Hell-Golden
Registered User
- تاریخ عضویت
- 6 دسامبر 2007
- نوشتهها
- 1,269
- لایکها
- 463
املت اسپانیایی
مواد مورد نیاز برای4 نفر
4عدد گوجه
3 یا4 عدد تخم مرغ
8عدد قارچ
1عدد فلفل دلمه ای
1عدد پیاز
نمک و فلفل
مقداری نخود فرنگی(هرچی بیشتر باشه خوشمزه ترش میکنه)
اول پیاز رو رنده کنید و توی روغن تفت بدید(میتونید از روغن زیتون هم استفاده کنید) تا رنگش طلایی بشه.بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو بهش اضافه کنید و کمی تفتشون بدید
قارچ هارو حلقه حلقه کنید و بهشون اضافه کنید و کمی تفت بدید تا اب قارچ تبخیرشه.حالا نخود فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و بعد از چند لحظه گوجه خرد شده رو هم بهشون اضافه کنید
حتما گوجه رو آخر کار بریزید تا له نشه.بعد که گوجه کمی تفت داده و شل شد تخم مرغ هارو تو یه ظرف بشکنید و خوب همشون بزنید و روی مواد بریزید
بعد از سفت شدن تخم مرغ غذا امادست
غذای خیلی سبکیه و سریع اماده میشه.
مواد مورد نیاز برای4 نفر
4عدد گوجه
3 یا4 عدد تخم مرغ
8عدد قارچ
1عدد فلفل دلمه ای
1عدد پیاز
نمک و فلفل
مقداری نخود فرنگی(هرچی بیشتر باشه خوشمزه ترش میکنه)
اول پیاز رو رنده کنید و توی روغن تفت بدید(میتونید از روغن زیتون هم استفاده کنید) تا رنگش طلایی بشه.بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو بهش اضافه کنید و کمی تفتشون بدید
قارچ هارو حلقه حلقه کنید و بهشون اضافه کنید و کمی تفت بدید تا اب قارچ تبخیرشه.حالا نخود فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و بعد از چند لحظه گوجه خرد شده رو هم بهشون اضافه کنید
حتما گوجه رو آخر کار بریزید تا له نشه.بعد که گوجه کمی تفت داده و شل شد تخم مرغ هارو تو یه ظرف بشکنید و خوب همشون بزنید و روی مواد بریزید
بعد از سفت شدن تخم مرغ غذا امادست
غذای خیلی سبکیه و سریع اماده میشه.