• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم
البته الطاف شما دوستانه است اگر از دست ما هم کاری بر بیاد برای شما.
چه خوش بی مهربونی هر دوسر بی...
آقای یاسینی دلیل استرس من اینه که برادرم همین عمل رو قبلا انجام داده رو یه چشمش که بعد از مدت کوتاهی شبکیه اش پاره شد و باعث شد که از بد بدتر شه.
عموم هم بعد از عمل به مشکل برخورده بود
حالا من از برادرم پرسیدم میگه مشکل در رفتگی عدسی خیلی پیچیده تر از آب مرواریده و همین باعث شده که شبکیه اش پاره بشه.
البته کسانی که این عمل رو موفق انجام دادند باز هستند اما نمیدونم چقدر میشه ریسکش رو حساب کرد من هم چون دید چشم چپم خیلی کمه راضی به قبول ریسکش شدم.
اما هنوز هم نمیدونم این عمل ریسکش چقدره.

ali_engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی عزیز

اطلاعاتتون واقعا مفیده ، من که به شخصه کلی استفاده می کنم از راهنماییاتون. راستیتش من دیروز تو بیمارستان نور معاینه شدم چشم راستم 4.5 چشم چپم 5.25 هست . 27 سالمه ، بیشتر از یه ساله که شماره چشمم تغییر نکرده. بنا به توصیه یکی از دوستان پیش دکتر سیدیان (بیمارستان نور) رفتم . ایشون گفتن ضخامت قرینه ام خوبه ، هم میتونم لیزیک کنم هم لازیک. انتخابش به عهده خودمه. می خوام پیش دکتر جوادی هم برم 2 هفته دیگه وقت دارم . من حساسیت چشمی هم دارم (مخصوصا تو نیمه اول سال) .می ترسم عمل کنم ،حساسیت چشمم بدتر کنه اوضاعو. در ضمن من مرداد شاید دیگه ایران نباشم . می خواستم زودتر تکلیفمو مشخص کنم. تا به امروز هم از عینک و هم از لنز نرم استفاده می کردم. احساس می کنم تا حدودی خشکی چشم هم دارم ، چون وقتی لنز استفاده می کنم مخصوصا یه سال اخیر چشمام قرمز میشه حتی تو زمستان هم این اتفاق افتاده البته بعضی روزا این جور میشه مخصوصا با لنز. خسته شدم از لنز. از عینک شماره بالا هم بدم میاد !
دکتر هم که می گفت همه چیت مناسیه عمله . اما خودم شک دارم این حساسیت و خشکی چشمم کار دستم بده ، شما کدوم دکتر پیشنهاد می کنین ؟ مورد مثل من تا حالا عمل کرده (با توجه به حساسیت) ؟ نتیجه اش در دراز مدت چه طور بوده (چون 3 ماه دیگه بیشتر ایران نیستم )؟ دکتر جوادی انگار فقط عمل لازیک انجام میدن ، شما کدوم عمل و کدوم دکتر پیشنهاد می کنین ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم
البته الطاف شما دوستانه است اگر از دست ما هم کاری بر بیاد برای شما.
چه خوش بی مهربونی هر دوسر بی...
آقای یاسینی دلیل استرس من اینه که برادرم همین عمل رو قبلا انجام داده رو یه چشمش که بعد از مدت کوتاهی شبکیه اش پاره شد و باعث شد که از بد بدتر شه.
عموم هم بعد از عمل به مشکل برخورده بود
حالا من از برادرم پرسیدم میگه مشکل در رفتگی عدسی خیلی پیچیده تر از آب مرواریده و همین باعث شده که شبکیه اش پاره بشه.
البته کسانی که این عمل رو موفق انجام دادند باز هستند اما نمیدونم چقدر میشه ریسکش رو حساب کرد من هم چون دید چشم چپم خیلی کمه راضی به قبول ریسکش شدم.
اما هنوز هم نمیدونم این عمل ریسکش چقدره.

