• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آغاز برتری دوربین گوشیهای نوکیا با نوکیا 6280

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
در ضمن من که این همه مدت sx1 داشتم هیچ تخصصی برا کار کردن با گوشیهای سیمبین ندیدم لازم باشه!:blink:
یا مثلا این همه آدم ( بقال و قصاب و راننده تریلی و ...) که الان 6600 , 7610 , 6630 و ... دارن فکر نمیکنم تخصص داشته باشنا...:blink:

:D :D :D اره والله:D :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
نه عزیز دل برادر! من خودم k750 دارم الان. ( قبلش هم sx1 , ...) داداشم 3230 داره , دوستام هم 6630 , 6680 و ... دارن . درسته صدای اسپیکر گوشی ( نوکیا ) خیلی بلنده ولی گوش رو آزار میده! ( تیز هست ) اگرم نده بازم وضوح صدای k750 رو نداره ( خفس ) و فقط خیلی بلنده ( مثل بلندگوهای این دوره گردها!:blush: که هیچی نمیفهمی چی میگن:blink: ) اینو اگه جلو هر کی مقایسه کنی همونجا بهت میگه . خودتم بهتره حتما ایم مقایسه رو انجام بدی;) صدای mp3 player هم که از گوشی میاد که دیگه ...:happy:

در ضمن من که این همه مدت sx1 داشتم هیچ تخصصی برا کار کردن با گوشیهای سیمبین ندیدم لازم باشه!:blink:
یا مثلا این همه آدم ( بقال و قصاب و راننده تریلی و ...) که الان 6600 , 7610 , 6630 و ... دارن فکر نمیکنم تخصص داشته باشنا...:blink:

اگر سیمبین به درد نمیخوره اون یک ذره برتری ام پی تری پلیر به درد میخوره؟ از اون حرفها بودا

ادعا کردن آسونه مخصوصا از توی اینترنت میتونید ادعا کنید صدای سونی اریکسون بهتر از نوکیاست ولی اینها نادرسته و متعصبانه. من که نوکیا دارم صدای زنگش خیلی هم خوبه و این آزاردهنده بودنش که شما میگید فقط باعث خنده من میشه

قبلا هم لینک دادم یکی از نقاط ضعف کا 750 کیفیت نامطلوب رینگتون است که بر طبق بررسی سایت gsmarena ثابت شده است و صحبتهای شما را کاملا رد میکنم

Sony Ericsson K750 review
Main disadvantages
No EDGE
Display is not imbedded
Lower quality touch orientation on the keypad
Menu animation cannot be switched off
No standard support for USB Mass Storage
MP3 ringtones of average quality
Camera shutter sound can't be switched off (update - on some firmware versions it can be switched off)

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-review-41.php

بقیه صحبتهای شما هم به همین ترتیب فقط تحریقف واقعیت است. فقط اگر کسی بخواهد گوشی بخره و صحبتهای شما رو بخونه گمراه میشه و فایده دیگری نداره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
متاسفانه انحراف تاپیکها یک روشی شده تا کسانیکه تاپیکی رو دوست ندارند بتونند اون تاپیک رو ببندند .و مدیران پی تی هم بدون هیچگونه قضاوتی در مورد تقصیرکار تاپیک رو قفل میکنند
برای همین من دیگه در این تاپیک به دروغهایی که طرفداران سونی اتریکس.ون به نوکیا نسبت میدهند پاسخی نمیدهم. تا برای خودشون خوش باشند و فکر کنند یک ام پی تری پلیر چینی با آنتن دهی ضعیف 350 تومن ارزش داره! جلل الخالق

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
شما حتی مدل گوشی رو نمیگید. 100% در اشتباه هستید

قصدتون فقط کل کل هست و تایپیک جدایی برای اینکار هست که اگر خواستید اونجا در خدمتتون هستم و همونطور که همیشه نشون دادیم شما سونی اریکسونی ها حرفی برای گفتن ندارید. در این تاپیک جواب شما رو نمیدم فقط بگم که حرفتون 100% اشتباه و از روی بی اطلاعی هستش

