• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی عذر میخوام که اینقدر سوال می پرسم اخه انگار لنز داخل چشمی خدارو شکرمشکل کسی تو این سایت نبوده این جمله بالا معنی اینو میده که خودمون هم باید لنزو چک کنیم.درسته؟

شما فقط به برچسب شرکت و هولوگرام روی لنز توجه کنی کافیه.

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
خدمت شما دوستان عزیز
مشکل شما با قوز قرنیه با استفاده از کراس کاملا حل شد؟
من میخوام این کار رو کنم ولی دو دلم؟
شما چه قدر هزینه کردین؟
من میخوام عملمو دکتر سیدین در نور انجام بده چون ایشون یک کتاب در مورد این نوع عمل نوشتند .به نظرتون انتخاب خوبیه؟

در ادامه توضیحات اینو هم بگم که ما تازه عمل شدیم و نتیجه خاصی نمیتونیم بگیم اما برای معاینه بعد از عمل که مطب رفتم آقای جوونی اومده بود که 6ماه بود عمل شده بود و از نتیجه عملش راضی بود. راستش من به شخصه هنوز به کسی برخورد نکردم که CXL براش مشکل خاصی ایجاد کرده باشه یا ناراضی باشه.

من بیمارستان خصوصی عمل شدم و 1300000هزینه عملم شد.

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
ممنونم
امیدوارم با توجه به دلار زیاد بالا نرفته باشه

در ادامه توضیحات اینو هم بگم که ما تازه عمل شدیم و نتیجه خاصی نمیتونیم بگیم اما برای معاینه بعد از عمل که مطب رفتم آقای جوونی اومده بود که 6ماه بود عمل شده بود و از نتیجه عملش راضی بود. راستش من به شخصه هنوز به کسی برخورد نکردم که CXL براش مشکل خاصی ایجاد کرده باشه یا ناراضی باشه.

من بیمارستان خصوصی عمل شدم و 1300000هزینه عملم شد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم
امیدوارم با توجه به دلار زیاد بالا نرفته باشه

قیمت دلار در قیمت تجهیزات پزشکی خیلی دیر اثر می کنه برای اینکه خیلی از تحهیزات پزشکی مشمول ارز دولتی می شن.

cyborg tomcat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی عزیز خیلی ممنمون از اینکه وقت گرانبهاتونو در اختیار ما میگذارید - من 40 سال سن دارم چشم راستم دچار آب مروارید یک طرفه شده وهمجنین دارای استیگماتیسم نسبتا بالا در حدود 3.5 هست دیدم بدون عینک حدود 10/7 هست برام از نظر شغلی خیلی مهم هست که دیدم کامل و10/10 بشه رفتم کلینیک نور پیش دکتر میرآفتاب ایشون بعد از معاینه فرمودند باید لنز توریک داخل چشمی بزاری ولی خیلی توضیح ندادند. حالا سوالم این هست مرایا ومعایب این روش چیه ایا این عمل بستگی ریادی به توانایی های جراح داره ؟ ایا کیفیت لنز باید شرایط خاصی داشته باشه ؟ ممنون میشم اکه من رو راهنمایی بفرمایید. من خیلی نگرانم جون اکه نتیجه عمل خوب نباشه رو شغلم خیلی تاثیر میزاره مرسی از لطفت

mahdimadad

Registered User
لایک‌ها
3
سلام..من مبتلا به قوز قرنيه هر دو چشم هستم.به طوري كه شماره يكي از چشمام 8 و ديگري 4.5 هست.به هيچ عنوان هم نميتونم از عينك استفاده كنم. رفتم دكتر من جمله دكتر كريميان تو تهران ميگن فعلا بهترين كار اشعه هست.ميواستم بدونم كسي ميتونه يه اطلاعاتي از اين كار بهم بده؟ خطري چيزي كه نداره؟ اصلا روش كار به چه صورت هست؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی عزیز خیلی ممنمون از اینکه وقت گرانبهاتونو در اختیار ما میگذارید - من 40 سال سن دارم چشم راستم دچار آب مروارید یک طرفه شده وهمجنین دارای استیگماتیسم نسبتا بالا در حدود 3.5 هست دیدم بدون عینک حدود 10/7 هست برام از نظر شغلی خیلی مهم هست که دیدم کامل و10/10 بشه رفتم کلینیک نور پیش دکتر میرآفتاب ایشون بعد از معاینه فرمودند باید لنز توریک داخل چشمی بزاری ولی خیلی توضیح ندادند. حالا سوالم این هست مرایا ومعایب این روش چیه ایا این عمل بستگی ریادی به توانایی های جراح داره ؟ ایا کیفیت لنز باید شرایط خاصی داشته باشه ؟ ممنون میشم اکه من رو راهنمایی بفرمایید. من خیلی نگرانم جون اکه نتیجه عمل خوب نباشه رو شغلم خیلی تاثیر میزاره مرسی از لطفت

