برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

i-viber.ir

Registered User
تاریخ عضویت
14 اکتبر 2014
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
29
سن
34

Mr.mohandes

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آگوست 2014
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
71
سن
33
سلام
من یدف ماکارانی درست کردم بدون سس و پیاز داغ و...
فقط دستور روش رو اجرا کردم
ولی چون گرسنه بودم همه رو خوردم
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,900
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

آیدوغموش

Registered User
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2014
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
203
محل سکونت
(میانه)
منم امروز با برنج تازه اشپری کردم هر کاری کردم آبش خشک نشد
چیکارش کنم بتونم خوب بپزمش
 

kamali60

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 مارس 2010
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
7
با سلام و احترام خدمت دوستان.
چون در کاراتون از یک ماده غنی و قوی بسیار مفید یعنی زعفران خبری نبود در پرانتز اثرات و فواید این ماده رو به عرض می رسانم.

saffron.jpg

مهمترین خواص اثبات شده زعفران


1 ـ کمک به هضم طبیعی غذا
2ـ تقویت کننده معده و ضد نفخ
3- ضد تومور و خاصیت ضد سرطانی
4 ـ شادی بخش ،درمان دردهای عصبی،آرامبخش
5 ـ تقویت کننده حافظه و تمرکز
6 ـ محرک و تقویت کننده تمایلات جنسی
7 ـ درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن در دختران
8ـ کاهش درصد احتمال بروز بیماریهای قلبی به دلیل وجود تیامین و ریبوفلاوین
9 ـ افزایش جریان خون در شبکیه و درمان اختلالات لکه زرد شبکیه در اثر پیری


پولو زعفرانی - کباب زعفرانی - جوجه زعفرانی - نبات زعفرانی - شیرینی زعفرانی - مربای زعفرانی

و خلاصه چای زعفرانی که مشهور است می تواند کلی درد و خستگی را به یکباره از تن بدر کند.

با اجازه: .... تبلیغ ........
ما مفتخریم که این معجزه غذایی و دارویی اونم از نوع بهترینش در دنیا ، خالص و طبیعی رو در استان خراسان رضوی ( مشهد مقدس ) به هم وطنانم تقدیم می کنیم.(من بابام زعفرانکار هستش )

sargol12.jpg images.jpg
09153164671 - کمالی

ببخشید از تبلیغی که گذاشتم.

کامتان زعفرانی.ارادت.
 

shadowir

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2011
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
144
محل سکونت
Mashhad
یعنی هیچی ماهی سفید تو فویل رو زغال ، دودی ... حال نمیده
حیف الان ماهی سفید پیدا نمیشه
خداییش آب دهنمو الان چند بار قورت دادم :))
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
پاناکوتا شکلاتی
مواد لازم

2 و نیم پیمانه شیر
1 بسته خامه صبحانه
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/2 پیمانه شکر
1 و نیم قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
100 گرم شکلات تلخ

پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که عطر و طعم بی نظیری دارد . پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که معمولا با انواع میوه تزئین و سرو می شود . در تهیه پاناکوتا شکلاتی بسته به سلیقه می توانید از شکلات تلخ و یا یا معمولی استفاده کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا شکلاتی ، ابتدا نصف پیمانه از شیر را با ۱٫۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کرده ، کمی هم می زنیم و بعد آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) می گذاریم تا پودر ژلاتین در شیر کاملا حل شود .
بقیه شیر + خامه + شکر ( من به جای شکر از پودر شکلات داغ آماده استفاده کردم ) را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود . سپس شکلات تلخ رنده شده را اضافه می کنیم .
مایع پاناکوتا را از روی گاز برداشته و هم می زنیم تا شکلات در شیر حل شده و به رنگ قهوه ای دلخواه برسد .
پودر ژلاتین را که کاملا در شیر حل شده را به همراه وانیل به مایع پاناکوتا اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شوند .
مایع دسر را داخل قالب مورد نظر ( تک نفره و یا بزرگ ) ریخته و بعد از اینکه کمی خنک شد و از حرارت افتاد داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد . ( من معمولا یک شب تا صبح صبر می کنم تا کاملا سفت شود ) .
بعد از اینکه دسر پاناکوتا شکلاتی ما کاملا خودش را گرفت ، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانده و با توت فرنگی و موز و یا هر میوه ای که دوست داشتید تزئین و سرو کنید .
در صورت تمایل می توانید توت فرنگی و شکر را داخل مخلوط کن بریزد تا کاملا میکس شده و بصورت پوره درآید . سپس آن را روی حرارت ملایم قراردهید تا به جوش آید و بعد از اینکه سس توت فرنگی خنک شد آن را به هنگام سرو روی دسر پاناکوتا شکلاتی بریزید و سرو کنید .

