• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني عزيز
من قبلا در اينجا از راهنماييهاي شما استفاده نموده بودم.
الان دو ماه و نيم از عمل چشم من در بيمارستان نور مي گذره. نوع عمل من PRK+MMC بود با دستگاه Concerto Wave light با دكتر مير آفتاب. دكتر از عمل من بسيار راضي بود و مي گفت نتيجه عمل خوب بوده. چند روز پيش كه براي معاينه رفته بودم هم اپتومتريست و هم دكتر گفتن كه شماره چشمم صفر شده و آستيگماتشم برطرف شده.
ولي براي اطمينان بيشتر خودم امروز هم رفتم پيش يك اپتومتريست كه پس از معاينه گفت كه چشم راستم شماره و آستيگماتش صفر شده ولي چشم چپم شمارش صفر شده ولي آستيگماتش 75/. مونده.
هرچند دكتر گفت كه هنوز با گذشت زمان چشمم بهتر هم مي شود.
آيا اين آستيگمات باقيمانده برطرف خواهد شد؟ اين نوع عمل PRK چه فرقي با انواع ديگر آن دارد؟
راستي هزينه عملم 1/600/000 شد.
متشكرم.

با سلام. قبلا هم به شما تبریک گفتم و بازهم تبریک می گم.
در مورد PRK باید بگم در این مورد بر روی قرنیه چند برش ایجاد میشه که این برش ها بسیار نازک هستند. برشهای ایجاد شده بعد از جوش خوردن تحدب قرنیه رو عوض می کنن و دید رو اصلاح می کنن. این برشها می تونن ناهواریهای روی قرنیه رو هم خوب اصلاح کنند. (درمان آستیگمات) البته باید بگم که این درمان طول میشکه.
من فکر می کنم میزان آستیگمات چشم چپ شما همون صفر هست و اپتومتریست دوم اشتباه کرده. هرچند 75 صدم میزان خیلی کمیه.
در ضمن دستگاه concerto گرون ترین دستگاه جهان هست در حال حاضر.
موفق باشی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب آقا سهراب سلام، از اونجايي كه بنده هم چشمم آستيگماته وخيلي علاقه مند به عمل ميباشم ميخواستم بپرسم نمره آستيگمات چشم شما قبل از عمل چند بود؟

شماره و زاویه آستیگمات مهم هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب آقاي ياسيني عزيز و محترم از اينكه بنده رو در رابطه با دستگاهها راهنمايي فرموديد بينهايت سپاسگزارم.
با توجه به اينكه هر دو چشم بنده 4 نمره استيگماته و يكسال و نيم پيش آزمايش دادم كه گفتند با عمل ليزيك به طور كامل بر طرف نميشه و الان هم با عينك ديد كاملي ندارم ميخواستم سوال كنم كه با توجه به ورود دستگاههاي جديد آيا اميدي براي عمل و برطرف شدن كامل آستيگمت هست؟
اگر با دستگاه نتونستم عمل كنم آيا عمل جراحي كه بتونه مشكلو حل كنه وجود داره و آيا چنين عملي توصيه ميشه؟
سپاس فراوان
شماره 4 شماره بالاییه در صورتیکه نشه با عمل لیزیک درمان بشه میشه با عمل فیکیک اونو رفع کرد که متاسفانه عملی Invasive هست یعنی قرنیه رو باز می کنن و نوعی لنز رو در چشم قرار می دن . در پست های قبلی توضیح دادم اگر پیدا نکردید بگید دوباره توضیح بدم.

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقا سهراب سلام، از اونجايي كه بنده هم چشمم آستيگماته وخيلي علاقه مند به عمل ميباشم ميخواستم بپرسم نمره آستيگمات چشم شما قبل از عمل چند بود؟

سلام دوست عزيز
من آستيگمات چشمم پايين بود. هركدام 75/. داشت. البته تا جايي كه اطلاع دارم آستيگماتها چند نوع دارند و بعضي انواع با اين عمل رفع مي شوند ولي بعضي نه. البته همونطور كه آقاي ياسيني گفتند شرايط و زاويه آستيگمات هم مهم است.
در هر صورت من پيشنهاد مي كنم حتما با چند دكتر خوب مشورت كنيد و بعد اقدام به عمل نماييد.

