برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

Hell-Golden

Registered User
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,269
لایک‌ها
463
املت اسپانیایی
مواد مورد نیاز برای4 نفر
4عدد گوجه
3 یا4 عدد تخم مرغ
8عدد قارچ
1عدد فلفل دلمه ای
1عدد پیاز
نمک و فلفل
مقداری نخود فرنگی(هرچی بیشتر باشه خوشمزه ترش میکنه)

اول پیاز رو رنده کنید و توی روغن تفت بدید(میتونید از روغن زیتون هم استفاده کنید) تا رنگش طلایی بشه.بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو بهش اضافه کنید و کمی تفتشون بدید
قارچ هارو حلقه حلقه کنید و بهشون اضافه کنید و کمی تفت بدید تا اب قارچ تبخیرشه.حالا نخود فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و بعد از چند لحظه گوجه خرد شده رو هم بهشون اضافه کنید
حتما گوجه رو آخر کار بریزید تا له نشه.بعد که گوجه کمی تفت داده و شل شد تخم مرغ هارو تو یه ظرف بشکنید و خوب همشون بزنید و روی مواد بریزید
بعد از سفت شدن تخم مرغ غذا امادست

غذای خیلی سبکیه و سریع اماده میشه.
 

Terme

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2011
نوشته‌ها
158
لایک‌ها
890
دو تا شیرینی خوشمزه و آسون مخصوص عید نوروز



شیرینی توت


مواد لازم:
پودر بادام : نیم کیلو
پودر قند : نیم کیلو
شکر : یک استکان
خلال پسته : به مقدار لازم
گلاب : یک استکان


طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادامها را گرفته و مولینکس کنید. سپس با پودر قند و یک چهارم استکان گلاب در یک ظرف بریزید و خوب بهم بزنید اگر دیدید که مایه شما خیلی خشک است باقی گلاب را به آن اضافه کنید. خوب ورز دهید تا به دستتان نچسبد.بعد از اینکه به سهولت توانستید آنها را به شکل گلوله در بیاورید شروع کنید تکه های کوچک تقریبا به اندازه یک فندق از مایه برداشته در دست خود گرد کنید و بعد به شکل اشک در بیاورید و در شکر بغلتانید.البته ابتدا کمی به دست میچسبد که کاملا طبیعی است اصلا نگران نشوید . بعد از اینکه در شکر غلتاندید روی سر آن یک عدد خلال پسته فرو کنید.میتوانید به مایه خود حدود یک قاشق غذا خوری پودر پسته اضافه نمایید که در این صورت توتها سبز بسیار کمرنگ میشوند. در صورت تمایل از رنگهای مجاز خوراکی و تخم خرفه برای تزیین هم می توانید استفاده کنید.بعد از اینکه آنها را در ظرف یا سینی چیدید سینی را در یک جای خنک ولی نه یخچال مثلا پشت پنجره بگذارید تا خودش را بگیرد. چند ساعت بعد قابل استفاده است.



سوهان عسلی


از مواد به کار رفته در این شیرینی آب‌نباتی، می‌توان به عسل اشاره کرد که دارای خواص فراوانی است.


مواد لازم:
خلال بادام : نصف پیمانه (150 گرم)
زغفران : یک قاشق چای‌خوری
روغن آبکرده : 4 قاشق سوپ‌خوری (100 گرم)
عسل : سه قاشق سوپ‌خوری: 150 گرم
شکر : یک پیمانه (150 گرم)


طرز تهیه:
• ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.
• کف سینی را خوب چرب کنید.
• مواد داخل ظرف را هر چند وقت یک بار هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
• اکنون بادام‌ها را به ظرف اضافه کرده و کم کم آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
توجه: سوهان عسلی را نباید زیاد هم زد چرا که روغن آن جدا می‌شود.
• زغفران را در مقداری آب جوش حل کرده،‌ داخل مخلوط بریزید.
• با قاشق کمی از سوهان عسلی را در سینی بریزید وقتی فورا خودش را گرفت، سوهان عسلی آماده است.
• سوهان عسلی را روی حرارت کم، فقط گرم نگه دارید، ‌سپس با قاشق کوچکی از سوهان روی سینی با رعایت فاصله بریزید و فورا روی آن‌ها چند تا خلال بادام و پسته بریزید.
• پس از اینکه سوهان‌‌ها سرد شدند با چاقو آن‌ها را از سینی جدا کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.
 