%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg

منبع : آیکابان
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
کیک یزدی

مواد لازم :
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
ماست 3.4 پیمانه
روغن مایع 175 گرم
بکینگ پودر 1 ق غ خوری
پودر هل 1 ق چ خوری

کیک یزدی.jpg

کیک یزدی یکی از سوغاتی های شهر یزد است که بسیار معروف بوده و طرفداران بسیار زیادی هم دارد .
کیک یزدی بسیار خوشمزه است و عطر و طعم بی نظیری دارد . این کیک بافت بسیار نرمی دارد و از جمله کیک هایی است که در اکثر ویترین قنادی ها دیده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی یزدی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک یزدی ، ابتدا فر را روشن می کنیم تا کاملا گرم شود .
آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .
شکر و تخم مرغ ها را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس ماست و روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
حالا آرد را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک یزدی اضافه می کنیم و هم می زنیم در حدی که فقط مواد باهم مخلوط شوند و مایع نسبتا غلیظی به دست آید .
در قالب های کیک یزدی و یا مافین کپسول کاغذی گذاشته و قالب ها را تا دو سوم ظرفیت آن پر می کنیم .
بعد از اینکه تمام قالبها را پر کردیم ، با یک چاقو که سر آن را چرب کرده ایم ( هر بار سر چاقو را چرب کنید ) روی مایع کیک علامت بعلاوه ایجاد می کنیم تا بعد از پخت روی کیک یزدی ها ترک ایجاد شود .
در صورت تمایل در پایان روی کیک ها کنجد می ریزیم .
قالب های کیک یزدی را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند . بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک ها نیز کمی طلایی رنگ شود .
کیک یزدی ها را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند و بعد از قالب خارج کنید .
کیک یزدی را با یک فنجان چای و یا بستنی سرو کنید .


منبع : آشپزی آیکابان
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
دستور بامیه

اشپزی ایکابان.jpg

1 لیوان آرد
1 لیوان آب
3 عدد متوسط تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری روغن جامد یا کره
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
750 گرم شکر
1/2 لیوان گلاب
1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
1 قاشق سوپخوری آبلیمو
1 لیوان آب اضافه


بامیه یکی از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار خوشمزه بوده و پر طرفدار نیز می باشد .
این شیرینی معمولا همراه با زولبیا در سر سفره قرار می گیرد که طرز تهیه آن نیز در همین سایت آمده است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه بامیه را آموزش می دهد .
برای تهیه بامیه ، ابتدا باید شربت آن را آماده کنیم که بهتر است از چند ساعت قبل این کار را انجام دهیم تا شربت ما کاملا خنک شود .
شکر ، گلاب و آب را داخل قابلمه ای ریخته و هم می زنیم تا شکر در آب حل شود و بعد روی حرارت قرار می دهیم و دیگر هم نمی زنیم .
اگر اطراف قابلمه شکرک زد با یک قلمو که به آب و یا آبلیمو آغشته کرده ایم می کشیم تا نرم شود .
بعد از ۱۰ دقیقه که شربت با حرارت ملایم به جوش آمد آبلیمو را نیز اضافه کرده و صبر می کنیم چند جوش دیگر بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم و زعفران را اضافه می کنیم و کناری می گذاریم تا شربت ما خنک شود .
حالا باید مواد بامیه را آماده کنیم .
در یک قابلمه آب را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم . روغن جامد و دو قاشق از شربت آماده شده را به آب اضافه می کنیم و بعد از اینکه آب و شکر و شربت کاملا باهم ترکیب شدند و به جوش آمد تمامی آرد را یک باره اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا خمیر یکنواختی به دست آید .
خمیر به دست آمده را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در همان قابلمه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد . بعد از آن خمیر صدای جلز ولز می دهد که نشان دهنده آن است که خمیر بامیه پخته است .
خمیر را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود .
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم می زنیم . خمیری که در پایان به دست می آید باید نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد و به گونه ای باشد که به راحتی از داخل ماسوره قیف بیرون آید ولی شکل خود را از دست ندهد .
روغن را داخل قابلمه کوچکی می ریزیم ولی زیر آن را روشن نمی کنیم . خمیر را داخل قیفی که سر آن ماسوره شکوفه زده ایم ریخته و بامیه ها با قیف داخل روغن می ریزیم و با یک قیچی که از قبل چرب کرده ایم به اندازه دلخواه می بریم .
مواد را به چند قسمت تقسیم کرده و هربار یک مقدار از آن را داخل روغن می ریزیم چرا که بامیه ها به هنگام سرخ شدن پف می کنند .
حالا زیر حرارت را روشن می کنیم تا بامیه ها سرخ شوند . فقط دقت داشته باشید که بامیه ها با حرارت ملایم سرخ شوند .
بامیه های سرخ شده را از روغن خارج کرده و داخل شربتی که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم به طوری که در شربت غوطه ور شوند . بعد از دو تا سه دقیقه بامیه ها را از داخل شربت خارج کنید .
تمامی بامیه ها را به همین روش آماده و بعد در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین می کنیم .

