کلینیک رازی گاندی تهران یک دستگاه فمتو از شرکت آلکان تهیه کرده که به زودی نصب میشه. خبر خوب برای کسانی که در این مرکز عمل می کنن.
سلام آقای یاسینی و خسته نباشید.می خواستم ببینم شما کار لیزیک خانوم دکتر فرحی رو دیدید؟به نظرتون چجوره؟و می خواستم بدونم کلا اثر دکتر روی عمل تا چه حده ؟
سلام جنای یاسینی گل
امروز عکس قرنیه رو از بیمارستان امام ***** کرمانشاه گرفتم .بهم گفتن که برای عمل مشکلی ندارم.پیش یه اپتومتریست هم رفتم و مطمئن شدم که شماره چشمهام ثابت شده .منشی دکتر تبریزی هم قرار شد برای چهارشنبه هفته بعد یه وقت بهم بده.
برای سه شنبه هم بلیط گرفتم برای تهران. فقط میخواستم اگه بشه قبل ازاومدنم با دکتر صحبت کنم ببینم که میشه یکی دو روز بعدش عمل کنم که مجبور نباشم دوباره برگردم. آقای یاسینی میشه بازم به من لطف کنید و شماره موبایل دکتر تبریزی رو بهم بدین تا باهاشون صحبت کنم.
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون
تهران کلنیک نور هستن ایشون -میدونم که بیشتر کار انحرارف و اینامیکنن اما می خواستم،بدونم کار لیزیکشونم خوبه?
با سلام
نمره چشم راست 3 و چپ 3/25.
3-4 سالی میشه که دکتر گفته نمره ثابت مونده (30سالمه از قائمشهر). بیرون از خونه از لنز استفاده میکنم. . لنز خیلی دردسر داره. از گذاشتن و در آوردنش، نخوابیدن با لنز، خریدن محلول، دلهره از عفونت.. که بگذریم ( که همه اینا حرص آدمو در میاره) تازه تو چشم هم که میزارم چشام یه جوری میشه که انگار کم خوابی دارم ، قرمز میشه یه کمی. نه که بگم تابلو باشه ها!!! نه اتفاقا اصلا کسی نمیفهمه لنز دارم ولی همه میگن چشات خسته ست چرا!! خواب داری؟؟؟
و اینکه انگار لنز مردمک رو بزرگتر نشون میده ، درسته؟؟؟ یعنی یه کم انگار چشم یه حالت بیرون زده (انگارررر) داره!! خلاصه که طبیعیِ طبیعی نیست.
لنز شارژی چطوره؟ این که اگه کسی از این لنز استفاده میکنه باید چندین ماه صبر کنه بعد لیزیک کنه درسته؟ عوارضش چیه؟
خودم خیلی وقته تصمیم به عمل دارم ولی مثل همه نگرانم. از اطرافیانم ندیدم کسی تجربه این عملو داشته باشه تا از نزدیک ببینم هم من خیالم راحت باشه هم خانواده. ولی از دیگران شنیدم که مثلا فلانی عمل کرده (لیزیک یا لازک نمیدونم) ولی الان همش چشماش قرمزه! پر خون! یا مثلا فلانی بعد از این عمل بیناییشو از دست داده!
خودمم که تو گوگل سرچ کردم دیدم بعضیها (خیلی کم)گفتن یه چشمشون تار تار تار شده و همینطور تار مونده. یا این که یکی دیگه سوزش و قرمزی و اشک و... اینا که اذیتش میکنه. میترسم منم عمل کنمو بعدش چشام تار بمونه یا قرمز بشه و پشیمون شم. من کل این تایپیکو خوندم دیدم که گفتین احتمال این عوارض خیلی کمه و دکتر مهمه ولی خوب بازم میترسم. چشم هست دیگه ...مهمه.. اگه قرمز بشه پرخون..خیلی تو ظاهر تاثیر بد داره یا تار بمونه که دیگه بدتر. دیگه بعد از عمل که نمیشه کاری کرد.
رفتم تهران بیمارستان بقیه الله. گفتن نمره هر دو چشام شده 3.25. بعد از انجام مراحل، دکتر جدیدی یه نگاه 2 ثانیه ای به پرونده کردو گفت برو لازک. خیلی دوست داشتم که دکتر یه کمی وقت بزاره توضیحی.. توجیهی.. هشداری.. هیچی. نه که دکتر تقصیری داشته باشه ها نه ولی خوب اونجا خیلی شلوغه و مریضها هم اطراف دکتر ایستاده. این بود که منصرف شدم اونجا عمل کنم.
من از صفحات پرونده عکس گرفتم. میشه شما یه نگاهی به عکسا بندازیدو بگید ضخامت قرنیه چقدره؟ در مورد خشکی چشم هم نوشته؟ که مثلا رطوبت چشم من در چه حدیه؟ و کلا همه اطلاعات دیگه ای که نوشته رو بهم بگید؟ ممنون میشم.