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. قبلا هم به شما تبریک گفتم و بازهم تبریک می گم.
در مورد PRK باید بگم در این مورد بر روی قرنیه چند برش ایجاد میشه که این برش ها بسیار نازک هستند. برشهای ایجاد شده بعد از جوش خوردن تحدب قرنیه رو عوض می کنن و دید رو اصلاح می کنن. این برشها می تونن ناهواریهای روی قرنیه رو هم خوب اصلاح کنند. (درمان آستیگمات) البته باید بگم که این درمان طول میشکه.
من فکر می کنم میزان آستیگمات چشم چپ شما همون صفر هست و اپتومتریست دوم اشتباه کرده. هرچند 75 صدم میزان خیلی کمیه.
در ضمن دستگاه concerto گرون ترین دستگاه جهان هست در حال حاضر.
موفق باشی
سپاس از شما. اميدوارم شما هم در زندگي موفق و پيروز باشيد.
ببخشيد مي تونم بپرسم چرا فكر مي كنيد كه شماره چشم چپم صفر است؟
راستي در مورد دستگاه بايد عرض كنم كه اون موقع كه من رفتم داخل اتاق عمل بيمارستان نور. دو نفر همزمان عمل داشتيم من PRK بودم و اون نفر ديگر فمتو ليزيك بود.
ابتدا اسم من را خوندن كه رفتم پيش يك دستگاه فكر كنم سفيد رنگ كه اگر اشتباه نكنم Visx بود كه از شانس مشكلي پيدا كرده بود و ناچارا به من گفت كه بلند شم و منتظر باشم و بعد از اتمام عمل اون نفر ديگه من هم رفتم پيش اون دستگاهي كه اون كه فمتو داشت رفت پيش همين دستگاه. حالا نمي دونم خوش شانسي بود يا بد شانسي؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سپاس از شما. اميدوارم شما هم در زندگي موفق و پيروز باشيد.
ببخشيد مي تونم بپرسم چرا فكر مي كنيد كه شماره چشم چپم صفر است؟
راستي در مورد دستگاه بايد عرض كنم كه اون موقع كه من رفتم داخل اتاق عمل بيمارستان نور. دو نفر همزمان عمل داشتيم من PRK بودم و اون نفر ديگر فمتو ليزيك بود.
ابتدا اسم من را خوندن كه رفتم پيش يك دستگاه فكر كنم سفيد رنگ كه اگر اشتباه نكنم Visx بود كه از شانس مشكلي پيدا كرده بود و ناچارا به من گفت كه بلند شم و منتظر باشم و بعد از اتمام عمل اون نفر ديگه من هم رفتم پيش اون دستگاهي كه اون كه فمتو داشت رفت پيش همين دستگاه. حالا نمي دونم خوش شانسي بود يا بد شانسي؟

دوست عزیز خوش شانسی یا بد شانسی نبوده. هر دو دستگاه عالی هستند و تقریبا بین اونها تفاوت خیلی کمی هست. دستگاه concerto‌بهخ دلیل اتصال به شبکه اصلی شرکت الکان و انتقال اطلاعات به شبکه اثلی و امکان تعمیر از راه دور خیلی گرون هست که متاسفانه در ایران به دلیل تحریم این امکان غیر فعاله و عملا جز بیمارستان نور کسی دیگه ای برای اون هزینه نکرد.
دستگاه visx‌که خدماتش با ما بود تا قبل از اینکه شرکت abbott اقدام به تحریم ایران بکنه. این دستگاه هم خیلی قوی هست ولی متاسفانه بعضی از ثطعاتش تولید اسراییل هست و الان به زور وارد ایران میشه.
در مورد شما چشمتون فکر می کنم که دومی به دلیل اینکه اپتومتریست بوده من کمی شک دارم. اپتومتریست ها معمولا خیلی دقیق کار نمی کنن مگر اینکه کارشون رو یک پزشک تایید کنه. برای همین هم همیشه به نظرم باید پیش یک پزشک برید برای تعیین شماره چشم.
موفق باشید.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
خواهش می کنم.
بله دوست عزیز ولی به شماره آستیگمات و زاویه اون بستگی داره. بهتره با یک پزشک مشورت کنید. کدوم شهر هستید.؟
دقت کنید ویزیت توسط یک دکتر چشم می تونه هم به درمانتون کمک کنه و هم از مشکلات آتی جلوگیری کنه.

