برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,688
لایک‌ها
739
سن
35
محل سکونت
خونمون
دیدم جای همچین تاپیکی اینجا خالیه.
دوستانی که خودشون بلدن آشپزی کنن بیان توضیح بدن.آموزش به همراه عکسم باشه که بهتر.یا از خاطرات و خرابکاری ها حین آشپزی تعریف کنیم دور هم هم یاد بگیریم هم یکم با مرور خاطرات شاد باشیم
منم سعی میکنم تو پست های بعدی از دستپخت هام تعریف کنم :دی
 

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 جولای 2009
نوشته‌ها
592
لایک‌ها
77
محل سکونت
Heaven
شما آشپزی بلدی یا اینو زدی بقیه بیان یادت بدن؟ :happy:
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,688
لایک‌ها
739
سن
35
محل سکونت
خونمون

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,258
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
به به ! چه تاپیک خوبی!

ممنون بهنام عزیز

اگر دوستان در راستای پست اول فقط بیان و تجربیاتشونو عنوان کنن و از اسپم کردن لابلای پست ها اجتناب کنن خیلی عالی میشه !

یکی از کارهای مورد علاقه من هم آشپزیه و دلیلیش هم اینه که کلا آدمی هستم که به طعم و کیفیت غذا خیلی اهمیت می دم و در رده ی آدم های شکمو قرار می گیرم :D

در پست های بعدی از تجربیات بی بدیل خودم براتون می گم!

الانم برای اینکه اسپم نشه اینو می گم که برگ بو چند سالیه که همیشه توی آشپزخونه ی ما هست. چون توی غذاهایی که درشون مرغ داره حتما ازش استفاده می کنم و واقعا برای رفع بوی بد مرغ موثره.
 

Javacl

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
2,612
لایک‌ها
1,026
محل سکونت
شادشهر قدیم
دیدم جای همچین تاپیکی اینجا خالیه.
دوستانی که خودشون بلدن آشپزی کنن بیان توضیح بدن.آموزش به همراه عکسم باشه که بهتر.یا از خاطرات و خرابکاری ها حین آشپزی تعریف کنیم دور هم هم یاد بگیریم هم یکم با مرور خاطرات شاد باشیم
منم سعی میکنم تو پست های بعدی از دستپخت هام تعریف کنم :دی

من تجربه ی آشپزیم خیلی زیاده :دی

4 سال دانشجوییم با آشپزی گذشته،یه بار صبه جمعه پاشدم،هم خونه ای هام میرفتن نماز جمعه من ناهار میپختم،بعد کته گذاشتم،بعد خیلی خوابم میومد،موبایلم هم 200 تا اس ام اس اومده بود داشتم یکی یکی جواب میدادم،بعد اصلا یادم رفت نمک بریزم،تو هیچ قسمتی از پخت نمک نزدم! خلاصه وقتی یادم افتاد که دیر شده بود،تو همین حین بچه ها اومدن گفتم نمک نزدم،بریزم توش؟ گفتن نه بذار موقع خوردن میریزیم،بعد اصلا یادمون رفت غذا رو گازه،بعد از 30 دقیقه رفتیم دیدیم،بعله،هم بی نمک هم سوخته!!!! ولی جاتون خالی خوردیم بازم :دی
 

Javacl

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
2,612
لایک‌ها
1,026
محل سکونت
شادشهر قدیم
الانم برای اینکه اسپم نشه اینو می گم که برگ بو چند سالیه که همیشه توی آشپزخونه ی ما هست. چون توی غذاهایی که درشون مرغ داره حتما ازش استفاده می کنم و واقعا برای رفع بوی بد مرغ موثره.

من اسم اینو نشنیدم،اما زردچوبه میگن بریزی خیلی خوبه لی لی خانم،بعد تو بفرمایید شام هم میریختن :دی
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,688
لایک‌ها
739
سن
35
محل سکونت
خونمون

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,688
لایک‌ها
739
سن
35
محل سکونت
خونمون
من اسم اینو نشنیدم،اما زردچوبه میگن بریزی خیلی خوبه لی لی خانم،بعد تو بفرمایید شام هم میریختن :دی
گیاه خوبیه.خوشبختانه جایی که الان هستم پر از برگ بو.فردا از درخت و برگاشم عکس میگیرم.خیلی مفیده خاصیت درمانی هم داره.عطاری ها میفروشن
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,258
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
من اسم اینو نشنیدم،اما زردچوبه میگن بریزی خیلی خوبه لی لی خانم،بعد تو بفرمایید شام هم میریختن :دی

همونطور که بهنام عزیز گفتن ، برگ های این گیاه بصورت خشک شده توی عطاری ها هستش. همون اول کار یه دونه برگ بندازی توی قابلمه کفایت میکنه.

