• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزخانه پی تی

marge moosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
17
حلوا (برای چهار نفر) :


مواد لازم:

  • آرد گندم ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • روغن ۲۰۰ گرم
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • آب ۲ لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • خلال بادام و پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه کمی شل بود ۱ الی ۲ دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم.
 

itfanz

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2012
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
33
[h=2]جوجه کباب به سبک مراکشی[/h]1045941212761066-1.jpg[h=2]مواد لازم: [/h]

  • گوشت سینه مرغ برای هر نفر: ۲۵۰ گرم؛
  • زعفران آب کرده: یک قاشق چایخوری؛
  • سیر رنده شده: یک حبه؛
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری؛
  • فلفل: یک قاشق چایخوری؛
  • ادویه گرامسالا: یک قاشق چایخوری؛
  • لیموترش: ۲ عدد؛
  • خامه: ۴ قاشق غذاخوری؛
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: یک عدد.
[h=3] طرز تهیه: [/h]

گوشت سینه مرغ را خرد کنید.
زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.
سپس مرغ‌ها را یکی در میان با تکه‌هایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید

منبع: جوجه کباب به سبک مراکشی
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
يك غذا ابدائي خودم
thumbsdownsmileyanim.gif
thumbsdownsmileyanim.gif
واسه اونهايي كه گاهي ميگن چي بپزم و به ذهنشون نمياد چي بپزن
smilingsmiley.gif
thumbsdownsmileyanim.gif

اسفناج پلو مواد لازم واسه چهار نفر
thumbsdownsmileyanim.gif

اسفناج 1 كيلو
برنج سه ونيم پيمانه
پياز دو عدد متوسط
قارچ يك بسته متوسط
نمك زرد چوبه و ادويه به ميزانه دلخواه
سيب زميني يا چند برگه كاهو هم واسه ته چينه زيره برنج
طرزه تهيه
thumbsdownsmileyanim.gif

اسفناج هارو پاك ميكنيم ميشوريم و خورد ميكنيم اندازه سبزه پلو بايد خورد بشه آب پز ميكنيم و در روغن تفت ميديم تا آبش گرفته بشه و كنار ميذاريم
قارچ رو نگيني خورد ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم تا آبش گرفته بشه و كنار ميذاريم
پيازهارو هم خلالي خورد ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميذاريم
برنج رو ميپزيم و آبكش ميكنيم
مواده بالارو با هم مخلوط ميكنيم و در قابلمه لابه لايه برنج ميريزيم اگه دوست داشته باشين از سيب زميني يا كاهو هم ميتونين واسه ته چين زيره برنج استفاده كنين و در آخر هم دم كني رو ميذاريم
بعد از دم كشيدن ميتونين اين غذا رو با ماست يا ترشي يا زيتون يا گوجه فرنگي يا خيار ورق ورق شده سرو كنين واقعا عاليه
rolleyessmileyanim.gif
اصلا هم گوشت نميخواد
happysmiley.gif
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
طرزه تهيه سسه ماكاروني البته بدونه گوشت:) ابدائي خودم:thumbsdow
مخصوصه چهار نفر
فلفله دلمه اي يك عدد و خورد شده
قارچ يك بسته كوچكي و خورد شده
زيتون بدونه هسته و خورد شده 20 عدد درشت
سويا مكسول با طعمه ترجيحا جوجه كباب به اندازه لازم
گوجه فرنگي متوسط دو عدد
ذرت دانه شيرين به اندازه دلخواه
هويج يك عدد بزرگ و خورد شده
مقداري رب گوجه يا سس گوجه فرنگي
و پنيره پيتزا واسه رويه ماكاروني
نمك و ادويه
طرزه تهيه:thumbsdow

