• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بهترین جا برای عمل "لازیک" کجاست؟

سلام
سوالت خیلی کلیه. مثل اینکه بگی کدوم تعمیرگاه ایران خودرو از همه بهتره. خوب همشون خوبن. باید ببینی کدوم دکتر بهتره.
برای کدوم شهر تهران؟

pro_designer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی. دکتر دیروز لنز پانسمان رو خارج کرده و معاینه هم کرد و گفت اون مالش چشم تاثیر بدی نداشته ولی کلا همه باید تا 1 ماه مراعات کنن.
از نظر بینایی هم گفت که تو این مرحله شخص 60درصد بیناییشو داره و دو ماه و نیم دیگه باید برم اپتومتریست ببینم اوضاع چشام چطوره.
برای کمکی که کردید خیلی ممنون دوست عزیز

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
بنده میخوام لیزر یا لایزیک کنم
اگه اشتباه نکرده باشم
چشمام ۱.۲۵ و ۱ هست
میخوام بدون لنز راحت ببینم
اما عمل جراحی رو میخوام که هیچ برشی رو چشمم انجام ندن
همچین چیزی هست؟ایا ارزش عمل رو داره
بعضی وقتا کلافم میکنه

atria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مورد استفاده برای لازک چشم رو بررسی کنم ... فقط مشکل اصلی اینه که من اصلا اسامی دستگاه ها رو بلد نیستم . ممنون میشم کمکم کنید
من هم دامشجوی مهندسستمی پزشکی هستم و الان برای پروژه درس تجهیزات دوست دارم دستگاه های

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی. دکتر دیروز لنز پانسمان رو خارج کرده و معاینه هم کرد و گفت اون مالش چشم تاثیر بدی نداشته ولی کلا همه باید تا 1 ماه مراعات کنن.
از نظر بینایی هم گفت که تو این مرحله شخص 60درصد بیناییشو داره و دو ماه و نیم دیگه باید برم اپتومتریست ببینم اوضاع چشام چطوره.
برای کمکی که کردید خیلی ممنون دوست عزیز

خدا رو شکر . مطمئن هستم تا 3 ماه دیگه فراموش می کنید که روزگاری عینک می زدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بنده میخوام لیزر یا لایزیک کنم
اگه اشتباه نکرده باشم
چشمام ۱.۲۵ و ۱ هست
میخوام بدون لنز راحت ببینم
اما عمل جراحی رو میخوام که هیچ برشی رو چشمم انجام ندن
همچین چیزی هست؟ایا ارزش عمل رو داره
بعضی وقتا کلافم میکنه

دوست عزیز در همه عمل های چشم با لیزر چه لازک چه لیزیک بخشی از لایه بیرونی چشم با لیزر برش داده میشه.
البته این برداشت به قدری کم هست که زیانی برای آینده نداره( طبق تجربه تا به امروز)
البته شماره چشم شما خیلی کمه و من فکر می کنم البته بعد از مشورت با پزشک تصمیم بگیرید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مورد استفاده برای لازک چشم رو بررسی کنم ... فقط مشکل اصلی اینه که من اصلا اسامی دستگاه ها رو بلد نیستم . ممنون میشم کمکم کنید
من هم دامشجوی مهندسستمی پزشکی هستم و الان برای پروژه درس تجهیزات دوست دارم دستگاه های

سلام کدوم دانشگاه هستید. ؟

دستگاهها :

Alegrato تولید Alcon آمریکا با فمتو
Technolos تولید B&l آمریکا بدون فمتو
Zeiss تولید Zeiss المان با فمتو
Visx تولید Abbott Medical آمریکا به همراه فمتو Intralase

چی می خواید بدونید بگید تا براتون توضیح بدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام کدوم دانشگاه هستید. ؟

دستگاهها :

Alegrato تولید Alcon آمریکا با فمتو
Technolos تولید B&l آمریکا بدون فمتو
Zeiss تولید Zeiss المان با فمتو
Visx تولید Abbott Medical آمریکا به همراه فمتو Intralase

چی می خواید بدونید بگید تا براتون توضیح بدم.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
آقا این خواهر ما لنز می زاره شمارشم 4.5 هست، هی چشماش خون می یوفته... چشماشم رنگیه حالا نمی دونم ربطی داره یا نه! بعد اونوقت چند نوع لنز تا حالا امتحان کرده نتیجه نداده! یاسینی جان یه راهنمایی می کنید.حدودا 5-6 ساله می لنزه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بهترین جا برای عمل "لازیک" کجاست؟

خیلی جاها هست.
مثلا اینها در تهران:

کلینیک ها:
مرکزی میدان ونک
ونک میدان ونک
بینا آفرین رسالت
بصیر بلوار کشاورز
رازی میدان ونک

بیمارستانها
نور تقاطع نیایش و ولیعصر
به آفرین میدان ولیعصر

سوالت خیلی کلیه. بگو کجا زندگی می کنی بگم کجا اطرافت خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان یک خواهش دارم لطفا این متن زیر رو حتما بخونید:

دوستان من اطلاعات کمی در مورد پزشکان چشم دارم که با شما تقسیم می کنم. در مقابل چیزی نمی خوام اما لطفا آبروی آدم رو نبرید. به قول معروف تو را به خیر نیاز نیست ضرر مرسان. دوستان من هر گونه کمکی ازم بر بیاد دریغ نمی کنم همونطوری که خیلی ها در همین انجمن به من کمک کردند اما لطفا سابقه کار آدم و اعتبار آدم رو از بین نبرید.

لطفا این قضیه رو بخونید البته من از بردن اسم کاربر و اسم واقعیش و اسم دکترش خودداری می کنم که شاید ، فقط شاید همین مورد باشه هر چند که خیلی از پزشکان موارد مشابه رو گفتند.

دیروز رفته بودم بیمارستان .... پیش ریاست در مورد مشکلات ورود یکی از دستگاههامون که قرار داد داشتیم صحبت کنم و بگم که شاید کمی دیرتر از مورد قرار داد به دلیل دریافت ارز دولتی تحویل بدیم و در عوض قیمت براشون بهتر بشه.
وقتی وارد شدم و سلام علیک کردیم دکتر.... قبل از اینکه صحبت کنم گفت والا آقای یاسینی شما مثل اینکه خانوادتا اهل چونه هستید. من هم بعد از خنده و شوخی به خیال اینکه داره در مورد دستگاه میگه بحث رو شروع کردم که دکتر .... گفت نه بابا در مورد خواهر زادت می گم که اومده لازک اینجا.
منو می گی شبیه الف ها شده بودم گوشها دراز شده بود و دو تا شاخ بزرگ در آورده بودم. بهش گفتم که بابا من پسر بزرگ هستم و خواهر زاده ندارم.
بعد از کلی خنده بهم گفت که اتفاقا برای عکس امروز اومده بیا بریم باهاش صحبت کنیم.
رفتیم اتاق عکس طبقه اول و دیدم یک پسر قد بلند لاغر اندا نشسته پشت دستگاه .
کارش که تموم شد دکتر .... رفت پیشش و کلی تحویلش گرفت و ازش در مورد آقای یاسینی سوال کرد !!!!!!! طرف هم همچین در مورد اوضاع بد شرکت ما صحبت می کرد که انگار داره تو شرکت کار می کنه.
رفتم جلو و پرسیدم شما آقای یاسینی رو می شناسید با کلی آب و تاب ازش برام تعریف کرد!!!!!!!!!!! داشتم از خنده می مردم که زد کوچه خاکی...... شروع کرد از اینکه آقای یاسینی یه پولی بهش بدهکاره و به جای پولش گفته می تونه تو بیمارستان ..... ارزونتر عمل بشه تعریف کرد. دلم می خواست با زمین دهن باز می کرد می رفتم توش جلوی این دکتر ..... اینطوری آبروی آدم رو نمی برد.
کمی صبر کردم و بعد کارت ملی ایم رو نشونش دادم. اول جا خورد بعد مرد گنده گریش گرفت که آره چون پول نداشتم مجبور شدم اینو بگم. فقط بهش گفتم که بی معرفته و بس.
آخه این انصافه.
خودتون قضاوت کنید.

یک مورد دیگه. دوستان بیشتر در مورد جراحی های ریفراکتیو (لیزیک و لازک) می پرسن در صورتیکه من فکر می کنم جراخی های دیگه ای هم مث آب مروارید در ایران انجام میشه که از حساسیت بیشتبری برخورداره. لطفا در این موراد هم اگر سوالی دارید بپرسید.