زردچوبه که کلا ادویه ی محبوب ایرانی هاست و تقریبا توی اکثر غذاها ریخته می شه. توی مرغ علاوه بر برگ بو میشه یک سری سبزیجات مثل یه شاخه کرفس و چند قطعه هویج هم انداخت توی غذا که برای رفع بوی بد مرغ خیلی خوبه. پیاز هم که همیشه هست!
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,636
لایک‌ها
6,607
سن
31
منم یه بار نیمرو درست کردم تا یه هفته ظرفش توی آب بود :دی همچی چسبیده بود که جدا نمیشد :دی

البته در دوران دانشجویی این چیزا طبیعیه مخصوصا امسال که کلا تنها هستم و کل آشپزی بر عهده خودمه :(
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,258
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
منم یه بار نیمرو درست کردم تا یه هفته ظرفش توی آب بود :دی همچی چسبیده بود که جدا نمیشد :دی

البته در دوران دانشجویی این چیزا طبیعیه مخصوصا امسال که کلا تنها هستم و کل آشپزی بر عهده خودمه :(

نیمرو درست کردن توی ظرفی که تفلون نیست همین دردسر رو داره ، گرچه به نظر من نیمرو توی ظرفی که تفلون نیست و میچسبه به تابه خوشمزه تر میشه :دی

موقعی که میذاری ظرفش خیس بخوره کمی مایع ظرفشویی هم تو ظرف بریز. باعث میشه که ظرفت راحت تر تمیز بشه.

ایشالا کمی سرم خلوت شد یه تاپیک می زنم با عنوان غذاهای ساده و فوری(یه همچین اسمی!) که خودم و دوستان دیگه دستور غذاهای ساده رو بذاریم. البته اگر کسی دوست داشته باشه هم می تونه این تاپیک رو بزنه.
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,859
لایک‌ها
5,896
محل سکونت
Among the untrodden ways...
منم یه بار نیمرو درست کردم تا یه هفته ظرفش توی آب بود :دی همچی چسبیده بود که جدا نمیشد :دی

البته در دوران دانشجویی این چیزا طبیعیه مخصوصا امسال که کلا تنها هستم و کل آشپزی بر عهده خودمه :(

درود

بهترين راه جلوگيري از چسبيدن تخم مرغ، سيب زميني يا كلا هر چيزي كه مي خوايد تو ماهيتابه بپزيد اينه كه همون اول كه روغن ميريزيد توش، چند دور روغن رو خوب تو ماهيتابه بچرخونيد كه همه جاش به خوبي چرب بشه بعد بگذاريد گرم بشه و وفتي خوب گرم شد اون وقت ماده غذايي مورد نظر رو بريزيد توش.
 

Mariachi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2009
نوشته‌ها
538
لایک‌ها
94
سن
29
یا از خاطرات و خرابکاری ها حین آشپزی تعریف کنیم

یه بار زمانی که طفلی ناچیز بودم!میخواستم نیمرو درست کنم شک داشتم که باید روغن بریزم یا نه:blush: رفتم از مامانم بپرسم,داشت با تلفن حرف می زد من سوالمو پرسیدم اونم با اشاره جواب داد من فکر کردم که میگه روغن نمیخواد
4fvgdaq_th.gif
خلاصه نیمرو بدون روغن درست کردم با ته دیگ قهوه ای
4fvgdaq_th.gif
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,636
لایک‌ها
6,607
سن
31
نیمرو درست کردن توی ظرفی که تفلون نیست همین دردسر رو داره ، گرچه به نظر من نیمرو توی ظرفی که تفلون نیست و میچسبه به تابه خوشمزه تر میشه :دی

موقعی که میذاری ظرفش خیس بخوره کمی مایع ظرفشویی هم تو ظرف بریز. باعث میشه که ظرفت راحت تر تمیز بشه.

ایشالا کمی سرم خلوت شد یه تاپیک می زنم با عنوان غذاهای ساده و فوری(یه همچین اسمی!) که خودم و دوستان دیگه دستور غذاهای ساده رو بذاریم. البته اگر کسی دوست داشته باشه هم می تونه این تاپیک رو بزنه.

به شدت استقبال ميکنم از اين تاپيکتون اگه بزنين
بعد ماه رمضون يه دوره آموزش آشپزي ميخان واسم بذارن خانواده :دي

درود

بهترين راه جلوگيري از چسبيدن تخم مرغ، سيب زميني يا كلا هر چيزي كه مي خوايد تو ماهيتابه بپزيد اينه كه همون اول كه روغن ميريزيد توش، چند دور روغن رو خوب تو ماهيتابه بچرخونيد كه همه جاش به خوبي چرب بشه بعد بگذاريد گرم بشه و وفتي خوب گرم شد اون وقت ماده غذايي مورد نظر رو بريزيد توش.

