برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
من که هر بار پست گذاشتم با عکس توضیح دادم.
اما دریغ از یه کامت یا نظر و یا حتی کسی بره درستش کنه!
خب آدم نا امید میبشه دیگه
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,883
لایک‌ها
3,608
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
دستور پخت کیک با عسل (کیک رژیمی)

مواد لازم:

  • آرد ۱۰۰ گرم
  • عسل ۱۱۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • بیکینگ پودر نیم ق چایخوری
  • وانیل نیم ق چایخوری
  • کمی عسل و پودر پسته برای تزئین



تخم مرغها را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا حجمش دوبرابر شود و رنگش روشن شود. عسل را اضافه می کنیم و بازهم ۳ دقیقه دیگه هم می زنیم. بعد آرد و بیکینگ پودر و وانیل را با هم الک کرده و اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم. کف قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی را چرب می کنیم و کاغذ روغنی می اندازیم و روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب می کنیم و به مدت یکساعت توی فر ۱۸۵ درجه که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم. بعد از اینک از فر در آوردیم صبر می کنیم تا سرد شود و کاغذ را جدا کرده با عسل و پودر پسته تزئین می کنیم. کل این کیک حدود ۱۰۰۰ کالری هست که هر برشش میشه ۱۰۰ کالری.
 
  • Like
Reactions: l0w

l0w

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2013
نوشته‌ها
496
لایک‌ها
266
محل سکونت
کرج
سلام عرض شد
اقا یه نفر در مورد ریختن جوجه کباب داخل اون مایعی که خامش رو توش میزارن چیزی میدونه ؟! ( همون که پیازو زعفرون و اینا هست )
یعنی از رومنقل که برشون میداری دوباره بریزی تو همون !!!!!
من از 3 نفر شنیدم تاحالا ولی هنوز فکر نمیکنم چیز جالبی در بیاد :D دلم هم نمیا یه وعده جوجه کباب نازنینو بکنم موش ازمایشگاهی !
راستی تو همون مایعه سویا سوس هم بریزین قسمت های سینه مرغ دیگه اونجوری خشک نمیشن ، همش میشه مثل رون تقریبا
خودم که هیچ علاقه ای به اون حالت خشک ریش ریشی ندارم :confused:

ادیت :
واسه خالی نبودن عریضه هم بگم کیک که درست میکنین وسطش مارمالاد بریزین و وقتی پخت روش یه لایه پنیر ماسکارپونه بمالین یه چیز خفنی میشه که ....
بازم ادیت : :D البالو لای کیک هم خیلی حال میده ( البته باید تو فریزر کلی داشته باشین )
 
Last edited:

abdolrahim1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,576
لایک‌ها
326
کسی دستور پخت همبرگر بلده بزاره
منظورم اماده نیست خونگی درست بشه :D
 

moty

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,068
لایک‌ها
217
محل سکونت
تو مانیتور
برای یک عملت متفاوت و طعم خاص از چه ادویه ها و موادی باید استفاده کرد؟
 

l0w

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2013
نوشته‌ها
496
لایک‌ها
266
محل سکونت
کرج
برای یک عملت متفاوت و طعم خاص از چه ادویه ها و موادی باید استفاده کرد؟
گوجه بدون پوست و زیاد !
فلفل دلمه ای خرد شده
قارچ ، قبلا با ابلیمو یبار باید تفتش بدین :D البته فکر کنم تفت دادن باشه اسمش !
ادویه هم فلفل قرمز
موقع خوردن هم من با ابلیمو خیلی دوس دارم !
ادیت : سوسیس هم روش خرد کنین خیلی خوب میشه
ولی کلا سلیقه ایه دیگه باید امتحان کنین همه مدلشو
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,344
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
سلام عرض شد
اقا یه نفر در مورد ریختن جوجه کباب داخل اون مایعی که خامش رو توش میزارن چیزی میدونه ؟! ( همون که پیازو زعفرون و اینا هست )
یعنی از رومنقل که برشون میداری دوباره بریزی تو همون !!!!!
من از 3 نفر شنیدم تاحالا ولی هنوز فکر نمیکنم چیز جالبی در بیاد :D دلم هم نمیا یه وعده جوجه کباب نازنینو بکنم موش ازمایشگاهی !
راستی تو همون مایعه سویا سوس هم بریزین قسمت های سینه مرغ دیگه اونجوری خشک نمیشن ، همش میشه مثل رون تقریبا
خودم که هیچ علاقه ای به اون حالت خشک ریش ریشی ندارم :confused:

ادیت :
واسه خالی نبودن عریضه هم بگم کیک که درست میکنین وسطش مارمالاد بریزین و وقتی پخت روش یه لایه پنیر ماسکارپونه بمالین یه چیز خفنی میشه که ....
بازم ادیت : :D البالو لای کیک هم خیلی حال میده ( البته باید تو فریزر کلی داشته باشین )
حتما نیاز نیست یه وعدشو حروم کنی کنه :دی

یه دونه تکی یا حداکثر یه سیخ بریز تو اون ماده اش ببین چی میشه

پ.ن:این دفعه یادم بمونه امتحان میکنم میام میگم اینجا
 
  • Like
Reactions: l0w

l0w

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2013
نوشته‌ها
496
لایک‌ها
266
محل سکونت
کرج
اقا دمت گرم
یادم باشه بپرسم ببینم دقیقا چکار میکنن بیام اینجا بگم
فعلا که برف هستو ...
کی حال داره بساط منقل پهن کنه :D
 

9372

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
625
لایک‌ها
224
محل سکونت
Teh

ماکارونی و پنیر : Mac And Cheese (قابل توجه پاستا خورها)
این یه غذای ساده و بسیار خوشمزه ایتالیایی هست که در گذشته غذایی با کلاس محسوب می شده و فقط در طبقه اشرافی سرو میشده. من یه بار مدتی پیش درست کردم و همه خوششون اومد. ولی حال و حوصله نوشتن نسخه ش رو ندارم. بنابراین دستورش رو از همون سایتی کپی می کنم که خودم از روش درست کردم. امیدوارم لذت ببرید:
البو ماكاروني (ماکارونی خمیده کوتاه) 250 گرم
كره 3 ق غ
آرد 3 ق غ
پودر خردل 1 ق چ
شير 3 ليوان
پياز خورد شده نصف ليوان
برگ بو 1 برگ
فلفل قرمز نصف ق چ
تخم مرغ 1 عدد
پنير چدار 350 گرم
نمك و فلفل سياه
كره 3 ق غ
آرد سوخاري 1 ليوان

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار بديد.
در يك ظرف بزرگ آب جوش و نمك ( گاهي كمي روغن) ماكاروني رو آل دِنتِه ميپزيم . تقريبا 8 تا 10 دقيقه بسته به سايز ماكاروني. ولي حواستون باشه كه حتما حتما حتما آل دِنته (یعنی داخلش هنوز سفت باشه) برش داريد چون اگه كاملا بپزه بعدا چون باز هم پخت داره صد درصد له و خميري و بد فرم و بد مزه ميشه. از من گفتن بود.
تا ماكاروني بپزه سس پنير رو هم آماده ميكنيم. كره رو ذوب كرده و آرد و خردل رو اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم. تقريبا 5 دقيقه. تمام موارد و نكات بشامل رو واسه اش رعايت كنيد. پياز و برگ بو و فلفل و شير رو اضافه ميكنيم. بازم ميگم كه شير "داغ" رو كم كم بهش اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا گلوله گلوله نشه. روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا غليظ شه. ده دقيقه. بعد برگ بو رو خارج كنيد.
ماكاروني رو آبكش ميكنيم و روش آب سرد مي ريزيم تا به هم نچسبه
تخم مرغ رو در يك ظرف جداگانه هم زده و مقداري از سس رو توش ميريزيم و سريع هم ميزنيم و بعد مخلوط تخم مرغ و سه چهارم از پنير چدار رنده شده رو به سس اضافه ميكنيم. ميچشيم و با نمك و فلفل طعمش رو تنظيم ميكنيم. ( چدار شوره پس من نمك اضافه نميكنم)
سس رو با ماكاروني مخلوط كرده و در ظرف سرو ( که با کره از قبل چرب شده) ريخته و سطحش رو با بقيه پنير كامل ميپوشونيم.
كره رو ذوب كرده و با آرد سوخاري مخلوط ميكنيم تا فرم خورده بيسكويت به خودش بگيره. بعد سطح كار رو باهاش ميپوشونيم. دقیقا مثل گراتن ها.
توي فر به مدت 30 دقيقه قرار ميديم تا روش طلايي شه. از فر خارج كرده و 5 دقيقه بهش استراحت ميديم و بعد سرو ميكينم.
راستي رسپيهاي بسيار زياد و متفاوتي واسه سسش در دنيا موجوده . پس اين رسپي فقط يك مدل از هزارانه.
 