فلفل دلمه اي و زيتون هارو با روغن تفت ميديم تا اندازه اي كه نسوزه ميذاريم كنار/ هويج رو هم تفت ميديم تا نرم بشه و البته كمي مغز پخت بشه اونهارو هم ميذاريم كنار/ و سپس قارچ هارو هم تفت ميديم تا آبش كشيده بشه و ميذاريم كنار /سويا هارو كه خيس كرديم آب كشي ميكنيم و سرخ ميكنيم و ميذاريم كنار /سپس گوجه فرنگيهارو پوست ميكنيم و ريز خورد ميكنيم و تفت ميديم تا آبش كشيده بشه بعد ذرتهارو اضافه ميكنيم و سس يا رب رو سس گوجه فرنگيرو آب جوش مخلوط
ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم نمك و ادويه هم ميزنيم و ميذاريم يك دو جوش بزنهتا طعمها مخلوط بشه و سپس همه مواد سرخ شده رو به ماهيتابه اضافه ميكنيم ماكاروني رو كه آبكش كرديم ورميداريم و اين مواد رو لابه لا ميريزيم و بعد هم پنير پيتزارو رو به اندازه دلخواه رويه ماكاروني ميريزم و دم ميذاريم
اين طريق درست كردن ماكاروني گوشت اصلا ميخواد و خيلي هم خوشمزه هست بايد اگاه باشين كه مصرفه كم گوشت هم به سلامتي هم به زيبايي كمك ميكنه:happy::rolleyes:
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
اين طريق درست كردن ماكاروني گوشت اصلا ميخواد و خيلي هم خوشمزه هست بايد اگاه باشين كه مصرفه كم گوشت هم به سلامتي هم به زيبايي كمك ميكنه:happy::rolleyes:

درود بر شما

ممنون از فعالیت خوبتون توی این بخش

فکر می کنم با توجه به شیوع بالای آنمی فقر آهن در ایران و به ویژه در بین دختران و بانوان گرامی ایرانی ، کاهش مصرف گوشت قرمز رو توصیه نکنیم بهتره.

مصرف گوشت قرمز در ایران چندان بالا نیست که بخواد علیه ش تبلیغ بشه. برای زیبایی و سلامتی هم مصرف درست و به اندازه ی تمام گروه های غذایی توصیه میشه.
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
درود بر شما

ممنون از فعالیت خوبتون توی این بخش

فکر می کنم با توجه به شیوع بالای آنمی فقر آهن در ایران و به ویژه در بین دختران و بانوان گرامی ایرانی ، کاهش مصرف گوشت قرمز رو توصیه نکنیم بهتره.

مصرف گوشت قرمز در ایران چندان بالا نیست که بخواد علیه ش تبلیغ بشه. برای زیبایی و سلامتی هم مصرف درست و به اندازه ی تمام گروه های غذایی توصیه میشه.
درود بر شما ولي من تويه چند تا مجله و برنامه تلويزيوني شنيدم و خوندم كه ايرانيها پروتيينه حيواني زياد استفاده ميكنن متاسفانه!!و پزشكانه تغذيه توصيه ميكردن كه مردم از مصرفه گوشته قرمز فاصله بگيرن و به طرفه تغذيه مديترانه اي برن مثلا من خودم تو خونه خورشتهايي رو كه ميشه بجايه گوشت قرمز از مرغ استفاده كرد رو با مرغ درست ميكنم و خيلي هم خوشمزه ميشه مثله(قيمه/قيمه بادمجان/و الو اسفناج)باقالي پلو رو هم حتما به جايه ماهيچه و گوشت قرمز با ماهي يا مرغ سرو ميكنم متاسفانه فست فودها تو ايران خيلي رواج پيدا كرده مخصوصا خيلي بابه طبعه آقايونه غذاهايه فست فودي !!كه من تقريبا اصلا مصرف نميكنم فكر ميكنم مصرفه فست فود اثره سوء رو سلامتي و زيبايي ظاهري انسان بذاره:hmm:
واسه همين راستش تصميم گرفتم اينجا طرزه تهيه غذاهاييرو كه گياهي و خوشمزه هستن رو بنويسم تا مخصوصا خانمها يي كه به سلامتي و زيبايي خودشون اهميت ميدن از نوشته هايه من استفاده كنن :)
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
حلوا (برای چهار نفر) :


مواد لازم:

  • آرد گندم ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • روغن ۲۰۰ گرم
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • آب ۲ لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • خلال بادام و پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه کمی شل بود ۱ الی ۲ دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم.

