• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اختیار دارین، حقیقت رو گفتم
خیلی ممنون از جوابتون
فقط یکی از سوالام موند جوابش
اینکه اگر حین عمل مردمک رو برای اسکن قرنیه با قطره ی مخصوص باز کرده باشن مشکلی پیش نمیاد؟
چون به من گفتن که عکس برداری دقیق قرنیه رو همون روز عمل انجام می دن
ممنون

اصلا نگران نباش.
در این دستگاههای نرم افزاری هست به نام Iris registration که تغییرات آیریس (عنبیه) رو رصد می کنه و هر تغییری با پاسخ دقیق لیزر جواب داده میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من ساکن تهرانم و قصد دارم چشامو عمل کنم. اما این قدر نام دکتر های خوب و مراکز مختلفو شنیدم الان سر در گمم که کجا و پیش چه دکتری عمل کنم...! لطفا کمکم کنید. اگر ممکنه چند تا از دکتر هایی که به نظرتون همه عالین(در یک سطح) و البته وقت معاینه و بازدید دارن به من معرفی کنید و بگید کدوم مرکز مراجعه کنم.

دکتر خانلری البته بعد از عید.
کدوم منطقه هستید بگیر تا یک دکتر خوب در اوئمن منطقه نشون بدم.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام آقای یاسینی
سوالم اینه که کدوم دستگاه هست که به ازای هر یک دیوپتر نمره چشم میزان بافت کمتری از قرنیه برمیداره؟ و کدوم مراکز این دستگاه رو دارن؟ مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
سوالم اینه که کدوم دستگاه هست که به ازای هر یک دیوپتر نمره چشم میزان بافت کمتری از قرنیه برمیداره؟ و کدوم مراکز این دستگاه رو دارن؟ مرسی

برش و کاهش به کمک دستگاه فمتو تولید کمپانی آلکان.

به نظر من بهترین دستگاههای دنیا در حال حاضر

Visx + Intralase
Alcon Concertoo +femto
Alcon Allegratoo
Zeiss

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
سلام
مرسی به خاطر تاپیک جالب و مفیدتون:happy:
البته می دونم این سوال جاش اینجا نیست ولی نظر به اینکه شما با چشم پزشکا در ارتباطین گفتم شاید بدونین!:blush:
لنزهای طبی هم تاریخ مصرف دارین؟ یه اپتیومتریست می گفت یه لنز طبی از وقتی که در بسته شو باز می کنه حداکثر تا سه ماه قابل استفاده است حتی اگه توی این مدت تو چشمتم نذاری و ازش استفاده نکنی درغیر این صورت استفاده ازش یه ریسکه! در حالی که خود چشم پزشک گفت که لنز تاریخ مصرف خاصی نداره و تا وقتی که خراب نشده و از حالت خودش خارج نشده میشه ازش استفاده کرد!
حالا حرف کدوم رو قبول کنیم؟:دی

پیشاپیش مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
البته می دونم این سوال جاش اینجا نیست ولی نظر به اینکه شما با چشم پزشکا در ارتباطین گفتم شاید بدونین!:blush:
لنزهای طبی هم تاریخ مصرف دارین؟ یه اپتیومتریست می گفت یه لنز طبی از وقتی که در بسته شو باز می کنه حداکثر تا سه ماه قابل استفاده است حتی اگه توی این مدت تو چشمتم نذاری و ازش استفاده نکنی درغیر این صورت استفاده ازش یه ریسکه! در حالی که خود چشم پزشک گفت که لنز تاریخ مصرف خاصی نداره و تا وقتی که خراب نشده و از حالت خودش خارج نشده میشه ازش استفاده کرد!

پیشاپیش مرسی

سلام

پیشاپیش مرسی

متاسفانه حق با اپتومتریست هست. ولی با کمی تغییر. مدت زمان استفاده از لنز از زمان باز شدن مثلا 3 ماه استفاده است نه 3 ماه بعد. البته شاید شما مثلا روزی یک ساعت استفاده کنید و انتظار داشته باشید 5 سال لنز کار کنه . نه اینطور نیست حداکثر دو برابر این زمان باید استفاده بشه.
لنز های تماسی باید بتونن اکسیژن رو عبور بدن چراکه لایه برونی قرنیه هیچ رگ خونی نداره و تغذیه اکسیژن اش از هوای بیرونه. به مرور زمان این لنز ها جرم می گیرن و اکسیژن دهی کمتری پیدا می کننه برای همین هم براشون طول عمر در نظر گرفته میشه.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
متاسفانه حق با اپتومتریست هست. ولی با کمی تغییر. مدت زمان استفاده از لنز از زمان باز شدن مثلا 3 ماه استفاده است نه 3 ماه بعد. البته شاید شما مثلا روزی یک ساعت استفاده کنید و انتظار داشته باشید 5 سال لنز کار کنه . نه اینطور نیست حداکثر دو برابر این زمان باید استفاده بشه.
لنز های تماسی باید بتونن اکسیژن رو عبور بدن چراکه لایه برونی قرنیه هیچ رگ خونی نداره و تغذیه اکسیژن اش از هوای بیرونه. به مرور زمان این لنز ها جرم می گیرن و اکسیژن دهی کمتری پیدا می کننه برای همین هم براشون طول عمر در نظر گرفته میشه.

