امروز آشپزی کردم مثل همیشه.یه غذای چینی. اینم عکسش اگه خواستید آموزششم میگم.خیلی راحت درست میشه
الان پست من پاک شد؟
با تشکر از دوستان عزیز.
این دوتا عکس یکی از شاهکارامه :دی
http://s2.picofile.com/file/7117340214/IMAG0106.jpg
http://s2.picofile.com/file/7117340428/IMAG0107.jpg
مرغ سوخاری که دوستام خیلی دوست دارن.یکم تغییرات دادم توش :دی
:دی بیشتر از پودر سوخاری استفاده میکنم.ولی کار اصلی که میکنم اینه که اول مرغ رو آب پز میکنم بعد که یکم سرد شد رو موادم میخوابونم.تخم مرغ.آرد سفید و آرد سوخاریبه به خوردن داره !!! راستی از پودر سوخاری یا کنتاکیاستفاده کردین؟
خدمت علی عزیز
ذرت مکزیکی :
مواد لازم :
کنسرو ذرت : 1 عدد(قوطی)
قارچ خرد شده: 50 گرم
پودر سیر: 1 ق.چایخوری
پودر آویشن: 1 ق.چایخوری
فلفل سیاه:به میزان لازم
آبلیموی تازه یا سرکه: 1 ق.سوپخوری
مایونز: در صورت دلخواه
طرز تهیه:قارچ را ورقه ای خرد کرده و با کمی کره گیاهی تفت دهید.
سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
مواد را را از روی حرارت بردارید و بعد کره ، پودر سیر و آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو (سرکه) را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و بعد سرو نمایید.
پ.ن: من به جای کره ی مرحله ی آخر ، پنیر پیتزا می ریزم. اگر می خواید کره بریزید بذارید حرارت مواد کم بشه بعد اضافه کنیدش چون ممکنه کره از مواد جدا بشه.
این دستور مال شماره ی اول مجله ی سرآشپزه!
ممنون...فقط توی چه ظرفی باید درست بشه؟ تفت که میدیم...توی چه ظرفی باشه بعد ذرت و بقیه رو اضافه کنیم؟
5 دقیقه ای که میذاریم شعله باید به چه میزانی باشه؟
بعد وقتی از رو حرارت برداریم پنیر پیتزا رو اضافه کنیم..آب میشه مگه؟ وقتی روی حرارت نیست!؟
خدمت علی عزیز
ذرت مکزیکی :
مواد لازم :
کنسرو ذرت : 1 عدد(قوطی)
قارچ خرد شده: 50 گرم
پودر سیر: 1 ق.چایخوری
پودر آویشن: 1 ق.چایخوری
فلفل سیاه:به میزان لازم
آبلیموی تازه یا سرکه: 1 ق.سوپخوری
مایونز: در صورت دلخواه
طرز تهیه:قارچ را ورقه ای خرد کرده و با کمی کره گیاهی تفت دهید.
سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
مواد را را از روی حرارت بردارید و بعد کره ، پودر سیر و آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو (سرکه) را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و بعد سرو نمایید.
پ.ن: من به جای کره ی مرحله ی آخر ، پنیر پیتزا می ریزم. اگر می خواید کره بریزید بذارید حرارت مواد کم بشه بعد اضافه کنیدش چون ممکنه کره از مواد جدا بشه.
این دستور مال شماره ی اول مجله ی سرآشپزه!