برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
بگو بهنام

ولی در نظر بگیر که مخاطب ها اکثرا دانشجو هستن
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
اتفاقا یه جورایی دانشجوییه.سریع هم آماده میشه
مواد لازم : سینه مرغ ( هر چقدر دوست دارید )
کدو سبز
قارچ
نخود سبز
رشته نودل
===
یه توضیحی اول بدم اینکه تو این غذا هرچی که دوست دارید میتونید به مرغ اضافه که بیشتر منظورم انواع سبزیجات هست.من قارچ و نخود و کدو استفاده کردم
اول سینه مرغ رو تکه تکه میکنید بعد کف قابلمه رو کمی روغن ( خیلی خیلی کم برای اینکه مرغ نچسبه ) میریزید.وقتی داغ شد تکه های سینه مرغ رو اضافه میکنید.به همراه مرغ کدو سبز رو که خورد کردید و قارچ رو که مثل کدو خورد کردید اضافه میکنید.تو این مرحله میتونید نمک و فلفل رو هم اضافه کنید.( من نمک نریختم چون آخر از سس سویا استفاده کردم که خودش نمک داره ) و بعد شعله رو کم میکنید ( خیلی کم ) و میزارید مواد حسابی بخار پز شوند ( درب قابلمه رو بزارید دیگه ) خب چند بار فقط درو باز کنید و کمی بهم بزنید مواد رو.تو این مدت نودل رو آماده کنید.وقتی نودل میخرید معمولا روی بسته اون آموزش درست کردنشو میده که 5دقیقه همش طول میکشه.سعی کنید زیاد نودل اضافه نکنید.مثلا اگر یه سینه مرغ رو تکه تکه کردید و 1 کدو خورد کردید 1یا نهایت 2 بسته نودل استفاده کنید. نودل رو تو یه ظرف گود و جادار میریزید و روی اونو آب جوش میریزید و 5 دقیقه صبر میکنید.بعد از اون آبکش کنید و نودل رو نگهدارید برای مرحله آخر.معمولا در هر بسته نودل یه بسته کوچک ادویه هست بنا بر طعمی که انتخاب کردید به رشته اضافه میکنید ولی تو این غذا من چاشنی رو به مرغ و سبزیجاتمون اضافه میکنم.خب وقتی مرغ بخار پز شد و تست کردید چاشنی نودل رو هم اضافه کنید.بعد نخود سبز ( از کنسرو نخود سبز استفاده کردم چون اگر خام بود که اول باید اونو میپختیم ) اضافه میکنیم. و بعد رشته نودل رو که آماده و آبکش کردیم اضافه میکنیم.حالا میتونید به میزان دلخواه سس سویا اضافه کنید و میل نمایید.
کلا این غذا زیاد وقت گیر نیست و هزینه هم نداره.اول هم گفتم که سلیقه ای هست و میتونید هر نو سبزیجاتی که خواستید اضافه کنید.این یه نوع غذا چینی هست چون روغن نداره و مواد بخار پز شدن علاوه بر حفظ مزه خوب مواد برای سلامتی مفید هم هست.سس سویا هم که دیگه همه اطلاع دارید چقدر مفیده.
موفق باشید
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
امروز آشپزی کردم مثل همیشه.یه غذای چینی. اینم عکسش اگه خواستید آموزششم میگم.خیلی راحت درست میشه

اولا که خدا بگم چی کارت نکنه! این عکس رو که دیشب دیدم حالم منقلب شد و با وجود اینکه 10 روزی هست که به سلامتی کمر همت رو بستم و **** گرفتم، دست بکار شدم و خوراکی مشابه با غذای شما درست کردم! البته چون یه مقدار دیر وقت بود ناچار شدم مرغش رو فاکتور بگیرم!

من هم نودل خیلی دوست دارم و معمولا این جوری درستش می کنم:

کدو و هویج و پیاز رو خلال می کنم، گوشت سینه ی مرغ یا فیله ی گوساله یا گوسفند (هر کدوم که در دسترسم باشه) رو هم برش های باریک می دم . این ها رو هر کدومشون رو جداگانه تفت می دم و در آخر مخلوطشون می کنم. معمولا کمی رب گوجه فرنگی (یا سس سویا) هم می زنم بهشون. راستی اگر میگو داشته باشم ، به جای مرغ و گوشت استفاده می کنم. از اون ور هم نودل رو آماده می کنم. معمولا نودل رو با آبش میارم سر میز و مخلوط گوشت و سبزیجات رو هم در یک بشقاب جداگانه سرو می کنم که موقع خوردن قاتیشون می کنیم. خودم معمولا زیاد آبش رو دوست ندارم ولی آقایون منزل دوست دارن !
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
:دی وای دوباره گشنم شد.برم یه چیزی درست کنم.فردا آموزش مرغ سوخاری مخصوصمو میزارم :دی
 

