برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

eeeeeeehsan

Registered User
تاریخ عضویت
26 ژانویه 2010
نوشته‌ها
291
لایک‌ها
89
صبحونه مقوی ولی آبکی چی پیشنهاد میکنید شف های عزیز؟! :D;)
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,462
لایک‌ها
4,480
سن
39
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
صبحونه مقوی ولی آبکی چی پیشنهاد میکنید شف های عزیز؟! :D;)
صبحونه فقط دوتا تخم مرغ نیمرو شده که زرده تقریبا نیم پز باشه + نیم قوطی خوراک لوبیا چیتی ساده + نون بربری یا سنگک داغ + یه قوه یا چای برای حسن خطاب
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,119
لایک‌ها
3,598
محل سکونت
شهر گناه
پیشنهاد برای صبحونه:
برای تنوع، املت تخم مرغ و خرما را برای صبحونه امتحان کنید، خوبیش اینه که می تونید از خرمای فله ای بی کیفیت هم استفاده کنید. هسته خرما را بگیرید و خرما را له کنید و یه مقداری اونو تفت بدید داخل روغن و بعدش تخم مرغ را هم اضافه کنید. از هم زدن زیاد هم پرهیز کنید و نذارید تخم مرغ خیلی سفت بشه.

یه چیزی هم که خیلی خیلی صبحونه میچسبه سرخ کردن جگر در روغن هست. اگه مقداری قارچ و گوجه رنده شده و سبزیجات هم بهش اضافه کنید دیگه معرکه میشه. فقط جگر رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید تا حسابی به خودش روغن جذب کنه و خوشمزه بشه. (هم جگر مرغ و هم جگر گوسفند،گاو همشون جواب میدن و خوشمزه اند ولی جگر تازه مرغ لامصب یه چیز دیگست) اگه خواستید با قارچ درست کنید اول قارچ رو خوب سرخ کنید تا آبش کشیده بشه بعد جگر رو اضافه کنید. هیچ چیز دیگه هم مثل تخم مرغ و غیره اضافه نکنید. راستی پیاز هم یادتون نره اضافه کنید!

املت پنیر هم برای صبحونه خیلی خوبه فکر کنم هم بلد باشن درست کنن. کلن انواع و اقسام املت پنیر را میشه درست کرد و لذت برد ازش! چون پنیر با تخم مرغ خیلی خوشمزه میشه. هزار تا روش برای درست کردنش هست ولی هرچی پنیرش خوشمزه تر باشه و همینطور بتونید تخم مرغ را خوب عمل بیارید املتش هم بهتر میشه (منظور پنیر صبحانه هست ها و نه پنیر پیتزا) املت پنیر را یاد بگیرید خوب درست کنید و مواد مناسب بهش بزنید (مثل پیازچه) 100 برابر از پیتزا و این غذاهای سوسیس کالباسی خوشمزه تر هست.

نکته: اضافه کردن مقداری خامه به املت پنیر و زیاد زدن سفیده تخم مرغ، رمز خوشمزه شدنش هست!

پیشنهاد نوشیدنی:
بهترین نوشیدنی به نظرم عرقیات گیاهی هست (کاسنی و بیدمشک و بهارنارنج حرف ندارن البته نه هر مارکی) نوشیدنی مالت ساده هم خیلی خوبه

----
استفاده مداوم از روغن زیتون هم یادتون نره. موثرترین عامل غذایی در سلامت و طول عمر زیاد مردم مدیترانه همین روغن زیتون و استفاده از غذاهای دریایی هست.
 
Last edited:

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,206
لایک‌ها
3,336
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
مقداری گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز خرد شدهبا نمک و زردچوبه و دارچین در روغن سرخ میکنیم کمی سبزی معطر(تلخون و مرزه و اگه داشتیم کمی گشنیز) رو به مواد اضافه میکنیم ،بادمجان رو پوست گرفته و ورقه ای سرخ میکنیم،بعد از سرخ شدن بادمجانها بر روی هر ورقه بادمجان کمی از موادمون میریزیم و بر روی مواد هم مقدار کمی پنیر پیتزا میذاریم ،در تابه رو میگیریم چون هم بادمجان پخته شده و هم موادمون دو سه دقیقه برای اینکه پنیرمون آب بشه کافیه،زیر گاز رو خاموش کنید.نوش جان.
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
884
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
کسی دستور پخت همبرگر بلده بزاره
منظورم اماده نیست خونگی درست بشه :D

من همیشه وقتی گوشت می خرم واسه چرخ کردن، آخرش زمانیکه گوشت چرخ کردن تموم شد یکی دو تا پیاز بزرگ (بسته به مقدار گوشت مورد نظر) می ریزم تو چرخ گوشت-اینطوری هم گوشتی توی چرخ گوشت نمی مونه و هم از شر رنده کردن خلاص میشین (البته قبلش ماسک بزنین یا پنکه روشن کنین که گاز پیاز به معنای واقعی کورتون می کنه) و اون مقدار گوشتی که واسه همبرگر می خوام رو با پیاز ها مخلوط می کنم. ادویه هم فقط نمک و فلفل (ترجیحا سیاه واسه طعمش)و پودر سوخاری مارک توتم (از نوع اسپایسیش) رو مخلوط می کنم. ورز می دم و می ریزم توی قالب همبرگر و مابینش کاغذ روغنی که به هم نچسبن. بعد هم توی فریزر. خیلی هم خوشمزه میشه.
البته اگه می خواین گوشتش زیاد نباشه می تونین از سویا هم استفاده کنین بدین صورت که در حال چرخ کردن گوشت سویا بریزین که کاملا باهاش مخلوط بشه.
و اگه می خواین کاملا مزه همبرگر بیرونی رو بگیره می تونید ادویه همبرگر بخرید. توی اینترنت فروخته میشن. با یه سرچ ساده می تونین شرکتهای فروش ادویه رو پیدا کنین. واسه دودی کردنش هم اسانس دودی بزنید.
البته که مارک الیت ادویه همبرگر و کتلت به بازار داده اما من هنوز استفاده نکردم.

