برگزیده های پرشین تولز

آشپزخانه پی تی

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
املت فنجانی(فریتاتا)

مواد لازم:
پنیر موتزارلا :20گرم رنده شده

سیب زمینی پوست کنده: نیم کیلو

روغن زیتون : 2قاشق غذاخوری

کره : 10 گرم

قسمت سفید پیازچه : 6 ساقه

سیر : 2حبه

تخم مرغ: 4تا 5 عدد

خامه : یک چهارم پیمانه

ادویه: به میزان لازم


طرز تهیه:

سیب زمینی نگینی خرد شده را داخل قابلمه با آب بپزیدو روی حرارت قرار دهید تا به جوش آمده و سیب زمینی نرم شود.کمی روغن نیز اضافه کنید تا به هم نچسبد.روغن را داخل تابه گرم کنید کره را اضافه کرده و پیازچه خرد شده را تفت دهید.سیر پوره شده را اضافه کنیدو کنار بگذارید.
بعد از اینکه سیب زمینی نرم شد آن را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.سیب زمینی خنک شده را به مخلوط پیازچه و سیر تفت داده شده اضافه کنید و از روی حرارت برداشته و مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.سپس پنیر موتزارلای دالیا را به مخلوط سیب زمینی سرد شده اضافه کنید.
در ظرف دیگر تخم مرغ ها را بشکنید سپس خامه و ادویه (زردچوبه و نمک و فلفل)را اضافه کنید.همه این مواد را با هم ترکیب کنید تا کاملا یکنواخت شود.برای نچسبیدن غذا از کاغذ روغنی در ته قالب استفاده کنید.سپس مخلوط سیب زمینی را در قالب مافین ریخته و روی آن مایه تخم مرغ را اضافه کنید تا سه چهارم قالب پر شود.
برای خوش رنگ تر شدن می توانید فلفل قرمز روی آن بپاشید.سپس داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.غذا را از فر خارج کرده و 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود.

اینم عکس غذام
:blush:
ikgw7cu6xrxslca34yp.jpg
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
ارت گوشت و سبزيجات

مواد لازم براي 6 نفر :
آرد: 50 گرم
آرد سيب زميني: 200 گرم
کره ي سرد: 125 گرم
زرده ي تخم مرغ: يک عدد
شير: حدود يک دوم پيمانه
مواد لازم براي داخل تارت:
گوشت چرخ شده: 300 گرم
پياز داغ: 4 قاشق غذاخوري
قارچ: 150 گرم ، ورقه شده
فلفل دلمه اي: يک عدد، خرد شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري
آويشن: به ميزان دلخواه
خامه: 100 گرم
تخم مرغ: يک عدد
پنير موتزارلا:100 گرم

طرز تهيه :

آردها و کره را با انگشت مخلوط کرده ، زرده ي تخم مرغ را اضافه کنيد و مواد را کاملاً مخلوط کنيد . شير را کم کم اضافه کنيد تا خمير درست شود و به دست نچسبد . خمير را به مدت نيم ساعت در دماي محيط قرار دهيد. سپس در قالب به قطر 21 سانتي متر باز کرده، روي آن چند سوراخ با چنگال ايجاد کنيد. گوشت چرخ شده را با پياز داغ روي حرارت مخلوط کرده، قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه و تفت دهيد . نمک، فلفل، رب و آويشن را نيز اضافه کرده ، مواد را روي خمير بريزيد. خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد و روي مواد بريزيد. در آخر پنير را روي مواد پاشيده در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد طبقه ي وسط به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار دهيد.

نکته :
1ـ اين دستور 266 گرم کربوهيدرات، 130 گرم پروتئين ، 225 گرم چربي و 3609 کيلوکالري انرژي دارد.
2 ـ مي توانيد روي تارت را با مقداري از خمير تزيين کنيد.
3 ـ به جاي پياز داغ مي توانيد از پيازچه استفاده کنيد.