اونهایی که به یاد دارم اینها هستن غیر از سونی (زیمنس هم توشون هست) و من تا حالا صدای موبایلای زیادی رو شنیدم و من هیچ وقت قصد کل کل ندارم
sx1,6670,6630,6600,s65,

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
متاسفانه انحراف تاپیکها یک روشی شده تا کسانیکه تاپیکی رو دوست ندارند بتونند اون تاپیک رو ببندند .و مدیران پی تی هم بدون هیچگونه قضاوتی در مورد تقصیرکار تاپیک رو قفل میکنند
برای همین من دیگه در این تاپیک به دروغهایی که طرفداران سونی اتریکس.ون به نوکیا نسبت میدهند پاسخی نمیدهم. تا برای خودشون خوش باشند و فکر کنند یک ام پی تری پلیر چینی با آنتن دهی ضعیف 350 تومن ارزش داره! جلل الخالق

نه حالا تورو خدا بیا جواب بده!!!:blink: :lol:
فعلا که همین mp3 player به قول شما و با آنتن دهی خوب:happy: هنوزم پرفروشترینه!!!:happy:
بعدشم تورو خدا شما دیگه صحبت از انحراف و به اشتباه انداختن و ... نکن عزیر جان! شما که زبان بلد نیستی و بر اساس همین اومدی با یه عنوان اشتباه:blink: تاپیک زدی , دیگران رو به اشتباه نمیندازی؟!!! هر چند تا همین جا هم باعث خنده و تفریح همه شدی باز هم از رو نمیری و ادامه میدی؟!!:blink: :blink: :blink: جلل الخالق!!! این تاپیک اصلا باید قفل بشه ( اصلا پاک بشه ) چون ادعای شما دروغ هست , حالا یا از روی اطلاعات کم زبان یا با غرض:cool: و جالب اینجاست که به جای عذر خواهی و تصحیح باز هم با عوض کردن حرف و بحث کارت رو ادامه میدی و مدیر فروم رو متهم به قفل کردن تاپیکهایی که دوست نداره میکنی!!:cool:
باز هم میگم بیا یک آهنگ رو برا رینگ تون مقایسه کن ( خودت!!) با 6680 و k750 از نظر بلندی تو برنده میشی ولی هر آدم نادانی هم اگه گوش بده بهت میگه کدوم کیفیتش بهتره;) در ضمن همه که تو محل کار شما کار نمیکنن که فقط گوشی شما وسط ساختمون جواب بده;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته شاید بشه خواب دید کهآغاز برتری نوکیا

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
http://www.infosyncworld.com/news/n/6463.html
Scoreboard Display Music Camera Standout feature
Nokia 6270 Very good Poor Average Active standby screen
music poor:D

الان این سایت هم مثل mobile-review متهم میشه به اینکه با نوکیا لج هست و برای اینکه بد نامش کنه اینجوری نوشته :f34r: :f34r:

واقعیت هم چیزه خوبیه منتها اگه قبول بشه;) ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
http://www.infosyncworld.com/news/n/6463.html
Scoreboard Display Music Camera Standout feature
Nokia 6270 Very good Poor Average Active standby screen
music poor:D

شما باز شروع کردی همه چیز رو پیچوندن؟
music همون ام پی تری پلیره که میگفتم و رینگتون یا صدای بلندگو چیز دیگه ایه که هیچکدوم از اون گوشیها به 6270 نمیرسند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من هم گوشی صدای 6270 و باید بگم واقعا صدای عالی و اگر بگم از w900 سونی اریکسون هم بهتره دروغ نگفتم . قیمت هم من 465 هزار تومان با گارانتی متفرقه دارم . کلا گوشی خیلی عالیه این 6270 گوشی جدید نوکیا البته سیمبیان نیست ولی باید بگم واقعا عالیه کیفیت ال سی دی و صدا و همه چی عالی .