قابل توجه بیشتر دوستان. بیماری خطرناکی هست به نام گلوکوم یا آب سیاه. این بیماری نوعی بیماری خاموشه که نمیشه اون رو به راحتی احساس کرد ولی تشخیصش توسط پزشک به راحتی لمس چشم انجام میشه.
این بیماری برای سنین پایین معمولا اتفاق نمی افته ولی در سنین بالا خیلی مهمه و باعث نابینایی میشه.

سلام ممنون از راهنماییتون

شیراز هستم
هزینه ی حدودیش ؟ میدونم بستگی داره حالا حدودا ؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ممنون از راهنماییتون

شیراز هستم
هزینه ی حدودیش ؟ میدونم بستگی داره حالا حدودا ؟؟

هزینش بستگی به دکتر داره و معمولا از 900 تا 1600 هست. دکتر نیک نام رو بهتون معرفی می کنم در شیراز. بهترین هستند حتی مقالات زیادی هم در مجلات خارجی به چاپ رسوندن. در زمانیکه باهاشون صحبت می کنید به این موضوع پی می برید از هر 10 تا کلمه 6 تاش انگلیسیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان امروز جمعه 2 دی 90 مجلس ترجسم پدر دکتر خانلری بود که من از همینجا بهشون تسلیت می گم.
فکر می کنم تا 1 هفته ایشون به مطب نرن و عمل ها رو کنسل کنند.
دوستان شهرستانی که تهران میان توجه کنند لطفا

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوستانی که قصد دارند عمل انجام بدن ( PRK ) اگه سوالی دارن می تونن از من بپرسن . چون 1 سال پیش این عمل رو انجام دادم و فوق العاده هم راضی هستم . نوع عمل من PRK Advanced بود که هزینش حدود 1میلیون 300 هزارتومان شد . اصلا هم نترسید چون این تصمیم یکی از بهترین تصمیم هایی خواهد بود که در زندگی میگیرید . البته البته این رو هم بگم که این خیلی بستگی به تجهیزات و پزشکی هست که میخواد شما رو عمل بکنه و نباید چشمای نازنین خود را به دست هرکس بسپارید ...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستانی که قصد دارند عمل انجام بدن ( PRK ) اگه سوالی دارن می تونن از من بپرسن . چون 1 سال پیش این عمل رو انجام دادم و فوق العاده هم راضی هستم . نوع عمل من PRK Advanced بود که هزینش حدود 1میلیون 300 هزارتومان شد . اصلا هم نترسید چون این تصمیم یکی از بهترین تصمیم هایی خواهد بود که در زندگی میگیرید . البته البته این رو هم بگم که این خیلی بستگی به تجهیزات و پزشکی هست که میخواد شما رو عمل بکنه و نباید چشمای نازنین خود را به دست هرکس بسپارید ...

