• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
جواب ها رو در همینجا دادم. متشکرم از پاسخگویی سریعتون .
چند تا سوال دگیه هم واسم پیش اومد :
1- موقع عمل بیهوش میکنند یا نه؟ آخه عمل کراس لینکینگ بیهوش نکردن و درد خیلی زیادی داشت البته بعد از عمل دردش سی برابر خود عمل بود . عمل رینگ هم درد داره یانه ؟ بعد از عمل چی درد داره یا نه؟
3- من باید بعد از عمل برم سربازی . واسم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون آموزشی گرد و خاک و... زیاده . الته تازه فارغ التحصیل شدم و تقریبا یکسال وقت دارم دفترچه رو بفرستم .
4- عمل رینگ رو انجام بدم شماره چشمام ثابت میمونه یا باز چند سال دیگه باید دوباره عمل کنم ؟
5- ببخشید اینقد سوال میپرسم . چون تو مشهد دکتری رو نمیشناسم . یک دکتر هست که رفتم وقت بگیرم گفت تا 15 فروردین نوبت نمیده . :(

باز هم ممنون ازتون .

سلام
واقعا خسته نباشید
اطلاعات این پست خیلی بدردم و خورد و خیلی ار سوالام رو جواب داد, من تا قبل از عید نوبت عمل دارم
اهواز زندگی میکنم و پزشک "دکترپناهی بزاز" هستن,
مشکل من شکل پیش رونده داره و با اینکه 1سال و نیمه که لنز سخت استفاده می کنم اما بازم شماره هام بالا رفته و به چشم پچپم هم سرایت کرده.

خاستم بدونم
1. بعد از عمل ممکنه بازم نیاز باشه که از لنز سخت اسنفاده کنم؟
2. برای درد حین عمل و بعد از عمل میشه از مسکن استفاده کرد؟(اگه جوابتون بله هست لطفا یه مسکن مناسب معرفی کنید.)
3. من دانشجو هستم, از چه زمانی میتونم درس خوندن رو شروع کنم؟
4. خوزستان گرما و طوفان های خاک زیادی داره, ضرری برای بعد از عمل نداره؟

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام :)

من 26 سالمه و چشم چپم قوز قرنیه شدید داره دید 1/10 دارم و دکترا گفتن باید پیوند لایه ای قرنیه بزنی . در ضمن من چون 1 سال دیگه میرم خارج می خوام هر چی زودتر عمل کنم تا Follow up اولیش ایران باشم .
1. بین جراح های تهران نمی دونم کدوم را انتخاب کنم از دکتر هاشمی که صرفنظر کردم چون به این راحتیا وقت نمی دن. بین دکتر
1. جوادی 2 دکتر نادری 3 دکتر محمد رسول هاشمیان (کلینیک نوین دیدگان) نمی دونم کدوم را انتخاب کنم. ؟
2 . من از هر دکتری می پرسم که دیدم بعد عمل چند می شه می گن ممکنه 2/10 بشه یا 9/10 می شه یا 5/10 می گن هر چیزی امکان داره. یعنی نتایج این عمل انقدر غیر قابل پیش بینیه یا دکترا اینجوری می گن که سطح توقعمون بالا نره؟

ممنون می شم آقای یاسینی که به همه لطف داره و جواب همه رو می ده یا هر کس صاحب نظره دیگه ای منو راهنمایی کنه.:(

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز
در تبریز یا ارومیه چشم پزشک خوب سراغ دارید که من چشمامو ببرم واسه عمل لیزیک؟

