برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 می 2007
نوشته‌ها
7,716
لایک‌ها
4,116
محل سکونت
Hell
اومدم تو این تاپیک گرسنه م شد
84121_LaieA_002.gif
 

Miinaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2012
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
فویل خوب باید استفاده کنید .. اینهایی که من جدید دیدم داخل غذا احتمال leak شدنش بسیار بالاست .. و اینکه مصرف داروهایی که آلومینیوم دارند مثل آلومنیوم ام جی که همه مثل نقل تو ایران میندازن بالا روی این بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و مواردی که گفته شد تاثیر داره و هنوز هم داره روش تحقیق میشه . صفحه Wikipedia قسمت Health Concerns هم بخوانید نوشته شده که از ریسک فاکتورها است

اطلاعات بیشتر
Google for
Aluminum Poisoning

نمیخواستم نگران اتون کنم ولی از اینجا که اینجا هیچ چیزی استاندارد یافت نمیشه و هر روز کیفیت همه چیز میاد پایین به همین علت خواستم بهتون بگم که این فویلها چقدر میتونه در استفاده های مداوم خطرناک باشه ..

سلام
ممنون از اطلاع رسانی تون

میشه بپرسم رشته تون چه؟ ببخشید آخه من جدید عضو شدم. زیاد با کاربرا آشنایی ندارم
 

arashmidos

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2009
نوشته‌ها
302
لایک‌ها
46
فرنی (برای چهار نفر) :



مواد لازم:

شیر نیم لیتر
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)
شکر ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
گلاب ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد برنج را در شیر حل می کنیم و شکر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار
می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد صرف می نمائیم.

منبع : آموزش پخت فرنی
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
خب خدا رو شکر ! چون من از این کاغذها زیاد استفاده می کنم !

پس یک بار سیب زمینی ها رو توی این کاغذ ها بپیچم ببینم چی میشه ! مشاهده پیوست 144209 ولی توی فویل خیلی خوب شده بود :دی

درود بر شکموهای عزیز !

چند روز پیش ، تصمیم گرفتم به جای استفاده از سیب زمینی سرخ کرده در کنار مینی استیک ، از همین سیب زمینی های مثلا تنوری استفاده کنم. این بار توی baking Paper (به قول پیمان عزیز) پیچیدمشون و چون این کاغذها خودشون چرب هستن ، سیب زمینی ها رو چرب نکردم. نتیجه کار قابل قبول بود ولی نه مثل اون باری که توی فویل پیچیدمشون. یه مقدار پوستشون چروک شده بود. ولی در کل خوب بود. حداقل خیالمون راحت بود که MS , ALSو Alzheimer نمی گیریم :دی
 

rmita

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 می 2012
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
از پختن غذا داخل این آلومینیوم ها به شدت اجتناب کنید ... یا خارجی اش رو تهیه کنید که خیلی گرون تر در میاد .. اینها در عمل غیر بهداشتی هستند و غذا رو آلوده میکنند و طبق تحقیقات آلومینیوم باعث بیماریهای عصبی مثل MS و ALS میشه ..
می خواهم بپرسم چه ظرفی برای اشپزی وپخت وپز مناسبتر است؟؟؟چدنی؟ استیل؟؟
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
چند وقت پیش شله زرد درست کردم :دی
البته دفعه اولم نبود ولی زیاد وارد نیستم :دی با این حال بد نشد
وقت کنم عکسای بیشتر و روش درست کردنشو میگم
IMAG0344.jpgIMAG0345.jpg
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33

peyman_sh

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2010
نوشته‌ها
2,236
لایک‌ها
206
محل سکونت
اصفهان-لنجان
من خودم ته اشپزی سوالی بود در خدمتم :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

تاحالا نه غذا خراب کردم نه چیزی دسپختم عالیه از خیلی خیلی کوچیکی غذاهایی درست میکردم که شاید الان مامانتون نتونه درست کنه :D:D:D:D
 

djaliten

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2012
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
823
محل سکونت
خونه
[h=3]کیک توت فرنگی تازه![/h]
61028.jpg