Portre.Ir

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2006
نوشته‌ها
2,875
لایک‌ها
1,348
من بیتشر غذای های فانتزی دوست دارم درست کنم. مثل:
لازانیا - پیراشکی - نودل با قارج و سوسیس - کوکوی سوسیس - مرغ سوخاری و قارچ سوخاری - کوکوی مرغ (خیلی دوست دارم) - بنیه مرغ

ولی آقایون غذای پلویی بیشتر دوست دارن دیگه منم مجبورم هر از گاهی غذای پلویی درست کنم. البته خورشت زیاد درست نمی کنم حوصلم نمی گیره. کلا به غذاهای کلاسیک علاقه ای ندارم :lol:

غذاهام هیچوقت نمی سوزن و برای غذا درست کردن خیلی وقت می ذارم. همه هم از دست پختم تعریف می کنن :lol:
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
خیلی هم غوب :دی منم غذاهای سنتی درست نمیکنم.کلا غذاهای ایتالیایی,چینی و کره ای بیشتر درست میکنم
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
خوراک میگو و سبزیجات (کدو ، هویج و فلفل دلمه ای +کمی رب گوجه فرنگی )
4628.gif

هم میشه با پلو سرو کرد و هم با نودل یا پاستا .

08092011516.JPG
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
الان پست من پاک شد؟
cry.gif
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
الان پست من پاک شد؟
cry.gif

بله پاک شد. قراره تو بخش هایی که پست ها شمارش میشه ، اسپم نکنیم! پست شما هم چون تکراری بود (تکرار همون پستتون توی تاپیک آشپزی دانشجویی) حذف شد.
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
اسپم چی؟
tuzki-bunny-emoticon-043.gif

رزرو بود غدا که دم کشید عکسش رو بذارم زیرش که نوشته بودم
128fs81179.gif

همه عکسش رو میذارن به ما رسید شد اسپم؟
tuzki-bunny-emoticon-023.gif


اصلا ولش این پست و پست قبلی رو هم پاک کن
tuzki-bunny-emoticon-026.gif
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
37
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
با تشکر از دوستان عزیز.
این دوتا عکس یکی از شاهکارامه :دی
http://s2.picofile.com/file/7117340214/IMAG0106.jpg
http://s2.picofile.com/file/7117340428/IMAG0107.jpg
مرغ سوخاری که دوستام خیلی دوست دارن.یکم تغییرات دادم توش :دی


به به خوردن داره !!! راستی از پودر سوخاری یا کنتاکیاستفاده کردین؟
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
به به خوردن داره !!! راستی از پودر سوخاری یا کنتاکیاستفاده کردین؟
:دی بیشتر از پودر سوخاری استفاده میکنم.ولی کار اصلی که میکنم اینه که اول مرغ رو آب پز میکنم بعد که یکم سرد شد رو موادم میخوابونم.تخم مرغ.آرد سفید و آرد سوخاری
 

erfan_2010

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2010
نوشته‌ها
353
لایک‌ها
572
سالاد کرفس :
دو عدد ساقه سفید و مغز کرفس - یک عدد سیب سبز ترش - یک دسته ریحان -یک دسته شاهی - 4 عدد گردو - یک فنجان ماست - ابلیمو و روغن زیتون و فلفل و نمک ( به میزان دلخواه ؛ میتوانید روغن زیتون را حذف کنید ) .
مغز کرفس را به همراه سیب خرد میکنیم . ریحان و شاهی را هم ریز خرد کرده با هم مخلوط میکنیم . گردوها را خرد کرده رویشان میریزیم . بعد ماست را با ابلیمو و روغن و نمک و فلفل به هم مبزنیم و روی سالاد میریزیم .

بسیار خوشمزه است و کالری ان نسبتا کم است ( شاهی و کرفس و سیب کالری منفی دارند و به همین خاطر در **** های غذایی مطلوب هستند ) .

گوارای وجود
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
یکی از دوستان که تجربه زیاد داره...

میشه طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر رو در منزل آموزش بدید؟

فقط کلی نمیخوام..

قدم به قدم با رعایت نکات ریز میخوام...

با مواد اولیه!

مرسی
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
خدمت علی عزیز

ذرت مکزیکی :

مواد لازم :

کنسرو ذرت : 1 عدد(قوطی)
قارچ خرد شده: 50 گرم
پودر سیر: 1 ق.چایخوری
پودر آویشن: 1 ق.چایخوری
فلفل سیاه:به میزان لازم
آبلیموی تازه یا سرکه: 1 ق.سوپخوری
مایونز: در صورت دلخواه

طرز تهیه:قارچ را ورقه ای خرد کرده و با کمی کره گیاهی تفت دهید.
سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
مواد را را از روی حرارت بردارید و بعد کره ، پودر سیر و آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو (سرکه) را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و بعد سرو نمایید.

