سلام
بهترین جا برای عمل "لازیک" کجاست؟
سلام
سوالت خیلی کلیه. مثل اینکه بگی کدوم تعمیرگاه ایران خودرو از همه بهتره. خوب همشون خوبن. باید ببینی کدوم دکتر بهتره.
برای کدوم شهر تهران؟
سلام
سلام آقای یاسینی. دکتر دیروز لنز پانسمان رو خارج کرده و معاینه هم کرد و گفت اون مالش چشم تاثیر بدی نداشته ولی کلا همه باید تا 1 ماه مراعات کنن.
از نظر بینایی هم گفت که تو این مرحله شخص 60درصد بیناییشو داره و دو ماه و نیم دیگه باید برم اپتومتریست ببینم اوضاع چشام چطوره.
برای کمکی که کردید خیلی ممنون دوست عزیز
بنده میخوام لیزر یا لایزیک کنم
اگه اشتباه نکرده باشم
چشمام ۱.۲۵ و ۱ هست
میخوام بدون لنز راحت ببینم
اما عمل جراحی رو میخوام که هیچ برشی رو چشمم انجام ندن
همچین چیزی هست؟ایا ارزش عمل رو داره
بعضی وقتا کلافم میکنه
سلام مورد استفاده برای لازک چشم رو بررسی کنم ... فقط مشکل اصلی اینه که من اصلا اسامی دستگاه ها رو بلد نیستم . ممنون میشم کمکم کنید
من هم دامشجوی مهندسستمی پزشکی هستم و الان برای پروژه درس تجهیزات دوست دارم دستگاه های
سلام مورد استفاده برای لازک چشم رو بررسی کنم ... فقط مشکل اصلی اینه که من اصلا اسامی دستگاه ها رو بلد نیستم . ممنون میشم کمکم کنید
من هم دامشجوی مهندسستمی پزشکی هستم و الان برای پروژه درس تجهیزات دوست دارم دستگاه های
خدا رو شکر . مطمئن هستم تا 3 ماه دیگه فراموش می کنید که روزگاری عینک می زدید.
سلام
دوست عزیز در همه عمل های چشم با لیزر چه لازک چه لیزیک بخشی از لایه بیرونی چشم با لیزر برش داده میشه.
البته این برداشت به قدری کم هست که زیانی برای آینده نداره( طبق تجربه تا به امروز)
البته شماره چشم شما خیلی کمه و من فکر می کنم البته بعد از مشورت با پزشک تصمیم بگیرید
اینو باهاتون موافقم آقای یاسینی
حس قشنگیه!
آقا این خواهر ما لنز می زاره شمارشم 4.5 هست، هی چشماش خون می یوفته... چشماشم رنگیه حالا نمی دونم ربطی داره یا نه! بعد اونوقت چند نوع لنز تا حالا امتحان کرده نتیجه نداده! یاسینی جان یه راهنمایی می کنید.حدودا 5-6 ساله می لنزه
تاسف داره. تایپیک شما خیلی مفیده و هیچ وقت از کمک به دوستان کوتاهی نکردید ولی اینکه بعضیها بی انصافی کرده و سوء استفاده میکنن و فکر میکنن خیلی زرنگن در واقع خیلی بی فکر و بی وجدانن که به جای اینکه از راه درستش وارد بشن اینجوری باعث بی آبرویی خودشون میشن. البته میشد حدس زد از بین این همه دوستان شااااید پیدا بشه کسایی که قدرنشناسی کنن برای همین اگه شما از قبل یه جوری با دکترها هماهنگ میکردین برای شما بهتر بود.
دم شما گرم آقای یاسینی سر شبی کلی خندیدیم،
آی ملت تو رو به خدا با آبروی مردم بازی نکنید، این بنده خدا گناه نکرده وقتشو اینجا میگذرونه که ماها رو راهنمایی کنه، حالا خودش انتظار مادی نداره دیگه قرار نیست یه آبرویی هم ازش بره
سلام من 21 سالمه چشمام استیگمات میخوام عمل کنم چند تا دکتربهم معرفی کردن اما نمیدونم کدومش بهتره میخواستم اگر ممکنه شما راهنمایی کنید دکتر حسن هاشمی یا دکترسیدجوادهاشمیان یا دکترعین الهی ؟ممنون میشم که اگرسریع پاسخ بدید.