دوست عزیز اولا در این زمینه باید حتما با دکتر تبریزی مشورت کنید.
این سری که رفتید اول سلام رو برسونید که با عجله همه چیز رو تعریف نکنه!!!
دوما ریسک این عمل بیشتر به تبحر پزشک بر میگرده. میشه بگید برادرتون پیش کی عمل کردند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی عزیز

اطلاعاتتون واقعا مفیده ، من که به شخصه کلی استفاده می کنم از راهنماییاتون. راستیتش من دیروز تو بیمارستان نور معاینه شدم چشم راستم 4.5 چشم چپم 5.25 هست . 27 سالمه ، بیشتر از یه ساله که شماره چشمم تغییر نکرده. بنا به توصیه یکی از دوستان پیش دکتر سیدیان (بیمارستان نور) رفتم . ایشون گفتن ضخامت قرینه ام خوبه ، هم میتونم لیزیک کنم هم لازیک. انتخابش به عهده خودمه. می خوام پیش دکتر جوادی هم برم 2 هفته دیگه وقت دارم . من حساسیت چشمی هم دارم (مخصوصا تو نیمه اول سال) .می ترسم عمل کنم ،حساسیت چشمم بدتر کنه اوضاعو. در ضمن من مرداد شاید دیگه ایران نباشم . می خواستم زودتر تکلیفمو مشخص کنم. تا به امروز هم از عینک و هم از لنز نرم استفاده می کردم. احساس می کنم تا حدودی خشکی چشم هم دارم ، چون وقتی لنز استفاده می کنم مخصوصا یه سال اخیر چشمام قرمز میشه حتی تو زمستان هم این اتفاق افتاده البته بعضی روزا این جور میشه مخصوصا با لنز. خسته شدم از لنز. از عینک شماره بالا هم بدم میاد !
دکتر هم که می گفت همه چیت مناسیه عمله . اما خودم شک دارم این حساسیت و خشکی چشمم کار دستم بده ، شما کدوم دکتر پیشنهاد می کنین ؟ مورد مثل من تا حالا عمل کرده (با توجه به حساسیت) ؟ نتیجه اش در دراز مدت چه طور بوده (چون 3 ماه دیگه بیشتر ایران نیستم )؟ دکتر جوادی انگار فقط عمل لازیک انجام میدن ، شما کدوم عمل و کدوم دکتر پیشنهاد می کنین ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

دوست عزیز.
در اینتخاب دکتر شک نکنید دکتر جوادی عالی هستند. الان هم در نگاه عمل می کنن.
در مورد عمل فکر می کنم در زمانیکه هر دو عمل رو بشه کرد با توجه به بعضی مقالات شاید لازک بهتر باشه.
در مورد خشکی چشم هم نگران نباشید دکتر جوادی برای هزینه عمل شما رو عمل نمی کنه. اگر مشکلی باشه اصلا عمل نمی کنه.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برادرم سال 76 تو لبافی نژاد عمل کرده دکترشو نمیدونم.

amir_80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و درود

2 تا سوال
1به نظر شما برای چشمی که مثل من استیگماتش بالاس (در حد 3.5) چقدر احتمالش هست که بعد عمل دوباره استیگمات عود کنه و اگه عود کنه معمولا تا چند درصد میزان اولیه میشه؟
2.تو کاشان جایی برای عمل سراغ دارید که واقعا بشه اعتماد کرد و چشمون رو بزاریم زیر دستشون؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برادرم سال 76 تو لبافی نژاد عمل کرده دکترشو نمیدونم.

دوست عزیز بیمراستان لبافی نژاد یک مرکز آموزشی معمولا اونجا رزیدنت ها عمل می کنن.
خواهشا دقت کنید برای عمل های سخت تر به بیمراستان های غیر آموزشی مراجعه کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و درود

2 تا سوال
1به نظر شما برای چشمی که مثل من استیگماتش بالاس (در حد 3.5) چقدر احتمالش هست که بعد عمل دوباره استیگمات عود کنه و اگه عود کنه معمولا تا چند درصد میزان اولیه میشه؟
2.تو کاشان جایی برای عمل سراغ دارید که واقعا بشه اعتماد کرد و چشمون رو بزاریم زیر دستشون؟

عمل لیزر معمولا احتمال برگشت وجود نداره اما ممکنه کمی از آستیگمات باقی بمونه.
عمل فیکیک احتمالش صفره.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام مجدد.خوشبختانه مشکل شبکیه نداشتم:) .چون با دکتر ابراهیمی درکلنیک رازی زودتر وقت وزیت داشتم اول پیش اون رفتم واسه تشخیص گفتم اگه عمل نیاز بود میرم پیش ریاضی.دکتر شبکیه منو با یه دستگاه نگاه کرد تا ببینه سوراخ یا پارگی داره یا نه که خدارو شکر مشکلی نبود .اقای یاسینی بهتر نبود که یه عکس هم از شبکیه بگیره واسه اطمینان از اینکه سوراخ نباشه خودم یادم رفت به دکتر بگم :( .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد.خوشبختانه مشکل شبکیه نداشتم:) .چون با دکتر ابراهیمی درکلنیک رازی زودتر وقت وزیت داشتم اول پیش اون رفتم واسه تشخیص گفتم اگه عمل نیاز بود میرم پیش ریاضی.دکتر شبکیه منو با یه دستگاه نگاه کرد تا ببینه سوراخ یا پارگی داره یا نه که خدارو شکر مشکلی نبود .اقای یاسینی بهتر نبود که یه عکس هم از شبکیه بگیره واسه اطمینان از اینکه سوراخ نباشه خودم یادم رفت به دکتر بگم :( .

