشون میسر نیست ( مخصوصا سمت راست) چند سال پیش از یک نوع منشور صفحه ای چسبان(با ضخامت1 یا 2 میلی متر) به سفارش دکتر ملیحی استفاده کردن و اخیرا هم از عینکی که شیشه های اون از منشور تشکیل شده برای دید بهتر استفاده می کنن(البته ضخامت منشور فرق میکنه مثلا منشور چشم راست ضخیم تر است چون دید اطراف در این چشم صفر است) آیا در حال حاضر وسیله ای و یا روشی در ایران یا خارج از کشور هست که بتونه به ایشون کمک کنه تا دید کامل ( فکر کنم برای هر چشم 120 درجه باشد) را به دست بیاورند ، امیدوارم همیشه تندرست و پیروز باشید، با سپاس فراوان از شما
دوست عزیز متاسفم برای اتفاقی که افتاده. در دوران تحصیلک چند مورد مشابه دیدم. متاسفانه این موارد معمولا در قالب درخواست پزشک و توسط دانشجویان و یا شرکت های خاصی ساخته میشن و هر کسی نمی تونه در این زمینه شما رو کمک کنه. از یکشنبه تا جمعه هفته آینده کنگره سراسری چشم پزشکی در ایران در مرکز همایش های رازی در کنار برج میلاد برگزار میشه. من سعی می کنم از شرکت ها و پزشک ها در این مورد سوال کنم و جوابشو در همین تاپیک بدم.