دوست عزیز کمی برا تون در مورد لنز توریک تویح می دم.
لنز های داخل چشمی نوعی لنز هستند که به جای لنز طبیعی انسان جایگزین می شوند. در بعضی مدل ها لنز هایی استفاده می شوند که سطح بیرونی با سطح داخلی کمی متفاوت هستند. این لنز ها (توریک) برای مواردیکه ژشم آب مروارید شده دارای آستیگات است استفاده می شود. خبر خوش برای شما یانکه بعد از عمل آستیگمات شما در مان میشه و دیگه از این بیماری رنج نمی برید.
یک لطف به من بکنید. به دکتر میر آفتاب سلام من رو برسونید بگید یاسینی از تیم فروش AMO سلام رسوند. (اگر یادش نیومد بگید از طرف لنز تکنیس. بپرسید می تونند برای شما لنز Restore Toric‌ بزارند.
این لنز تولید کمپانی آلکان آمریکاست و علاوه بر درمان آب مروارید و آستیگمات دید دور و نزدیک شما رو اصلاح می کنه برای همین دیگه لازم نیست حتی برای کتاب خوندن عینک بزنید.
موفق باشید
لطفا پست های اول من رو بخونید در مورد جراحی آب مروارید کامل توضحی دادم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام..من مبتلا به قوز قرنيه هر دو چشم هستم.به طوري كه شماره يكي از چشمام 8 و ديگري 4.5 هست.به هيچ عنوان هم نميتونم از عينك استفاده كنم. رفتم دكتر من جمله دكتر كريميان تو تهران ميگن فعلا بهترين كار اشعه هست.ميواستم بدونم كسي ميتونه يه اطلاعاتي از اين كار بهم بده؟ خطري چيزي كه نداره؟ اصلا روش كار به چه صورت هست؟
ممنون

دوست عزیز در این درمان جدید که خیلی هم توی پست عای قبل در مورد صحیت شده با اشعه بر روی قرنیه فشار هایی را وارد می کنند به طوریکه قوز قرنیه اصلاخ بشه.
شما پیش یکی از بهترین دکتر های تهران رفتید نگران نباشد.
به دکتر کریمیان سلام برسوندی بگید یاسینی از تیم فروش Sensar‌سلام رسوند.
لزفا نگید از فامیل های من هستید. من رو به خوبی میشناسند.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقای یاسینی ضمن تبریک سال نو...
دختری 27 سال هستم که به علت نمره بالای چشم کاندید مناسبی برای عمل لیزیک نبودم می خواستم بدونم عوارض که عمل لنز دااخل چشمی داره چیه واینکه توانایی جراح درنتجه عمل تا چه حد موثر ؟چون دراصفهان زندگی میکنم وشما درپستهای قبلی دکتر خانلری درتهران رو به یکی ازدوستان پیشنهاد دادین وگفتین که بهتر هستن.
یه سوال دیگه اینکه درسته که میگن افراد جوانی که لنز داخل چشمی استفاده میکنن در سنین بالاتر مثلا ده یا 20 سال دیگه دچار اب مروارید می شن وباید دوباره عمل اب مروارید انجام بدن اینو منشی یکی از جراحان دکتر هاشمی فکر کنم ...به من گفت می خواستم نظرشما رو دراین موردبپرسم.
دراثر استفاده از عینک مقداری انحراف هم در چشمام ایجاد شده اگه عمل کاشت لنز انجام بدم می خواستم بدونم بعد از مدتی این انحراف خود به خود از بین میره؟
با تشکر

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی ضمن تبریک سال نو...
دختری 27 سال هستم که به علت نمره بالای چشم کاندید مناسبی برای عمل لیزیک نبودم می خواستم بدونم عوارض که عمل لنز دااخل چشمی داره چیه واینکه توانایی جراح درنتجه عمل تا چه حد موثر ؟چون دراصفهان زندگی میکنم وشما درپستهای قبلی دکتر خانلری درتهران رو به یکی ازدوستان پیشنهاد دادین وگفتین که بهتر هستن.
یه سوال دیگه اینکه درسته که میگن افراد جوانی که لنز داخل چشمی استفاده میکنن در سنین بالاتر مثلا ده یا 20 سال دیگه دچار اب مروارید می شن وباید دوباره عمل اب مروارید انجام بدن اینو منشی یکی از جراحان دکتر هاشمی فکر کنم ...به من گفت می خواستم نظرشما رو دراین موردبپرسم.
دراثر استفاده از عینک مقداری انحراف هم در چشمام ایجاد شده اگه عمل کاشت لنز انجام بدم می خواستم بدونم بعد از مدتی این انحراف خود به خود از بین میره؟
با تشکر