افرین تشکر از بابت تقسیم تجربیات تتو ن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

dvb_info

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
قبلا از شما خیلی راهنمایی گرفته بودم در مورد دکتر و دستگاه و.. خواستم بگم هم دکتر سنجری و هم دکتر نوروزپور اینجا عمل نمیکنن. مراجعه کننده هارو میبرن تهران برا عمل. از دکتر خانلری هم 28 آذر نوبت گرفته بودم ولی 2روز قبل از نوبتم منشی کنسل کرد گفت دکتر نمیتونه بیاد. :eek:
برا مشاوره رفتم با یه دکتری صحبت کردم به من گفت prk کنم. خودش میگفت 8 سال پیش دکتر نادری بیمارستان بقیه الله عمل لیزیک براش کرده و مشخصات چشمش هم دقیا مثل من بوده. بهم گفت لیزیک خوبه ولی اگه الان عمل میکردم prk رو انتخاب میکردم! گفت هم بقیه الله (دکتر نادری) و هم نور هر دو خوبه.
حالا موندم لیزیک کنم یا prk .
احتمالا 20 روز دیگه دوباره میرم تهران و از دکتر خانلری نوبت میگیرم.
هر چی بیشتر تحقیق میکنم تصمیم گیری واسم سختتر میشه:worried:

sarzamine_man88 میشه شما از عمل خودت بیشتر توضیح بدی؟ چقد طول کشید ؟ کجا و چه دکتری؟

ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
قبلا از شما خیلی راهنمایی گرفته بودم در مورد دکتر و دستگاه و.. خواستم بگم هم دکتر سنجری و هم دکتر نوروزپور اینجا عمل نمیکنن. مراجعه کننده هارو میبرن تهران برا عمل. از دکتر خانلری هم 28 آذر نوبت گرفته بودم ولی 2روز قبل از نوبتم منشی کنسل کرد گفت دکتر نمیتونه بیاد. :eek:
برا مشاوره رفتم با یه دکتری صحبت کردم به من گفت prk کنم. خودش میگفت 8 سال پیش دکتر نادری بیمارستان بقیه الله عمل لیزیک براش کرده و مشخصات چشمش هم دقیا مثل من بوده. بهم گفت لیزیک خوبه ولی اگه الان عمل میکردم prk رو انتخاب میکردم! گفت هم بقیه الله (دکتر نادری) و هم نور هر دو خوبه.
حالا موندم لیزیک کنم یا prk .
احتمالا 20 روز دیگه دوباره میرم تهران و از دکتر خانلری نوبت میگیرم.
هر چی بیشتر تحقیق میکنم تصمیم گیری واسم سختتر میشه:worried:

sarzamine_man88 میشه شما از عمل خودت بیشتر توضیح بدی؟ چقد طول کشید ؟ کجا و چه دکتری؟

ممنون

دوست عزیز دکتر خنلری متاسفانه پدرشون فوت کردند و برای همین ویزیت ها و عملهاشون کنسل شده اند.
در مورد PRK و لیزیک تصمیم با پزشک هست و نه بیمار. البته برای آستیگمات بالا PRK توصیه میشه.
در مورد دکتر نادری باید بگم که ایشون کارشون عالیه. دکتر خیلی خوب و با اطلاعی هستند. بقیه ا.. عمل می کنن البته اگر خصوصی بخواین می تونید برید مطببشون و توی کلینیک بینای شرق (توی نرسیده به رسالت) عمل می کنن.
ولی من خودم به شحصه بیمارستان **** (بقیه ا... ) رو قبول دارم بسیار مجهزه.
موفق باشید

dvb_info

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر گفت با توجه به آزمایشها و نمره چشمم هر کدوم که میخوام میتونم انتخاب کنم. به هر حال مرسی که با حوصله جواب میدی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر گفت با توجه به آزمایشها و نمره چشمم هر کدوم که میخوام میتونم انتخاب کنم. به هر حال مرسی که با حوصله جواب میدی

اگر به اینصورته فکر می کنم بهتر باشه لیزیک رو انتخاب کنی با یک دکتر دیگه هم مشورت کن. می تونی به دکتر خانلری هم زنگ بزنی.
موفق باشی

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
dvb_info عزیز:

من شیراز عمل کردم . کلینیک تخصصی لیزر بیمارستان اردیبهشت ( اگه خواستی می تونم بهت آدرس بدم )

خانم دکتر زهرا قائمی منو عمل کردند . اگه توی گوگل سرچ کنید می تونید مورد ایشون مطلب پیدا کنید . ایشون فوق تخصص جراحی قرنیه دارند و مدام برای حضور در کنفرانسهای بین المللی به اروپا و امریکا سفر می کنند . حتی عمل من 2بار به خاطر سفر ایشون به آمریکا لغو شد .

