• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اشتراک گذاری اینترنت در ویندوز - مبحث مقدماتی

XoX_x2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه مودم d-link 2640t دارم و یه pc با یه laptop
pc با کابل به مودم و صل شده و laptop به صورت wireless که از اینترنت استفاده می کنن
می خواستم بدونم آیا میشه با این مودم این 2 تا رو شبکه کرد

taktaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامي

ميخواستم از امکان اينترنتي که در شبکه محل کارم برام فراهم هست در منزل هم بهره ببرم کامپيوترم در محل کار به شبکه داخلي وصل هست و از سرويس هاي اون مجمله اينترنت استفاده ميکنم .دسترسي يه ادمين ويندوز بطور لوکال رو هم دارم . و مودم هم بر روي سيستم شرکتيم نصب هست . يکبار از طريق remote desctop وصل شدم ولي سرعت فاجعه آميز و اصلا نميشه ازش استفاده کرد البته اطلاعات زيادي در اين حول و حوش ندارم ولي از اين مطالبي که در اين سايت وزين و ديگر جاها خوندم اين بعلت اينست که در اين حالت تمام منابع سيستمي به اشتراک گداشته ميشه الان من دقيقا ميخوام بدونم که چه کاري بايد بکنم که فقط سرويس اينترنتم رو به اشتراک بگذارم و از اون در خونه استفاده کنم و سرعتي مثل اين اتصالات دايال آپ معمولي داشته باشم . از راهنمايي دقيق دوستان قبلا سپاسگذارم.

با آرزوي سلامتي

taktaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسي نيست جواب ما رو بده؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شما هر کانکشنی را که شیر کنید همان اشتراک گذاشته میشود .
پس از این رو شما کافی است که کارت شبکه خودرا شیر کنید .

اما لازم به تذکر است که شما از ویندوز ایکس پی استفاده می کنید که محدودیت های خاص خودش را دارد .
با این حساب شما باید یک Incoming Connection بسازید و از خانه به آن تماس Dialup برقرار کنید که اینکار نیز لازمه داشتن یک مودم و خط آزاد و مستقیم است

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام :
لطفا مرا قدم به قدم راهنمایی کنید :
من یک دسکتاپ دارم که یک مودم ADSL به آن متصل است و یک usb network wireless به آن وصل است . لازم به توضیح است که من مستقیما با روشن شدن سیستم به اینترنت وصل نیستم و باید پس از اتصال مودمم به دسکتاپ یک کانکشن هم بسازم با یوزرنیم و پسوورد و بعدش به اینترنت متصل شوم .
یک لپ تاپ با امکان وایرلس هم دارم ، حال این دو سیستم را شبکه کرده ام اما میخواهم با لپ تاپ از طریق کامپیوتر دسکتاپم از اینترنت استفاده کنم هر کاری می کنم موفق نمی شوم لطفا مرا راهنمایی کنید .
ویندوز دسکتاپ XP
ویندوز لپ تاپ Vista
من یکم خنگم لطفا قدم به قدم مرا راهنمایی کنید .

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
من 1 سوئیچ دارم D-Link 1005D با 2 تا PC و یک خط ADSl چه جوری می تونم اینتر نت رو Share کنم ؟ اگر یک PC دیگه اضافه شد چطور ؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام :
لطفا مرا قدم به قدم راهنمایی کنید :
من یک دسکتاپ دارم که یک مودم ADSL به آن متصل است و یک usb network wireless به آن وصل است . لازم به توضیح است که من مستقیما با روشن شدن سیستم به اینترنت وصل نیستم و باید پس از اتصال مودمم به دسکتاپ یک کانکشن هم بسازم با یوزرنیم و پسوورد و بعدش به اینترنت متصل شوم .
یک لپ تاپ با امکان وایرلس هم دارم ، حال این دو سیستم را شبکه کرده ام اما میخواهم با لپ تاپ از طریق کامپیوتر دسکتاپم از اینترنت استفاده کنم هر کاری می کنم موفق نمی شوم لطفا مرا راهنمایی کنید .
ویندوز دسکتاپ XP
ویندوز لپ تاپ Vista
من یکم خنگم لطفا قدم به قدم مرا راهنمایی کنید .
کسی می تونه این سوالو کامل با توضیحات جواب بده

