• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من الان 1.5 سال هست که لنز سخت اسفاده میکنم.لنز ها رو هم تو بیمارستان نور تهیه کردم.فکرمیکنم اونجا بهترین جای ممکن برای اینکار بود.مشکلات لنز دو دسته هست
1-مشکلات ناشی از بد فیت شدن که باعث میشه چشم قرمز شه
2-لنز سخت رو موقع خواب باید برداشت.وقتی هم بر میداری باید با شامپو بجه بشوریش و با سرم اب بکشی و بعد تو محلول خاص خودش نگه داری کنی.
نمیخام ته دلت رو خالی کنم عزیز ولی دارم تجربیات خودم رو منتقل میکنم.من بعد این 1.5 سال دید کمتر با عینک رو ترجیح میدم.فقط ترسم از پیشرفت قوز قرنیه است
دیدم با عینک راست 6/10
چپ 9/10
با لنز 10/10
شما فکر میکنی با کراس(بذون رینگ) مشکلم حل شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید عزیز

دوست عزیز متاسفانه استفاده از لنز سخت اجتناب ناپذیره برای جلوگیری از افزایش تحدب قرنیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی من از 3تا پزشک دکتر ساووج و دکتر نادری و یک پزشک دیگه در کلنیک بصیر در مورد قیمت لنز داخل چشم پرسیدم همه گفتن بنا به کاربردش ونوسانات دلار قیمت بین600 800 تا 1 میلیون هستش نه بیشتر.نفهمیدم این قیمت 5 میلیونی واسه دولنزو از کجا اورده بود این دکتر هاشمیان

والا منهم در مورد این قیمت 5 تومنی من واقعا شاخ در آوردم. همونطو رکه گفتم سابقا این لنز رو ما وارد می کردیم قیمتش حدود 300 تومن بود. الان با دلار دو برابر باید حدود 600 سا 700 باشه. برا یهمینم گفتم که برید پیش دکتر دیگه ای.
دکتر نادری دکتره خوبیه ولی بدونید دکتر ساووج هم در اصفهان خیلی عالی هستند برای همینم لازم نیست بیاین تهران.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان خیلی خوشحالم که تجریبیات همدیگر رو با هم تقسیم می کنید. باید بدونید وقتی تنهایی می رید توی بیمارستان همه چیز به نطر ترسناک میاد ولی وقتی آدم می دونه یه نفر دیگه هم داره همین عمل رو می کنه آدم دلش قرص میشه.

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
با تشکر ازشما دوست عزیز که این فضا رو فراهم کردید

دوستان خیلی خوشحالم که تجریبیات همدیگر رو با هم تقسیم می کنید. باید بدونید وقتی تنهایی می رید توی بیمارستان همه چیز به نطر ترسناک میاد ولی وقتی آدم می دونه یه نفر دیگه هم داره همین عمل رو می کنه آدم دلش قرص میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام مجدد به دوستان / من الان واسه اینکه مطمئن بشم از صحبت های دکتری که گفتن باید لنز سخت استفاده کنم رفتم پیش یک متخصص دیگه . ایشون هم صحبتهای دکتر قبلی رو تایید کردن و گفتن خیلی خیلی خیلی کار خوبی کردی که کراس رو انجام دادی گفتن با اینکار احتمال احتیاج به عمل پیوند رو به صفر رسوندی و احتمال خیلی زیاد رینگ رو لازم نشه انجام بدی .

گفتم : خوب من میخوام رینگ بذارم و شنیدم کار با لنز سخته و وقت گیره و ....
گفتن : ما اول سعی میکنیم به چشم دست نزنیم واسه همین عینک پیشنهاد میشه اگه با عینک دید خوبی نداشتید لنز سخت پیشنهاد میشه اگه اونا جواب ندن به خود چشم دست میزنیم و عمل میکنیم + باید هر کاری که برای بیمار مقرون به صرفه تر و بهتر باشه انجام بشه واسه همین هم لنز رو پیشنهاد دادن .