كیك توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی كه دارد به خاطر وجود توت فرنگی‌هایی كه روی آن چیده می‌شود، ظاهری زیبا هم دارد

كیك توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی كه دارد به خاطر وجود توت فرنگی‌هایی كه روی آن چیده می‌شود، ظاهری زیبا هم دارد


زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم:
كره نرم شده: 4/3 پیمانه
كره بادام زمینی: 4/3 پیمانه
شكر: 5/2 پیمانه
بیكینگ پودر: ‌2 قاشق چای‌خوری
نمك: 4/1 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ‌2 عدد
وانیل: ‌یك قاشق چای‌خوری
آرد: 4/1 و 2 پیمانه
مربای توت فرنگی: نصف پیمانه
توت فرنگی كوچك: 4 پیمانه، دونیمیا چهار قسمت شده

طرز تهیه:
• فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم كنید.
• كف و دیواره‌های قالب كیكی به ابعاد 6*22*33 را كاغذ آلومینیوم قرار داده و كنار بگذارید.
• با استفاده از دستگاه مخلوط كن،‌ كره بادام زمینی و كره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط كنید.
• شكر، بیكینگ پودر و نمك را به مخلوط اضافه كرده، خوب هم بزنید.
• تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه كرده و خوب هم بزنید.
• تا جایی كه مخلوط كن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط كن به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید.
• مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقهیا تا زمانی‌ كه روی آن طلایی رنگ شود و اگریك خلال دندان داخل آن فرو كنیم تمیز بالا بیاید، ‌آن را حرارت دهید.
• پس از این كه كیك پخته شد چند دقیقه صبر كنید تا خنك شود.
• سپس با بلند كردن كاغذ آلومینیوم، كیك را از قالب بیرون آورید.
• روی كیك، مربای توت فرنگی و توت فرنگی‌های تازه را پخش كنید.
 

wonnin

مدیر انجمن ادبیات
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
8 اکتبر 2010
نوشته‌ها
3,999
لایک‌ها
7,614
محل سکونت
Wish I Knew
من تو آشپزي خيلي ضعيف هستم يعني تقريبا جز آب پز كردن تخم مرغ ( كه اونم يا خيلي شل ميشه يا خيلي سفت:wub: ) ديگه هنري ندارم :mario:

البته يه پرونده درخشان و هنري آشپزي دارم

دوران دانشگاه كه يه سال شهرستان يه خونه اجاره كرده بويدم فقط يه بار غذا خودم درست كردم (مخلوطي ازسرخ كردني كدو . بادمجون . سيب زميني . گوجه و .. ) . :thumbsup:

كه اونم البته صبح دست به كار شدم و غذا ساعت 5 بعد از ظهر حاظر شدش و بيچاره دوستام از گشنگي همشون تا اونموقع فقط خوابيدن ( ولي انصافا خوشمزه شده بودش )
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:

28052012560.JPG

اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی

همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!
 

agarb98

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2011
نوشته‌ها
2,886
لایک‌ها
179
سن
34
محل سکونت
تهران
دوستان در مورد سس ماکارونی یکم توضیح بدید .
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:

مشاهده پیوست 153285

اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی

همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!

نه یادمون نیست سنمون کفاف نمیده
93s8ac90vxr1gtxrmcd.png
 

D.X

Registered User
تاریخ عضویت
10 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,856
لایک‌ها
4,002
محل سکونت
Mafia's hometown
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:

مشاهده پیوست 153285

اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی

همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!
یادم میاد. ولی هیچ مغازه ای اطراف ما ، از اینا ندارن
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
بیکار بودم و گرسنه :دی پاستا درست کردم با قارچ و خامه و جعفری.حال داشته باشم دستور تهیه رو میگم.چون یه سری ریزه کاری و تغییرات داره مخصوص خودم :دی
DSC02480.JPG
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
درود بر دوستان گرامی !