دوست عزیز.
لنز داخل چشمی یا لنز های فیکیک بر روی بخش رنگی چشم (عنبیه) قرار می گیرند. این لنز ها بر روی عنبیه محکم می شوند که خوب خودش نوعی مشکل هم محسوب میشه. در صورتیکه ضربه محکمی به صورت بخوره (طوریکه دندونها خورد بشه !!!) لنز از جاش در میاد. که البته میشه با یک عمل سذیع دوباره برش گردوند سر چاش.
اما::
اولا فکر می کنم شما تنبلی چشم دارید آیا این درسته. این رو به دلیل انجراف پیش اومده می گم. اگر اینطور باشه باید با پزشک حتما مشورت کنید چرا که معمولا در بعضی از افراد بعد از عمل انجراف بیشتر میشه که باید اونوقت یک عمل دیگه هم برای انجراف کرد.
دوما: بله دوست عزیز در صورتیکه در زمان جایگذاری این مدل لنز ها ابزار جراجی به هر صورت با لنز طبیعی انسان تماس پیدا کنه باعث اب مروارید می شه
اما:::
اولا تبجذ پزشک معمولا از این مورد جلوگیری می کنه یعنی من مثلا توی این همه مدت که تو کار چشم هستم از این موارد ندیدم.
دما دوست عزیز آب مروارید رو همه می گیرن آب مروارید بیماری نیست روند طبیعی پیری بدنه. حالا بعضیا توی سن 40 سالگی بعضیا توی 70 و هرچی سن بالاتر باشه عمل سختر میشه.
نگران نباش.
به نظر من به دلیل شلوغی سر دکتر هاشمی برو پیش یک دکتر دیگه مثلا خانلری یا نادری.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر
اینکه تنبلی چشم دارم یا نه رو نمی دونم .وقتی کوچیک بودم چشمام کمی حساس شدن دوست داشتم دایم زیرچشمامو اب بزنم 7 سالم بود وانحراف چشم هم نداشتم واسه همین پدرم منو پیش یه چشم پزشک که ناشی بود برد اونم به اشتباه واسه من عینک تجویز کرد منم از خدام بود عینک بزنم که حدود 6 ماه بعد که پیش یه چشم پزشک خوب دراصفهان رفتم گفت که به اشتباه این عینک برای من تجویز شده وکارش باعث شده چشمام ضعیف بشن بعد فقط یه عینک دیگه واسم تجویز کرد و اصلا هم حرفی از تنبلی چشم فکر نکنم زده بود فکر کنم اینکه عینکی بشم فقط یه اشتباه پزشکی بود چون خیلی اون زمان در خاطرم نیست نمی تونم مطمین باشم. اگه پیش چشم پزشک برم می تونه دقیقا تشخیص بده تنبلی چشم دارم یا چیزه دیگه هستش؟
من شماره چشمام درحدود 8 باکمی اختلاف در هر دو چشمم هست و حدود 3 استیگمات دارم اونم با اختلاف کم می خواستم بدونم مگه عینک باعث انحراف چشم نمی شه؟
اگه این انحراف چشمم به خاطر عینک باشه نه به خاطر تنبلی چشم باز نیاز به جراحی داره؟خود به خود اصلاح نمی شه؟

cyborg tomcat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی تشکر فراوان . محبت فرمودید -فقط یه سوال دیگه دارم جسارت نباشه من تعریف دکتر میر آفتاب رو شنیدم ولی در این مورد نظر شما راجع به ایشون چی هست ؟ تبحر دکتر چقدر تو اینگونه جراحی مهم هست؟ مرسی از لطفتان -