فقط یک سوالی پرسیدم که جوابش نیمه تموم موند و گفت مرد برو لنز بذار و به رینگ فکر هم نکن . گفتم میشه همین لنز رو با عمل تو چشم ثابت کرد ؟ طوریکه دیگه لازم نباشه هی صبح بذاریم تو چشم و شب در بیاریم که گفتن سعی میکنیم عمل نکنیم و ... حالا میشه همچین کاری ؟

dvdgostar2

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز به نظرم مشکل شما مربوط به شبکیه میشه که عملا درمان خیلی زیادی نمیشه براش کرد ولی باید با دکتر مشورت کرد.
ولی به نظر من شما مشکل رو کمی اشتباه بیان کردید. تنبلی و کاتاراکت. به نظرم بعد از عمل آب مروارید نباید تنبلی اتفاق بیافته. میشه بگید دکترتون کی بوده.؟

دکتر یوسف بهرامی عمل اب مرواریدو انجام داده

6ماهگی عمل شدم

1 سال پیش هم دکتر بختیاری واسم لنز گزاشت

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام مجدد به دوستان / من الان واسه اینکه مطمئن بشم از صحبت های دکتری که گفتن باید لنز سخت استفاده کنم رفتم پیش یک متخصص دیگه . ایشون هم صحبتهای دکتر قبلی رو تایید کردن و گفتن خیلی خیلی خیلی کار خوبی کردی که کراس رو انجام دادی گفتن با اینکار احتمال احتیاج به عمل پیوند رو به صفر رسوندی و احتمال خیلی زیاد رینگ رو لازم نشه انجام بدی .

گفتن : ما اول سعی میکنیم به چشم دست نزنیم واسه همین عینک پیشنهاد میشه اگه با عینک دید خوبی نداشتید لنز سخت پیشنهاد میشه اگه اونا جواب ندن به خود چشم دست میزنیم و عمل میکنیم + باید هر کاری که برای بیمار مقرون به صرفه تر و بهتر باشه انجام بشه واسه همین هم لنز رو پیشنهاد دادن .

فقط یک سوالی پرسیدم که جوابش نیمه تموم موند و گفت مرد برو لنز بذار و به رینگ فکر هم نکن . گفتم میشه همین لنز رو با عمل تو چشم ثابت کرد ؟ طوریکه دیگه لازم نباشه هی صبح بذاریم تو چشم و شب در بیاریم که گفتن سعی میکنیم عمل نکنیم و ... حالا میشه همچین کاری ؟

سلام
در این مورد تا الان چیزی نخوندم جایی
ولی یه سوال
شما الان با چه شماره عینکی دیدتون حداکثره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

افرین بر شما که با دکترتون خیلی مشورت میکنید. اما در مورد عمل. نه متاسفانه عملی برای جایگذاری لنز سخت نیست.
منم با دکترتون موافقم. به جای اینکه به رینگ فکر کنید از این مدت لذت ببرید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
افرین بر شما که با دکترتون خیلی مشورت میکنید. اما در مورد عمل. نه متاسفانه عملی برای جایگذاری لنز سخت نیست.
منم با دکترتون موافقم. به جای اینکه به رینگ فکر کنید از این مدت لذت ببرید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

سلام
با احترام به نظر جناب یاسینی
درسته که با لنز دید عالی هست و نیاز به عینک هم نیست ولی گرفتاری های خودشو داره
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
با احترام به نظر جناب یاسینی
درسته که با لنز دید عالی هست و نیاز به عینک هم نیست ولی گرفتاری های خودشو داره
موفق باشید

شرمنده ام منظور خاصی نداشتم اما شاید بهتر باشه یک توضیحی بدم.