من دقیقا آبان 89 عمل کردم . منتها قبلش کلی آزمایش انجام دادن . آستیگمات چشمام 0.25 بود و گفتن که از این نظر خیلی خوبه که آستیگمات چشمام خیلی کمه و تقریبا صفره . نمره چشم سمت راستم 3 و چشم سمت چپ 2.5 بود . دکتر قائمی گفت که جدیدترین متد و دستگاهی که الان در اختیار داریم می تونیم باهاش PRK Advanced و نه PRK معمولی کنیم . هرچند روند عمل تقریبا شبیه به PRK معمولی هست اما تفاوت های زیادی داره مخصوصا توی پیشرفته شدن تجهیزات . همینطور حین عمل هم تفاوت هایی داره با PRK معمولی . اینجور که من تحقیق کردن PRK Advanced حدود 1 سال میشه که جز رایج ترین متدهای PRK برای عمل عیوب انکساری شده . خلاصه سرتون رو درد نیارم .

دکتر قائمی گفت اگر هم شرایط مالی بهت اجازه نمیده من می تونم لیزیک یا PRK معمولی بکنم و با 600 تومان سر و ته عمل رو به هم بیارم اما در آینده هرچیزی شد عواقبش رو خودت باید بپذیری . ایشون PRK Advanced رو 100% تضمین کردند و از اونجایی که دکتر خیلی با سابقه ای هستند ترجیح دادم که هر چیزی که ایشون میگن گوش کنم . حتی ایشون گفتند که در PRK Advanced دیگه به هیچ وجه نمره های چشمات برنمیکرده و ضعیف نمیشه ( بر خلاف لیزیک که تا به حال 10ها نفر رو دیدم که نمره چشماشون برگشته )

کل عمل 10 دقیقه طول کشید که اگه بخوایم با لباس عوض کردن و ضدعفونی چشمها حساب کنیم حدود 20 دقیقه شد . تا 2 ساعت بعد از عمل به دلیل اثر قطره های بی حسی درد کمی احساس می کنید . اما بعد از 2 ساعت درد نسبتا زیاد میشه اما چون مسکن های خیلی خیلی قوی تجویز کردند درد رو میشد تحمل کرد ( که اگر هم نمی تونستید تجربه کنید براتون آمپول می نوشتن تا زودتر تسکین بده ) . بر خلاف لیزیک که بلافاصله بعد از عمل شما احساس می کنید دیدتون خلبانی شده !!! PRK Advanced اینجوری نیست . در این عمل روز به روز دید شما بهتر میشه . من 1 هفته اول بعد از عمل از زندگی نا امید شدم و میگفتم چه اشتباه بزرگی کردم که عمل کردم. با اینکه دیدم بهتر شده بود اما هنوز احساس می کردم نیاز به عینک دارم برای دیدن . اما هرچی روزها سپری میشد دید من بهتر میشد . خود دکتر گفت بهترین شرایط دید بعد از 3 ماه حاصل میشه که البته بسته به شرایط مراقبت این زمان میتونه کوتاه بشه . خداروشکر بعد از 2 ماه دید من به بهترین حالت خودش رسید و الان که 1 سال و 2 ماه از عمل میگذره من هیچ مشکلی ندارم و احساس میکنم خدا یه زندگی دوباره بهم داده .

دوست عزیز من نمیخوام بگم که شما PRK کنید بهتره یا لیزیک بکنید بهتره . من میخوام بگم که شما باید قبل از عمل خیلی وسواس به خرج بدید . این وسواس رو باید برای : 1 - دکتری کهی میخواهید انتخاب کنید و 2 - بیمارستانی که قرار هست عمل کنید ، به خرج بدید . چون اگه خدایی نکرده دلتون رو بزنید به دریا و ریسک کنید و بدون اینکه شناختی از دکتر و بیمارستان مورد نظر داشته باشید عمل کنید اون وقت دیگه هیچ راه بازگشتی نیست و از اونجایی که چشمای ما انسان ها دروازه ارتباط ما با عالم هستی هست حیفه که بخواید چشمای نازتون رو دست هرکسی بسپارید .
اگر بازم سوالی بود بپرسید دوست عزیز . امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ...

