• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اشتراک گذاری اینترنت در ویندوز - مبحث مقدماتی

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یه خط دیتا و مودم مخصوصش و یه روتر میشه اینترنت رو توشبکه هم راه انداخت اینکار رو انجام دادیم و خیلی هم خوب جواب گرفیتم
الانش هم دارم از اون استفاده می کنم

DSP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Internet Connection Sharing

یا موسوم به ICS همواره یکی از بهترین و سریعترین راههای اشتراک گذاری اینترنت است و کاربران خانگی امروزه به آن نیاز خواهند داشت .

بر حسب توجهات فروم تصمیم گرفتم مقاله ای کامل در این زمینه بنویسم و به تمام گمراه شدن ها در این زمینه پایان دهم .

لینک دانلود مقاله به صفحه مقالات سایت ارتباط سبز

بهروز

با سلام
من تمام مراحل فوق را برای به اشتراک گذاشتن اینترنت در شبکه بین دو کامپیوتر انجام دادم ولی هر کاری می کنم در کامپیوتر کلاینت ip را به صورت اتوماتیک قبول نمی کنه و وقتی Repair می کنم پیغام خطا می دهد و شبکه قطع میشه بنابراین مجبورم به صورت دستی ip بدهم ضمنا من ip را در کامپیوتری که به اینترنت وصل شده 192.168.0.1 قرار دادم . در صورت امکان راهنمایی بفرمائید .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با سلام
من تمام مراحل فوق را برای به اشتراک گذاشتن اینترنت در شبکه بین دو کامپیوتر انجام دادم ولی هر کاری می کنم در کامپیوتر کلاینت ip را به صورت اتوماتیک قبول نمی کنه و وقتی Repair می کنم پیغام خطا می دهد و شبکه قطع میشه بنابراین مجبورم به صورت دستی ip بدهم ضمنا من ip را در کامپیوتری که به اینترنت وصل شده 192.168.0.1 قرار دادم . در صورت امکان راهنمایی بفرمائید .

ICS با دادن ای پی دستی کاملا مشکل داره . فقط به شبکه هایی اینترنت میده که خودش ای پی بده .

از ای پی سرور گرفته تا ...

پس تمام کارت شبکه های داخلی را در حالت اتوماتیک قراردهید و فایروال را نیز کنترل کنید .

DSP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من هم همین است در کامپیوتری که قراره از اینترنت مشترک شده استفاده کنه نمیشه IP را در حالت اتوماتیک قرار داد . موقعی که Repair می کنم خطا می دهد .

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یه سوالی داشتم از دوستان

تو شبکه اینترنت رو راه انداختیم و بعضی از سیستم ها رو با دادن IP دوم ( که در رنج دیگه ای هست و هم رنج روتر) و ست کردن آی پی DNS دوم به روتر به اینترنت وصل کردیم . الان تو اون سیستم ها هم اینترنت هست هم شبکه
اما
یه موردی پیش اومده : برخی مواقع بعضی از سیستم دیگه لیست سیستم هایی که تویه شبکه هستند رو نمی آرن یعنی تو my network دیده نمیشه ، هستن ولی دیده نمیشن ! باید سیستم رو ریست کنی تا دوباره با DHCP ارتباط برقرار کنه تا بعد بتونه کل شبکه رو داشته باشه .
می خواستم دلیل اینکار رو بدونم ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه سوالی داشتم از دوستان

تو شبکه اینترنت رو راه انداختیم و بعضی از سیستم ها رو با دادن IP دوم ( که در رنج دیگه ای هست و هم رنج روتر) و ست کردن آی پی DNS دوم به روتر به اینترنت وصل کردیم . الان تو اون سیستم ها هم اینترنت هست هم شبکه
اما
یه موردی پیش اومده : برخی مواقع بعضی از سیستم دیگه لیست سیستم هایی که تویه شبکه هستند رو نمی آرن یعنی تو my network دیده نمیشه ، هستن ولی دیده نمیشن ! باید سیستم رو ریست کنی تا دوباره با DHCP ارتباط برقرار کنه تا بعد بتونه کل شبکه رو داشته باشه .
می خواستم دلیل اینکار رو بدونم ؟

:lol: آقا طراحی این شبکه از بیخ مشکل داره آخه ...

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
What :blink::blink::blink:
یه خط دیتا یه روتر ؟ و IP های اون خط و روتر چی موردی ؟

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
من نمی تونم این فایل آموزشی ای کگه گذاشتید را باز کنم ...ارور می دهد چی کار کنم ؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها كسي در مورد راه اندازي سرويس ISA مقاله اي يا مطلبي داره كه اينجا برامون بده