از قول یکی از بچه های پرشین هال

http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=159693&postcount=18
post-4-1134198986.jpg

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
داریوش جان اینجا یادم رفته بود :
71.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
465 تومن آدم بده بابت دوربین و Mp3 player....نه بابا نمیارزه

آخه روش نمیشه smart movie نصب کرد که!!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
شما باز شروع کردی همه چیز رو پیچوندن؟
music همون ام پی تری پلیره که میگفتم و رینگتون یا صدای بلندگو چیز دیگه ایه که هیچکدوم از اون گوشیها به 6270 نمیرسند
ما در مورد همه چیز داریم بحث میکنیم شمایی که میپیچونی شما منو متهم میکنی که مدل نمیگم اما شما چی دارین در مورد همه مدلا بحث میکنید

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دوران حکومت نوکیا تموم شده واقع بین باشین

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
اینم یادم رفت camera average

باز هم پیچیوندیدا! دوربین 6270 و 6280 فرق داره لطفا این دو تا رو قاطی نکنید همونطور که صدای زنگ 6280 به خوبی 6270 نیست
شما فقط میتونید توی تاپیک کل کل بحث کنید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
465 تومن آدم بده بابت دوربین و Mp3 player....نه بابا نمیارزه

آخه روش نمیشه smart movie نصب کرد که!!!

دابلیو 900 هم با قیمت یک میلیون وارد شده بود!

460 تومن مال روزهای اول بود. ضمن اینکه این گوشیها رو با گوشیهای اسمارت نوکیا مقایسه نمیکنم در مقایسه با سری کا و دابلیو سونی اریکسون انتخاب بهتری هستند

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فایده نداره اینجور بحث....شما حرف خودت رو میگی ما هم حرف خودمون ...

در صورتی که باید حقایق رو پذیرفت...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون و من کم کم دارم به این نتیجه می رسم که سازندگان VB امکانی را با نام Ignor List ساخته اند
داریوش جان به ایگنور لیست من خوش آمدی . این پیروزی شیرین رو بهت تبریک می گم . واقعا با هزار تا مشکل زندگی
کی حوصله داره تو این دنیای مجازی هم عصبی بشه !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سونی اریکسون در رقابت با نوکیا تا امروز ناکام مونده و بازار رو به نوکیا واگذار کرده . در تاپیک هم طرفداران سونی اریکسون از میدان در میروند.
برای یک گوشی کامینگ سون که وقتی میاد یا اینقدر گرونه یا اینقدر بی کیفیت که خریداران کمی رو جذب میکنه هزار تاپیک باز میکنند و برای سونی اریکسون تاپیک باز میکنند بعد هم میگن که طرفداران نوکیا نیان! چون گوشیهای سونی اریکسون ضعفشون در مقایسه مشخص میشه. تا تاریکی نباشه نور هم ارزش پیدا نمیکنه
به هر حال من برای شما مطلب نمینویسم که با اینگنور کردنتون چیزی عوض بشه. من فقط نقاط ضعف سونی اریکسون رو مینویسم و اگر طرفدار نوکیا هستم از بقیه گوشیها هم بدم نمیاد ولی شماها اگر اسم گوشی غیر از سونی اریکسون رو بشنوید بد جوری برخورد میکنید مخصوصا وقتی با سونی اریکسون مقایسه میشوند. دلم نمیخواهد که خریداران گوشی برای یک گوشی ام پی تری پلیر چینی 350 پول بدن یا برای داشتن سیمبین رو بیارند به گوشیهای 500 تومنی سری پی. شما هیچوقت نتونستی بحث کنی معمولا هم سعی کردی کار رو به توهین و جنگ روانی بکشونی که باید بگم موفق نخواهی شد.
کیفیت دوربین با 6280 نوکیا بدست اومد کیفیت ام پی تری پلیر هم با ان 91 بدست آمده و من بعد هم دیگه نمیتونید روی دوربین و ام پی تری پلیر سونی مانور بدید . خوش باشید

بالا