• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزخانه پی تی

chance

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2011
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
119
محل سکونت
UK
درود
قرمه سبزی در غربت
ساخته دست خود خویشتنم
جای همه تون خالی

نوش جان چه ته دیگی آفرین کجایید شما؟ خرج قرمه سبزی آماده چیکا خریدن کمتر از درست کردنش میشه اینجا ولی طعم خانگی یک چیز دیگریست
 

mirbest32

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,336
لایک‌ها
893
سن
30
محل سکونت
خاک پاک ریسیست ها
من به دلیل اشتغال پدر و مادرم آشپزی خوبی دارم
ماکارونی
انواع پلو
و کشک بادمجون رو طوری درست می کنم انگشتاتون رو هم بخورید!
ولی مثل همه اولش با سوسیس تخم مرغ شروع کردم!:blush:
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
نوش جان چه ته دیگی آفرین کجایید شما؟ خرج قرمه سبزی آماده چیکا خریدن کمتر از درست کردنش میشه اینجا ولی طعم خانگی یک چیز دیگریست

درود
درسته دوست عزیز ممکنه کنسروش ارزونتر باشه ولی من به نظرم اونی که آدم خودش درست کنه خوشمزه تره ، البته مشروط به این که بلد باشه درست کنه ...
 

arameshsahel

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
92
محل سکونت
zamin
سلام دوستان عزیز تو اشپزخونه.پستا زیاده و حوصله ما کم.نخونده وارد میشم!من راجع به غذا پختن و اینا تو دوران دانشگاه زیاد خاطرات دارم میام یکی یکی میگم دور هم بخندیم.
 

arameshsahel

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
92
محل سکونت
zamin
یادمه ترم یک بودیم وقرار بود دوستم ماکارونی با عدس بپذه.یک ساعت تو اشپزخونه خوابگاه بود بعد یک ساعت قابلمه رو آورد.این شروع کرد به ریختن غذا تو پشقابا چشتون روز بد نبینه با ریختن ماکارونی صدای سنگ ریزه ریختن میومد تو بشقابها بعد فهمیدیم که این اومده عدسارو وقتی ریخته که میخواسته دمی اونارو بذاره ماهم یک شکم خندیدیم گفتیم فلانی چرا اینطور پختی.گفت مامانم همیشه عدسارو تو ماکارونی میذاشت.نگو این فقط لحظه اخرو میدیده!
 

mirbest32

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,336
لایک‌ها
893
سن
30
محل سکونت
خاک پاک ریسیست ها
بیکار بودم و گرسنه :دی پاستا درست کردم با قارچ و خامه و جعفری.حال داشته باشم دستور تهیه رو میگم.چون یه سری ریزه کاری و تغییرات داره مخصوص خودم :دی
مشاهده پیوست 165904
ایول بهت...خیلی کارت درسته از قرار معلوم
من ایتالیایی کلا دوست دارم...زوچینی هم بلدی درست کنی؟
درود
قرمه سبزی در غربت
ساخته دست خود خویشتنم
جای همه تون خالی

مشاهده پیوست 174050
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
امروز اینو دیدم تو نت خوشم اومد از قیافش
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
مواد لازم:

• گوشت چرخ کرده...130 گرم
• فیله مرغ...4 عدد
• پیاز رنده شده...نصف یک عدد کوچک
• آرد سوخاری...یک قاشق غذا خوری
• زعفران دم کرده...یک قاشق چای خوری
• نمک...به مقدار لازم
• فلفل...به مقدار کم
• روغن مایع...2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

sr_gS_kebabNegini1.jpg


• فیله های مرغ را به اندازه کافی با نمک آغشته کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
• داخل کاسه مناسبی، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و آرد سوخاری و پیاز رنده شده مخلوط نموده و ورز دهید.
• مایه گوشتی آماده شده را مطابق تصویر به اندازه گردو کوچک فرم دهید.
• فیله های مرغ را مطابق تصویر برش دهید.

sr_gS_kebabNegini2.jpg


• هر نوار برش داده شده فیله مرغ را مطابق تصویر دور گوشت های فرم داده شده حلقه کنید.

sr_gS_kebabNegini3.jpg


• سیخ چوبی را به آرامی از وسط کباب های نگینی آماده شده عبور دهید.(دو سر فیله مرغ را با سیخ چوبی روی هم ثابت کنید.)

sr_gS_kebabNegini4.jpg


• همه کباب های نگینی را مطابق تصویر آماده کنید.
• داخل ماهیتابه دار مناسبی ، 2 قاشق روغن مایع ریخته وکباب ها را با فاصله کمی داخل ماهیتابه بچینید.
• به کمک قلم مو روی کباب ها را با زعفران دم کرده آغشته نمایید.
• درب ماهیتابه را گذاشته وکباب ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
• بعد از سرخ شدن یک طرف کباب ها،درب ماهیتابه را برداشته و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
 

arameshsahel

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
92
محل سکونت
zamin
مواد لازم:

• گوشت چرخ کرده...130 گرم
• فیله مرغ...4 عدد
• پیاز رنده شده...نصف یک عدد کوچک
• آرد سوخاری...یک قاشق غذا خوری
• زعفران دم کرده...یک قاشق چای خوری
• نمک...به مقدار لازم
• فلفل...به مقدار کم
• روغن مایع...2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

sr_gS_kebabNegini1.jpg


• فیله های مرغ را به اندازه کافی با نمک آغشته کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
• داخل کاسه مناسبی، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و آرد سوخاری و پیاز رنده شده مخلوط نموده و ورز دهید.
• مایه گوشتی آماده شده را مطابق تصویر به اندازه گردو کوچک فرم دهید.
• فیله های مرغ را مطابق تصویر برش دهید.

sr_gS_kebabNegini2.jpg


• هر نوار برش داده شده فیله مرغ را مطابق تصویر دور گوشت های فرم داده شده حلقه کنید.

sr_gS_kebabNegini3.jpg


• سیخ چوبی را به آرامی از وسط کباب های نگینی آماده شده عبور دهید.(دو سر فیله مرغ را با سیخ چوبی روی هم ثابت کنید.)

sr_gS_kebabNegini4.jpg


• همه کباب های نگینی را مطابق تصویر آماده کنید.
• داخل ماهیتابه دار مناسبی ، 2 قاشق روغن مایع ریخته وکباب ها را با فاصله کمی داخل ماهیتابه بچینید.
• به کمک قلم مو روی کباب ها را با زعفران دم کرده آغشته نمایید.
• درب ماهیتابه را گذاشته وکباب ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
• بعد از سرخ شدن یک طرف کباب ها،درب ماهیتابه را برداشته و طرف دیگر را هم سرخ کنید.

هورسا عکساش نیومد
 

behnam666

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
756
سن
38
محل سکونت
خونمون
ایول بهت...خیلی کارت درسته از قرار معلوم
من ایتالیایی کلا دوست دارم...زوچینی هم بلدی درست کنی؟
نوغرم
چینی هم بلدم.کلا ایتالیایی.فرانسوی و چینی رو خیلی دوست دارم.
پ.ن : چرا خودم کم به این تاپیک میام؟
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
بهنام باقالا قاتق چطور درست میشه
 

behnam666

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
756
سن
38
محل سکونت
خونمون
بهنام باقالا قاتق چطور درست میشه
باقالا رشتی میخواد که نداشتم با باقالی معمولی درست کردم
5 تا حبه سیر رو خلال کن 250 گرم باقالی و 3تا قاشق شوید
سیر رو یکم تو روغن سرخ کن بعد 3ذقیقه باقالا رو اضافه کن بعدم شوید.و نمک و زردچوبه به میزان دلخواه.یکم که گذشت 3تا لیوان آب بریز.اگه ماد تازه بود کمتر بریز.بعد نیم ساعت بپزه.اصلا هم نزن
آخرش که پخت 3تا تخم مرغ بشکن روش
 

feri23

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2011
نوشته‌ها
825
لایک‌ها
193
به نام خدا :دی

خانومای عزیز :دی دستور غذای امروز :دی

مواد لازم : ذرت پخته شده ، مرغ پخته شده خلال شده ، چیپس خلالی ، پنیر پیتزا


126911152262024112620486132255123121617513.jpg300px-Hen001.jpg7fpbl5fpel2wdw4pnm8y.jpgrecipe-4014.jpg

دستور تهیه : همه رو قاطی کنید با هم بپزید درست میشه ، شوخی کردم :دی

دستور تهیه : یک تاوه آماده کنید و مقدار کمی کره در کف اون بریزید یا روغن ، یا حتی بدون کره و روغن (اگه تاوه چدنی که غذا نمی نمیچسبه دارین)

مرغ پخت شده خلال شده رو در تاوه بریزید به مدت یک تا دو دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید ، ذرت های پخته شده ی گرم را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دوباره مواد رو هم بزنید و تفت بدید ، چیپس ها رو اضافه کنید و به مدت یه دقیقه دیگه در حرارت ملایم تفت بدید ، بعد این مرحله پنیر پیتزای رنده شده را بریزید و 1 دقیقه مواد رو کاملا هم بزنید تا پنیر کاملا مخلوط بشه و حالت چسبندگی بگیره ، خانومای عزیز :دی غذای شما آمادس

در صورت دلخواه اگر مایکروفر دارین میتونید مواد رو در یک ظرف پیرکس بریزین و 5 دقیقه بزارین تو مایکروفر حالت گریل(تنوری) تا غذا کمی برشته بشه

در صورت دلخواه یبه جای مرغ میتونید از کالباس ستفاده کنید ، و یا ترکیبی از کالباس و مرغ بریزید ، اما مرغ خوب سالم تره!

این غدا نمی دونم اسمی داره یا نه ولی میتونید به یاد من اسمشو بزارین feri23 مشاهده پیوست 206770
 
Last edited:
بالا