نکته: انواع تارت ها را میتوان در قالب های تک نفره کوچک و یا قالب های بزرگ تهیه کرد.

اینم تارت من
:blush:

obfkza8tj4s1nas2fitx.jpg


27sglulxjvlwm416va8k.jpg
 

feri23

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2011
نوشته‌ها
823
لایک‌ها
193

واقعا غذای لذیذی به نظر میرسه..خیلی دلم میاد درست کنم ، می بخشید من تا به حال از پنير موتزارلا استفاده نکردم ، سوپرمارکت ها این پنیر رو دارن؟ میشه به جای اون از پنیر پیتزا استفاده کرد؟
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
واقعا غذای لذیذی به نظر میرسه..خیلی دلم میاد درست کنم ، می بخشید من تا به حال از پنير موتزارلا استفاده نکردم ، سوپرمارکت ها این پنیر رو دارن؟ میشه به جای اون از پنیر پیتزا استفاده کرد؟

آره خیلی خوشمزست
آره میشه..پنیر همبرگر با پنیر پیزای ورقه ای بهتره:D
 

siam2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2011
نوشته‌ها
139
لایک‌ها
23
به به عجب غذاهایی
 

jillehjan

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
4
اگر باهاش پیتزا بپزیم کش میاد؟
 

LILIO

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2012
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
1
محل سکونت
اصفهان
خانم واسه ما هم درست کنید:blink:
 

Noctis Lucis

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2013
نوشته‌ها
229
لایک‌ها
18
محل سکونت
Shiraz
من تنها چیزی که بلدم درست کنم ماکارونی و لازانیا و یکمم مرغ هستش :happy: از حق نگذریم خوبم درست می کنم
 
Last edited:

sal2a

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2012
نوشته‌ها
111
لایک‌ها
16
ما هم از ادويه استفاده مي كنيم كه گويا مخلوطي از چند چيز مختلفه كه البته ممكنه همه عطاريها نداشته باشند ولي زردچوبه رو دارن معمولا.البته جوز هندي هم خيلي خوبه هم، مخصوصا چون يه مزه همچين تند و تيزي هم داره. به هر حال بعضي غذاهاي خوشمزه اي كه واقعا بدبو هستند مثل مرغ رو كه اصلا نميشه بدون اينها خورد! :wacko:



خواهش مي كنم. البته راستي حواستون باشه كه اگه اون چيزي كه مي خوايد سرخ كنيد خيسه حتما سعي كنيد بريزيدش تو آبكش تا آبش گرفته بشه چون وقتي خيلي خيس باشه هم ممكنه بچسبه ها.

من قبل اینکه بریزم داخل ماهیتابه با دستمال تمیز خشکش میکنم.مخصوصا سیب زمینی رو.
 

cowboy1

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2013
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
11
آقا هوس میگــو کردم شدید
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
دلمه قارچ یا قارچ شکم پر

دستور:
مواد مایه روش اینها بود:
پیاز خورد شده
گوشت چرخ کرده
سوسیس
فلفل دلمه قرمز و نارنجی و زرد
قارچ و رب
و پنیر پیتزا استفاده کردم.
منتهی من قبل از اینکه توی قارچ رو مواد بریزم کمی پینیر پیتزا ریختم که مواد بهش بچسبه.
بعد هم مواد و دوباره کمی پنیر پیتزا.
و گذاشتم توی مایکرو ویو با بالاترین درجه 14 دقیقه.
البته دقیقه 6 درشو باز کردم دیدم قارچ آب انداخته. یه کم کره و 2 قاشق آبلیمو ریختم و دوباره گذاشتم 5 دقیقه دیگه توی مایکرو ویو بپزه.
واییی خیلی خیلی خوشمزه شده بود بچه ها. آبش هم خیلی مقوی و خوشمزه بود.
حتما درست کنید.