تشکر فراوان:happy:

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان زنگ زدم به كلنيك مركزي و اصلا فكرشو نميكردم اما فردا بهم وقت دادبادكتر مسيح هاشمي!فقط يكم استرس دارم كه چون خودشون عمل نكردن بگن برو مشكلتو به دكتر خودت بگو به نظرتون ممكنه؟!

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان زنگ زدم به كلنيك مركزي و اصلا فكرشو نميكردم اما فردا بهم وقت دادبادكتر مسيح هاشمي!فقط يكم استرس دارم كه چون خودشون عمل نكردن بگن برو مشكلتو به دكتر خودت بگو به نظرتون ممكنه؟!

sina.moham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی
ببخشید دوباره مزاحم میشم، ولی دایره ی علم شما من رو واقعا شگفت زده کرده. یاد "سلونی قبل ان تفقدونی" حضرت علی افتادم! :)
یه سوال در مورد دستگاه ها
دستگاه Technolos در مقایسه با دستگاه های Visx و Concertoo چطوره؟ از نظر تکنولوژی و دقت...
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

اصلا نگران نباش. دکتر هاشمی خیلی ادم خوبیه. دوست من لطفا سلام من رو به دکتر برسون اما انصافا نگو فامیل من هستی بگو از دوستان هستی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
ببخشید دوباره مزاحم میشم، ولی دایره ی علم شما من رو واقعا شگفت زده کرده. یاد "سلونی قبل ان تفقدونی" حضرت علی افتادم! :)
یه سوال در مورد دستگاه ها
دستگاه Technolos در مقایسه با دستگاه های Visx و Concertoo چطوره؟ از نظر تکنولوژی و دقت...
ممنون

اقا شما به من خیلی لطف داری.
دستگاه تکنو لاس در مقابل ویسکس یا کنسرتو مثل مقایسه پژو با بنز و بی ام دبلیو است.
تکنولاس دستگاه خیلی خوبیه ولی ویسکس با اینترتلیز برای برش قرنیه و کنسرتو با فمتو خیلی جلوتره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

subzero7111

Registered User
لایک‌ها
61
اقا سلام خسته نباشیید
من چشام چند وقته داره ازیتم میکنه!
یهو ضعیف شده! دکتر رفتم گفت شده 1.25! چشم سمت چپمم شده نیم!
یه بار دو سال پیش خاب بودم وقتی بیدار شدم چشم راستم درد عجیبی گرفت و چشم تار میدید!!رفتم دکتر گفت چشم راستت شده 75.!!! ولی چشم چپ 0 هستش!!! نمیدونم براچی بود!!! بهم گفت ورزش چشم بکن خوب میشی!! منم دو روز ورزش کردم دیگه نکردم!!:blush:
باز الان یه دفه احساس کردم که همه چی تار تر شده!! رفتم گفت شده 1.25!! و اون یکی هم شده نیم(( گفت این استیگماته))) !!!! واسه گواهینامه گرفتن مجبور شدم لنز بگیرم!
شما میدونین دلیلش چیه!! بعضی وقتا بازم چشم درد میشم!! احساس میکنم از داخل چشام درد میگیره!!
من یه شیش ماهی هست که روزی 6 ساعت تقریبا پای کامپیوتر هم میشینم!!!لب تاپه!
چشام ازیت میکنه! راستی فقط فاصله های دور رو تار میبینم ها!! تا نیم متری مشکلی ندارم! راحت میتونم مطالعه کنم! وقتی لنز نمیزارم میرم بیرون چشم ضعیف ترم درد میگیره!! چون همش باید به فاصله های دور نگاه کنم!!
خیلی ازیت میشم! اگه میشه بگین چکار کنم! دیگه نمیخام ضعیف تر بشه!
یه دنیا ممنون

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم.قطعا از اعتماد شما سواستفاده نميكنم :)
خيلي متشكر بابت كمك و راهنماييتون.دعا كنيد مشكل مهمي نداشته باشم:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقا سلام خسته نباشیید
من چشام چند وقته داره ازیتم میکنه!
یهو ضعیف شده! دکتر رفتم گفت شده 1.25! چشم سمت چپمم شده نیم!
یه بار دو سال پیش خاب بودم وقتی بیدار شدم چشم راستم درد عجیبی گرفت و چشم تار میدید!!رفتم دکتر گفت چشم راستت شده 75.!!! ولی چشم چپ 0 هستش!!! نمیدونم براچی بود!!! بهم گفت ورزش چشم بکن خوب میشی!! منم دو روز ورزش کردم دیگه نکردم!!:blush:
باز الان یه دفه احساس کردم که همه چی تار تر شده!! رفتم گفت شده 1.25!! و اون یکی هم شده نیم(( گفت این استیگماته))) !!!! واسه گواهینامه گرفتن مجبور شدم لنز بگیرم!
شما میدونین دلیلش چیه!! بعضی وقتا بازم چشم درد میشم!! احساس میکنم از داخل چشام درد میگیره!!
من یه شیش ماهی هست که روزی 6 ساعت تقریبا پای کامپیوتر هم میشینم!!!لب تاپه!
چشام ازیت میکنه! راستی فقط فاصله های دور رو تار میبینم ها!! تا نیم متری مشکلی ندارم! راحت میتونم مطالعه کنم! وقتی لنز نمیزارم میرم بیرون چشم ضعیف ترم درد میگیره!! چون همش باید به فاصله های دور نگاه کنم!!
خیلی ازیت میشم! اگه میشه بگین چکار کنم! دیگه نمیخام ضعیف تر بشه!
یه دنیا ممنون

