• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
در تهران عمل کنید. به هیچ عنوان در تبریز عمل نکنید. متاسفانه بیمارستان های تبریز از لحاظ میزان رعایت بهراشت در حد افتضاحی هستند. مراکز خصوصیه خیلی معروفی مثل مهر هم به هیچ عنوان موارد ایمنی رو رعایت نمی کنن.
رشت هم بد نیست ولی اگر امکانشو دارید در تهران عمل کنید.
در تهران پزشکان خوب زیادی رو می شناسم. البته اگر اصرار داشتید در تبریز عمل کنید حتما به دکتر میرزایی مراجعه کنید ایشون کارشون خیلی خوبه. اگر علاقه به عمل در آذربایجان رو دارید شاید بهتر باشه برید آذربایجان غربی در ارومیه پیش دکتر سیفی که کارشون عالیه.

سلام

ببخشید دیر جواب می دم. این یکی دو روزه مشغول بودم.

خوب اگه تهران بهتره تو تهران عمل می کنم. من هر ماه چند روز تو تهران هستم. هیچ اصراری ندارم که تو شهر خاصی عمل کنم. برای من کیفیت کار مهمه.
از بهترین دکترهای تهران برای رفع مشکل من چه کسانی هستند؟ البته من تو تاپیک با چند نفر از دکترهای معروف آشنایی پیدا کردم ولی چون هیچ کدوم از دوستان مشکلی مشابه مشکل من نداشتند این سوال رو تکرار کردم.
راستی حتما باید عمل تو بیمارستان انجام بشه؟ کلینیک خصوصی وجود نداره که با دریافت هزینه بیشتر خدمات بیشتر و با کیفیت تری ارائه بده؟

ممنون

oghabemargir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان

چندروز پيش براي جراحي چشم تو اينترنت سرچ ميكردم بصورت اتفاقي به اين سايت برخوردم، اكثر مطالب رو خوندم مفيد و ارزشمند بود

علي الخصوص جناب ياسيني كه بااطلاعات بالاشون بقيه رو راهنمايي ميكردن

دوست عزيز جناب ياسيني و ساير دوستان كه اطلاعات دارن شماره چشاي من هركدوم -5.25 هست و چندساله تغيير نكرده (آستيگمات ندارم) مي خواستم عمل كنم

چند روز پيش رفتم بيمارستان نور براي پرس وجو

دكتر هاشمي رو گفتن تا اسفند وقتش پره ممكنه حتي بيفته اونور سال منم چون براي كار در يكي از سازمانها درخواست استخدام دادم تو مراحل پزشكيش گفتن بايد چشاتو عمل كني لذا محدوديت زمان هم دارم

اونجا از مراجعه كننده ها و پرسنل پرسيدم گفتن بعد از دكتر هاشمي دكتر ميرآفتاب خوبه منم واسه ايشون وقت نوشتم

فردا شنبه 10/10/90 بعد از ظهر وقت معاينه دادن گفتن تقريبا ده روز بعد معاينه اگه چشات جواب بده عمل ميكنن

دوتا سوال داشتم

يكي اينكه دكتر ميرآفتاب چطوري هست كارشون؟ اگه از اون بهتر هست بهم معرفي كنيد

سوال دوم در بين عمل ها كدوم به چشم من ميخوره و مناسبتره؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

ببخشید دیر جواب می دم. این یکی دو روزه مشغول بودم.

خوب اگه تهران بهتره تو تهران عمل می کنم. من هر ماه چند روز تو تهران هستم. هیچ اصراری ندارم که تو شهر خاصی عمل کنم. برای من کیفیت کار مهمه.
از بهترین دکترهای تهران برای رفع مشکل من چه کسانی هستند؟ البته من تو تاپیک با چند نفر از دکترهای معروف آشنایی پیدا کردم ولی چون هیچ کدوم از دوستان مشکلی مشابه مشکل من نداشتند این سوال رو تکرار کردم.
راستی حتما باید عمل تو بیمارستان انجام بشه؟ کلینیک خصوصی وجود نداره که با دریافت هزینه بیشتر خدمات بیشتر و با کیفیت تری ارائه بده؟

ممنون

سلام دوست عزیز
در مورد بیمارستان باید بگم لطفا یکبار بیمارستان نور را ببینید این بیمارستان در خاور میانه تکه.
اما اگر اصرار دارید کلینیک های ونک ، نگاه و مرکزی بهترین های تهران هستند.
در مورد دکتر من دکتر خانلری و یا دکتر شکری رو پیشنهاد میکنم. البته در صورتی که وقت دارید دکتر جوادی هم هستند اما دیر وقت میدن .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام خدمت دوستان