بله دوست عزیز دکتر سیفی در ارومیه عالی هستند. در کلینیک دکتر تیزرو عمل می کنن.
در تبریز دکتر میرزایی فوق العاده است.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
salam
man dar teye search haye ziyadi k bara moshkelam dashtam ba inja ashna shodam. va omidvaram betoonid komakam konid.
man 7mah pish amal lasik anjam dadam. ama hanooz k hanooze dooro khoob nemibinam.be doctoram ham ke goftam goft cheshmet shomarash sefre va hich moshkeli nis.
ama khodam vaghean dar azabam! modam tooye cheshmam ehsase khastegi vahshatnak daram va ehsas mikonam cheshmam tahte feshare.man khodam pezeshki mikhoonam vase hamin kheili meghdare motaleam tooye rooz ziyade va gahi vaghean ehsas mikonam cheshmam dare monfajer mishe va yek saniye nemitoonam baz negaheshoon daram.
shabihe adamayi shodam k sinusit daran va modam posht cheshmam ehsase feshar daram. zemne inke ehsas mikonam nemitoonam b chizaye door dorost motemarkez sham. har cheshmam b tanhayi khoob mibine vali ba ham vaghean najoor mishe didam.
delam mikhad yek doctore dige ham cheshmamo bebine .shoma kiyo pishnahad mikonid?kasi bashe k nage man natijeye amale kase digaro nemibinam . va ba hosele va sadegh bashe!
torokhoda komakam konid.kheli mitarsam. man tehran hastam:(

دوست عزیز لطفا به فارسی بنویسید خوندن این پینگلیش خیلی آدم رو خسته می کنه.
فکر می کنم عمل شما موفقیت آمیز بوده ولیکن شاید چشمتون کمی استیگماتش باقی مونده باشه (نظر پزشک بر نظر من اصلحه).
شما باید حتما با یک پزشک مشورت کنید.
در تهران به دلیل اینکه دکتر خانلری تا بعد از عید نیستند دکتر مسیح هاشمی رو پیشنهاد می کنم. در کلینیک مرکزی در میدان ونک. رفتید سلام من رو برسونید.
حتما نتیجه رو به من هم بگید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
واقعا خسته نباشید
اطلاعات این پست خیلی بدردم و خورد و خیلی ار سوالام رو جواب داد, من تا قبل از عید نوبت عمل دارم
اهواز زندگی میکنم و پزشک "دکترپناهی بزاز" هستن,
مشکل من شکل پیش رونده داره و با اینکه 1سال و نیمه که لنز سخت استفاده می کنم اما بازم شماره هام بالا رفته و به چشم پچپم هم سرایت کرده.

خاستم بدونم
1. بعد از عمل ممکنه بازم نیاز باشه که از لنز سخت اسنفاده کنم؟
2. برای درد حین عمل و بعد از عمل میشه از مسکن استفاده کرد؟(اگه جوابتون بله هست لطفا یه مسکن مناسب معرفی کنید.)
3. من دانشجو هستم, از چه زمانی میتونم درس خوندن رو شروع کنم؟
4. خوزستان گرما و طوفان های خاک زیادی داره, ضرری برای بعد از عمل نداره؟

سلام دوست عزیز.
دکتر پناهی رو می شناسم. آیا هنوزم ریش داره. ؟
حتما بهش سلام من رو برسونید.

و اما سوالات.

1- خیر بعد از عمل شاید برای مدت کوتاهی از لنز استفاده کنید اما بعد دیگر لازم نیست.
2- این مورد کاملا به دکترتون بستگی داره. هیچ دارویی رو بدون مشورت با دکتر مصرف نکنید.
3- 2 هفته بعد به طور کامل می تونید درس بخونید.
4- خیلی ضرر داره. باید خیلی مراقبل باشیدو اون لنز سخت رو برای همین یک مدت تجویز می کنن.
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام :)

من 26 سالمه و چشم چپم قوز قرنیه شدید داره دید 1/10 دارم و دکترا گفتن باید پیوند لایه ای قرنیه بزنی . در ضمن من چون 1 سال دیگه میرم خارج می خوام هر چی زودتر عمل کنم تا Follow up اولیش ایران باشم .
1. بین جراح های تهران نمی دونم کدوم را انتخاب کنم از دکتر هاشمی که صرفنظر کردم چون به این راحتیا وقت نمی دن. بین دکتر
1. جوادی 2 دکتر نادری 3 دکتر محمد رسول هاشمیان (کلینیک نوین دیدگان) نمی دونم کدوم را انتخاب کنم. ؟
2 . من از هر دکتری می پرسم که دیدم بعد عمل چند می شه می گن ممکنه 2/10 بشه یا 9/10 می شه یا 5/10 می گن هر چیزی امکان داره. یعنی نتایج این عمل انقدر غیر قابل پیش بینیه یا دکترا اینجوری می گن که سطح توقعمون بالا نره؟

