Internet Connection Sharing
یا موسوم به ICS همواره یکی از بهترین و سریعترین راههای اشتراک گذاری اینترنت است و کاربران خانگی امروزه به آن نیاز خواهند داشت .
بر حسب توجهات فروم تصمیم گرفتم مقاله ای کامل در این زمینه بنویسم و به تمام گمراه شدن ها در این زمینه پایان دهم .
لینک دانلود مقاله به صفحه مقالات سایت ارتباط سبز
بهروز
با سلام
من تمام مراحل فوق را برای به اشتراک گذاشتن اینترنت در شبکه بین دو کامپیوتر انجام دادم ولی هر کاری می کنم در کامپیوتر کلاینت ip را به صورت اتوماتیک قبول نمی کنه و وقتی Repair می کنم پیغام خطا می دهد و شبکه قطع میشه بنابراین مجبورم به صورت دستی ip بدهم ضمنا من ip را در کامپیوتری که به اینترنت وصل شده 192.168.0.1 قرار دادم . در صورت امکان راهنمایی بفرمائید .
یه سوالی داشتم از دوستان
تو شبکه اینترنت رو راه انداختیم و بعضی از سیستم ها رو با دادن IP دوم ( که در رنج دیگه ای هست و هم رنج روتر) و ست کردن آی پی DNS دوم به روتر به اینترنت وصل کردیم . الان تو اون سیستم ها هم اینترنت هست هم شبکه
اما
یه موردی پیش اومده : برخی مواقع بعضی از سیستم دیگه لیست سیستم هایی که تویه شبکه هستند رو نمی آرن یعنی تو my network دیده نمیشه ، هستن ولی دیده نمیشن ! باید سیستم رو ریست کنی تا دوباره با DHCP ارتباط برقرار کنه تا بعد بتونه کل شبکه رو داشته باشه .
می خواستم دلیل اینکار رو بدونم ؟
راستش من هنوز یک مطلب رو درک نکردم. اگر تنظیمات روی مودم adsl وجود داشته باش( یوزر و پس) و مودم با کارت شبکه وصل شده باشه برای اینکه اینترنت رو شر کنم فقط کافیه که تیک ics رو روی کارت شبکه ( که اکسترنال محسوب میشه) فعال کنم درسته؟ بعد dhcp هم فعال میشه؟(رنج 192.168.0.) بعد کارت شبکه داخلی(اینترنال) خودش باید از کارت اکسترنال ip بگیره؟ و بعد سیستمهای کلاینت هم به همین ترتیب از کارت اکسترنال ip می گیرند؟
سلام به اساتید
یه مشگل دارم داره منو نابود میکنه سعی میکنم کوتاه بیان کنم)
من یه مودم وایرلس داتک دارم که اون رو وصل کردم به به کامپیوتر دادشم(با usb )
بعد از کامپیوتر اخوی شبکه کردم به لپ تاپ خودم
ولی مشگل از کجا پیش میاد :از اونجا که هر وقت کامپیوتر ها (هر کدومش) خاموش میشه وقتی روشن میشه دیگه من نمیتونم از نت استفاده کنم یعنی شیرینک اینترنت وجود نداره
بعضی اوقات همین جوری یهو قطع میشه و...
خلاصه پدر منو در آورده مجبورم هر چند وقت 3 طبقه رو برم بالا 2 تا کامپیوتر ها رو ریست کنم و...:wacko:
میخوام بدونم هیچ راهی وجود نداره این همیشگی باشه
راستی برا کارت شبکه ip تعریف میکنه میکه این ip درگیر:blink: وقتی میزارم رو اتومات کار میکنه ولی مشگل های بالا پیش میاد
راستی 2 تا ویندوز سرویس پک 2 ایکس پی هستند
تو رو خدا کمک