چندروز پيش براي جراحي چشم تو اينترنت سرچ ميكردم بصورت اتفاقي به اين سايت برخوردم، اكثر مطالب رو خوندم مفيد و ارزشمند بود

علي الخصوص جناب ياسيني كه بااطلاعات بالاشون بقيه رو راهنمايي ميكردن

دوست عزيز جناب ياسيني و ساير دوستان كه اطلاعات دارن شماره چشاي من هركدوم -5.25 هست و چندساله تغيير نكرده (آستيگمات ندارم) مي خواستم عمل كنم

چند روز پيش رفتم بيمارستان نور براي پرس وجو

دكتر هاشمي رو گفتن تا اسفند وقتش پره ممكنه حتي بيفته اونور سال منم چون براي كار در يكي از سازمانها درخواست استخدام دادم تو مراحل پزشكيش گفتن بايد چشاتو عمل كني لذا محدوديت زمان هم دارم

اونجا از مراجعه كننده ها و پرسنل پرسيدم گفتن بعد از دكتر هاشمي دكتر ميرآفتاب خوبه منم واسه ايشون وقت نوشتم

فردا شنبه 10/10/90 بعد از ظهر وقت معاينه دادن گفتن تقريبا ده روز بعد معاينه اگه چشات جواب بده عمل ميكنن

دوتا سوال داشتم

يكي اينكه دكتر ميرآفتاب چطوري هست كارشون؟ اگه از اون بهتر هست بهم معرفي كنيد

سوال دوم در بين عمل ها كدوم به چشم من ميخوره و مناسبتره؟

سلام دوست عزیز شرمنده اگر کمی دیر شد.
امیدوارم در مراحل استخدام مشکل دیگه ای پیدا نکنید .
در مورد شما با توجه به شماره چشم و نداشتن استیگمات اگر خدا بخوداهد و ضخامت قرنیه اجازه بده احتمالا لازک کنید.
دکتر میرآفتاب جوان بسیار دانا و متبحری هستند. نگران نباشید سلام من رو هم برسونید بگید یاسینی از amo .
اگر خواستید می تونید با دکتر تبریزی هم عمل کنید. میتونم بهشون سفارش کنم عمل تون رو بندازن جلو.
انشا ا... همیشه سلامت باشید

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام و خسته نباشید
من حدود 4 ماه پیش توسط دکتر میرآفتاب لازک شدم. با وجود نمره 8 و 10 در چشم راست و چپ و آستیکمات به ترتیب 3 و 4 وقتی بعد از 45 روز معاینه شدم ایشون فرمودن دید هر دو چشمم کامل شده و آستیکمات هم از بین رفته و تاری دید هم بخاطر جراحت قرنیه است که به مرور خوب میشه. ولی حالا بعد از گذشت 4 ماه هنوز از ناحیه چشم چپ تاری دید دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

البته در پستهای قبلی هم از راهنمایی های جناب یاسینی استفاده کردم که بی نهایت ازشون ممنونم
@};-

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز
در مورد بیمارستان باید بگم لطفا یکبار بیمارستان نور را ببینید این بیمارستان در خاور میانه تکه.
اما اگر اصرار دارید کلینیک های ونک ، نگاه و مرکزی بهترین های تهران هستند.
در مورد دکتر من دکتر خانلری و یا دکتر شکری رو پیشنهاد میکنم. البته در صورتی که وقت دارید دکتر جوادی هم هستند اما دیر وقت میدن .

سلام

هفته آینده به مراکزی که نام بردید مراجعه می کنم تا در مورد مقدمات کار کمی تحقیق کنم.

ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشید
من حدود 4 ماه پیش توسط دکتر میرآفتاب لازک شدم. با وجود نمره 8 و 10 در چشم راست و چپ و آستیکمات به ترتیب 3 و 4 وقتی بعد از 45 روز معاینه شدم ایشون فرمودن دید هر دو چشمم کامل شده و آستیکمات هم از بین رفته و تاری دید هم بخاطر جراحت قرنیه است که به مرور خوب میشه. ولی حالا بعد از گذشت 4 ماه هنوز از ناحیه چشم چپ تاری دید دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

البته در پستهای قبلی هم از راهنمایی های جناب یاسینی استفاده کردم که بی نهایت ازشون ممنونم
@};-

دوست عزیز امیدوارم مشکلتون مرتفع بشه. با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید. البته به نظر میاد که مدتی بعد درمان بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

هفته آینده به مراکزی که نام بردید مراجعه می کنم تا در مورد مقدمات کار کمی تحقیق کنم.

ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید.

خواهش می کنم حتما من رو هم در جریان بزار شاید بتونم کمکت بکنم.

oghabemargir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ياسيني

باعرض سلام

من ديروز رفتم بيمارستان نور

بعداز انجام تستهاي مختلف دكترميرآفتاب لازك رو پيشنهاد داد

دوتاسوال برام پيش اومد

يكي درمورد پاكيمتري: قطر قرنيه رو فكركنم 526 زده بود چون قطره تو چشام ريخته بود ديدم مختل شده بود دقيق نشد بخونم؛ قطر قرنيه من مناسبه؟

دوم در توپوگرافي: توپوگرافي چشمهاي من همش رنگ سبز و آبي بود در حاليكه مال يكي ديگه رو نگاه كردم زرد و قرمز هم داشت؛ مفهوم رنگها در توپوگرافي چيه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني

باعرض سلام

من ديروز رفتم بيمارستان نور

بعداز انجام تستهاي مختلف دكترميرآفتاب لازك رو پيشنهاد داد

دوتاسوال برام پيش اومد

يكي درمورد پاكيمتري: قطر قرنيه رو فكركنم 526 زده بود چون قطره تو چشام ريخته بود ديدم مختل شده بود دقيق نشد بخونم؛ قطر قرنيه من مناسبه؟

دوم در توپوگرافي: توپوگرافي چشمهاي من همش رنگ سبز و آبي بود در حاليكه مال يكي ديگه رو نگاه كردم زرد و قرمز هم داشت؛ مفهوم رنگها در توپوگرافي چيه؟

با سلام
در مورد ضخامت قرنیه به هیچ عنوان نگران نباشید. دکتر میرآفتاب بی جهت کسی رو عمل نمی کنن.
در مورد زنگهای زرد و قرمز هم باید بگم که همینطوره. اون رنگها نشان از اعوجاج و ضخامت مافاوت قرنیه داره که خوب خدا رو شکر در مورد شما صادق نیست.

oghabemargir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ياسيني عزيز

ممنون از جوابهاي دقيق و سريعتون

بادكتر صحبت كردم گفتم وقت زيادي ندارم تو نوبت بمونم گفت چهارشنبه همين هفته ميتونم عملت كنم

قرارشد سه شنبه زنگ بزنم زمان عمل رو قطعي كنن

درمورد مراقبتهاي قبل و بعد عمل ميخواستم منو راهنمايي كنيد

باتشكر مجدد

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز امیدوارم مشکلتون مرتفع بشه. با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید. البته به نظر میاد که مدتی بعد درمان بشه.

ممنون از پاسختون جناب یاسینی، پزشک خاصی مد نظرتون هست که واسه معاینه بهش مراجعه کنم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب ياسيني عزيز

ممنون از جوابهاي دقيق و سريعتون

بادكتر صحبت كردم گفتم وقت زيادي ندارم تو نوبت بمونم گفت چهارشنبه همين هفته ميتونم عملت كنم

قرارشد سه شنبه زنگ بزنم زمان عمل رو قطعي كنن

درمورد مراقبتهاي قبل و بعد عمل ميخواستم منو راهنمايي كنيد

باتشكر مجدد

انشا ا. مشکلی نخواهید داشت. در آخر سال معمولا کمی شلوغ میشه برای اینکه همه می خوان برن برای سفر.
در مورد مراقبت های قبل و بعد از عمل