خیلی ساده و راحت بود.
البته اینجا قبل از رفتن توی فر بود...

attachment-398804d1372595422-20130630_160423.jpg
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
اینم غذای امروزمون:

قارچ پلو
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج: 3 پيمانه
پياز بزرگ: 2 عدد
فيله مرغ: 500 گرم
قارچ: 250 گرم
نخود سبز: 200 گرم
ذرت دونه شده: 200 گرم
نمك‘ فلفل سياه‘ زرد چوبه به ميزان لازم
سيب زميني براي ته ديگ
روغن مايع: به ميزان لازم
آب ليمو: 3 ق س
كره: 25 گرم
طرز تهيه:
* ابتدا پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ كنيد تا كمي طلايي رنگ شود.بعد فيله مرغ را به صورت مربع درشت خرد كنيد و به آن نمك اضافه كرده و در پياز تفت دهيد.
* قارچ راخرد كنيد و 3 ق س آب ليمو به آن بزنيد تا رنگ آن سفيد بماند. سپس آن را با كره را در يك ظرف ديگر تفت دهيد تا طعم قارچ حفظ شود. حرارت بايد زياد باشد تا قارچ آب نيندازد.
* سپس نخود فرنگي و ذرت را به آن افزوده و كمي تفت دهيد.
نكته: بهتر است از نخود فرنگي و ذرت به صورت كنسرو شده استفاده نكنيد. من از بسته بندي هاي آماده در سوپر ماركت ها كه به صورت يخ زده مي باشند استفاده مي كنم. زيرا نخود فرنگي و ذرت كنسرو شده در زمان دم كردن برنج شكل خود را از دست مي دهند و له مي شوند.
* فلفل سياه و زردچوبه را اضافه كنيد كمي تفت دهید .* سپس اين مايع را به مخلوط مرغ و پياز داغ اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. در اين مرحله در صورت دلخواه مي توانيد باز هم از كمي آب ليمو استفاده كنيد.نكته: در صورت تمايل مي توانيد 3 ق س زعفران دم كرده هم به مخلوط فوق اضافه كنيد.* برنج را آبكش كرده سپس از مخلوط آماده شده لابلاي برنج گذاشته و آن را دم كنيد.موقع سرو برنج را خوب مخلوط كنيد.نکته : بهتر است از ته ديگ سيب زميني برای این پلوی مخلوط استفاده كنيد.
نكته: اگر از كنسرو نخود سبز يا ذرت استفاده مي كنيد ،بهتر است برنج را بصورت جدا دم كنيد و سپس مخلوط آماده شده را زمان سرو لابلاي برنج بريزيد و يا با آن مخلوط كرده و در ظرف مورد نظر سرو كنيد.


من به جای فلفل قزمر از دونه های درشت فلفل سیاه استفاده کردم. و طعم خیلی خوبی گرفت.

این عکس از مایه قبل از ریخته شدن لای برنج و اون یکی هم بعد از دم کشیدن.

واسه رنگش هم زعفرون میشه ریخت. من نریختم. چون طعم قارچ رو از بین می بره..
من زردچوبه میریزم. (البته این دفعه نریختم واسه همین بیرنگه)

20130702_205557.jpg20130702_202440.jpg
 
Last edited:

Mohammad Star

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,074
لایک‌ها
1,674
محل سکونت
تهران
کلا تاپیک باحالی زدین..

من خودم خیلی وقتا که املت درست میکردم یا گوجه ها میسوخت یا بی مزه میشد..
الان نقص هایی رو برطرف کردم اما بازم املت رو به خوبی بابام درست نمیکنم..
کلا فکر کنم اشپزی تو خونم نیست چون بعد 25 سال زندگی فقط تعداد کمی از غذاها رو میتونم درست کنم..
 