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر
اینکه تنبلی چشم دارم یا نه رو نمی دونم .وقتی کوچیک بودم چشمام کمی حساس شدن دوست داشتم دایم زیرچشمامو اب بزنم 7 سالم بود وانحراف چشم هم نداشتم واسه همین پدرم منو پیش یه چشم پزشک که ناشی بود برد اونم به اشتباه واسه من عینک تجویز کرد منم از خدام بود عینک بزنم که حدود 6 ماه بعد که پیش یه چشم پزشک خوب دراصفهان رفتم گفت که به اشتباه این عینک برای من تجویز شده وکارش باعث شده چشمام ضعیف بشن بعد فقط یه عینک دیگه واسم تجویز کرد و اصلا هم حرفی از تنبلی چشم فکر نکنم زده بود فکر کنم اینکه عینکی بشم فقط یه اشتباه پزشکی بود چون خیلی اون زمان در خاطرم نیست نمی تونم مطمین باشم. اگه پیش چشم پزشک برم می تونه دقیقا تشخیص بده تنبلی چشم دارم یا چیزه دیگه هستش؟
من شماره چشمام درحدود 8 باکمی اختلاف در هر دو چشمم هست و حدود 3 استیگمات دارم اونم با اختلاف کم می خواستم بدونم مگه عینک باعث انحراف چشم نمی شه؟
اگه این انحراف چشمم به خاطر عینک باشه نه به خاطر تنبلی چشم باز نیاز به جراحی داره؟خود به خود اصلاح نمی شه؟

نه در اینصورت انحراف بیشتر نمیشه. اما در مورد شماره چشمتون شما خیلی خوب با لنز فیکیک درمان میشید ولی متاسفانه این لنز در ایران داره کمیاب میشه. به دلیل اینکه وارد کننده اصلی این لنز که خود ما بودیم الا ن تحریم هستیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی تشکر فراوان . محبت فرمودید مرسی از لظفتان

خواهش می کنم. فراموش نکنید همه مراحل رو با من درمیون بذارید. حیطه اصلی کار ما کاتاراکت (آب مروارید ) هست من می تونم به خوبی راهنماییتون کنم.

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی من در مورد هزینه عمل لنز داخل چشمی پرسیدم 6 یا7 میلیون می شه!!!!!!!!!!!!!دو سه سال پیش 3 میلیون اینا بود به من درست گفتن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی من در مورد هزینه عمل لنز داخل چشمی پرسیدم 6 یا7 میلیون می شه!!!!!!!!!!!!!دو سه سال پیش 3 میلیون اینا بود به من درست گفتن؟

قیمت رو کمی بالا گفتن. لنز هات دانه ای 1 تومن در میاد اما در مورد هزینه عمل بستگی داره به محل عمل و دکتر

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عید شما مبارک باشه.گفتم شاید بد نباشه مورد خاص چشمم رو اینجا عنوان کنم شاید به درد بقیه بخوره! من حدود 12 سال پیش زمانی که 19 ساله بودم چشمام رو لیزیک کردم.اون موقع شماره هر چشم حدود 8 نزدیکبین بود بدون آستیگمات. بلافاصله بعد از عمل دید خیلی خوبی داشتم اما به مرور تار تر شد به طوری که الان شماره چشمهام 2 و 2/75 هست و مجبور به استفاده از عینک هستم.جالبیش اینه که من قبل عمل در پرونده ام ضخامت قرنیه ام 530 هست و در حال حاضر بعد از 2 بار پاکی متری اولتراسونیک ضخامت 485 هست در حالی که 120 میکرون بافت برداشته بودن!!!! و دکتر میگه که قرنیه ات دوباره بافت ساخته و به همین دلیل هم چشمت ضعیف شده.این قضیه رو قبل از عید فهمیدم و برام خیلی عجیب بود البته دکتر هم متاسفانه زیاد حوصله نداشت بهم توضیح بده که چرا اینجوری شده.ولی من رو اینترنت و مقالات اینجوری متوجه شدم که هر چی شماره چشم بالاتر باشه قبل از عمل این اتفاق با شدت بیشتری میفته.البته دکتر گفت با استفاده از میتومایسین سی در حال حاضر میشه تا حدودی جلوی این قضیه رو گرفت.

sanaz_ah

Registered User
لایک‌ها
1
آقای یاسینی شما در مورد لنزهای corneal inlay & onlay چیزی میدونید؟

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر
اقای یاسینی برای انحراف چشمم بعد از عمل لنز داخل چشمی حتما باید جر احی کنم؟راه دیگه نداره؟جراحیش اسونه یا سخت وهزینش چقدر میشه؟
بیشتر افراد میگن استفاده از عینک سبب گودی چشم ویا حتی انحراف چشم می شه بعضی مقالات اینو تکذیب میکنن خواستم نظر شما رو بدونم
واینکه چشم پزشک می تونه تشخیص بده که علت ضعف چشم من تنبلی چشم بوده یا نه چون کمی شک دارم

Last edited:
بالا