سونی اریکسون در رقابت با نوکیا تا امروز ناکام مونده و بازار رو به نوکیا واگذار کرده . در تاپیک هم طرفداران سونی اریکسون از میدان در میروند.
برای یک گوشی کامینگ سون که وقتی میاد یا اینقدر گرونه یا اینقدر بی کیفیت که خریداران کمی رو جذب میکنه هزار تاپیک باز میکنند و برای سونی اریکسون تاپیک باز میکنند بعد هم میگن که طرفداران نوکیا نیان! چون گوشیهای سونی اریکسون ضعفشون در مقایسه مشخص میشه. تا تاریکی نباشه نور هم ارزش پیدا نمیکنه
به هر حال من برای شما مطلب نمینویسم که با اینگنور کردنتون چیزی عوض بشه. من فقط نقاط ضعف سونی اریکسون رو مینویسم و اگر طرفدار نوکیا هستم از بقیه گوشیها هم بدم نمیاد ولی شماها اگر اسم گوشی غیر از سونی اریکسون رو بشنوید بد جوری برخورد میکنید مخصوصا وقتی با سونی اریکسون مقایسه میشوند. دلم نمیخواهد که خریداران گوشی برای یک گوشی ام پی تری پلیر چینی 350 پول بدن یا برای داشتن سیمبین رو بیارند به گوشیهای 500 تومنی سری پی. شما هیچوقت نتونستی بحث کنی معمولا هم سعی کردی کار رو به توهین و جنگ روانی بکشونی که باید بگم موفق نخواهی شد.
کیفیت دوربین با 6280 نوکیا بدست اومد کیفیت ام پی تری پلیر هم با ان 91 بدست آمده و من بعد هم دیگه نمیتونید روی دوربین و ام پی تری پلیر سونی مانور بدید . خوش باشید