این رو بخونید که از سایت بیمارستان نور برداشتم. با تشکر از نویسنده

حداقل 8 - 6 ساعت قبل از عمل ناشتا باشید.
حتما شب قبل از عمل استحمام نمایید.
داروهای قبلی و فشار خون خود را طبق معمول و دستور پزشک مشاور استفاده نمایید.
بیماران دیابتیک طبق دستور پزشک مشاور مربوطه قرص قند و یا تزریق انسولین صبح روز عمل خود را استفاده نمایند.
بانوان محترم روز عمل از هیچگونه وسیله آرایشی استفاده ننموده و زیورآلات همراه نداشته باشند، ضمنا لاک ناخن دست و پا حتما پاک شده باشد.
آوردن مدارک مربوط به عمل نظیر: عکس قفسه سینه، آزمایشات، اسکن چشم، شماره لنز، دفترچه بیمه (درصورت بیمه بودن جهت نوشتن داروهای پس از عمل).
روز عمل بیمار قادر به رانندگی نمیباشد، لذا چنانچه با وسیله شخصی مراجعه میکنید، حتما یک نفر همراه داشته باشید.
جهت آرامش بیمار و رعایت سکوت در بخش فقط یک نفر همراه با بیمار به کلینیک مراجعه نماید.
توصیه ها و مراقبتهای قبل از اعمال جراحی لیزر اگزایمر (Lasik & Lasek)
حداقل از 72 ساعت قبل از عمل روزی دو بار صبح و شب چشمها، لبه پلکها و مژه ها را با آب ولرم و شامپو بچه شستشو دهید.
حتما صبح روز عمل استحمام نمایید.
بانوان محترم از 3 روز قبل از عمل به هیچ عنوان از هیچگونه مواد آرایشی چشم و صورت استفاده ننمایند.
در صورتی که قبل از عمل از عدسیهای تماسی (Contact Lens) استفاده مینمایید در موارد لنزهای سخت (Hard Contact Lens) به مدت چهار هفته و لنزهای نرم (Soft Contact Lens) به مدت دو هفته قبل از عمل از لنزها استفاده نفرمایید.
شب قبل از عمل استراحت کافی و کامل داشته باشید.
به هیچ عنوان در روز عمل از عطر و ادکلون برای صورت و لباسها استفاده نفرمایید.
اگر پزشک جراح شما استفاده از قرص و یا قطره ای را قبل از عمل توصیه کرده اند، حتما طبق دستور ایشان آنها را مصرف نمایید.
جهت راحتی پس از عمل، حتی المقدور روز عمل کفش راحتی و بدون بند بپوشید.
اعمال جراحی لیزیک و لازک نیازی به ناشتا بودن ندارند، خواهشمند است قبل از مراجعه حتما غذای سبک میل نمایید.
پس از انجام اعمال لیزیک و لازک قادر به رانندگی نخاهید بود، در صورتیکه با وسیله نقلیه شخصی مراجعه میکنید حتما یک نفر همراه داشته باشید. (به هیچ عنوان از موتور سیکلت استفاده نفرمایید)
در صورتیکه بعد از عمل قصد مسافرت دارید حتما قبل از عمل با جراح خود هماهنگ فرمایید.
معاینه های بعد از عمل لیزیک و لازک از اهمیت ویژه ای برخوردار است، خواهشمند است دستورات جراح خود را در این خصوص جدی بگیرید.

موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون جناب یاسینی، پزشک خاصی مد نظرتون هست که واسه معاینه بهش مراجعه کنم؟

البته دکتر میر آفتاب جراح بسیار توانایی هستند. ایشون یکی از بهترین ها هستند و منظور من بیشتر اینه که با یک پزشک دیگه هم مشورت کنید. می تونید به دکتر خانلری مراجعه کنید. البته اگر محدوده زندگیتون رو بگید می تونم توی اون محله و یا نزدیک بهش یکی رو معرفی کنم.

oghabemargir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انشا ا. مشکلی نخواهید داشت. در آخر سال معمولا کمی شلوغ میشه برای اینکه همه می خوان برن برای سفر.
در مورد مراقبت های قبل و بعد از عمل