موفق باشید
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,688
لایک‌ها
739
سن
35
محل سکونت
خونمون
چقدر خوشحالم بعد مدت ها که برگشتم پی تی تاپیک هام هنوز فعالن :)))
اگه دوباره اومدم تصاویر جدید ترین دست پختامو آپلود میکنم
 

sepehri302

Registered User
تاریخ عضویت
14 جولای 2014
نوشته‌ها
404
لایک‌ها
941
محل سکونت
Internet
آموزش درست کردن نیمرو:D
وسایل مورد نیاز:
تخم مرغ 4 عدد
روغن به مقدار لازم
خوب دیگه فرمول پختش هم چون مخصوص هست نمیتونم بگم و فک نکنم کسی بلد باشه:D;):)
 

m558

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,287
لایک‌ها
1,230
برای غذاهای که چاشنی سیر استفاده میشه هیچ وقت سیر را خرد نکنید همیشه له کنید بعد استفاده کنید
برای خورشت های آبکی یا آبگوشت یک لیمو تازه راشسته از وسط نصف کنید و همون جوری با پوست بندازید داخلش عطر و بوی خاصی پیدا میکنه
برای گوشت چرخ کرده یا خورشت آبکی یا آبگوشت کمی زنجفیل تازه را چرخ و بهش اضافه کنید
 

atefe1992

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
سن
29
تاپیک خیلی خوبی بود. چرخ کردن پیاز با گوشت هم فکر می کنم خیلی خوشمزش کنه. کلا پیاز غذا رو خوشمزه می کنه! :p
 

هماجون

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2014
نوشته‌ها
57
لایک‌ها
71
محل سکونت
ایران
وااااااااااااای اینجارو باش ندیده بودما اشپزی خیلی دوست میدارم البته با شیرینکاریاشo_O
یادمه اولین بار خواستم دلمه درست کنم با فلفل دلمه ای های رنگی و گوجه وبادمجان که داخلشون پر از مواد بود مثل گوشت وسبزی وهویچ وادویه جات وخلاصه کلی چیزمیز اما چون نمیدونستم باید تهش یه کم فقط اب بریزم جاتون خالی اونقدر اب ریختم که مواد برگشت وغذا به جای دلمه شد سوپ:(اما اونقدر خوشمزه که تا ته قابلمه خورده شد:D:p
 

هماجون

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2014
نوشته‌ها
57
لایک‌ها
71
محل سکونت
ایران
امروزم شیرینی میکادو پختم اما خب پودرقند تموم شده بود شکر ریختم زبری شو میشه حس کرد;)
دوست داشتین نحوه درست کردنشو بگما:general408:
 

garshasp dragon

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
11,062
سن
31
وااااااااااااای اینجارو باش ندیده بودما اشپزی خیلی دوست میدارم البته با شیرینکاریاشo_O
یادمه اولین بار خواستم دلمه درست کنم با فلفل دلمه ای های رنگی و گوجه وبادمجان که داخلشون پر از مواد بود مثل گوشت وسبزی وهویچ وادویه جات وخلاصه کلی چیزمیز اما چون نمیدونستم باید تهش یه کم فقط اب بریزم جاتون خالی اونقدر اب ریختم که مواد برگشت وغذا به جای دلمه شد سوپ:(اما اونقدر خوشمزه که تا ته قابلمه خورده شد:D:p
من اولین باری که تو عمرم غذا درست کردم نیمرو بود و تا الان آخرین باری هم که غذا درست کردم نیمرو بوده :D کلن پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتم :general711:
 

هماجون

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2014
نوشته‌ها
57
لایک‌ها
71
محل سکونت
ایران
من اولین باری که تو عمرم غذا درست کردم نیمرو بود و تا الان آخرین باری هم که غذا درست کردم نیمرو بوده :D کلن پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتم :general711:
یه کم دیگه سعی کنی حتما میتونی سوسیس هم سرخ کنی ها ببین فقط یه کم تلاشتو بیشتر کن:Dاخه خیالت راحته دیگه ابجی ومامان میپزن شما نوش جان میکنین
یبارسیب زمینی گذاشتم اب پز بشه برای سالاد اولویه جاتون خالی گرم خوندن یه کتابی هم بودم بعدش با داد مامان یهو پریدم سوخت خخخخخخخخ
بهله حواس باید جمع باشه سر آشپزی این نکته بمونه واسه امثال خودم:D:D
 

mohamadeblis2

Registered User
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2012
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
145
من تنها چیزی که خوب بلدم درست کنم
املت قهوه خونه اییه
سوسیس هم که سرخ می کنم یه ورش سیاه میشه اون ورش سفید مونده :D
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
9,312
لایک‌ها
35,290
سن
31
محل سکونت
کوبیده هم داستانیه ها :D
 
بالا