• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اشتراک گذاری اینترنت در ویندوز - مبحث مقدماتی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
Internet Connection Sharing

یا موسوم به ICS همواره یکی از بهترین و سریعترین راههای اشتراک گذاری اینترنت است و کاربران خانگی امروزه به آن نیاز خواهند داشت .

بر حسب توجهات فروم تصمیم گرفتم مقاله ای کامل در این زمینه بنویسم و به تمام گمراه شدن ها در این زمینه پایان دهم .

تذکر : بعد از بازکردن فایل بر روی دکمه Read Only کلیک کنید .

تمامی حقوق این مطلب متعلق به نویسنده می باشد و از کپی برداری بدون ذکر منبع ( سایت پرشین تولز - بخش شبکه ) شدیدا خودداری کنید .

اینم لینک مستقیم

ضمنا سوالات خود را در همین تاپیک مطرح نمایید .
با ما همراه باشید
بهروز

فایل های ضمیمه

• SharingInternet.doc
    105.5 KB · نمایش ها: 1,703

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام
پایدار و سر زنده باشید همیشه و همیشه

سپاسگزارم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام آقا بهروز
واقعا مقاله بسیار بسیار جالبی بود و کامل

دستتون درد نکنه

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام اقا دستتون درد نکنه مقاله خوبی بود و این بخش رو هم خوب شد راه اندازی کردید

اقا یه سوالی داشتم

1- توی شبکه ای که من دارم رنج IP های هستش 192.168.10.20 .
2- IP سیستم من 192.168.10.21 هستش
3- فقط سیستم من هستش که مودم داره و میتونه به اینترنت وصل شه.

خوب من چطوری میتونم به این روشی که گفتید Ip خودم رو به 192.168.0.1 تغییر بدم .
انوقت شبکه رو چطوری می تونم ببینم درسته توی یه کلاس هستن و لی توی سرور من Ip توسط DHCP پخش میشه و کلاینتها دخالتی در این موضوع ندارند و ست کردن Ipبراشون Disable هستش

فکر کنم من فقط توی ست کردن IP مورد دارم اگه کمکم کنید ممنون می شم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ضمن تشکر از لطف شما عزیزان
======================
انوقت شبکه رو چطوری می تونم ببینم درسته توی یه کلاس هستن و لی توی سرور من Ip توسط DHCP پخش میشه و کلاینتها دخالتی در این موضوع ندارند و ست کردن Ipبراشون Disable هستش

دوست عزیزم . .
اگر شما از ویندوز سرور ( خانواده سرور حال 2000 یا 2003 ) استفاده می کنید , روشی که در بالا توضیح داده شد کاملا منتفی است .
در ویندوز های سرور باید با استفاده از RRAS اینترنت را به اشتراک بگذارید که توضیحاتش را در مقالات آینده خواهم داد .
روش ICS مربوط به ویندوز XP هست .

اما اگر منظور شما از سرور همان ویندوز XP هست , یک سوال مطرح می شود . آیا شما خو کلاینت یک سرور هستید ؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
البته با استفاده از نرم افزار هایی پروکسی مانند [proxy plus و ... هم میتوان عمل اشتراک را انجام داد که به هیچ عنوان توصیه نمیشود چون مصیبتهای خاص خودش را دارد !

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یه برنامه ای پیدا کردم به نام Kerio WinRoute Firewall 6.1.2 build 603
نظرتون در مورد این برنامه چی ؟ من که تا حالا ازش استفاده نکردم اما کسی که اینو بهم داد تعریفشو می کرد

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
یه برنامه ای پیدا کردم به نام Kerio WinRoute Firewall 6.1.2 build 603
نظرتون در مورد این برنامه چی ؟ من که تا حالا ازش استفاده نکردم اما کسی که اینو بهم داد تعریفشو می کرد

تعریف بجایی بوده!
اگر کارتون خیلی سنگین نیست و بیشتر از ICS هم نیازدارین انتخاب مناسبی هست. اما ممکن هست که برای تنظیمات اون نیاز به کمک پیدا کنین.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
تعریف بجایی بوده!
اگر کارتون خیلی سنگین نیست و بیشتر از ICS هم نیازدارین انتخاب مناسبی هست. اما ممکن هست که برای تنظیمات اون نیاز به کمک پیدا کنین.