ممنون می شم آقای یاسینی که به همه لطف داره و جواب همه رو می ده یا هر کس صاحب نظره دیگه ای منو راهنمایی کنه.:(

با سلام.
1- دکتر جوادی شک نکیند. بهترین در تهران هستند. بدون تشویش برید پیششون که کارشون عالیه. البته دکتر نادری هم جزوه بهترین ها هستند اگر بیمه نظامی دارید ایشون انتخاب بهتری هستند.
2- نگران نباشید. پیوند قرنیه معمولا نتیجش قابل پیش بینی نیست ولی هر چی هست دیدتون به طور محسوسی از الان بهتر میشه به طوریکه شما را راضی می کنه.

موفق باشید.

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد بابت فينگيليش نوشتن .
چشمام آستيگمات نسبتا زيادي داشت.شايد واقعا ضعيفه هنوز.
يعني زنگ بزنم به كلنيك مركزي و از ايشون وقت بخوام سريع وقت ميدن برا اين هفته؟ بعد شما كه ميشناسيد ايشونو فك ميكنيد ممكنه بگن چون كس ديگه عملت كرده من نميبينم و برو پيش دكتر خودت؟
چون من در حال حاضر خودم بيمارستان امام هستم و يه درمانگاه چشمم هست اينجا.كه اسم دكترشم يادم نيس.يه خانمي بودن فوق قرنيه.
خواستم برم كه ببينن چشممو منشي درمانگاه گف مريض كس ديگرو خانوم دكتر نميبينه .دكتر هاشمي ممكنه اينجوري بگن؟

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز.
دکتر پناهی رو می شناسم. آیا هنوزم ریش داره. ؟
حتما بهش سلام من رو برسونید.

و اما سوالات.

1- خیر بعد از عمل شاید برای مدت کوتاهی از لنز استفاده کنید اما بعد دیگر لازم نیست.
2- این مورد کاملا به دکترتون بستگی داره. هیچ دارویی رو بدون مشورت با دکتر مصرف نکنید.
3- 2 هفته بعد به طور کامل می تونید درس بخونید.
4- خیلی ضرر داره. باید خیلی مراقبل باشیدو اون لنز سخت رو برای همین یک مدت تجویز می کنن.
موفق باشید

ممنونم از راهنماییتون
بله هنوز ریش دارن, حتما سلامتون رو بهشون میرسونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از راهنماییتون
بله هنوز ریش دارن, حتما سلامتون رو بهشون میرسونم

خواهش می کنم اتفاقا شاید فردا باهاش تلفنی صحبت کنم. یک دستگاه جدید داریم که باید باهاش صحبت کنم.

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
هزینه عمل لیزر درنور و عمل ذکنر هاشمی رو پرسیدم یبن دو میلیون و ششصد تا سه میلیون دکتر خانلری ونک و گاهی نگاه عمل میکنه بیمه من رو ونک قبول نمیکنه ولی نگاه و نور قبول میکنن دستگاه عمل نگاه Technolas Laser و هزینه عمل 1.300.000 دستگاه عمل نگاهTechnolas خوبه؟ دستگاه عمل ونک چیه؟کدوم بهترن؟ کلا عمل دکتر خانلری در نگاه نسبت به عمل دکتر هاشمی در نور چقدر تفاوت داره از نظر دستگاه و نتیجه عمل؟ ضمنا عمل ilasik تو ایران انجام میشه؟

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام.
1- دکتر جوادی شک نکیند. بهترین در تهران هستند. بدون تشویش برید پیششون که کارشون عالیه. البته دکتر نادری هم جزوه بهترین ها هستند اگر بیمه نظامی دارید ایشون انتخاب بهتری هستند.
2- نگران نباشید. پیوند قرنیه معمولا نتیجش قابل پیش بینی نیست ولی هر چی هست دیدتون به طور محسوسی از الان بهتر میشه به طوریکه شما را راضی می کنه.

موفق باشید.