amin791

Registered User
تاریخ عضویت
30 نوامبر 2011
نوشته‌ها
294
لایک‌ها
6
محل سکونت
:.نصف جهان.:
من تحقیقات زیادی روی بیماریهای مغزی مثل MS , ALS , Alzheimer و اینها داشتم .. و روی گذشته اشخاصی که این بیماریها رو داشتن تحقیق کردم .. یه موردی بود که شخص از کودکی آلومنیوم MG زیاد مصرف میکرد و ALS گرفته بود .. ولی خوب تحقیقات من چون جهت آکادمیک شدن یه استانداردهای خاصی رو میخواست که من وقت و بودجه اش رو نداشتم در نتیجه جایی به ثبت نرسید ... ولی پیشنهاد من .. بهترین دستگاه تصویه آب رو با حداکثر تعداد فیلتر ممکن در منزل اتون نصب کنید .. اصفهان بعد از ژاپن بزرگترین شهری در دنیاست که مردم اش از این بیماریها رنج میبرند و همش به خاطر آب آلوده و آغشته به مواد شیمیایی است ..

دیدم توی چند پست قبل نوشته شده از فیلتر آب با حداکثر فیلتر استفاده کنید
تصفیه آبی که بافیلتر آب رو سبک میکنه مشکل دار هست،حتما دیدید که شما تافیلتر رو بعد از مدتی باز میکنید لجن گرفته و یا حتی گاهی کرم گرفته اینهاازآب نمیان عزیزانم،دستگاه تصفیه اب اگه کُلر داخلش بره به مرور زمان به دستگاه آسیب میزنه در نتیجه در مرحله اول کلر از آب جدا میشه که خودش باعث میشه شرایط برای رشد انواع باکتری و قارچ داخل دستگاه فراهم بشه،اینکه کلر وفلوراید باید به میزان کم و درست بسته به منطقه جغرافیایی داخل آب باشه رو کسی نمیتونه منکر بشه،همچنین املاح معدنی که باید داخل آب باشه(منظورم املاح مفید هست نه اونی که باعث سنگ کلیه میشه)
تصفیه آب فقط باید با uv باشه
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
من خورش قارچمو به این صورت درست می کنم و هر کسی بلا استثنا خورده تعریف کرده.




سینه مرغ حدودا نیم کیلو میریزم واسه 2 نفر
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمه ای: یک عدد خیلی کوچولو
آبلیمو: دو قاشق یا بیشتر. بستگی داره چقدر از طعمش ترشی خوشتون بیاد. (البته که اینو بگم کاربرد آبلمو توی قارچ تنها به دلیل سیاه نشدن و جمع نشدن قارچه)
پیاز دو عدد کوچک
آرد دو قاشق سر خالی غذا خوری
کره به میزان لازم
رزدچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم




اول مرغ رو با 2 تا پیاز می ذاریم آبپز بشه.
فلفل و زردچوبه رو هم بریزین توش.
مثل عکس ریز:


70650750605215949200.jpg

همزمان قارچها رو تیکه تیکه کنید. نه خیلی کوچیک و نه خیلی درشت. با یه قاشق روغن و دو قاشق آبلیمو سرخ کنید. وقتی قارچ رو می ذارین روی گاز آب می ندازه. یه کم که توی آب خودش سرخ شد کافیه. نذارین آبش خشک بشه. نمک به میزان دلخواهتون توش بریزین و خاموشش کنین.
فلفل دلمه ای رو توش با قطعات درشت خورد کنین. چرا که اگه کسی دوست نداشت بتونه جداش کنه!
زیر قارچتونو خاموش کنین. کارمون با قارچ تمومه!


61969225322150022925.jpg





بعد برین سراغ مرغتون. اگه پخته از آب بکشینش بیرون و تیکه تیکه اش کنین.
مثل عکس زیر :


64545620138527031544.jpg





قارچها و مرغ ها رو بریزین توی آب مرغتون.
یه ماهیتابه کوچیک بردارین و یه کم کره و 2 قاشق آرد بریزین توش. به اندازه 30 ثانیه سرخش کنین. آردتون نباید زیاد سرخ بشه. در وقع یه سر تفت داده میشه.
بعد بریزین توی خورشتون و هم بزنین تا لعاب بندازه.


خورشتون حاضره!:


41395362307101098422.jpg



دیگه شرمنده نشد تزئینش کنم چون دیشب پختم واسه نهار امروز!
 
بالا