rok

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام به تمام دوستان گل فروم
من یک مشکل یا بهتر بگم یه سوال در مورد اشتراک اینترنت بین 3تا کامپیوتر داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید، چون اصلا از شبکه هیچ چیز نمیدونم.
و اما شرح ماجرا:
من دارای سرویس اینترنت وایرلس هستم. آنتن من از نوع nanostation5 هست و یه کابل لن از آنتن به دستگاهی به نام PoE وصل شده است، از این دستگاه هم یه کابل لن دیگه به PC وصل شده. برای استفاده از اینترنت نیازی به نصب سخت افزار و یا تنظیمات خاصی نیست، فقط با ساختن یک کانکشن ساده به اینترنت وصل میشم. اما فقط برای یک کامپیوتر. برای اشتراک این اینترنت بین سه تا کامپیوتر من یک سوئیچ 5 پورت TP-LINK خریدم. به خیال خودم فکر کردم که اگر کابل لن PoE رو ورودی سوئیچ وصل کرده و هر کدوم از دستگاهها رو با کابل لن به خروجی سوئیچ وصل کنم میتونم اینترنت رو بین اونها به اشتراک بذارم، اما متاسفانه متوجه شدم که نمیشه هم زمان هر 3تا دستگاه با هم به اینترنت وصل بشن، چون وقتی که دستگاه اول کانکت میشه برای اتصال دستگاه دوم یوزرنیم و پسورد مورد قبول قرار نمیگیره! با مطالعه تاپیک های مختلف دیدم که گویا این مشکل با یک سری تنظیمات قابل رفع هستش، اما به نظرم هیچکدوم از راهنماییها به کار من نمیومد! آخه من اطلاعات کمی در مورد شبکه دارم، لذا به نسخه ای نیاز دارم که منو مستقیم راهنمایی کنه.
حالا از دوستان و اساتید شبکه خواهشمندم تا منو راهنمایی کنند. در واقع من میخام هریک از دستگاهها مستقل از همدیگه به اینرنت وصل بشن، چه به صورت هم زمان و یا چه به صورت تک تک.
بی صبرانه منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم.
ممنون

golvakhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو تا کارت شبکه دارم
یکی برای مودم ای دی اس ال ه و یکی دیگه برای شبکه

من هر کاری کردم نتوستنم انجام بدم...
هزار راه امتحان کردم ولی جواب نمیده!!!

تو رو خدا کمک کنید.

به کارت شبکه ای که به مودم وصله هیچ کاری ندارم... ای پی هم ندادم...
به دومی ای پی دادم 192.168.0.1
شیرینگ ها هم عین دستورات شما اجرا شد مو به مو انجام دادم

برای لپ تاپ هم گذاشتم اتوماتیک...

اگه کامل شرح بدید ممنون میشم....

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
من دو تا کارت شبکه دارم
یکی برای مودم ای دی اس ال ه و یکی دیگه برای شبکه

من هر کاری کردم نتوستنم انجام بدم...
هزار راه امتحان کردم ولی جواب نمیده!!!

تو رو خدا کمک کنید.

به کارت شبکه ای که به مودم وصله هیچ کاری ندارم... ای پی هم ندادم...
به دومی ای پی دادم 192.168.0.1
شیرینگ ها هم عین دستورات شما اجرا شد مو به مو انجام دادم

برای لپ تاپ هم گذاشتم اتوماتیک...

اگه کامل شرح بدید ممنون میشم....
شما همان کارت شبکه ای را که 0.1 میگذارید رو روی حالت اتوماتیک قرار بدید و ببینید چه ای پی میگیرد . .. ( بعد از زدن تیک شیرینگ )

austere2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من برای اشتراک اینترنت 2 کامپیوتر با هم خیلی بدبختی کشیدم ولی اخر سر به هم وصل کردم:blink:
می خوام روشمو توضیح بدم اگر مشکلی توش بود رفع کنید:cool:
اول بگم مودم من mt800 بود که به هیچ صراطی مستقیم نمیشد یعنی هر چی 192.168.1.1میزدم جواب نمیداد
لن هم لیمتد اور نو ...بود بگذریم برای همین تنظیمات مودمو بی خیال شدم و از روش زیر برای استفاده همزمان 2 کامپیوتر از اینترنت و البته استفاده در صورت خاموش بود هر یک از کامپیوترها عمل کردم
قبل از همه چیز با ید کامپیوتر ها را به هم شبکه کنید
1تنظیمات کامپیوتر اول
m916gz.png
]
2وبرای کامپیوتر دوم
2gugsjb.jpg

