- تاریخ عضویت
- 9 می 2013
- نوشتهها
- 7,883
- لایکها
- 3,608
اره اشپز حونه تعطیله
گوجه بدون پوست و زیاد !برای یک عملت متفاوت و طعم خاص از چه ادویه ها و موادی باید استفاده کرد؟
حتما نیاز نیست یه وعدشو حروم کنی کنه :دیسلام عرض شد
اقا یه نفر در مورد ریختن جوجه کباب داخل اون مایعی که خامش رو توش میزارن چیزی میدونه ؟! ( همون که پیازو زعفرون و اینا هست )
یعنی از رومنقل که برشون میداری دوباره بریزی تو همون !!!!!
من از 3 نفر شنیدم تاحالا ولی هنوز فکر نمیکنم چیز جالبی در بیاد دلم هم نمیا یه وعده جوجه کباب نازنینو بکنم موش ازمایشگاهی !
راستی تو همون مایعه سویا سوس هم بریزین قسمت های سینه مرغ دیگه اونجوری خشک نمیشن ، همش میشه مثل رون تقریبا
خودم که هیچ علاقه ای به اون حالت خشک ریش ریشی ندارم
ادیت :
واسه خالی نبودن عریضه هم بگم کیک که درست میکنین وسطش مارمالاد بریزین و وقتی پخت روش یه لایه پنیر ماسکارپونه بمالین یه چیز خفنی میشه که ....
بازم ادیت : البالو لای کیک هم خیلی حال میده ( البته باید تو فریزر کلی داشته باشین )
گوجه بدون پوست و زیاد !
فلفل دلمه ای خرد شده
قارچ ، قبلا با ابلیمو یبار باید تفتش بدین البته فکر کنم تفت دادن باشه اسمش !
ادویه هم فلفل قرمز
موقع خوردن هم من با ابلیمو خیلی دوس دارم !
ادیت : سوسیس هم روش خرد کنین خیلی خوب میشه
ولی کلا سلیقه ایه دیگه باید امتحان کنین همه مدلشو
عموجان خو آبلیمو رو نباید موقع سرخ کردن بزنی که :دی،موقعی که داره لقمه میگیری یه برش لیمو دم دستت باشه چند قطره بریز روش،یا چند قطره ابلیمو بریز تو لقمت،اون موقع خوشمزه اش میکنهاقا من امروز فردا مجبورم خودم اشپزی کنم .
خیر سرمون بعد چند ساعت گشنگی اومدیم یه املت درست کنیم دیدم نوشتی ابلیمو خوشمزش میکنه ! یه کوچولو ابلیمو زدم ببینم چجوری میشه ... چشمتون روز بد نبینه املته مزه گوه ! گرفت .... همشو ریختم دور