• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آغاز برتری دوربین گوشیهای نوکیا با نوکیا 6280

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
با هدست صدا خیلی خوب میشه اما ای کاش نوکیا یه کم به فکر اسپیکرای خارجیش هم بود چون صداشون خیلی خفست البته کسی که موزیک میخواد قائدتا از هدست استفاده میکنه:f34r:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
با هدست صدا خیلی خوب میشه اما ای کاش نوکیا یه کم به فکر اسپیکرای خارجیش هم بود چون صداشون خیلی خفست البته کسی که موزیک میخواد قائدتا از هدست استفاده میکنه:f34r:

صدای کدوم مدلش خفست؟
حداقل 6270 با صدای خوب و استریو با افکت سه بعدی از بهترینهاست و این مسئله درست نیست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
صدای کدوم مدلش خفست؟
حداقل 6270 با صدای خوب و استریو با افکت سه بعدی از بهترینهاست و این مسئله درست نیست

بعد ببخشید یه سئول ؟ این گوشی سیمبین نیست؟:D مشکلی که اینجاد نمیکنه نه؟!:D چون اسمارت مووی نمیشه توش نصب کرد!:( :lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
بعد ببخشید یه سئول ؟ این گوشی سیمبین نیست؟:D مشکلی که اینجاد نمیکنه نه؟!:D چون اسمارت مووی نمیشه توش نصب کرد!:( :lol:

:D :D :D :D

اره بعد یه مشکل دیگه هم داره: آدم پول نمیده فقط بابت یه دوربین و Mp3 player که....

حتما باید سیمبین باشه:p :p :p :p

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
پس با این حساب حرف های خود داریوش جان اسم تاپیکشو نقض می کنه
عزیزم بنظرم یک MP3 پلیر معمولی و یک دوربین دیجیتال 100 تومنی برات بس باشه
نا سلامتی موبایل یعنی سیمبین

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
پس با این حساب حرف های خود داریوش جان اسم تاپیکشو نقض می کنه
عزیزم بنظرم یک MP3 پلیر معمولی و یک دوربین دیجیتال 100 تومنی برات بس باشه
نا سلامتی موبایل یعنی سیمبین

آره بابا, یه 1100 بگیره بسه! mp3 و دوربین و ... به چه دردی میخوره آخه.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
صدای کدوم مدلش خفست؟
صدای 6270 رو نشنیدم اما بیشتر گوشیهاش حداقل اونایی که من شنیدم خیلی روشن و صاف نبود:eek:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
صدای کدوم مدلش خفست؟
اما به پای سونی نمیرسه اینو دیگه باید قبول کرد:happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

برای کسانی که بلد نیستند با سیمبین کار کنند ساخته شده . گوشی سیمبینی با ام پی تری استریو هم نوکیال داره و ان 91 و 3250 هم در راه هستند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
اما به پای سونی نمیرسه اینو دیگه باید قبول کرد:happy:

خیر این دیگه خالی بندیه

چیزی که در مورد صدای سونی اریکسون گفته میشه فقط در مورد صدای ام پی تری با هد سته نه صدای ریگتون! صدای رینگتون سونی اریکسون هیچ برتری نسبت به گوشیهای همرده خودش نداره. در بعضی موارد مثل کا 750 چنانکه قبلا هم اشاره این صدای رینگتون از ضعفهای گوشی به حساب میاد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
صدای 6270 رو نشنیدم اما بیشتر گوشیهاش حداقل اونایی که من شنیدم خیلی روشن و صاف نبود:eek:

تایید میشه:cool: :cool:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
خیر این دیگه خالی بندیه

چیزی که در مورد صدای سونی اریکسون گفته میشه فقط در مورد صدای ام پی تری با هد سته نه صدای ریگتون! صدای رینگتون سونی اریکسون هیچ برتری نسبت به گوشیهای همرده خودش نداره. در بعضی موارد مثل کا 750 چنانکه قبلا هم اشاره این صدای رینگتون از ضعفهای گوشی به حساب میاد
من در مورد پخش آهنگ با اسپیکر خارجی گفتم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
خیر این دیگه خالی بندیه