درود

ما به اين نوع حلوا ميگيم حلواي آردي و بسيار هم خوشمزه ست! :happy: از بچگي اين نوع رو بيشتر از شله زرد دوست مي داشتم. البته چند سال پيش حلواي كاسه هم به ليست حلواهاي مورد علاقه م افزوده شده. :happy:

پ ن. البته همچنان خوشمزه ترين حلوا به نظرم حلواي خرماست و هنوز كه هنوزه نديدم كسي خوشمزه تر از حلوا خرماييهاي پدرم بتونه حلوا خرمايي بپزه! :D
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
درود

ما به اين نوع حلوا ميگيم حلواي آردي و بسيار هم خوشمزه ست! :happy: از بچگي اين نوع رو بيشتر از شله زرد دوست مي داشتم. البته چند سال پيش حلواي كاسه هم به ليست حلواهاي مورد علاقه م افزوده شده. :happy:

پ ن. البته همچنان خوشمزه ترين حلوا به نظرم حلواي خرماست و هنوز كه هنوزه نديدم كسي خوشمزه تر از حلوا خرماييهاي پدرم بتونه حلوا خرمايي بپزه! :D
شما جنوبي هستين؟ منم حلوايه خرمارو دوست دارم وهميشه تو خونه درست ميكنم:)
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
شما جنوبي هستين؟ منم حلوايه خرمارو دوست دارم وهميشه تو خونه درست ميكنم:)

درود

ديگه گذشت اون زماني كه هر غذا يا شيريني در يك منطقه خاص فقط توليد ميشد و اين حلواي خرما هم ديگه ميشه گفت فراگيرشده همونطوري كه رنگينك هم غير از جنوب، در مناطق ديگه هم جا افتاده.

پ ن. راستي يه شيريني تبريزيها دارند كه بسيار خوشمزه ست و فكر كنم "ق" هم در نامش بود! كسي مي دونه چيه؟ حالت بسكوييتي داره كه وسطش يه عالمه پسته باشه و سطح خودش هم البته حالت ترك خورده داره!

يك بار چند سال پيش خوردم و جزييات بيشتري ازش يادم نيست! :eek:
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
درود

ديگه گذشت اون زماني كه هر غذا يا شيريني در يك منطقه خاص فقط توليد ميشد و اين حلواي خرما هم ديگه ميشه گفت فراگيرشده همونطوري كه رنگينك هم غير از جنوب، در مناطق ديگه هم جا افتاده.

پ ن. راستي يه شيريني تبريزيها دارند كه بسيار خوشمزه ست و فكر كنم "ق" هم در نامش بود! كسي مي دونه چيه؟ حالت بسكوييتي داره كه وسطش يه عالمه پسته باشه و سطح خودش هم البته حالت ترك خورده داره!

يك بار چند سال پيش خوردم و جزييات بيشتري ازش يادم نيست! :eek:

خوب اره الان همه چيز در همه جا يافت ميشه ولي چون من خودم جنوبي هستم هم رنگينك هم حلوايه خرمارو خانوادگي درست ميكنيم گفتم شايد شما هم جنوبي هستين!!!! اون شيريني تبريز هم نميدونم اونيكه من خوردم يا نه يك شيريني من خوردم كه قهوه اي و كش دار هست و رنگش مثله شكلاته البته منم اسمشو بلد نيستم ولي خيلي ازش خوشم اومد حالا كسي اينجا تبريزي هست و اسمشو ميدونه بگه منم دوست دارم دوباره از اونها بخرم ولي اسمشو نميدونم!!!!!
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
تا حالا سیب زمینی مخصوص و پنیر "پدر خوب" رو امتحان کردید؟ ما که خیلی دوست داریم !