ممنون از راهنمایتون . امروز رفتم مطب دکتر جوادی . پرسنل بسیار مودب و با دسیپلینی اونجا کار می کردند. برای عمل پرسیدم گفتن بیمارستان نگاه و فک کنم شیرودی یا هشترودی عمل می کنن. به نظرتون کدوم بهتره؟؟ بیمارستان نگاه چون جدیده آیا قابل اطمینانه؟؟؟
یک سوال دیگه : امروز که رفتم مطب دکتر یک سری از دکترهای جوان معاینه می کردن می ترسم واسه عمل هم خود دکتر جوادی عمل نکنن و بسپارن دست شاگرداشون؟؟

بازم ممنون از جوابتون

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
سلام مجدد دوست عزیز
ممنون که سئوال قبلی رو جواب دادین
یه سئوال دیگه:
آخرین باری که رفتم چشم پزشک حدود 2 ماه پیش دکتر اینا رو نوشته
به نظر شما با توجه به این نسخه چشمای من مستعد عمل لیزیک هستن؟
در صورت عمل شماره چشمای من صفر میشه؟یعنی مثل همه مردم می بینم یا نه؟

فایل های ضمیمه

• Photo-0008.jpg
    Photo-0008.jpg
    92 KB · نمایش ها: 56

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
خواهش می کنم اتفاقا شاید فردا باهاش تلفنی صحبت کنم. یک دستگاه جدید داریم که باید باهاش صحبت کنم.

دستگاهتون مربوط به عمل کراس لینک میشه؟

راستش من دلهره خیلی عجیبی دارم, آخه هیچ توضیح خاصی دکتر به من نداده و حتی دقیق تارخ عمل رو هم نمیدونم. فقط گفتن "تا قبل از عید عمل میشید و آقای فیاضی با شما تماس میگیرن"
راستش خونسردیه آقای دکتر و منشیشون دارن کلافم میکنن. حتی درباره هزینه عمل هم حرفی نزدن, هر سوالی هم پرسیدم با لبخند و خونسردی گفتن هیچ مشکلی نیست, نگران نباشید.

تمام اطلاعات من فقط در حد مطالبیه که تو سایتای پزشکی و همین فروم خوندم.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دستگاهتون مربوط به عمل کراس لینک میشه؟

راستش من دلهره خیلی عجیبی دارم, آخه هیچ توضیح خاصی دکتر به من نداده و حتی دقیق تارخ عمل رو هم نمیدونم. فقط گفتن "تا قبل از عید عمل میشید و آقای فیاضی با شما تماس میگیرن"
راستش خونسردیه آقای دکتر و منشیشون دارن کلافم میکنن. حتی درباره هزینه عمل هم حرفی نزدن, هر سوالی هم پرسیدم با لبخند و خونسردی گفتن هیچ مشکلی نیست, نگران نباشید.

تمام اطلاعات من فقط در حد مطالبیه که تو سایتای پزشکی و همین فروم خوندم.

سلام دوست عزیز . من دوشنبه 8 اسفند امسال عمل کراس لینکینگ کردم . راستش من تو یک بیمارستان دولتی عمل کردم و اونجا اون روزی که من عمل داشتم 15 نفر دیگه

هم بودن . من صبح زود رفتم که سریعتر عمل بشم ولی آخرین عمل من بودم ! ساعت 7:30 رفتم ساعت 12 منو بردن اتاق عمل . البته عمل که نمیشه گفت خود کسایی که

اونجا عمل میکردن (رزیدنت دکتر منو عمل کرد) کراس لینکینگ رو عمل نمیدونستن ! و میگفتن خیلی چیز پیش پا افتاده ایه و چون عمل سبکیه آخرین عمل انجام میشه . موقع عمل

هم یکسر داشتیم درباره معایب و مزایای ویندوز سون و ... حرف میزدیم :D. البته چون یک قطره بی حسی تو چشمم ریختن زیاد خیا لی نبود. عمل تقریبا 1 ساعت طول کشید .