درست می فرمایین بهم گفت هروقت تونستی یه انیترنت درست حسابی نه از نوع Dialup ( آخه من دارم الان از DialUp استفاده می کنم) پیدا کردی بهم بگو بیام برات تنظیم کنم

خب حالا مطوئن شدم که برنامه درست حسابی پیدا کردم از شما هم ممنونم از بابت راهنماییتان

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
ضمن تشکر از لطف شما عزیزان
======================

دوست عزیزم . .
اگر شما از ویندوز سرور ( خانواده سرور حال 2000 یا 2003 ) استفاده می کنید , روشی که در بالا توضیح داده شد کاملا منتفی است .
در ویندوز های سرور باید با استفاده از RRAS اینترنت را به اشتراک بگذارید که توضیحاتش را در مقالات آینده خواهم داد .
روش ICS مربوط به ویندوز XP هست .

اما اگر منظور شما از سرور همان ویندوز XP هست , یک سوال مطرح می شود . آیا شما خو کلاینت یک سرور هستید ؟

مرسی از زحمتها

1- من خودم یه کلاینت هستم از شبکه ای که سرور داره با ویندوز 2003 .
2- به سرور هم دسترسی دارم .
3- فقط تو سیستم من که ویندوز XP داره به اینترنت دسترسی دارم
بقیه شرایط هم که بالا عرض کردم خدمتتون
همه چیز توی سرور تنظیم میشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کار کمی اینجا مشکل میشه .

چون سرور داره IP هارو توزیع میکنه .

خوب نمیشه اینترنت رو بدی به سرور ؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
کار کمی اینجا مشکل میشه .

چون سرور داره IP هارو توزیع میکنه .

خوب نمیشه اینترنت رو بدی به سرور ؟

عزیزجان خوبی شما واقعا نعمتی هستین تواین فوروم

نه این کار رو نمی تونم انجام بدم راستش یه اینترنت درست حسابی تا چند هفته دیگه قراره از تهران بهم برسه و از طریق سرور اینترنت اونجا تغذیه شم.
اونجا یه سرور ( PC معمولی ) اینترنت دارن و الان تهران شبکشون با مال ما اینجا جدا هستش و اونا تو شبکشون اینترنت دارن . می خواهیم این دو تا رو Online به هم وصل کنیم و از اون طریق اینترنت رو بگیرم
حالا چطوری بایستی اینا رو با هم ست کنم نمی دونم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام خدمت دوستان گرامی

من کاری رو که در مقاله گفته شد انجام دادم
مودم adsl یک کارت شبکه مجازی برای اینترنت ساخته است
خود دسکتاب هم یک کارت شبکه گذاشتم
کابل کراس هم تهیه کردم
بروی کارت شبکه مجازی که برای اینترنت هست گزینه اجازا شیر کردن به بقیه رو هم فعال کردم
کارت شبکه اینترنت (مجازی) و کارت شبکه اصلی دسکتاب و کارت شبکه لب تاب رو روی obtain قرار دادم تا خودش ای پی بگیرد
ولی رنج ها یکی نشد
169.254 تا اینجا برای 3 کارت یکی هست ولی عدد سوم رنج با هم فرق داره که باعث شده به هم کانکت نشن
من فایوال bitdefender استفاده میکنم که غیر فعال کردم
در ضمن وقتی ریپیر روی کانکشن ها میزنم پیغام میاد که نمیشه و با کسی که نتورک رو بسته تماس بگیرید

من هیچی به فکرم نمیرسه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
عزیزجان خوبی شما واقعا نعمتی هستین تواین فوروم

نه این کار رو نمی تونم انجام بدم راستش یه اینترنت درست حسابی تا چند هفته دیگه قراره از تهران بهم برسه و از طریق سرور اینترنت اونجا تغذیه شم.
اونجا یه سرور ( PC معمولی ) اینترنت دارن و الان تهران شبکشون با مال ما اینجا جدا هستش و اونا تو شبکشون اینترنت دارن . می خواهیم این دو تا رو Online به هم وصل کنیم و از اون طریق اینترنت رو بگیرم
حالا چطوری بایستی اینا رو با هم ست کنم نمی دونم

به خدا خیلی سعی میکنم بفهمم اما خوب :blush: . ..

اینجوری که من فهمیدم , شما دو تا شبکه توی دو ساختمون جدا دارید . حالا سرور در ساختمان دیگری است و از آن طریق ای پی ها توزیع میشود.
اگر این فرضیه صحیح است پس شما احتیاجی به اشتراک گذاری اینترنت ندارید چون از همان ساختمان هم اینکار می تواند انجام شود .

اگر شما هنوز به هم متصل نیستید , پس ای پی ها از کجا تو شبکه شما توزیع میشود ؟
احتمال دارد شما در این شبکه سرور دارید اما اینترنت ندارید .

به هر حال . .

ICS کاملا تک سرویسی است و استفاده از آن فقط برای مصارف خانگی ( زیر 5 کامپیتور ) توصیه شده .
وقتی بحث شبکه حرفه ای ( یعنی شبکه ای که در آن چند سرویس پیاده سازی شده ) مطرح میشود ICS به دست فراموشی سپرده می شود .