پ.ن: من به جای کره ی مرحله ی آخر ، پنیر پیتزا :rolleyes: می ریزم. اگر می خواید کره بریزید بذارید حرارت مواد کم بشه بعد اضافه کنیدش چون ممکنه کره از مواد جدا بشه.

این دستور مال شماره ی اول مجله ی سرآشپزه!
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
من فقط Pizza میزنم .. ( البته همه غذایی بلدم ولی خوب گرفتاریم وقت آشپزی نمیشه ، فقط 5 شنبه‌ها Pizza میزنیم ) ..

تصاویر:

latest_pizza_napokhide.jpg

latest_pizza_pokhide.jpg

napokhide.jpg

pokhide.jpg

pokhide2.jpg
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
خدمت علی عزیز

ذرت مکزیکی :

مواد لازم :

کنسرو ذرت : 1 عدد(قوطی)
قارچ خرد شده: 50 گرم
پودر سیر: 1 ق.چایخوری
پودر آویشن: 1 ق.چایخوری
فلفل سیاه:به میزان لازم
آبلیموی تازه یا سرکه: 1 ق.سوپخوری
مایونز: در صورت دلخواه

طرز تهیه:قارچ را ورقه ای خرد کرده و با کمی کره گیاهی تفت دهید.
سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
مواد را را از روی حرارت بردارید و بعد کره ، پودر سیر و آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو (سرکه) را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و بعد سرو نمایید.

پ.ن: من به جای کره ی مرحله ی آخر ، پنیر پیتزا :rolleyes: می ریزم. اگر می خواید کره بریزید بذارید حرارت مواد کم بشه بعد اضافه کنیدش چون ممکنه کره از مواد جدا بشه.

این دستور مال شماره ی اول مجله ی سرآشپزه!

ممنون...فقط توی چه ظرفی باید درست بشه؟ تفت که میدیم...توی چه ظرفی باشه بعد ذرت و بقیه رو اضافه کنیم؟

5 دقیقه ای که میذاریم شعله باید به چه میزانی باشه؟

بعد وقتی از رو حرارت برداریم پنیر پیتزا رو اضافه کنیم..آب میشه مگه؟ وقتی روی حرارت نیست!؟
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
ممنون...فقط توی چه ظرفی باید درست بشه؟ تفت که میدیم...توی چه ظرفی باشه بعد ذرت و بقیه رو اضافه کنیم؟

5 دقیقه ای که میذاریم شعله باید به چه میزانی باشه؟

بعد وقتی از رو حرارت برداریم پنیر پیتزا رو اضافه کنیم..آب میشه مگه؟ وقتی روی حرارت نیست!؟


قارچ رو توی قابلمه ترجیجا تفلون و با حرارت بالا تفت بدید. چون اگر حرارتش پایین باشه آب می ندازه. (البته اگر آب هم انداخت می تونید اون آب رو بریزید بیرون!)و بعد ذرت رو اضافه کنید و باقی قضایا.

میشه یه کار دیگه هم کرد . قارچ رو توی تابه ی تفلون یا هر تابه ای که قارچ بهش نچسبه تفت بدید. و بعد به قابلمه ای که ذرت ها رو دارید داخلش گرم می کنید اضافه کنید. حرارتش هم توی اون 5 دقیقه متوسط رو به پایین باشه.

بعد هم که از روی حرارت برش می دارید هنوز داغه. بنابراین اگر پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید سریع آب میشه. به شرط اینکه پنیر یخ زده نباشه.

یکی دو بار که درست کنید دستتون میاد.
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
خدمت علی عزیز

ذرت مکزیکی :

مواد لازم :

کنسرو ذرت : 1 عدد(قوطی)
قارچ خرد شده: 50 گرم
پودر سیر: 1 ق.چایخوری
پودر آویشن: 1 ق.چایخوری
فلفل سیاه:به میزان لازم
آبلیموی تازه یا سرکه: 1 ق.سوپخوری
مایونز: در صورت دلخواه

طرز تهیه:قارچ را ورقه ای خرد کرده و با کمی کره گیاهی تفت دهید.
سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
مواد را را از روی حرارت بردارید و بعد کره ، پودر سیر و آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو (سرکه) را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و بعد سرو نمایید.

پ.ن: من به جای کره ی مرحله ی آخر ، پنیر پیتزا :rolleyes: می ریزم. اگر می خواید کره بریزید بذارید حرارت مواد کم بشه بعد اضافه کنیدش چون ممکنه کره از مواد جدا بشه.

این دستور مال شماره ی اول مجله ی سرآشپزه!

من با دستور شما و البته بدون قارچ درست کردم و خیلی عالی شد .. ممنون D:
 
بالا