3برای هر دو کامپیوتر اینترنت شرینگ را فعال کنید همینطو ر تیک زیر ش allow other....
4و در پروپرتیز کانکشنتون در تب(Authentication) تیک پایین صفحه رو بزنید
دیگه تموم شد حالا هر کدام از کامپیوتر ها کانکت بشن اون یکی هم کانکته و هر کدوم خاموش باشه ربطی به دیگری نداره (اون یکی می تونه کانکت ش)در این روش همونجور که دیدید نیاز ی پیدا کردن ای پی روتز (ون )یا یوز نیم پسورد ودم یا تنظمیات مودم نیست:rolleyes:

Last edited:

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
سلام فایل باز نمیشه پسورد میخواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko:
من دو تا کامپیوتر دارم میخواهم اینترنت adsl رو شیر کنم این کار را توسط setup a home or small ofiice و زدن تیک aloow other network users to connect through this computers internet connection
و یک مودم lan که 4 تا پورت داره انجام دادم اما مشکل اینجاست که حجم دیتایی که کامپیوتر دوم از کامپیوتر اول میگیره معلوم نیست و این خیلی برام مهمه که معلوم باشه
یه چیزی شنیده بودم در رابطه با وصل کردن توسط *** که *** هم ساختم وصل هم میشن اما اینترنت باز از شبکه منتقل میشه نه *** من باید چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

Last edited:

ASDESZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ببخشید من همه کار هایی که در فایل اموزش بود انجام دادم و در سیستم کلاینک یک کانکشن در قسمت اینترنت گدوی اضافه شد،حالا سوال من از شما اینه ،من الان نمی تونم ازاینترنت در سیستم کلاینت استفاده کنم و حتی در سیستم کلاینک یک کانکشن اینترنت ای دی اس ال هم ساختم ،ولی آخرشم نتونستم به اینترنت کانکت بشم
خواهش می کنم از دوستان منو راهنمایی کنند
با تشکر

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام...
شاید مشکل من بی ربط نباشه...
راستش سریع سوالمو میگم...
ببینید منو دوستم جفتمون ADSL داریم...واسه یه سری بازی ها که می خواهیم بازی کنیم باید LAN باشیم...نرم افزارهایی مثل garena این امکان رو میده که از طریق اینترنت ولی به صورت LAN بازی کنیم...ولی محدودیت داره و یکسری از بازی ها رو داره...
می خواستم ببینم راهی هست که کامپیوتر فکر کنه ما LAN هستیم؟...مثلا من که می خوام Titan Quest بازی کنم ارور invalid CD key رو میده از طریق اینترنت...ولی اگه 2تا کامپیوتر LAN باشن دیگه مشکلی نیست...و میشه بازی کرد...

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
با نام خدا و سلام
دوستان من یه مودم وایمکس ایرانسل و یم مودم linksys wag120n دارم حالا می خام این اینترنت وایمکس را هم بین سه تا کامپیوتر و هم به صورت wifi شیر کنم ولی نمیشه
حالا می خام هر کی بلده منو راهنمایی کنه

با سپاس

abbasjef110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون تا حالا از شبکه هیچی نمیدونستم تجربه ای ولی امشب دوتا کامپیوتر رو شبکه کردم و به کمک شما اینترنتش رو شیر کردم دمتون گرم شیرشون کردم ولی با زحمت و اخر نفهمیدم چی شد بعد نگاه کردم دیدم تو برگ advance پراپرتیس tcp/ip مال adsl و کامپیوتر دومی که میخواستم اینترنتش رو شیر کنم باید بزنم Obtain an IP Address Automaticallyسپس در قسمت سربرگ advanc پراپرتیس tcp/ip کامپیوتری که اینترنتش وصل بود باید قسمت Use The Following Ip Adress فعال بشه و مثل قسمت زیر انجام بشه در ضمن فایروالش هم باید خاموش باشه و تمام حالا هم دو کامپیوتر شبکه شدند هم اینترنتشون شیر شده.

Ip Adress : 192.168.0.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
این ارو گفتم تا هرکس که مشکلمن رو داره زودتر حل بشه و ادای زکات کرده باشم خلاصه از زحمتی که کشیدید ممنونم

بالا