دوست عزیز مورد شما حتما باید با یک متخصص قرنیه و یک متخصص شبکیه مطرح بشه. این افزایش شدید شماره چشم باید حتما چک بشه.
دوتس عزیز کدوم شهر هستید. ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چشم.قطعا از اعتماد شما سواستفاده نميكنم :)
خيلي متشكر بابت كمك و راهنماييتون.دعا كنيد مشكل مهمي نداشته باشم:)

خواهش می کنم.
انشا ا مشکلی نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نقل از نرگس خانم :
اقای دکتر واقعا از راهنمایتون ممنون چشم حتما پرسشی که از شما کردم و پاسخ شما رو داخل سایت
می زارم.در مورد عفونت چشم که این عمل کاشت لنز داره خواستم بدونم و اینکه عوارض اون در طولانی مدت چی میتونه باشه مثلا اب مروارید یا اب سیاه.چون من شنیدم افرادی که این عملل رو انجام میدن درسن 40 50 ابمروارید میگیرن ایا این درسته.واینکه دیگه تکنولوژی جدیدتری درمورد این لنزها در دنیا نیومده که منتظر باشم که ایران هم بیاد.من بهترین پزشک تو این زمینه رو میخوام که فکر کنم همون پزشکی که تو تهرانه بهم معرفی کردین باشه.وخواستم بدونم درصد رضایت تو این عمل برای افرادی که انجامش دادن چقدر هست.مرسی

این دوستمون سوالشون رو به صورت خصوصی پرسیدند که چون مورد مهمی هست اینجا جواب میدم. اولا من دکتر نیستم لطفا پست اول من رو بخونید.

دوست عزیز درمان فیکیک که به صورت نصب یک عینک مینیاتوری بر روی عنبیه قرار می گیره یک یاز مدرن ترین روش های درمان شماره چشم هست که برای افرادی که قرنیه نازک دارند و یا شماره های بالایی دارند که با لیزر قابل برش نیست انجام میشه. این درمان قابلیت حذف آستیگمات های شدید رو هم داره.
اگر به پست های قبلی من مراجعه کنید عکس این لنز و نمونه جایگذاری شده در چشم رو می بینید.
بهترین مدل لنز آرتیزان و لنز وریسایس هستند که الان لنز وریسایس در ایران به دلیل تحریم موجود نیست.
دکتر های کمی این عمل رو انجام می دن که نیاز به دوره آموزشی خاصی داره.
نتیحه عمل بسیار رضایت بخش هست و بیشتر بیماران راضی هستند.
عوارض درمان خیلی زیاد نیست و عملا بی عوارض هست.
نباید زیاد نگران باشید.

+ کسانی رو دیدم که نور روز رو خیلی تشخیص نمی دادند و بعد از عمل دید با شماره 0.5 داشتند.

Last edited:

subzero7111

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز مورد شما حتما باید با یک متخصص قرنیه و یک متخصص شبکیه مطرح بشه. این افزایش شدید شماره چشم باید حتما چک بشه.
دوتس عزیز کدوم شهر هستید. ؟
ممنون
من مشهد هستم ! چیکار کنم حالا؟؟

Last edited:

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من قوز قرنیه دارم و یک ماه دیگه دکتر جوادی یک چشممو پیوند می زنه. من زمستون سال دیگه از ایران میرم و واسه FOLLOW UP نمی تونم ایران بمونم. به نظرتون خارج از کشور (استرالیا) می تونم پیش دکتر دیگه ای برم Follow up اشو انجام بده یا حتما باید دکتری که عمل کرده فالو کنه؟؟؟ من فقط 8 ماه بعد عمل می تونم تحت نظر جراحم باشم.
ممنون می شم راهنماییم کنین...

dorsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من الان از مطب اقاي دكتر هاشمي ميام. بسيار اروم و خوش اخلاق بودن.چشمامو ديدن فشارشو اندازه گرفتن و ته چشمم ديدن. مشكلي نبود فقط گفتن اشك چشمت كمه و مژه هاتم شوره داره. البته چشم راستمم كمي استيگماتش مونده كه گفتن خيلي قابل توجه نيس و كار خاصي نميخواد.
متشكر از كمكتون اقاي ياسيني
در ضمن نگفتم خواهرزادتونم:)

بالا