چطوري ميشه از اون بشه اينترنت رو تو شبكه كنترل كرد ؟ ميشه يا نه ؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال دارم در مورد share کردن adsl ه پارس آنلاین. وقتی که کانکشنی برای اینترنت تعریف نشده و مودم از طریق کابل شبکه وصله اینو چطور می تونم share کنم. هر دو xp هستند. ایا تنظیمات در خود مودم انجام شده؟
از این نظر می گم که گزینه اینترنت شرینگ رو نداره. ایا به این دلیله که هنوز کارت شبکه دوم روی سیستم نصب نشده؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نمیشه که تعریف نشده باشه ...
همون کارت شبکه ای که از طریق اون به مودم وصل هست خودش کانکشن هست دیگه

hoax3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لینک مقاله خرابه اگه کسی داره دوباره آپلود کنه
ممنون

hoax3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا یعنی کسی نداره :(

hoax3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهروز جان از بابت مقاله ممنون، زیاد نمی خواستم مزاحم شما بشم برای همین همینجا گفتم ;)

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من هنوز یک مطلب رو درک نکردم. اگر تنظیمات روی مودم adsl وجود داشته باش( یوزر و پس) و مودم با کارت شبکه وصل شده باشه برای اینکه اینترنت رو شر کنم فقط کافیه که تیک ics رو روی کارت شبکه ( که اکسترنال محسوب میشه) فعال کنم درسته؟ بعد dhcp هم فعال میشه؟(رنج 192.168.0.) بعد کارت شبکه داخلی(اینترنال) خودش باید از کارت اکسترنال ip بگیره؟ و بعد سیستمهای کلاینت هم به همین ترتیب از کارت اکسترنال ip می گیرند؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به اساتید:)

یه مشگل دارم داره منو نابود میکنه :(سعی میکنم کوتاه بیان کنم)

من یه مودم وایرلس داتک دارم که اون رو وصل کردم به به کامپیوتر دادشم(با usb )

بعد از کامپیوتر اخوی شبکه کردم به لپ تاپ خودم

ولی مشگل از کجا پیش میاد :از اونجا که هر وقت کامپیوتر ها (هر کدومش) خاموش میشه وقتی روشن میشه دیگه من نمیتونم از نت استفاده کنم یعنی شیرینک اینترنت وجود نداره:(

بعضی اوقات همین جوری یهو قطع میشه و...:(

خلاصه پدر منو در آورده مجبورم هر چند وقت 3 طبقه رو برم بالا 2 تا کامپیوتر ها رو ریست کنم و...:eek::wacko:

میخوام بدونم هیچ راهی وجود نداره این همیشگی باشه

راستی برا کارت شبکه ip تعریف میکنه میکه این ip درگیر:blink: وقتی میزارم رو اتومات کار میکنه ولی مشگل های بالا پیش میاد:(

راستی 2 تا ویندوز سرویس پک 2 ایکس پی هستند:rolleyes:

تو رو خدا کمک:)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
راستش من هنوز یک مطلب رو درک نکردم. اگر تنظیمات روی مودم adsl وجود داشته باش( یوزر و پس) و مودم با کارت شبکه وصل شده باشه برای اینکه اینترنت رو شر کنم فقط کافیه که تیک ics رو روی کارت شبکه ( که اکسترنال محسوب میشه) فعال کنم درسته؟ بعد dhcp هم فعال میشه؟(رنج 192.168.0.) بعد کارت شبکه داخلی(اینترنال) خودش باید از کارت اکسترنال ip بگیره؟ و بعد سیستمهای کلاینت هم به همین ترتیب از کارت اکسترنال ip می گیرند؟

کاملا صحیح است .
فقط نکته اینجاست که سیستم ها از ICS ای پی می گیرند نه کارت شبکه external

سلام به اساتید:)

یه مشگل دارم داره منو نابود میکنه :(سعی میکنم کوتاه بیان کنم)

من یه مودم وایرلس داتک دارم که اون رو وصل کردم به به کامپیوتر دادشم(با usb )

بعد از کامپیوتر اخوی شبکه کردم به لپ تاپ خودم

ولی مشگل از کجا پیش میاد :از اونجا که هر وقت کامپیوتر ها (هر کدومش) خاموش میشه وقتی روشن میشه دیگه من نمیتونم از نت استفاده کنم یعنی شیرینک اینترنت وجود نداره:(

بعضی اوقات همین جوری یهو قطع میشه و...:(

خلاصه پدر منو در آورده مجبورم هر چند وقت 3 طبقه رو برم بالا 2 تا کامپیوتر ها رو ریست کنم و...:eek::wacko:

میخوام بدونم هیچ راهی وجود نداره این همیشگی باشه

راستی برا کارت شبکه ip تعریف میکنه میکه این ip درگیر:blink: وقتی میزارم رو اتومات کار میکنه ولی مشگل های بالا پیش میاد:(

راستی 2 تا ویندوز سرویس پک 2 ایکس پی هستند:rolleyes:

تو رو خدا کمک:)

خوب این طبیعی است که وقتی شما سرویس دهنده را خاموش و روشن می کنید اون لیست DHCP IP پاک میشه و دیگه به اون ای پی های قبلی سرویس نمیده .

شما کافی پس از دوباره روشن شدن سیستم سرویس دهنده , کارت شبکه کلاینت ها را یک باز Repir کنید یا از دستور ipconfig /renew در کامند پرامپت ( cmd ) استفاده کنید .

بالا