هزینه عمل من شد 140 تومن . یعنی 70 تومن واسه هر چشم که من دو تا چشمم رو عمل کردم اینقد شد . چیزایی که باید میگرفتم هم 140 تومن شد که دو تا لنز بود که با هم

شد 10 تومن و یک قطره ریبوفلاوین (یا همچین چیزی) که اون 130 تومن شد -> یک چیزی تو مایه های شربت ویتامین ب 1 هستش. ولی بگم بعد از عمل من تا اتاقی که باید

یک ساعت استراحت میکردم چشام باز بود تقریبا و خودم رفتم ولی بعد از نیم ساعت دردش شروع شد . که تا شبش ادامه داشت و چشام تا دو روز باز نمیشد و هم واسه ریختن قطره بازش میکردم نیم کیلو آب میریخت بیرون :D. دو تا قرص آرام بخش هم واسم نوشت که

یکیش استامینوفن بود و یکیش ایبوپروفن که خوشبختانه از هر کدومش فقط یکی استفاده کردم . ایپوبرفن مسکن فوق العاده قوی و بالطبع مضریه !!! فقط بعد از عمل برین که جایی

که سروصدا نداشته باشه و نورش هم کم باشه . در کل خیلی عمل سایده ایه و فقط زمان عملش طولانیه . اونم به خاطر ریختن قطره ریبوفلاوین در فواصل زمانی خاص هست .

امیدوارم موفق باشین و واسه عمل بعدی من هم دعا کنید ...

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
یک سوال هم واسم پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین :

من باید چشام رو رینگ کنم . که شماره چشام و دیدم بهتر بشه . حالا بغیر از رینگ چیز دیگه ای هم هست . میشه لنز سخت گذاشت ؟ چه فرقی این دو تا با هم دارن و کدوم بهترن ؟ چون اینا دیگه ثابت میشن رو چشم رنگ بندی هم دارن ؟ مثلا میشه رینگ آبی یا سبز انداخت رو چشم ؟ واسه قشنگیش میگم :D

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
یک سوال هم واسم پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین :

من باید چشام رو رینگ کنم . که شماره چشام و دیدم بهتر بشه . حالا بغیر از رینگ چیز دیگه ای هم هست . میشه لنز سخت گذاشت ؟ چه فرقی این دو تا با هم دارن و کدوم بهترن ؟ چون اینا دیگه ثابت میشن رو چشم رنگ بندی هم دارن ؟ مثلا میشه رینگ آبی یا سبز انداخت رو چشم ؟ واسه قشنگیش میگم :D

دست گل شما درد نکنه, به خیلی از چیزایی که مد نظرم بود اشاره کردید

تا جایی که من تجربه دارم و استفاده میکنم, اصلا به لنز سخت فکر نکن. من 1سال و نیمه استفاده میکنم هنوز اذیتم, روی قرنیم ست شده ولی با کوچکترین اشاره ای چشام میسوزه جوری که انگار خاک پاشیدن تو چشم. وقتی 8صبح کلاس دارم باید از 7بیدار شم تا پف چشم بخوابه که حدود نیم ساعت طول میکشه و اصلا با ارایش خداحافظی کردم.
لنز سخت مثل ناخن خشکه ولی یه انعطاف کمی هم داره ولی اصلا قابل مقایسه با لنز نرم نیست, یه عدسی خیلی کوچیک که جنسش مثل طلقه, حالت متحرک داره و تو چشم بازی میکنه(حرکت دورانی داره رو قرنیه). من چشام رنگیه واسه همین تا حالا برای رنگ جستجویی نداشتم ولی فکر نکنم بشه رنگیش کرد و با مطالبی که خوندم فکر کنم رینگ بهتر باشه

برای عمل به من گفتن هزینه یک میلیون و سیصد هست برای 2تا چشمم.(بیمارستان آپادانا اهواز) از حرفاتون معلومه که نیازی به بستری شدن نیست و این برام خیلی عالیه. منم نفر 14لیست عمل هستم. راستش من ادم فعالیم و بیشتر از 15دقیقه یه جا بند نمیشم,:blush: میترسم زیر عمل تکون بخورم و مشکل پیش بیاد:p