اخیرا خاله شلختگیم گل کرد و گفتم توی خونه درست کنم ببینم چی میشه :دی

اول سیب زمینی های تازه و نسبتا کوچیک رو خووووب شستم و خشک کردم و به روغن آغشته کردم و درون فویل پیچیدم و گذاشتمشون توی فر. حدود 40 دقیقه طول کشید تا با حرارت حدود 200 -220 درجه سانتیگراد بپزن(تنوری بشن)

بعد از درون فویل درشون آوردم و با پوست ، چهار قسمتشون کردم و توی ظرف مخصوص فر گذاشتمشون. بعد کمی نمک پاشیدم و قارچ ورقه شده ، ذرت و پنیر پیتزا رو روشون ریختم و ظرف رو گذاشتمش توی فر. البته گریل رو روشن کردم تا پنیر آب و طلایی بشه.

موقع سرو هم سس مایونز سیر دار ریختم روش.

-میشه قبل از گذاشتن داخل فر ، کمی پودر سیر روی غذا بپاشید و بعد با مایونز معمولی سرو کنید. هر کدوم که دوست دارید !

- برای چرب کردن سیب زمینی ها از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

-مقدار مواد غذایی مورد نیاز ، همین جوری و دلبخواهیست ! از من اندازه و میزان نخواید :دی

-سس بیشتری بریزید رو غذا ! من به خاطر سیر دار بودنش و اینکه پسرم زیاد سیر دوست نداره کم ریختم.

-چرب کردن سیب زمینی ها باعث میشه که اونها به فویل نچسبن.

30042012342.JPG

30042012343.JPG
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
از پختن غذا داخل این آلومینیوم ها به شدت اجتناب کنید ... یا خارجی اش رو تهیه کنید که خیلی گرون تر در میاد .. اینها در عمل غیر بهداشتی هستند و غذا رو آلوده میکنند و طبق تحقیقات آلومینیوم باعث بیماریهای عصبی مثل MS و ALS میشه ..
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
از پختن غذا داخل این آلومینیوم ها به شدت اجتناب کنید ... یا خارجی اش رو تهیه کنید که خیلی گرون تر در میاد .. اینها در عمل غیر بهداشتی هستند و غذا رو آلوده میکنند و طبق تحقیقات آلومینیوم باعث بیماریهای عصبی مثل MS و ALS میشه ..

وای جدی می گید؟ :eek: اگر به عنوان روکش ظرفی که داخل فر می ذاریم استفاده کنیم چطور؟ باز هم غذا رو آلوده می کنه؟

میشه یه منبع معتبر بهم معرفی کنید؟ مرسی
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
فویل خوب باید استفاده کنید .. اینهایی که من جدید دیدم داخل غذا احتمال leak شدنش بسیار بالاست .. و اینکه مصرف داروهایی که آلومینیوم دارند مثل آلومنیوم ام جی که همه مثل نقل تو ایران میندازن بالا روی این بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و مواردی که گفته شد تاثیر داره و هنوز هم داره روش تحقیق میشه . صفحه Wikipedia قسمت Health Concerns هم بخوانید نوشته شده که از ریسک فاکتورها است