حال اگر شما ویندوز XP هستید و می خواهید اینترنت را share کنید , از نظر من 2 راه دارید :

1 : اینکار را به دست فراموشی بسپرید
2 : با رنج عذاب فراوان از نرم افزار های تحت این سیستم عامل استفاده کنید .

اما بهترین راه برای Optimize کردن شبکه استفاده از ویندور سرور 2003 ( سری Standard - Enterprise ) هست که تمام نیاز های حرفه ای شما را برای شبکه رفع می کند .

در بحث Planning ( طراحی ) یک اصل وجود دارد :
---> به اندازه وسعت شبکه , بزرگ فکر کنید .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با سلام خدمت دوستان گرامی

من کاری رو که در مقاله گفته شد انجام دادم
مودم adsl یک کارت شبکه مجازی برای اینترنت ساخته است
خود دسکتاب هم یک کارت شبکه گذاشتم
کابل کراس هم تهیه کردم
بروی کارت شبکه مجازی که برای اینترنت هست گزینه اجازا شیر کردن به بقیه رو هم فعال کردم
کارت شبکه اینترنت (مجازی) و کارت شبکه اصلی دسکتاب و کارت شبکه لب تاب رو روی obtain قرار دادم تا خودش ای پی بگیرد
ولی رنج ها یکی نشد
169.254 تا اینجا برای 3 کارت یکی هست ولی عدد سوم رنج با هم فرق داره که باعث شده به هم کانکت نشن
من فایوال bitdefender استفاده میکنم که غیر فعال کردم
در ضمن وقتی ریپیر روی کانکشن ها میزنم پیغام میاد که نمیشه و با کسی که نتورک رو بسته تماس بگیرید

من هیچی به فکرم نمیرسه

آها شما یک اشتباه اساسی انجام دادید .

بر روی کارت شبکه مجازی تنها کاری که لازم است انجام دهید فقط اجازه share اینترنت هست و به هیچ وجه دست به تنظیمات IP آن نزینید .

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آها شما یک اشتباه اساسی انجام دادید .

بر روی کارت شبکه مجازی تنها کاری که لازم است انجام دهید فقط اجازه share اینترنت هست و به هیچ وجه دست به تنظیمات IP آن نزینید .

سلام
یعنی من نباید به کارت شبکه اینترنت(کارت شبکه مجازی ساخته شده توسط مودم) دست میزدم؟؟؟؟:blink:
وای وای من که همش آی پی اونو رو آبتین میذاشتم یا خودم ای پی میدادم
خوب من الان که تنظیماتشو بهم ریختم کاری میتونم بکنم؟؟؟؟/

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
تا تو قسمت شبکه استاد بزرگی مثل آقا بهروز هست هیچ کسی به مشکل نمیخوره یا اگر بخوره مشکلش با کمک ایشون حتما حل میشه:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

wazet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا تو قسمت شبکه استاد بزرگی مثل آقا بهروز هست هیچ کسی به مشکل نمیخوره یا اگر بخوره مشکلش با کمک ایشون حتما حل میشه:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

من هم همین مشکل رو دارم امیدوارم حاج استاد مهندس بهروز راهنمایی کنن بنده رو

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
یعنی من نباید به کارت شبکه اینترنت(کارت شبکه مجازی ساخته شده توسط مودم) دست میزدم؟؟؟؟:blink:
وای وای من که همش آی پی اونو رو آبتین میذاشتم یا خودم ای پی میدادم
خوب من الان که تنظیماتشو بهم ریختم کاری میتونم بکنم؟؟؟؟/

عرض کنم شما وقتی به اینترنت متصل هستید , فقط کافی هست که اینترنت رو روی کارت شبکه مجازی share کنید یعنی همان فعال کردن ICS .
با این حساب نیاز به هیچ کار دیگه ای نست .
در مورد تنظیمات اینترنت بهتر است با پشتیبانی ADSL خودتون تماس بگیرید .

من هم همین مشکل رو دارم امیدوارم حاج استاد مهندس بهروز راهنمایی کنن بنده رو

شما خیلی خیلی لطف دارید نسیت به من .

امیدوارم مستحق این همه خوبی باشم . :happy:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آقا ممنون و تشکر چشم همین کار رو میکنم

wazet جان
دوست عزیز
شما مقاله اول تاپیک رو دانلود کنید
بعد کار منو فقط نکنید یعنی به کارت شبکه اینرنت برای آی پی دادن دست نزنید و فقط برای شیر کردن از آن استفاده کنید

بالا