متاسفانه دوستان من ، قوز قرنیه با کاهش بینایی مثل نزدیک بینی متفاوته. در نزدیک بینی خطری مریض رو تهدید نمیکنه جز کاهش دید که اون هم با عینک مرتفع میشه. حالا بیمار می تونه عینک استفاده بکنه یا نکنه. اما در مورد قوز قرنیه قضیه متفاوته. درمان کراس و استفاده از لنز سخت علاوه بر اینکه باعث افزایش میزان دید میشه، از افزایش تحدب قرنیه جلوگیری می کنه. تحدبی که در صورت افزایش باعث از بین رفتن قرینه و قرار دادن بیمار در صف منتظران پیوند قرنیه میشه.
به همین دلیل متاسفانه استفاده از لنز سخت با همه مشکلاتش نوعی اجبار هست که باید انجام بشه.

aliartshow

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام و احترام خدمت دکتر یاسینی عزیز
بنده مبتلا به قوزقرنیه هستم و الان از عینک استفاده میکنم اما دیدم کامل نیست. ایا با عمل کراس بینایی بنده بهبود پیدا می کند؟
در ضمن دکتری رو بهم معرفی کنید تا متوجه شوم قوز قرنیه من در چه شرایطی است. بنده اصفهان هستم.
با تشکر از لطفتون

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ببخشید من چشم چپم قوزقرنیه داره ، یه سوال همیشه فکرم رو به خودش مشغول کرده و اونم اینه که 2 سال دیگه که باید گواهینامه رانندگی مو تمدید کنم باید چه کار کنم؟

cyborg tomcat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض ارادت مجدد خدمت جناب یاسینی عزیز - امروز رفتم لنز رو خریداری کردم (acrysof toric t7 power 19) از شرکت صوفیا طب قیمت لنز هم 780000 تومن شد انشااله 2ردیبهشت میرم برا عمل کلینیک نور پیش دکتر میر آفتاب - خواستم بابت راهنمایی های شما تشکر کنم و طبق دستور شما رو در جریان بزارم - در مورد لنز restor هم با دکتر صحبت کردم گفتند بدلیل ایجاد هاله های نورانی در شبها ودر نور زیاد برا شما مناسب نیست.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و ارادت خدمت جناب یاسینی
دیشب رفتم مطب دکتر تبریزی شماره لنزمو گرفتند و برای امروز نوبت عمل دادند اما چون دیر شده بود موفق نشدم دکتر رو ببینم برای اینکه دوباره بتونم برم پیش دکتر گفتم شنبه میرم برای عمل گفتند باشه. مارک لنز رو پرسیدم گفتند باید از خود دکتر سوال کنی احتمالا tecnis یا یه لنز آمریکایی دیگه.
توی فاکتوری که بهم دادند نوشته لنز داخل چشمی tecnis 3 p سربرگ و مهر فاکتور هم شرکت توانا ابزار پرتو هست.
در مورد مشکل شبکیه برادرم هم سوالم جدی تر شده که باید حتما از دکتر بپرسم آخه چون دررفتگی عدسی من مربوط به مارفان میشه و یکی دیگه از علایم الی ماشاالله مارفان جداشدگی شبکیه که اگه این به اون مربوط بشه نمی دونم چی میشه.
راستی قیمت لنز 220 هزار تومنه البته برای یک چشم، احتمال اینکه لنز با کیفیت پائین استفاده بشه هست؟
سپاس گزارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و احترام خدمت دکتر یاسینی عزیز
بنده مبتلا به قوزقرنیه هستم و الان از عینک استفاده میکنم اما دیدم کامل نیست. ایا با عمل کراس بینایی بنده بهبود پیدا می کند؟
در ضمن دکتری رو بهم معرفی کنید تا متوجه شوم قوز قرنیه من در چه شرایطی است. بنده اصفهان هستم.
با تشکر از لطفتون