حتما دفعه بعد اجراش ميکنم ممنون

من فکر ميکردم اين تاپيک پاک شده چون توي پستهايي که زده بودم نشونش نميداد :(
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,859
لایک‌ها
5,896
محل سکونت
Among the untrodden ways...
من اسم اینو نشنیدم،اما زردچوبه میگن بریزی خیلی خوبه لی لی خانم،بعد تو بفرمایید شام هم میریختن :دی


ما هم از ادويه استفاده مي كنيم كه گويا مخلوطي از چند چيز مختلفه كه البته ممكنه همه عطاريها نداشته باشند ولي زردچوبه رو دارن معمولا.البته جوز هندي هم خيلي خوبه هم، مخصوصا چون يه مزه همچين تند و تيزي هم داره. به هر حال بعضي غذاهاي خوشمزه اي كه واقعا بدبو هستند مثل مرغ رو كه اصلا نميشه بدون اينها خورد! :wacko:

حتما دفعه بعد اجراش ميکنم ممنون

من فکر ميکردم اين تاپيک پاک شده چون توي پستهايي که زده بودم نشونش نميداد :(

خواهش مي كنم. البته راستي حواستون باشه كه اگه اون چيزي كه مي خوايد سرخ كنيد خيسه حتما سعي كنيد بريزيدش تو آبكش تا آبش گرفته بشه چون وقتي خيلي خيس باشه هم ممكنه بچسبه ها.
 

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
532
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
اولین باری که می خواستم رولت نیمرو درست کنم رو هیچ وقت یادم نمیره ، 3 بار غذا رو خراب کردم تا بالاخره اون چیزی که می خواستم شد .

سخت ترین مرحلش وقتیه که میخوای توی ماهیتابه رولش کنی اگر خیلی شل باشه وامیره و اگر هم سوخته باشه قابل استفاده نیست ، تازه به موادی هم که به تخم مرغ اضافه کردی بستگی داره.

پ.ن : درست کردنش از فسنجون هم سختره:D
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,636
لایک‌ها
6,607
سن
31
اولین باری که می خواستم رولت نیمرو درست کنم رو هیچ وقت یادم نمیره ، 3 بار غذا رو خراب کردم تا بالاخره اون چیزی که می خواستم شد .

سخت ترین مرحلش وقتیه که میخوای توی ماهیتابه رولش کنی اگر خیلی شل باشه وامیره و اگر هم سوخته باشه قابل استفاده نیست ، تازه به موادی هم که به تخم مرغ اضافه کردی بستگی داره.

پ.ن : درست کردنش از فسنجون هم سختره:D

چی هست حالا؟همون نیمرو رو رول کنی تمومه یا چیز دیگه ای هم داره؟
 

bache-mosbat

Registered User
تاریخ عضویت
28 می 2007
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
من اولین باری که برنج گذاشتم دوم دبستان بودم مامانم سر کار بود . یادمه برنج ریختم تو قابلمه بعد هی می دیدم کمه . بعد 8 تا لیوان ریختم احساس کردم حالا اندازه شیکم خودم شده بعد اب ریختم گذاشتم بپزه تا سر قابلمه برنج باد کرده بود . :دی . حتی نمی دونستم که چقدر باید آب بریزم . برنجشم خوب شده بود نسبتا ولی یادم رفته بود پاک کنم مامانم اومد خونه کلشو ریخت دور البته قبلش کلی تعریف تمجید کرد :دی
 

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
532
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
چی هست حالا؟همون نیمرو رو رول کنی تمومه یا چیز دیگه ای هم داره؟

اول اینکه دو تا تخو مرغ باشه ، بعد هر چی از قبیل سبزی جات، قارچ ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، سوسیس و کالباس و .... یا حتی یک مدل هستش که بهش شیر هم اضافه می کنند که اون درست کردنش خیلی سخته.
بعد که همه چی رو با هم مخلوط کردی و به پخت مطلوب رسیدی باید رولش کنی.
بهترین جاش موقع خوردنش هست :دی وقتی یه تیکه از رول رو می بری اون زرده تخم مرغ خودش رو نشون میده واقعا اشتها برانگیز هست.
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,688
لایک‌ها
739
سن
35
محل سکونت
خونمون
امروز آشپزی کردم مثل همیشه.یه غذای چینی. اینم عکسش اگه خواستید آموزششم میگم.خیلی راحت درست میشهl1.jpg
 
بالا