دوستان این داستان برام خیلی خنده دار بود گفتم شما هم بشنوید و کمی بدونید که در چه کشوری زندگی می کنیم.

pro_designer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاسف داره. تایپیک شما خیلی مفیده و هیچ وقت از کمک به دوستان کوتاهی نکردید ولی اینکه بعضیها بی انصافی کرده و سوء استفاده میکنن و فکر میکنن خیلی زرنگن در واقع خیلی بی فکر و بی وجدانن که به جای اینکه از راه درستش وارد بشن اینجوری باعث بی آبرویی خودشون میشن. البته میشد حدس زد از بین این همه دوستان شااااید پیدا بشه کسایی که قدرنشناسی کنن برای همین اگه شما از قبل یه جوری با دکترها هماهنگ میکردین برای شما بهتر بود.

youcomco

Registered User
لایک‌ها
2
دم شما گرم آقای یاسینی سر شبی کلی خندیدیم،

آی ملت تو رو به خدا با آبروی مردم بازی نکنید، این بنده خدا گناه نکرده وقتشو اینجا میگذرونه که ماها رو راهنمایی کنه، حالا خودش انتظار مادی نداره دیگه قرار نیست یه آبرویی هم ازش بره

nazanin20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 21 سالمه چشمام استیگمات میخوام عمل کنم چند تا دکتربهم معرفی کردن اما نمیدونم کدومش بهتره میخواستم اگر ممکنه شما راهنمایی کنید دکتر حسن هاشمی یا دکترسیدجوادهاشمیان یا دکترعین الهی ؟ممنون میشم که اگرسریع پاسخ بدید.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزیز در همه عمل های چشم با لیزر چه لازک چه لیزیک بخشی از لایه بیرونی چشم با لیزر برش داده میشه.
البته این برداشت به قدری کم هست که زیانی برای آینده نداره( طبق تجربه تا به امروز)
البته شماره چشم شما خیلی کمه و من فکر می کنم البته بعد از مشورت با پزشک تصمیم بگیرید

ممنون از راهنماییتون
شما دکتر خوب تو تبریز میشناسید معرفی کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا این خواهر ما لنز می زاره شمارشم 4.5 هست، هی چشماش خون می یوفته... چشماشم رنگیه حالا نمی دونم ربطی داره یا نه! بعد اونوقت چند نوع لنز تا حالا امتحان کرده نتیجه نداده! یاسینی جان یه راهنمایی می کنید.حدودا 5-6 ساله می لنزه

قویا پیشنهاد می کنم دیگه از لنز استفاده نکنه.
اولا مدل لنز هاش چیه؟
چه مدت در روز استفاده می کنه.
هر 6 ماه پیش دکتر می ره یا نه.؟
دقت بکنید که قرمزی و سوزش چشم نشانه عفونت می تونه باشه و خیلی خطر ناکه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تاسف داره. تایپیک شما خیلی مفیده و هیچ وقت از کمک به دوستان کوتاهی نکردید ولی اینکه بعضیها بی انصافی کرده و سوء استفاده میکنن و فکر میکنن خیلی زرنگن در واقع خیلی بی فکر و بی وجدانن که به جای اینکه از راه درستش وارد بشن اینجوری باعث بی آبرویی خودشون میشن. البته میشد حدس زد از بین این همه دوستان شااااید پیدا بشه کسایی که قدرنشناسی کنن برای همین اگه شما از قبل یه جوری با دکترها هماهنگ میکردین برای شما بهتر بود.

والا اشکالی نداره اتفاق می افته دیگه. اما از اینکه می گفت من بهش مقروضم ناراحت شدم. هر چی بگن آشنا هستند مشکلی پیش نمیاد.

دم شما گرم آقای یاسینی سر شبی کلی خندیدیم،

آی ملت تو رو به خدا با آبروی مردم بازی نکنید، این بنده خدا گناه نکرده وقتشو اینجا میگذرونه که ماها رو راهنمایی کنه، حالا خودش انتظار مادی نداره دیگه قرار نیست یه آبرویی هم ازش بره

من هم شبش کلی خندیدم. خدا رو شکر دلمون شاد شد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من 21 سالمه چشمام استیگمات میخوام عمل کنم چند تا دکتربهم معرفی کردن اما نمیدونم کدومش بهتره میخواستم اگر ممکنه شما راهنمایی کنید دکتر حسن هاشمی یا دکترسیدجوادهاشمیان یا دکترعین الهی ؟ممنون میشم که اگرسریع پاسخ بدید.

شرمنده کمی طول کشید.
دکتر هایی که گفتین همه خوب هستند اما:

دکتر هاشمی به دلیل اینکه سرشون خیلی شلوغه به اختمال زیاد خودشون شما رو عمل نمی کنن.

دکتر جواد هاشمیان فوق العاده کارشون خوبه.

دکتر عین الهی هم دکتر خیلی خوبی هستند در ضمن استاد دانشگاه هستند.(لبافی نژاد)

من بتون دکنر عین الهی یا دکتر هاشمیان رو پیشنهاد می کنم.

بالا