Terme

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2011
نوشته‌ها
158
لایک‌ها
890
کلم پلو شیرازی


مواد لازم جهت پلو:
برنج : 6 پيمانه يا 1 كيلو
كلم خرد شده :1 كيلو
سبزي (شويد، تره، ترخان، ريحان، جعفری) خرد شده : نيم كيلو
پياز : 2عدد
روغن، نمك، فلفل و آبليمو : به اندازه كافي



مواد لازم جهت كوفته ريزه:
گوشت چرخ كرده : 300 گرم
آرد نخود چي : 4 قاشق غذا خوري
پياز : 1عدد
روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه : به اندازه كافي



طرز تهيه:
برنج را با مقداري نمك چند ساعت قبل خيس مي كنيم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ مي كنيم و در حين سرخ شدن دو قاشق آبليمو به آن اضافه مي كنيم.
سبزي را پس از اينكه تميز كرديم شسته و خوب خرد مي كنيم.
برنج را با نصف قاشق مربا خوري زرد چوبه مي جوشانيم،آبكش مي كنيم، سبزي و كلم سرخ شده را در صافي با برنج مخلوط مي كنيم و در قابلمه مي ريزيم و دم مي كنيم.
طرز تهيه كوفته ريزه:
پياز را روي گوشت چرخ كرده رنده مي كنيم. آرد نخودچي، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم.و آنها را به صورت كوفته ريزه در مي آوريم و سرخ مي كنيم.
كوفته ها را وسط پلو مي گذاريم تا همراه پلو دم بكشد.وقتي پلو دم كشيد آن را در ديس مي كشيم .


نكته:مي توانيم از كلم سر(قمري) يا كلم برگ استفاده كنيم.


این غذا واقعا خوشمزه است مخصوصا با سالاد شیرازی ، حتما امتحان کنید.


نوش جان
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
این غذا واقعا خوشمزه است مخصوصا با سالاد شیرازی ، حتما امتحان کنید.


نوش جان

درود

اين غذا انقدر خوشمزه ست كه بدون سالاد شيرازي هم "نوش جان" مي شود! :rolleyes: :D
بنده كه ترجيح ميدهم پس از خوردنش مقداري حلواي كاسه خوب عمل آمده -كه در بعضي سفره هاي شيرازي وقتي كه مهمان دارند به چشم ميخورد- بخورم و لذتي دو چندان ببرم!
girl_in_dreams.gif
(واي چقدر هوس كردم الان اينها رو گفتم!!! :D )
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,834
لایک‌ها
30,316
محل سکونت
کرج
من فقط Pizza میزنم .. ( البته همه غذایی بلدم ولی خوب گرفتاریم وقت آشپزی نمیشه ، فقط 5 شنبه‌ها Pizza میزنیم ) ..

چقدر خوشگلن :rolleyes:
خمیرشو خودت درست میکنی؟
این خمیرهای اماده سفت میشه :(
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
چقدر خوشگلن :rolleyes:
خمیرشو خودت درست میکنی؟
این خمیرهای اماده سفت میشه :(

اصلا پیتزا به خمیرش هست .. یه سری آرد پیتزا بیرون میفروشند که طبق دستوری که پشت اش نوشته باید خمیرش کنید بعد هم تو فر بزارید و به مدت 10 دقیقه روی 150 درجه تا به نون نرم تبدیل بشه .. بعد مواد رو بزارید و پخت نهایی D:

نکته دیگه اینکه هیچ وقت با ماکروفر نمیشه پیتزا خوب درست کرد .. حتما فر گازی لازمه ...
 
Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,834
لایک‌ها
30,316
محل سکونت
کرج
اصلا پیتزا به خمیرش هست .. یه سری آرد پیتزا بیرون میفروشند که طبق دستوری که پشت اش نوشته باید خمیرش کنید بعد هم تو فر بزارید و به مدت 10 دقیقه روی 150 درجه تا به نون نرم تبدیل بشه .. بعد مواد رو بزارید و پخت نهایی D:

نکته دیگه اینکه هیچ وقت با ماکروفر نمیشه پیتزا خوب درست کرد .. حتما فر گازی لازمه ...

همین دیگه , من دو سه بار درست کردم سفت سفت شد نونش :(
این ارد پیتزا رو تو سوپر مارکت ها میفروشن؟
امشب میخوام دوباره تلاشمو بکنم
fingersmiley.gif
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,834
لایک‌ها
30,316
محل سکونت
کرج
این ارد پیتزا رو هرچی گشتم هیج جا نداشت که
97.gif

بیشتر از 15 تا سوپرمارکت رفتم :wacko:
دوباره خمیر اماده گرفتم :|
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
این ارد پیتزا رو هرچی گشتم هیج جا نداشت که
97.gif

بیشتر از 15 تا سوپرمارکت رفتم :wacko:
دوباره خمیر اماده گرفتم :|

عجیبه چون همه جا دارن .. حتما تمام شده بوده .. اگر از ژامبون بوقلمون هم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه .. اگر لازم بود تا اکثر اون آرد مخصوص رو براتون بفرستم.. البته چیزه خاصی نیست و خودتون هم میتوانید درست اش کنید چه بسا بهتر D:
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,834
لایک‌ها
30,316
محل سکونت
کرج
عجیبه چون همه جا دارن .. حتما تمام شده بوده .. اگر از ژامبون بوقلمون هم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه .. اگر لازم بود تا اکثر اون آرد مخصوص رو براتون بفرستم.. البته چیزه خاصی نیست و خودتون هم میتوانید درست اش کنید چه بسا بهتر D:

این کرج خراب شده هیچی پیدا نمیشه توش :D
باید برم از یه فست فود بپرسم ببینم میدن یا نه ...
 

m jax

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2010
نوشته‌ها
258
لایک‌ها
49
این خمیر پیتزا درست کردن سخته منم درست کردم خوب نشد رفتم همشو ریختم با لایه پشت بوم تا کسی نبینه گفتم همه رو خوردم
4628.gif

دیگه هم ریسک نکردم !
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
این خمیر پیتزا درست کردن سخته منم درست کردم خوب نشد رفتم همشو ریختم با لایه پشت بوم تا کسی نبینه گفتم همه رو خوردم
4628.gif

دیگه هم ریسک نکردم !

درود

فكر كنم خمير پيتزا گرفتن بهتر باشه براي اونايي كه تازه ميخوان پيتزا بپزند. ريسكش واقعا كمتره! حالا بعد كه چند بار درست شد، اون وقت هم ريسكش كمتره و هم اينكه ديگه فرد دستش اومده يه چيزايي كه يه خمير خوب چيه كه آرد رو سعي كنه همونجوري روش كار كنه كه خمير خوبي هم در بياد ازش.
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
این کرج خراب شده هیچی پیدا نمیشه توش :D
باید برم از یه فست فود بپرسم ببینم میدن یا نه ...