لینک عکس:
http://s1.picofile.com/file/7207746341/1.jpg
http://s2.picofile.com/file/7207748595/2.jpg
http://s2.picofile.com/file/7207749565/3.jpg
http://s2.picofile.com/file/7207750428/4.jpg
دیگه این که تو این همه سال دکترم هیچ وقت چیزی از آستیگمات بهم نگفته. ممکنه داشته باشم خودم خبر نداشته باشم؟
شما دکتر سنجری رو اینجا (ساری) میشناسی؟ چون من اینجا تعریف این دکترو شنیدم و فقط برای عمل ویزیت میکنه نه نمره چشم. ولی تو صحبتا دیدم شما نوروزپور رو معرفی کردی. یه دکتر خوب و با تجربه معرفی میکنید اینجا برم برا مشاوره؟
برا تهران اومدن مشکلی ندارم. یه دکتر و یه مرکز خوب پیشنهاد میکنید؟ که دلسوز باشن خوب توجیه کنن وقت بگذارن. با اینکه همه از نور تعریف میکنن ولی من بیشتر به نگاه فکر میکردم. ولی انگار شما میگی ونک از نگاه بهتره. به هر حال راهنمایی کنید ممنون میشم.
یه چیز دیگه این که یه جایی اینجا خوندم لنز در ضخامت قرنیه تاثیر نداره اما در نتیجه عمل تاثیر داره. یعنی چی؟ یعنی من که لنز استفاده میکنم شاید نتیجه عملم با کسی که استفاده نکرده باشه فرق کنه؟ بد بشه برا من؟
ببخشید شما هنوز عینکی هستی؟ شما که از نزدیک عملو میبینی چرا عمل نمیکنی؟ میدونم این عمل اختیاریه. به هر حال عینک هم محدودیت میاره دیگه. شما هم از عوارض کوتاه/بلند مدت نگرانی؟
این که میگن بعد از این نوع عمل، اگه در آینده چشم دچار آب مروارید(یا هر چی) بشه دیگه نمیشه کاری کرد درسته؟
اگه شما تصمیم به عمل بگیری چه دکتر و کدوم مرکز رو انتخاب میکنی؟
شرمنده که همش پرسیدم خیلی زیاد شد میدونم. آخه از دکتر که نمیشه انقد پرسید. منم دوست ندارم عجله ای تصمیم بگیرم. میخوام وابستگیم به عینک کم شه و چشام هم بعد از عمل قرمزو تار نمونه و در دراز مدت هم، عمل عوارضی نداشته باشه. لطف میکنید به همه سوالها کامل کامل جواب بدید و راهنمایی کنید.
این حرف کاملا اشتباه بوه و اصلا ربطی به هم ندارند. آب مروارید در بخش درونی چشم (لنز طبیعی انسان) اتفاق می افته و با قرنیه که ر عمل لیزیک و یا لازک استفاده میشه فرق داره.این که میگن بعد از این نوع عمل، اگه در آینده چشم دچار آب مروارید(یا هر چی) بشه دیگه نمیشه کاری کرد درسته؟
من پیش خانلری و در ونک عمل خواهم کرد.اگه شما تصمیم به عمل بگیری چه دکتر و کدوم مرکز رو انتخاب میکنی؟
شرمنده که همش پرسیدم خیلی زیاد شد میدونم. آخه از دکتر که نمیشه انقد پرسید. منم دوست ندارم عجله ای تصمیم بگیرم. میخوام وابستگیم به عینک کم شه و چشام هم بعد از عمل قرمزو تار نمونه و در دراز مدت هم، عمل عوارضی نداشته باشه. لطف میکنید به همه سوالها کامل کامل جواب بدید و راهنمایی کنید
با تشکر از پاسخ های سریعتون![]()
راستش من بین دوستان و آشناها یکی دو مورد داشتیم که پیش خانوم دکتر فرحی عملشون رو انجام دادن و هم آقای دکتر میرآفتاب.
و واقعیتش همشونم راضی بودن از عمل. و من الان مرددم که پیش کدوم برم.به نظر شما کدوم ارجحه؟
سلام
بالاخره عمل کردم
توی نگاه با دکتر موسوی
الان یه هفته ای میشه
فقط روز دوم به خاطر مژه ام اذیت شدم که دکتر برشون داشت
با دستگاه جدید عمل شدم که البته دکتر
از خریدش ناراضی بود
از راهنمایی های شما هم ممنونم
کلان حس خوبی داره بدون عینک بودن
دوستاني كه عمل ميشن دقت كنن تا حدود ٩ ماهه خشكي چشم دارن و ميبايست از قطره هر موقع كه احساسً كردن استفاده كنن
بعدز استخر،استحمامو...
من با گذشت ٨ ماهه هنوز روزي دوبار ميريزم
اينكه دارو ها براي ١-٢ ماه تجويز ميشه درست اما خشكي چشم بزرگترين معضله و اگر توجه نشه نمره بر ميگرده
همچنين در درازمدت احساس ميكنيد به اصطلاح شفافيت يكي از چشم ها از ديگري بيشتره مثل من كه يه.دفعه اين بلا سرم اومد ولي احساس ميكنم يا دارن بهبود پيدا ميكنن يا خدايي نكره شفافيت خوبه هم داره بد ميشه
ممنون از راهنماییتون در مورد دکتر غلامی-اینطور که من برداشت کردم پس هردو خوب هستن و ارجحیت خاصی وجود نداره-متشکر بابت وقتی که میذاربد و سوالای مارو جواب میدید
اقا راست می گن برای چشمی که استیگماتیسم داره نباید شیشه بیس دار استفاده کرد؟چرا؟