Last edited:

9372

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
625
لایک‌ها
224
محل سکونت
Teh

ساندویچ سالاد تن ماهی : Tuna Fish Salad

این یه سالاد آمریکایی ساده و خیلی خوشمزه ست که من بعضی وقتها به عنوان صبحانه درست می کنم.
مواد لازم:
1 بسته تن ماهی در روغن
3/1 پنیر چدار
2 ق.غذا خوری مایونز
4/1 پیاز بنفش
1 ساق کرفس
نصف آب لیمو ترش
مقداری شوید
2 ق.غذا خوری جعفری خرد شده
1 ق.چ خردل
1 برگ کاهو با گوجه فرنگی
نان تست

همه رو خرد می کنید و خوب با هم مخلوط میکنید (عین الویه). برای ساندویچ هم دوست داشتید یه برگ کاهو لای تست بذارید. تمام.
امیدوارم خوشتون بیاد
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,729
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
من برنج ماکارانی تخم مرغ املت بلدم درست منم سابقه خوبی دارم:D:p
 

babialex

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2014
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
20
سن
40
جوجه کباب با مواد تخصصی درست میکنم اووووووم باید ببینی
 

jujushow

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,465
لایک‌ها
1,107
گوجه بدون پوست و زیاد !
فلفل دلمه ای خرد شده
قارچ ، قبلا با ابلیمو یبار باید تفتش بدین :D البته فکر کنم تفت دادن باشه اسمش !
ادویه هم فلفل قرمز
موقع خوردن هم من با ابلیمو خیلی دوس دارم !
ادیت : سوسیس هم روش خرد کنین خیلی خوب میشه
ولی کلا سلیقه ایه دیگه باید امتحان کنین همه مدلشو

اقا من امروز فردا مجبورم خودم اشپزی کنم .
خیر سرمون بعد چند ساعت گشنگی اومدیم یه املت درست کنیم دیدم نوشتی ابلیمو خوشمزش میکنه ! یه کوچولو ابلیمو زدم ببینم چجوری میشه ... چشمتون روز بد نبینه املته مزه گوه ! گرفت .... همشو ریختم دور :confused::eek:
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,344
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
اقا من امروز فردا مجبورم خودم اشپزی کنم .
خیر سرمون بعد چند ساعت گشنگی اومدیم یه املت درست کنیم دیدم نوشتی ابلیمو خوشمزش میکنه ! یه کوچولو ابلیمو زدم ببینم چجوری میشه ... چشمتون روز بد نبینه املته مزه گوه ! گرفت .... همشو ریختم دور :confused::eek:
عموجان خو آبلیمو رو نباید موقع سرخ کردن بزنی که :دی،موقعی که داره لقمه میگیری یه برش لیمو دم دستت باشه چند قطره بریز روش،یا چند قطره ابلیمو بریز تو لقمت،اون موقع خوشمزه اش میکنه
 
  • Like
Reactions: l0w

yaionknowho

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
19
الان لازانیا زدیم به بدن
تهیه و پختش 3 ساعت طول کشید خوردنش یه ربع
 
بالا