یه دستو خمیر پیتزا دارم که در اولین فرصت می گردم دنبالش و براتون میذارمش. ولی می تونید یه کاری هم انجام بدید، از خمیر نون بربری فانتزی یا خمیر سایر نون های فانتزی استفاده کنید. به بعضی از نون فانتزی پزی ها بگید ، خمیرش رو می فروشن بهتون. فقط دقت کنید که این خمیرها خیلی پف می کنن و پیتزاتون میشه "پیتزا لحاف کرسی" :lol: خواستید درست کنید ، خمیرش رو خیلی نازک پهن کنید . در کل خوب درمیاد و سفت نمیشه.
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
من یه عقیده ای دارم ، میگم که ، هر کاری که بکنی ..یعنی هر کاااااااااری که بکنی ها ، پیتزای خونه ، مثل پیتزای بیرون نمیشه که نمیشه ، حالا خمیرشو گرد کن ، آردشو پخش کن چه میدونم هر کاری ، همون طوری که البته لازانیا های بیرون هم مثل مال خونه نمیشه ، من برای خودم پذیرفته م که غذاها میتونن ماهیت خونه ای و یا بیرونی داشته باشن :blush:
 

m jax

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2010
نوشته‌ها
258
لایک‌ها
49
درود
من یه عقیده ای دارم ، میگم که ، هر کاری که بکنی ..یعنی هر کاااااااااری که بکنی ها ، پیتزای خونه ، مثل پیتزای بیرون نمیشه که نمیشه ، حالا خمیرشو گرد کن ، آردشو پخش کن چه میدونم هر کاری ، همون طوری که البته لازانیا های بیرون هم مثل مال خونه نمیشه ، من برای خودم پذیرفته م که غذاها میتونن ماهیت خونه ای و یا بیرونی داشته باشن :blush:

غذای بیرون و خونه هیچ فرقی ندارن ! فقط باید در زمینه غذای مورد نظرت مهارت لازم رو داشته باشی ...مثلا پیتزا اصلش خمیر اونه و درجه حرارت پخت که اگه درست رعایت نشه بد میشه !
 

Terme

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2011
نوشته‌ها
158
لایک‌ها
890
پیراشکی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی :
- روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
- ماست : 2 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین : 1 قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
- نمک : کمی
- آرد : به مقداری که مایه خمیر شود و به دست نچسبد
- آب : نصف لیوان

طرز تهیه خمیر پیراشکی :

جوش شیرین را به همراه بکینگ پودر و کمی نمک در ماست حل کرده و به آرد اضافه کنید سپس روغن مایع و آب را به مواد اضافه کرده و کاملا ورز دهید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد، روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 2 ساعت خمیر بماند تا ور بیاید.

مواد لازم برای تهیه مایه گوشتی پیراشکی :
- گوشت چرخ کرده : 200 گرم
- ژامبون : در صورت تمایل
- پنیر پیتزا : در صورت تمایل
- فلفل دلمه ای : 1 عدد
- قارچ : به مقدار لازم
- پیاز : دو عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه مایه گوشتی پیراشکی :
پیاز را خلال یا رنده کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نماییدکمی زردچوبه به آن بزنید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و آن را سرخ کنید به حدی که آب گوشت کشیده شود، پس از آن رب، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در صورت تمایل می توانید مقداری ژامبون خرد شده را هم به مواد اضافه کنید فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده به همراه قارچ خرد شده به مایه گوشتی اضافه کنید و پس از یک هم زدن از روی گاز بردارید. مقداری از خمیر پیراشکی را جدا کرده و با نورد روی میز باز کنید به حدی که ضخامت خمیر نیم سانتیمتر گردد سپس با دهانه لیوان دایره هایی را از آن ببرید، از مایه گوشتی وسط هر دایره بگذارید ( اگر مایل باشید می توانید در این مرحله مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید ) و دو طرف خمیر را روی هم آورده به هم بچسبانید و فشار داده به دقت پیچ دهید تا گوشت وسط خمیر محفوظ بماند و موقع سرخ کردن خمیر باز نشود. روغن فراوان را داغ کنید و پیراشکی ها را در روغن سرخ نمایید تا دو طرف طلایی شود سپس با کفگیر از روغن خارج کرده و در ظرف بچینید.