البته در مورد صدای رینگتون هم بگم دریته کی750 کیفیت رینگتون ام پی 3 از پخشش ضعیفتره اما باز هم نوکیا صدای رینگتونش به قول معروف خیلی تیزه و اعصاب آدمو خورد میکنه:hmm:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
البته در مورد صدای رینگتون هم بگم دریته کی750 کیفیت رینگتون ام پی 3 از پخشش ضعیفتره اما باز هم نوکیا صدای رینگتونش به قول معروف خیلی تیزه و اعصاب آدمو خورد میکنه:hmm:

قبلا میگفتید خفه است . الان میگید تیزه!؟؟؟
متناقض که حرف میزنید معلوم نیست منظورتون چیه.
رینگتون گوشیهای نوکیا کلا خیلی بهتر از سونیه به جز یکی دو استثنا مثل دابلیو 550 و دابلیو 900

الان دیگه بازی استقلال پرسپولیسه اول تکلیفتونو با خفه یا تیز بودنش مشخص کنید بعد.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
قبلا میگفتید خفه است . الان میگید تیزه!؟؟؟
متناقض که حرف میزنید معلوم نیست منظورتون چیه.
رینگتون گوشیهای نوکیا کلا خیلی بهتر از سونیه به جز یکی دو استثنا مثل دابلیو 550 و دابلیو 900

الان دیگه بازی استقلال پرسپولیسه اول تکلیفتونو با خفه یا تیز بودنش مشخص کنید بعد.
آهنگاش خفست رینگتوناش تیزه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
آهنگاش خفست رینگتوناش تیزه

شما حتی مدل گوشی رو نمیگید. 100% در اشتباه هستید

قصدتون فقط کل کل هست و تایپیک جدایی برای اینکار هست که اگر خواستید اونجا در خدمتتون هستم و همونطور که همیشه نشون دادیم شما سونی اریکسونی ها حرفی برای گفتن ندارید. در این تاپیک جواب شما رو نمیدم فقط بگم که حرفتون 100% اشتباه و از روی بی اطلاعی هستش

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
شما حتی مدل گوشی رو نمیگید. 100% در اشتباه هستید

قصدتون فقط کل کل هست و تایپیک جدایی برای اینکار هست که اگر خواستید اونجا در خدمتتون هستم و همونطور که همیشه نشون دادیم شما سونی اریکسونی ها حرفی برای گفتن ندارید. در این تاپیک جواب شما رو نمیدم فقط بگم که حرفتون 100% اشتباه و از روی بی اطلاعی هستش

نه عزیز دل برادر! من خودم k750 دارم الان. ( قبلش هم sx1 , ...) داداشم 3230 داره , دوستام هم 6630 , 6680 و ... دارن . درسته صدای اسپیکر گوشی ( نوکیا ) خیلی بلنده ولی گوش رو آزار میده! ( تیز هست ) اگرم نده بازم وضوح صدای k750 رو نداره ( خفس ) و فقط خیلی بلنده ( مثل بلندگوهای این دوره گردها!:blush: که هیچی نمیفهمی چی میگن:blink: ) اینو اگه جلو هر کی مقایسه کنی همونجا بهت میگه . خودتم بهتره حتما ایم مقایسه رو انجام بدی;) صدای mp3 player هم که از گوشی میاد که دیگه ...:happy:

در ضمن من که این همه مدت sx1 داشتم هیچ تخصصی برا کار کردن با گوشیهای سیمبین ندیدم لازم باشه!:blink:
یا مثلا این همه آدم ( بقال و قصاب و راننده تریلی و ...) که الان 6600 , 7610 , 6630 و ... دارن فکر نمیکنم تخصص داشته باشنا...:blink:

بالا