سلام دوست عزیز.
اولا دوست عزیز من دکتر نیستم. اما درمورد قوز قرنیه. شما می بایست خیلی به این مورد توجه کنید. عمل کراس و استفاده از لنز سخت یک درمان برای قوز قرنیه هست که البته در خیلی از موارد به جایگذاری رینگ قرنیه منتهی می شه. در این روش با قرار دادن لنز سخت بر روی قرنیه سعی در جلوگیری از افزایش تحدب قرنیه می کنن.
در اصفهان شما یم تونید به دکتر قریشی مراجعه کنید کارشون عالیه سلام من رو هم برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ببخشید من چشم چپم قوزقرنیه داره ، یه سوال همیشه فکرم رو به خودش مشغول کرده و اونم اینه که 2 سال دیگه که باید گواهینامه رانندگی مو تمدید کنم باید چه کار کنم؟

خارج از قضیه گواهینامه ، باید برای درمان قوز قرنیه اقدامی بکنید. درمان قور قرنیه طولانی و وقت گیره برای همین به نظر من از الان به دکتر مراجعه کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و ارادت خدمت جناب یاسینی
دیشب رفتم مطب دکتر تبریزی شماره لنزمو گرفتند و برای امروز نوبت عمل دادند اما چون دیر شده بود موفق نشدم دکتر رو ببینم برای اینکه دوباره بتونم برم پیش دکتر گفتم شنبه میرم برای عمل گفتند باشه. مارک لنز رو پرسیدم گفتند باید از خود دکتر سوال کنی احتمالا tecnis یا یه لنز آمریکایی دیگه.
توی فاکتوری که بهم دادند نوشته لنز داخل چشمی tecnis 3 p سربرگ و مهر فاکتور هم شرکت توانا ابزار پرتو هست.
در مورد مشکل شبکیه برادرم هم سوالم جدی تر شده که باید حتما از دکتر بپرسم آخه چون دررفتگی عدسی من مربوط به مارفان میشه و یکی دیگه از علایم الی ماشاالله مارفان جداشدگی شبکیه که اگه این به اون مربوط بشه نمی دونم چی میشه.
راستی قیمت لنز 220 هزار تومنه البته برای یک چشم، احتمال اینکه لنز با کیفیت پائین استفاده بشه هست؟
سپاس گزارم.

دوست عزیز شما یکی از بهترین لنز های دنیا انتخاب کردید. این لنز اولین و تنها لنز آسفریک دنیاست که بر رویجعبه لیبل افزایش دید شب رو داره. به طور کلی لنز های آب مروارید دو دسته هستند Spheric و Aspheric . لنز هاس آسفریک لنز های هستند که دید شب خیلی بهتر ی دارند.
در این بین تکنیس تولید کمپانی AMO آمریکا بهترین لنز آسفریک دنیاست.
220 تومن به نظر قیمت عادلانه ایه. این لنز رو سال قبل با دلار 1000 تومنی ما 180 هزار تومن می فروختیم.
در مورد کیفیت هم نگران نباشید بر روی جعبه لنز برچسب شرکت و هولوگرام موجوده.(طبق قانون)

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
220 تومن به نظر قیمت عادلانه ایه. این لنز رو سال قبل با دلار 1000 تومنی ما 180 هزار تومن می فروختیم.
در مورد کیفیت هم نگران نباشید بر روی جعبه لنز برچسب شرکت و هولوگرام موجوده.(طبق قانون)

ممنونم جناب یاسینی هم از توجه و پاسخهای سریعتون هم از قوت قلبی که می دید.
توی پست های قبلی اگه خاطرتون باشه یه بنده خدایی بودند که توی کرمانشاه برای چشم مادرشون یه لنز غیر از اون مارکی که اول بهش گفته بودن استفاده شده بود میگم شاید برای من هم بخوان مارکی که کیفیت پائین تری داره استفاده بکنن آخه منشی مطب می گفت احتمال داره لنز دیگه ای استفاده بشه آخه مگه میشه مبلغ مشخصی بگیرن اما لنز نامشخص باشه؟

بالا