اصلا احتياج نيست همه چيز پشت همون اسليت لمپ مشخص ميشه. خيلي خوشحال شدم كه مشكل پوستريور نداشتيد خدا رو شكر

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدین
من چشم راستم از بچگی تنبلی داشته و الان 3 هست و چشم چپم 25% هست
البته دید دو چشمیم خوبه ولی دید چشم راست ...
میخواستم اولا زحمت معرفیه یه دکتر چشم عالی جهت معاینه و تعیین تاکلیف برای عمل یا راهه دیگه ایی که بیناییم اصلاح بشه بهم بدین و دوم اینکه لیزیک حساسیت چشم رو به عوامل خارجی مثل دود، بخار و .. یالا میبره یا خیر
ممنونم
ضمنا من تهران هستم(شرق تهران) اگه اینوارا دکتر خوب سراغ دارین ممنون میشم بهم معرفی کنید!
فقط خواهشا برام پی ام کنید چون ممکنه نتونم دوباره با این تاپیک سر بزنم
زنده باشید

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون اقای یاسینی.من و خانوادم هم خیلی خوشحال شدیم :).بهترین درسی که یادگرفتم اینه که شکرگزار نعمتی که خدا بهم داده نباشم هرچند که چشمام ضعیفه واز این جهت دائما ناراضی باشیم ممکنه اونم به راحتی از دست بره .در مورد لنز داخل چشمی هم از دکتر پرسیدم که چون شبکیه ام نازکه میشه بذارم یا نه دکتر گفت تا 6 ماه صبر کنم اگه تو این مدت مشکلی در موردشبکیه واسم ایجاد نشد میتونم جراحی کنم.از بابت تمام تمام راهنمایی های خوبتون واقعا ممنونم.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدین
من چشم راستم از بچگی تنبلی داشته و الان 3 هست و چشم چپم 25% هست
البته دید دو چشمیم خوبه ولی دید چشم راست ...
میخواستم اولا زحمت معرفیه یه دکتر چشم عالی جهت معاینه و تعیین تاکلیف برای عمل یا راهه دیگه ایی که بیناییم اصلاح بشه بهم بدین و دوم اینکه لیزیک حساسیت چشم رو به عوامل خارجی مثل دود، بخار و .. یالا میبره یا خیر
ممنونم
ضمنا من تهران هستم(شرق تهران) اگه اینوارا دکتر خوب سراغ دارین ممنون میشم بهم معرفی کنید!
فقط خواهشا برام پی ام کنید چون ممکنه نتونم دوباره با این تاپیک سر بزنم
زنده باشید

دوست عزیز .
تنبلی چشم متسافانه همیشه هم با لیزر درمان نمیشه پزشک باید بررسی کنه و نتیجه رو برای عمل بگه.
من فکر می کنم در تهران شاید بهتر باشه برید پیش دکتر خانلری.
البته منظقه ای رو که ساکن هستید بگید تا یک دکتر خوب معرفی کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون اقای یاسینی.من و خانوادم هم خیلی خوشحال شدیم :).بهترین درسی که یادگرفتم اینه که شکرگزار نعمتی که خدا بهم داده نباشم هرچند که چشمام ضعیفه واز این جهت دائما ناراضی باشیم ممکنه اونم به راحتی از دست بره .در مورد لنز داخل چشمی هم از دکتر پرسیدم که چون شبکیه ام نازکه میشه بذارم یا نه دکتر گفت تا 6 ماه صبر کنم اگه تو این مدت مشکلی در موردشبکیه واسم ایجاد نشد میتونم جراحی کنم.از بابت تمام تمام راهنمایی های خوبتون واقعا ممنونم.

