سلام اقای یاسینی ضمن تبریک سال نو...
دختری 27 سال هستم که به علت نمره بالای چشم کاندید مناسبی برای عمل لیزیک نبودم می خواستم بدونم عوارض که عمل لنز دااخل چشمی داره چیه واینکه توانایی جراح درنتجه عمل تا چه حد موثر ؟چون دراصفهان زندگی میکنم وشما درپستهای قبلی دکتر خانلری درتهران رو به یکی ازدوستان پیشنهاد دادین وگفتین که بهتر هستن.
یه سوال دیگه اینکه درسته که میگن افراد جوانی که لنز داخل چشمی استفاده میکنن در سنین بالاتر مثلا ده یا 20 سال دیگه دچار اب مروارید می شن وباید دوباره عمل اب مروارید انجام بدن اینو منشی یکی از جراحان دکتر هاشمی فکر کنم ...به من گفت می خواستم نظرشما رو دراین موردبپرسم.
دراثر استفاده از عینک مقداری انحراف هم در چشمام ایجاد شده اگه عمل کاشت لنز انجام بدم می خواستم بدونم بعد از مدتی این انحراف خود به خود از بین میره؟
با تشکر
دوست عزیز.
لنز داخل چشمی یا لنز های فیکیک بر روی بخش رنگی چشم (عنبیه) قرار می گیرند. این لنز ها بر روی عنبیه محکم می شوند که خوب خودش نوعی مشکل هم محسوب میشه. در صورتیکه ضربه محکمی به صورت بخوره (طوریکه دندونها خورد بشه !!!) لنز از جاش در میاد. که البته میشه با یک عمل سذیع دوباره برش گردوند سر چاش.
اما::
اولا فکر می کنم شما تنبلی چشم دارید آیا این درسته. این رو به دلیل انجراف پیش اومده می گم. اگر اینطور باشه باید با پزشک حتما مشورت کنید چرا که معمولا در بعضی از افراد بعد از عمل انجراف بیشتر میشه که باید اونوقت یک عمل دیگه هم برای انجراف کرد.
دوما: بله دوست عزیز در صورتیکه در زمان جایگذاری این مدل لنز ها ابزار جراجی به هر صورت با لنز طبیعی انسان تماس پیدا کنه باعث اب مروارید می شه
اما:::
اولا تبجذ پزشک معمولا از این مورد جلوگیری می کنه یعنی من مثلا توی این همه مدت که تو کار چشم هستم از این موارد ندیدم.
دما دوست عزیز آب مروارید رو همه می گیرن آب مروارید بیماری نیست روند طبیعی پیری بدنه. حالا بعضیا توی سن 40 سالگی بعضیا توی 70 و هرچی سن بالاتر باشه عمل سختر میشه.
نگران نباش.
به نظر من به دلیل شلوغی سر دکتر هاشمی برو پیش یک دکتر دیگه مثلا خانلری یا نادری.