نوش جان :)
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
38
محل سکونت
Zombieland
اگر خمیر رو این شکلی درست کنید هم همه نون خورده میشه و هم پرملات میشه .. بریدن اش هم راحته D: ..

529650_200407500075277_100003180841252_330533_780692864_n.jpg


556114_200416783407682_100003180841252_330545_1492343248_n.jpg
 

marge moosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
17
روش پخت شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه را می توانید ساده و راحت تهیه کنید، برای درست کردن بیسکوئیت لیدی فینگر نیز از همین دستور استفاده می شود با این تفاوت که شیرینی لطیفه نباید خشک شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی لطیفه آشنا می شوید.


مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۵ شیرینی

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۸۰ گرم
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • آرد: ۷۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۲۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه و خلال پسته برای وسط شیرینی
  • اسانس پرتقال یا اسانس مورد نظر: ۳ تا ۴ قطره (به دلخواه)
طرز تهیه

مرحله ۱ – زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده ها را با نصف از شکر و نصف از وانیل با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله ۲ – زرده ها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در صورت تمایل اسانس را در این مرحله افزوده و ۱ تا ۲ دور هم بزنید.
مرحله ۳ – آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده اید به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید در صورتیکه مایه سفت بود کمی از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله ۴ – سفیده را افزوده و به صورت دورانی با لیسک ۵ تا ۶ دور هم زده تا مواد مخلوط شوند، اگر مواد را خیلی بزنید مایه شل می شود.
مرحله ۵ – کف قالب مستطیل یا سینی رولت را با کاغذ پوستی بپوشانید، مایه را در قیف ریخته و با سری بزرگ یا شکوفه بزرگ روی کاغذ شکوفه هایی باندازه گردو و با فاصله بزنید.

مرحله ۶ – قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید، بعد از پخت وقتی شیرینی ها سرد شدند بین هر دو شیرینی را با خامه پوشانده، روی آنرا با پودر پسته تزئین کرده و سرو نمائید.
[h=3]نکات[/h]
  • در صورتیکه نمی خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.
  • برای تهیه نان شکلاتی لطیفه ۲ قاشق از آرد را کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.

منبع: www.ashpaz4u.org
 

marge moosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
17
تهیه تیرامیسو موز

a.jpg

در این دستور با نمونه دیگری از تیرامیسو این دسر محبوب ایتالیایی آشنا می شوید که با موز مخلوط شده و تزئین می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه دسر تیرامیسو موزی آشنا می شوید.

مواد لازم برای ۶ جام متوسط



  • موز: ۲ عدد
  • پنیر *******: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: نصف پیمانه
  • قهوه فوری: ۱ پیمانه
  • خامه فرم گرفته: ۱ پیمانه
  • بیسکوئیت لیدی فینگر: به مقدار لازم
  • پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه


مرحله ۱ – پودر شکر را بهمراه پنیر ******* با همزن بزنید تا یکدست و سبک شوند، سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله ۲ – یک عدد از موزها را پوره کرده یا با پشت چنگال له کنید و به مواد افزوده، مخلوط کنید.
مرحله ۳ – لیدی فینگرها را به قطعات کوچک( باندازه ظرف مورد نظر ) نصف کرده، در قهوه سرد شده زده و در کاسه، جام یا ظرف مورد نظر بک ردیف بچینید.

مرحله ۴ – از مخلوط پنیر یک لایه روی بیسکوئیت ها ریخته و دوباره روی آنرا با بیسکوئیتی که در قهوه زده اید بپوشانید و در نهایت لایه آخر را از مخلوط پنیر بپوشانید.
مرحله ۵ – با پودر کاکائو و رنده شکلات روی تیرامیسو را پوشانده و با موز باقیمانده تزئین کرده و سرو نمائید.
منبع : ملک بانو
 
بالا