جاتون خالی ، امشب یه نوع پاستا درست کردم که خیلی خوشمزه شد !

بعد از اینکه پاستا پخت و آبکشش کردم ، یاد توصیه ی آقا فرزاد عزیز افتادم :

میدونم نهایت سعی در هلتی بودن و استفاده نکردن روغن و اینها به غذاس ولی به جان خودم ! اگه دروغ بگم ! وقتی ماکارونی رو آبکش کردید شده یه نمور ! کره توش بندازین مزش در حد تیم ملی ایتالیا ی ما ! فرق میکنه و عالی تر میشه :goatee:

خلاصه یه نمور! کره به پاستا افزودم ! بعد اون مقداری رو که برای پسرم می خواستم جداگانه درست کنم رو جدا کردم (ایشون پاستا رو فقط با سس گوجه فرنگی مامان پز + پنیر میل می کنن !)

چند حبه سیر تازه رو برداشتم و بعد از پوست کندن ، به صورت ورقه های نازک خردش کردم. کمی روغن هسته ی انگور توی تابه ریختم و سیرها رو تفت دادم . کمی که نرم شدن ، پاستا رو بهش اضافه کردم و با هم تفت دادم تا پاستاها دوباره گرم بشن. در آخر هم کمی نمک و پودر آویشن (فی الواقع پودر مخصوص لازانیای تک) رو بهش اضافه کردم. به همین سادگی ، به همین خوشمزگی ! پاستا دوستان حتما امتحان کنن :دی

چند نکته ی مهم :

_پاستای به کار رفته ، از نوع پنه بود !
_بعد از افزودن کره ، یه کم مزه شو چشیدم . واقعا خوشمزه بود :دی
_وسوسه شدم چیزای دیگه هم به غذا اضافه کنم ولی گفتم باشه برای تجربیات بعدی!
_ در کل ، بر خلاف آقایونمون ، من همون ماکارونی سنتی ایرانی ( پاستای رشته ای همراه با سسی که با پیاز داغ ، گوشت چرخ کرده و رب گوجه درست میشه و دمش می کنیم و یه عالمه ته دیگ سیب زمینی داره ) رو ترجیح می دم !
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
دوستان ، نان بولکی یادتونه؟! قبل از نون فانتزی های امروزی ، از این نون ها برای تهیه ی ساندویچ استفاده می شد:



اخیرا تو چند تا مغازه و فروشگاه دیدم و به یاد دوران کودکی و نوجوانی سه عدد ابتیاع نموده و همراه سالاد الویه میل نمودیم :دی

همون خمیر نپخته ی وسط رو داشتن و طعمی که اندکی به ترشی (از نوع دلچسب) می زد! جای شما خالی!

خیلی خوشمزه تر از فانتزیه البته به پای قدیمیا نمی رسه ولی خوشمزن.
 

Mohammad Fadaei

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2012
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
2
محل سکونت
اصفهان
من تو آشپزي خيلي ضعيف هستم يعني تقريبا جز آب پز كردن تخم مرغ ( كه اونم يا خيلي شل ميشه يا خيلي سفت:wub: ) ديگه هنري ندارم :mario:

البته يه پرونده درخشان و هنري آشپزي دارم

دوران دانشگاه كه يه سال شهرستان يه خونه اجاره كرده بويدم فقط يه بار غذا خودم درست كردم (مخلوطي ازسرخ كردني كدو . بادمجون . سيب زميني . گوجه و .. ) . :thumbsup:

كه اونم البته صبح دست به كار شدم و غذا ساعت 5 بعد از ظهر حاظر شدش و بيچاره دوستام از گشنگي همشون تا اونموقع فقط خوابيدن ( ولي انصافا خوشمزه شده بودش )
بازم به تو من همون تخم مرغ رو هم بلد نيسم درست كنم!!!!!!!!!!!!
 
بالا