منبع : آشپزی آیکابان
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
پیراشکی با نان لواش

اشپزی ایکابان.jpg
مواد لازم :
1 بسته نان لواش
100 گرم گوشت چرخ کرده
5 عدد بزرگ قارچ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه ای
1 عدد هویج
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم نمک و فلفل
پیراشکی یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذاهای لقمه ای است که بسیار پر طرفدار نیز می باشد . پیراشکی از دو بخش تشکیل شده است یکی خمیر آن و دیگری مواد داخل پیراشکی که می تواند هر چیزی مانند سس ماکارونی ، سبزیجات و … باشد .
خیلی اوقات هوس پیراشکی می کنیم ولی خمیر آن در دسترس نیست . به جای خمیر پیراشکی می توان از نان لواش نیز برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کرد .
پیراشکی با نان لواش طرز تهیه بسیار راحتی دارد و بسیار خوشمزه نیز می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیراشکی با نان لواش را آموزش می دهد .
برای تهیه پیراشکی با نان لواش ابتدا ، یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم . سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و به گوشت در حال پخت اضافه می کنیم .
فلفل دلمه ای رانیز نگینی کرده و اضافه می کنیم .
هویج را شسته ، پوست می گیریم و رنده ریز کرده ، به مواد پیراشکی اضافه می کنیم .
فلفل ( هرچه بیشتر ، بهتر ) نمک و زردچوبه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم .
در پایان در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه می کنیم .
نان های لواش را به صورت مستطیل برش می زنیم ( من از نان لواش های بسته ای که به صورت مستطیل هستند استفاده می کنم چون بعد از سرخ شدن چندان خشک نمی شوند و ترد باقی می مانند )
مقداری از مواد پیراشکی را داخل نان گذاشته و رول می کنیم .
این کار را ادامه می دهیم تا تمامی مواد و نان لواش تمام شود .
سپس در یک قابلمه گود روغن ریخته و پیراشکی ها را در آن سرخ می کنیم .
در صورت تمایل می توانید سینی فر را کمی چرب کرده و پیراشکی با نان لواش را در سینی فر قرار داده و در فر بپزید .
پیراشکی با نان لواش سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و بعد از تزئین با سس کچاپ سرو کنید .

منبع : آشپزی آیکابان
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
کیک آبجوش
آیکابان.jpg
2/5 پیمانه آرد
1/5 پیمانه شکر
1 پیمانه آبجوش
3/4 پیمانه روغن مایع
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق مربا خوری پودر کاکائو
2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری وانیل
کیک آبجوش ، یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک هاست که بهترین گزینه برای زمان هایی است که دسترسی به شیر و یا ماست ندارید .
این کیک بافت فوق العاده نرمی دارد و چون در تهیه آن از آبجوش استفاده می شود ، بوی زهم تخم مرغ را از بین می برد .
کیک آبجوش را می توان به صورت ساده ، شکلاتی و یا دو رنگ آماده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک آبجوش را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک آبجوش ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و شکر را به آن اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ شود .
وانیل و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
آبجوش را نیز کم کم اضافه کرده و هم می زنیم .
حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا آرد با دیگر مواد کیک آبجوش ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم ( من از قالب گرد ۲۵ سانت استفاده کردم )
۳/۴ مایع کیک آبجوش را داخل قالب ریخته و به بقیه مواد کیک پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و هم می زنیم و به مایع کیک ساده اضافه می کنیم .
قالب را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه ، در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( بستگی به دمای فر دارد ) در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ما بپزد .
بعد از پخت کیک گریل را روشن می کنیم تا روی کیک نیز کمی طلایی رنگ شود .
کیک آبجوش را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود .
کیک را بعد از خنک شدن برش داده و با یک فنجان چای نوش جان کنید .

منبع : آشپزی آیکابان
 

آسمان خراش

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2016
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
9
سن
29
من بلد نیستم اما اگ تجربیاتتون رو اینجا عنوان کنید ممنون میشم تا منم یاد بگیرم
 

Kiavash-j

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
4
سن
39
ممنون از پستهای جذابتون، منم یه ویدیوی جالب دیدم در مورد نحوه پخت آبگوشت بزباش، خواستم با شما به اشتراک بزارم

http://www.shabakema.com/video/130295

واقعا عااالیه حتما ببینید.
 

chaning

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2016
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
122
سن
27
محل سکونت
مازندران قائمشهر
من تخم مرغ میزدم نمک میزدم همیشه هم پر نمک میشد
الان دیگه نمک نمیزنم خودمو راحت کردم شما هم نمک نزنین فقط کمی بی مزه میشه :D
 
بالا