این رو بخونید که از سایت بیمارستان نور برداشتم. با تشکر از نویسنده

حداقل 8 - 6 ساعت قبل از عمل ناشتا باشید.
حتما شب قبل از عمل استحمام نمایید.
داروهای قبلی و فشار خون خود را طبق معمول و دستور پزشک مشاور استفاده نمایید.
بیماران دیابتیک طبق دستور پزشک مشاور مربوطه قرص قند و یا تزریق انسولین صبح روز عمل خود را استفاده نمایند.
بانوان محترم روز عمل از هیچگونه وسیله آرایشی استفاده ننموده و زیورآلات همراه نداشته باشند، ضمنا لاک ناخن دست و پا حتما پاک شده باشد.
آوردن مدارک مربوط به عمل نظیر: عکس قفسه سینه، آزمایشات، اسکن چشم، شماره لنز، دفترچه بیمه (درصورت بیمه بودن جهت نوشتن داروهای پس از عمل).
روز عمل بیمار قادر به رانندگی نمیباشد، لذا چنانچه با وسیله شخصی مراجعه میکنید، حتما یک نفر همراه داشته باشید.
جهت آرامش بیمار و رعایت سکوت در بخش فقط یک نفر همراه با بیمار به کلینیک مراجعه نماید.
توصیه ها و مراقبتهای قبل از اعمال جراحی لیزر اگزایمر (Lasik & Lasek)
حداقل از 72 ساعت قبل از عمل روزی دو بار صبح و شب چشمها، لبه پلکها و مژه ها را با آب ولرم و شامپو بچه شستشو دهید.
حتما صبح روز عمل استحمام نمایید.
بانوان محترم از 3 روز قبل از عمل به هیچ عنوان از هیچگونه مواد آرایشی چشم و صورت استفاده ننمایند.
در صورتی که قبل از عمل از عدسیهای تماسی (Contact Lens) استفاده مینمایید در موارد لنزهای سخت (Hard Contact Lens) به مدت چهار هفته و لنزهای نرم (Soft Contact Lens) به مدت دو هفته قبل از عمل از لنزها استفاده نفرمایید.
شب قبل از عمل استراحت کافی و کامل داشته باشید.
به هیچ عنوان در روز عمل از عطر و ادکلون برای صورت و لباسها استفاده نفرمایید.
اگر پزشک جراح شما استفاده از قرص و یا قطره ای را قبل از عمل توصیه کرده اند، حتما طبق دستور ایشان آنها را مصرف نمایید.
جهت راحتی پس از عمل، حتی المقدور روز عمل کفش راحتی و بدون بند بپوشید.
اعمال جراحی لیزیک و لازک نیازی به ناشتا بودن ندارند، خواهشمند است قبل از مراجعه حتما غذای سبک میل نمایید.
پس از انجام اعمال لیزیک و لازک قادر به رانندگی نخاهید بود، در صورتیکه با وسیله نقلیه شخصی مراجعه میکنید حتما یک نفر همراه داشته باشید. (به هیچ عنوان از موتور سیکلت استفاده نفرمایید)
در صورتیکه بعد از عمل قصد مسافرت دارید حتما قبل از عمل با جراح خود هماهنگ فرمایید.
معاینه های بعد از عمل لیزیک و لازک از اهمیت ویژه ای برخوردار است، خواهشمند است دستورات جراح خود را در این خصوص جدی بگیرید.

موفق باشید

ممنونم از راهنماييهاتون

تا چند روز نميشه بيام نت

اما بعدا خبرشو بهتون ميدم

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
البته دکتر میر آفتاب جراح بسیار توانایی هستند. ایشون یکی از بهترین ها هستند و منظور من بیشتر اینه که با یک پزشک دیگه هم مشورت کنید. می تونید به دکتر خانلری مراجعه کنید. البته اگر محدوده زندگیتون رو بگید می تونم توی اون محله و یا نزدیک بهش یکی رو معرفی کنم.

بله در توانایی دکتر میرآفتاب هیچ شکی نیست.

من طرف عباس آباد (شهید بهشتی) هستم...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله در توانایی دکتر میرآفتاب هیچ شکی نیست.

من طرف عباس آباد (شهید بهشتی) هستم...

دوست عزیز می تونید بریمد پیش دکتر منجی آزاد توی قایم مقام کنار تهران کلبنیک دکتر جوان و باحالیه باهاشون مشورت کنید و سلام من رو هم برسونید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان در مورد بیمارستان های نظامی در تهران.
بیمارستان خانواده و 504 ارتش بیمراستان های خوبی هستند و کیفیت خوبی دارند. اتاق عمل خوبی داره و خیلی تمیزه.

بیمراستان ولیعصیر نیروی انتظامی خیلی تمیزه و کیفیت خوبی داره.

بیمارستان سحاد نیرو انتظامی کیفیت بدی نداره ولی بهتره آدم بره ولیعصیر.

بیمراستان چمران بیمراستان شیکیه ولی اتاق عملش به خوبیه ظاهرش نیست. بهتره آدم بره خانواده.

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب ياسيني عزيز
لطفا يك چشم پزشك متبحر (اگر مي شناسيد) و يك مركز مجهز و تميز در شهرستان دزفول - استان خوزستان معرفي كنيد.
ممنون

بالا