اطلاعات بیشتر
Google for
Aluminum Poisoning

نمیخواستم نگران اتون کنم ولی از اینجا که اینجا هیچ چیزی استاندارد یافت نمیشه و هر روز کیفیت همه چیز میاد پایین به همین علت خواستم بهتون بگم که این فویلها چقدر میتونه در استفاده های مداوم خطرناک باشه ..
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
ديگه گذشت اون زماني كه هر غذا يا شيريني در يك منطقه خاص فقط توليد ميشد و اين حلواي خرما هم ديگه ميشه گفت فراگيرشده همونطوري كه رنگينك هم غير از جنوب، در مناطق ديگه هم جا افتاده.
پ ن. راستي يه شيريني تبريزيها دارند كه بسيار خوشمزه ست و فكر كنم "ق" هم در نامش بود! كسي مي دونه چيه؟ حالت بسكوييتي داره كه وسطش يه عالمه پسته باشه و سطح خودش هم البته حالت ترك خورده داره!
يك بار چند سال پيش خوردم و جزييات بيشتري ازش يادم نيست! :eek:
درود
کسندرا جان بسیار عزیز اسمش هست " قرابیه " ، به هیچ وجه مورد علاقه من نیست ولی قبول دارم که بسیار پرطرفدار هست و خیلی ها دوستش دارن ، در مراسم رسمی تبریز حتما با این پذیرایی میشه ، من لطیفه رو ترجیح میدم ، حتی " لوادیه" رو به این ترجیح میدم ...
خوب اره الان همه چيز در همه جا يافت ميشه ولي چون من خودم جنوبي هستم هم رنگينك هم حلوايه خرمارو خانوادگي درست ميكنيم گفتم شايد شما هم جنوبي هستين!!!! اون شيريني تبريز هم نميدونم اونيكه من خوردم يا نه يك شيريني من خوردم كه قهوه اي و كش دار هست و رنگش مثله شكلاته البته منم اسمشو بلد نيستم ولي خيلي ازش خوشم اومد حالا كسي اينجا تبريزي هست و اسمشو ميدونه بگه منم دوست دارم دوباره از اونها بخرم ولي اسمشو نميدونم!!!!!
مو شرابی اسمش هست " اریس" البته خود تبریزیها بهش میگن " ریس" در دو شکل خشک و تر تهیه میشه که بیشتر جاها تر ش رو می فروشن ، از توضیحاتی که دادی معلومه شما هم نوع تر ش رو امتحان کرده ی
از پختن غذا داخل این آلومینیوم ها به شدت اجتناب کنید ... یا خارجی اش رو تهیه کنید که خیلی گرون تر در میاد .. اینها در عمل غیر بهداشتی هستند و غذا رو آلوده میکنند و طبق تحقیقات آلومینیوم باعث بیماریهای عصبی مثل MS و ALS میشه ..
کاملا درسته
فویل خوب باید استفاده کنید .. اینهایی که من جدید دیدم داخل غذا احتمال leak شدنش بسیار بالاست .. و اینکه مصرف داروهایی که آلومینیوم دارند مثل آلومنیوم ام جی که همه مثل نقل تو ایران میندازن بالا روی این بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و مواردی که گفته شد تاثیر داره و هنوز هم داره روش تحقیق میشه . صفحه Wikipedia قسمت Health Concerns هم بخوانید نوشته شده که از ریسک فاکتورها است
اطلاعات بیشتر
Google for
Aluminum Poisoning
نمیخواستم نگران اتون کنم ولی از اینجا که اینجا هیچ چیزی استاندارد یافت نمیشه و هر روز کیفیت همه چیز میاد پایین به همین علت خواستم بهتون بگم که این فویلها چقدر میتونه در استفاده های مداوم خطرناک باشه ..
لیلی رز عزیز شما باید از نوع Food Grade اون رو استفاده کنی ، اگه گیر نیومد ، استفاده از این فویلهای معمولی ، برای مواد غذایی خشک مثل سیب زمینی ( تنوری) کم خطر تره تا مواد غذایی آب دار و سس دار ، حرفهای دوست عزیز Unforgiv3N تأیید میشه
;)
 

itfanz

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2012
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
33
[h=2]طرز تهیه قطاب[/h]
مواد لازم:

  • روغن جامد=۱ پیمانه
  • شیر=۱پیمانه
  • بیکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری
  • آرد=مقداری که به دست نچسبد
  • میان قطاب:
  • پودر گردو= ۵۰ گرم
  • پودر بادام = ۵۰ گرم
  • پودر شکر= ۲۰۰ گرم
  • هل=۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم . پودر هل را اضافه می کنیم تا خمیر خوش طعم شود شپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد (خمیر نباید زیاد سفت شود)
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته
برای ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال می گذاریم
برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم
سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب می زنیم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
میتوان برای تزیین آن هم میتوان توی مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانیم

منبع:طرز تهيه قطاب
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
فویل خوب باید استفاده کنید .. اینهایی که من جدید دیدم داخل غذا احتمال leak شدنش بسیار بالاست .. و اینکه مصرف داروهایی که آلومینیوم دارند مثل آلومنیوم ام جی که همه مثل نقل تو ایران میندازن بالا روی این بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و مواردی که گفته شد تاثیر داره و هنوز هم داره روش تحقیق میشه . صفحه Wikipedia قسمت Health Concerns هم بخوانید نوشته شده که از ریسک فاکتورها است

اطلاعات بیشتر
Google for
Aluminum Poisoning

نمیخواستم نگران اتون کنم ولی از اینجا که اینجا هیچ چیزی استاندارد یافت نمیشه و هر روز کیفیت همه چیز میاد پایین به همین علت خواستم بهتون بگم که این فویلها چقدر میتونه در استفاده های مداوم خطرناک باشه ..

