به نقل از نرگس خانم :
اقای دکتر واقعا از راهنمایتون ممنون چشم حتما پرسشی که از شما کردم و پاسخ شما رو داخل سایت
می زارم.در مورد عفونت چشم که این عمل کاشت لنز داره خواستم بدونم و اینکه عوارض اون در طولانی مدت چی میتونه باشه مثلا اب مروارید یا اب سیاه.چون من شنیدم افرادی که این عملل رو انجام میدن درسن 40 50 ابمروارید میگیرن ایا این درسته.واینکه دیگه تکنولوژی جدیدتری درمورد این لنزها در دنیا نیومده که منتظر باشم که ایران هم بیاد.من بهترین پزشک تو این زمینه رو میخوام که فکر کنم همون پزشکی که تو تهرانه بهم معرفی کردین باشه.وخواستم بدونم درصد رضایت تو این عمل برای افرادی که انجامش دادن چقدر هست.مرسی
این دوستمون سوالشون رو به صورت خصوصی پرسیدند که چون مورد مهمی هست اینجا جواب میدم. اولا من دکتر نیستم لطفا پست اول من رو بخونید.
دوست عزیز درمان فیکیک که به صورت نصب یک عینک مینیاتوری بر روی عنبیه قرار می گیره یک یاز مدرن ترین روش های درمان شماره چشم هست که برای افرادی که قرنیه نازک دارند و یا شماره های بالایی دارند که با لیزر قابل برش نیست انجام میشه. این درمان قابلیت حذف آستیگمات های شدید رو هم داره.
اگر به پست های قبلی من مراجعه کنید عکس این لنز و نمونه جایگذاری شده در چشم رو می بینید.
بهترین مدل لنز آرتیزان و لنز وریسایس هستند که الان لنز وریسایس در ایران به دلیل تحریم موجود نیست.
دکتر های کمی این عمل رو انجام می دن که نیاز به دوره آموزشی خاصی داره.
نتیحه عمل بسیار رضایت بخش هست و بیشتر بیماران راضی هستند.
عوارض درمان خیلی زیاد نیست و عملا بی عوارض هست.
نباید زیاد نگران باشید.
+ کسانی رو دیدم که نور روز رو خیلی تشخیص نمی دادند و بعد از عمل دید با شماره 0.5 داشتند.