خوشحالم که همگی خوشحال هستید.
لطفا برای ویزیت بعدی با یک دکتر شبکیه دیگه هم مشورت کنید تا کاملا مطمئن بشید.
در ضمن ویزیت سالیانه رو فراموش نکنید. پزشکان چشم (حتی قرنیه) به راحتی می تونن مشکلات شبکیه رو تشخیص بدهند برای همین حتما سالی یکبار به پزشک مراجعه کنید.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه سوال کسی که زیاد جلو مانیتور پی سی باشه و عینکه رو چشم داره بازم چشاش ضعیف میشه یا نه؟
ممنون

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
بازم مرسی اقای یاسینی حتما همین کارها که شما گفتید رو انجام می دم:)

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز .
تنبلی چشم متسافانه همیشه هم با لیزر درمان نمیشه پزشک باید بررسی کنه و نتیجه رو برای عمل بگه.
من فکر می کنم در تهران شاید بهتر باشه برید پیش دکتر خانلری.
البته منظقه ای رو که ساکن هستید بگید تا یک دکتر خوب معرفی کنم.
من شرق تهران هستم دوست عزیز! تهرانپارس
ممنون از جوابتون

dvdgostar2

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
ایا برای بهبود چشمهایی با مشکل کاتاراکت مادرزادی رو برو بوده و در کودکی عمل شده و در حال حاضر با مشکل تنبلی و کم بینی روبروست روش درمانی هست مثلا ترمیم با سلولهای بنیادی
ایا میشه امیدی داشت؟

jincanama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من تا دو سال قبل اصلا چشم هام ضعیف نبود از 6 سال قبل هم زیر پلک هام دونه سفید رنگ می زد یه روز زیر پلک چشم راستم رو انقدر فشار دادم که جرم درون دونه اومد بیرون و انگار چشم راستم یکم تو رفتگی پیدا کرد یا نمیدونم کاسه چشم جابه جا شد بعد دو ماه احساس کردم همون چشم راستم یکم ضعیف شده دو ماه بعدش رو پله افتادم و استخون زیر چشمم (استخون گونه ام) و یکم از بینی ام ضربه خورد تو زمستون همون سال که سرما خوردم فکر کنم سینوزیت فقط یه طرف سرم همون چشم راستم گرفتم رفتم دکتر گفت انحراف بینی داری البته از بالا و زیر چشم راستم به کاسه ی چشمام فشار می آورد و استخون گونه ی راستم از گونه چپم پرتره از اون موقع به بعد چشمام روبه ضعیفی رفت و بینی راستم هم همیشه گرفته الان از شش ماه قبل که عینک گرفتم چشم راستم 1.5 و چشم چپم 1 هستش فکر کنم آستیگمات باشه چون وقتی یه نوشته رو رو مانیتور بخام بخونم دو سه تا می بینمش آیا انحراف بینی یا پولیپ بینی باعث ضعیف شدن چشم میشه یا زیر پلک چشمم که فشار دادم باعث شد چشم ضعیف شه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال کسی که زیاد جلو مانیتور پی سی باشه و عینکه رو چشم داره بازم چشاش ضعیف میشه یا نه؟
ممنون

دوست عزیز من یک توضیحی می دم بقیه هم لطفا مطالعه کنن.
باور ضعیف شدن چشم با دیدن تلویزیون و یا استفاده از رایانه یک باور قدیمیه و به طور کلی حقیقت نداره اما شرایطی وجود داره که می تونه این مورد رو نقض کنه.

- کم بودن نور اتاق به طوریکه عنبیه (مردمک) بسیار باز گردد. در این شرایط به دلیل اینکه نور زیادی از طریق مانیتور وارد چشم میشه می تونه به شبکیه و یا لنز آسیب برسونه و باعث کاهش دید بشه.
- نزدیک بودن بیش از اندازه به مانیتور بزرگ یا تلویزیون. این مورد زمانی اتفاق می افته که خیلی به مونیتور نزدیک هستیم و چشم می بایست مرتب فوکوس خودشو رو عوض کنه.
- استفاده از نور زیاد .
- استفاده از مونیتور های CRT که نور ماورای بنفشه زیادی تولید می کنن.
- استفاده طولانی بدون استراحت++

++ به طور کلی بعد از مدتی استفاده مثلا 1 ساعت بهتره کمی به چشم ها استراحت بدیم. برای این کار می تونیم کمی چشمها را بسته و یا برای مدتی کوتاه به دوردستها خیره بشیم(مثلا نوک کو از پنجره)
در کل زیاد نباید نگران بود فقط استفاده مستمر رو کم کنید. در ضمن حتما از عینک استفاده کنید اولا دیدتون کامله پس چشم لازم نیست فشار بیاره و فوکوس کنه دوما معمولا شیشه عینک ها ضد اشعه می سازن.

بازم مرسی اقای یاسینی حتما همین کارها که شما گفتید رو انجام می دم:)

خواهش می کنم.

بالا