فویل خوب باید استفاده کنید .. اینهایی که من جدید دیدم داخل غذا احتمال leak شدنش بسیار بالاست .. و اینکه مصرف داروهایی که آلومینیوم دارند مثل آلومنیوم ام جی که همه مثل نقل تو ایران میندازن بالا روی این بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و مواردی که گفته شد تاثیر داره و هنوز هم داره روش تحقیق میشه . صفحه Wikipedia قسمت Health Concerns هم بخوانید نوشته شده که از ریسک فاکتورها است
اطلاعات بیشتر
Google for
Aluminum Poisoning
نمیخواستم نگران اتون کنم ولی از اینجا که اینجا هیچ چیزی استاندارد یافت نمیشه و هر روز کیفیت همه چیز میاد پایین به همین علت خواستم بهتون بگم که این فویلها چقدر میتونه در استفاده های مداوم خطرناک باشه ..
خب خدا رو شکر ! چون من از این کاغذها زیاد استفاده می کنم !
پس یک بار سیب زمینی ها رو توی این کاغذ ها بپیچم ببینم چی میشه ! مشاهده پیوست 144209 ولی توی فویل خیلی خوب شده بود :دی
می خواهم بپرسم چه ظرفی برای اشپزی وپخت وپز مناسبتر است؟؟؟چدنی؟ استیل؟؟از پختن غذا داخل این آلومینیوم ها به شدت اجتناب کنید ... یا خارجی اش رو تهیه کنید که خیلی گرون تر در میاد .. اینها در عمل غیر بهداشتی هستند و غذا رو آلوده میکنند و طبق تحقیقات آلومینیوم باعث بیماریهای عصبی مثل MS و ALS میشه ..
می خواهم بپرسم چه ظرفی برای اشپزی وپخت وپز مناسبتر است؟؟؟چدنی؟ استیل؟؟
چند وقت پیش شله زرد درست کردم :دی
البته دفعه اولم نبود ولی زیاد وارد نیستم :دی با این حال بد نشد
وقت کنم عکسای بیشتر و روش درست کردنشو میگم
دوستان در مورد سس ماکارونی یکم توضیح بدید .
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:
مشاهده پیوست 153285
اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی
همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!
یادم میاد. ولی هیچ مغازه ای اطراف ما ، از اینا ندارندوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:
مشاهده پیوست 153285
اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی
همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!
میدونم نهایت سعی در هلتی بودن و استفاده نکردن روغن و اینها به غذاس ولی به جان خودم ! اگه دروغ بگم ! وقتی ماکارونی رو آبکش کردید شده یه نمور ! کره توش بندازین مزش در حد تیم ملی ایتالیا ی ما ! فرق میکنه و عالی تر میشه :goatee:
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:
اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی
همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!
بازم به تو من همون تخم مرغ رو هم بلد نيسم درست كنم!!!!!!!!!!!!من تو آشپزي خيلي ضعيف هستم يعني تقريبا جز آب پز كردن تخم مرغ ( كه اونم يا خيلي شل ميشه يا خيلي سفت:wub: ) ديگه هنري ندارم :mario:
البته يه پرونده درخشان و هنري آشپزي دارم
دوران دانشگاه كه يه سال شهرستان يه خونه اجاره كرده بويدم فقط يه بار غذا خودم درست كردم (مخلوطي ازسرخ كردني كدو . بادمجون . سيب زميني . گوجه و .. ) . :thumbsup:
كه اونم البته صبح دست به كار شدم و غذا ساعت 5 بعد از ظهر حاظر شدش و بيچاره دوستام از گشنگي همشون تا اونموقع فقط خوابيدن ( ولي انصافا خوشمزه شده بودش )