به هر حال ممنون بابت اطلاع رسانی

کی فکرش رو می کرد؟! :hmm:
لیلی رز عزیز شما باید از نوع Food Grade اون رو استفاده کنی ، اگه گیر نیومد ، استفاده از این فویلهای معمولی ، برای مواد غذایی خشک مثل سیب زمینی ( تنوری) کم خطر تره تا مواد غذایی آب دار و سس دار ، حرفهای دوست عزیز Unforgiv3N تأیید میشه
;)

از شما هم ممنون که همیشه اطلاعاتتون به روز و مفیده. حالا خدا رو که دو سه سالی هست که بنده از کارهای خاله شلختگیم کم کردم :lol:

حالا یه سوال ؛

این کاغذهای روغنی که برای پختن شیرینی ها و کیک ها استفاده میشن چطور؟ آلودگی ایجاد می کنن؟
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
من تحقیقات زیادی روی بیماریهای مغزی مثل MS , ALS , Alzheimer و اینها داشتم .. و روی گذشته اشخاصی که این بیماریها رو داشتن تحقیق کردم .. یه موردی بود که شخص از کودکی آلومنیوم MG زیاد مصرف میکرد و ALS گرفته بود .. ولی خوب تحقیقات من چون جهت آکادمیک شدن یه استانداردهای خاصی رو میخواست که من وقت و بودجه اش رو نداشتم در نتیجه جایی به ثبت نرسید ... ولی پیشنهاد من .. بهترین دستگاه تصویه آب رو با حداکثر تعداد فیلتر ممکن در منزل اتون نصب کنید .. اصفهان بعد از ژاپن بزرگترین شهری در دنیاست که مردم اش از این بیماریها رنج میبرند و همش به خاطر آب آلوده و آغشته به مواد شیمیایی است ..
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
از شما هم ممنون که همیشه اطلاعاتتون به روز و مفیده. حالا خدا رو که دو سه سالی هست که بنده از کارهای خاله شلختگیم کم کردم :lol:
حالا یه سوال ؛
این کاغذهای روغنی که برای پختن شیرینی ها و کیک ها استفاده میشن چطور؟ آلودگی ایجاد می کنن؟

درود
اول که خواهش می کنم
دوم هم که
این کاغذهای روغنی یا baking Paper مطابق استندارد ، از هر دوسو با غشایی از سیلیکون آغشته میشن و حرارتهای معمول پخت هم نمیتونه این غشاء سیلیکونی رو از بین ببره ، سیلیکون هم معرف حضورتون هست که ماده ای بی اثر هست ، با مواد غذایی تمایلی به واکنش نشون نمیده و درجه سمیت اون هم بسیار بسیار پایینه ، پس مصرفش جای نگرانی نداره ;)
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
درود
اول که خواهش می کنم
دوم هم که
این کاغذهای روغنی یا baking Paper مطابق استندارد ، از هر دوسو با غشایی از سیلیکون آغشته میشن و حرارتهای معمول پخت هم نمیتونه این غشاء سیلیکونی رو از بین ببره ، سیلیکون هم معرف حضورتون هست که ماده ای بی اثر هست ، با مواد غذایی تمایلی به واکنش نشون نمیده و درجه سمیت اون هم بسیار بسیار پایینه ، پس مصرفش جای نگرانی نداره ;)

خب خدا رو شکر ! چون من از این کاغذها زیاد استفاده می کنم !

پس یک بار سیب زمینی ها رو توی این کاغذ ها بپیچم ببینم چی میشه ! 7.gif ولی توی فویل خیلی خوب شده بود :دی
 
بالا