sina.moham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیلی ممنون از جناب یاسینی، واقعا همچین سایتی تو سایتهای فارسی تکه
من پنج شنبه همین هفته از دکتر برادران رفیعی تو بیمارستان نگاه وقت دارم، برای لازک
از اون جایی که کلا آدم محافظه کاری هستم خیلی تحقیق کردم راجع به این عمل و می دونم که احتمال وجود عوارض جدی مثل مشکلات دید در شب، خشکی چشم و دید چند گانه وجود داره
شماره ی چشمم 2.75 نزدیک بین برای هر چشمه و از 7 سال پیش تغییر نکرده
چند سوال داشتم،
اول اینکه آیا دکتر برادران رفیعی رو می شناسید؟ من تعریف ایشون رو از دانشجوهای دانشگاه شهید بهشتی شنیدم، ولی به نظر شهرت دکتر هاشمی رو ندارن. به نظر شما بهتر نیست صبر کنم با دکتر هاشمی عمل کنم؟ (علت اینکه الان ایشون رو انتخاب نکردم اینه که ایشون فقط در حین عمل میان و قبل و بعد از عمل بیمار رو نمیبینن)
دوم اینکه مشکلات دید در شب به صورت بلند مدت چقدر رایجه؟ یعنی چند درصد چنین مشکلاتی براشون پیش میاد
سوم،
دکتر برادران گفتن که عکس برداری های دقیق چشم همون روز عمل انجام میشه، در حالیکه این کار در کلینیک نور مدتی قبل انجام میشه. برای این کار لازمه که با ریختن قطراتی مردمک چشم به طور کامل باز بشه. آیا این کار، تاثیر منفی روی عمل نداره؟ با توجه به رویکرد کلینیک نور...
و سوال آخر
آیا بیمارستان نگاه از نظر تجهیزات و دستگاه ها می تونه با کلینیک نور رقابت کنه؟

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دست گل شما درد نکنه, به خیلی از چیزایی که مد نظرم بود اشاره کردید

تا جایی که من تجربه دارم و استفاده میکنم, اصلا به لنز سخت فکر نکن. من 1سال و نیمه استفاده میکنم هنوز اذیتم, روی قرنیم ست شده ولی با کوچکترین اشاره ای چشام میسوزه جوری که انگار خاک پاشیدن تو چشم. وقتی 8صبح کلاس دارم باید از 7بیدار شم تا پف چشم بخوابه که حدود نیم ساعت طول میکشه و اصلا با ارایش خداحافظی کردم.
لنز سخت مثل ناخن خشکه ولی یه انعطاف کمی هم داره ولی اصلا قابل مقایسه با لنز نرم نیست, یه عدسی خیلی کوچیک که جنسش مثل طلقه, حالت متحرک داره و تو چشم بازی میکنه(حرکت دورانی داره رو قرنیه). من چشام رنگیه واسه همین تا حالا برای رنگ جستجویی نداشتم ولی فکر نکنم بشه رنگیش کرد و با مطالبی که خوندم فکر کنم رینگ بهتر باشه

برای عمل به من گفتن هزینه یک میلیون و سیصد هست برای 2تا چشمم.(بیمارستان آپادانا اهواز) از حرفاتون معلومه که نیازی به بستری شدن نیست و این برام خیلی عالیه. منم نفر 14لیست عمل هستم. راستش من ادم فعالیم و بیشتر از 15دقیقه یه جا بند نمیشم,:blush: میترسم زیر عمل تکون بخورم و مشکل پیش بیاد:p

ممنون . نه بستری شدن که نداره فقط تا دو سه روز چشم ها باز نمیشه . سر باید ثابت باشه باقی قسمت ها آزاده البته دست ها نباید زیاد بالا بیاد و به دستگاه بخوره . در کل چیز خاصی نیست . من 12:30 عملم شروع شد . 4 عصر خونه بودم . فقط یک سوال : چرا هزینه عمل من اینقد ارزون شد نسبت به شما ؟ شما بیمارستان خصوصی عمل میکنید یا دولتی ؟ 300 تومن کجا 1.4 کجا ؟ :D

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خسته نباشید من میخوام عمل فمتو لیزیک انجام بدم تو بیمارستان نور میخواستم ببینم کدوم دکترا بهترن واسه عمل و کدوم دستگاه چون فک کنم 2 تا دستگاه داره واسه فمتو ممنون

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
میگم دوستان نمیشه سوال در موردی کبودی و سیاهی دور چشم کرد :دی ؟
حرصم داده. انگار چشمام گودی داره ....
دوستان میگن به خاطر مشروز زیادیه که مصرف میکنیم

بالا