Last edited:

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و ممنون از راهنمتییتون. من 12 سال پیش چشمهامو لیزیک کردم شماره هر چشم 8 نزدیکبین بود و سنم هم کم بود 19 سالم بود!! خلاصه که چشمهام در عرض 5_6 سال کم کم ضعیفتر شدند و به 2 و 2/5 رسیدن الان چند ساله که ثابت مونده اما این مقدار در حدیه که مجبورم بیشتر اوقات عینک بزنم.خیلی دلم میخواد دوباره عمل کنم ولی خیلی میتزسم.ضخامت قرنیه ام قبل عمل 534 بود.میخواستم ازتون بپرسم که شما تا چه حد از موفقیت یا عدم موفقیت عمل کسانی که برای بار دوم عمل شدند حبر دارین؟ آیا دکتر خاصی رو بهم معرفی میکنین؟ و پاینکه آیا دکتر مقاره عابد و خانلری فوق قرنیه هستند یا نه؟

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال هم در مورد این لنزهای فصلی air optix aqua دارم که میگن 3 ماهه هست اما چیزی که من تو سایت سازنده اش دیدم صحبتی از 3 ماه نبود و نوشته بود 1 ماهه ! شما اطلاعی از این موضوع دارین؟

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
سلام و ممنون از راهنمتییتون. من 12 سال پیش چشمهامو لیزیک کردم شماره هر چشم 8 نزدیکبین بود و سنم هم کم بود 19 سالم بود!! خلاصه که چشمهام در عرض 5_6 سال کم کم ضعیفتر شدند و به 2 و 2/5 رسیدن الان چند ساله که ثابت مونده اما این مقدار در حدیه که مجبورم بیشتر اوقات عینک بزنم.خیلی دلم میخواد دوباره عمل کنم ولی خیلی میتزسم.ضخامت قرنیه ام قبل عمل 534 بود.میخواستم ازتون بپرسم که شما تا چه حد از موفقیت یا عدم موفقیت عمل کسانی که برای بار دوم عمل شدند حبر دارین؟ آیا دکتر خاصی رو بهم معرفی میکنین؟ و پاینکه آیا دکتر مقاره عابد و خانلری فوق قرنیه هستند یا نه؟

منم توی 19 سالگی عمل کردم . منتها چون حدود 3 سال بود ( از 16 سالگی ) که نمره چشمام ثابت مونده بود ، دکتر گفت رشد نمره چشمات متوقف شده و میتونی عمل رو انجام بدی .
راستش من کسی رو نمیشناسم که این عمل رو دوبار انجام داده باشه . اینکه بتونید مجدد عمل کنید یا نه به خیلی چیزا بستگی داره که مهمترین ضخامت قرنیه شما هست . به نظرم بهتره توی این مورد حتما به یه پزشک فوق متخصص قرنیه که سابقه کافی داره مراجعه کنید . امیدوارم که بشه مجدد عمل کنید و نمره چشمتون صفر بشه ...

در مورد این لنز ها هم تا اونجایی که من مطالعه کردم اصلا طرفشون نرید !!! چون عذاب آوره و اصلا روش قطعی و همیشگی نیست . البته برای اینکه اطمینان بیشتر حاصل کنید خودتون هم می تونید توی اینترنت سرچ کنید در این مورد و یا از پزشک فوق تخصص بپرسید ...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دوست عزیز کجا ساکن هستید. چندین بار گفتیم در سنین پایین عمل نکنید حتما صبر کنید تا شماره چشم شما ثابت بشه. شما می تونید دوباره عمل کنید اما حتما با یک پزشک خوب مشورت کنید. کدوم شهر هستید.

بالا