• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اشتراک گذاری اینترنت در ویندوز - مبحث مقدماتی

wazet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون و تشکر چشم همین کار رو میکنم

wazet جان
دوست عزیز
شما مقاله اول تاپیک رو دانلود کنید
بعد کار منو فقط نکنید یعنی به کارت شبکه اینرنت برای آی پی دادن دست نزنید و فقط برای شیر کردن از آن استفاده کنید

بله دوست گرامی البته دوستان نباید از بنده خرده بگیرن چون تازه وارد هستم و کارکردن با فروم رو نمی دونم و خیلی هم سوال دارم که امیدوارم به جوابشون برسم با کمک اساتید محترم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام خدمت دوستان گرامی

من میخوام با اجازه استادان مطلبی رو بگم
بالاخره تونستم اینترنت و خود کامپیوتر ها رو با هم شیر کنم

البته روش من یکم با روش آقا بهروز فرق داره ولی لم کار همون هست که ایشون بیان کردند

بجای انکه کارت شبکه اینترنت رو شیر کنم کانکشن رو شیر کردم و به کارت شبکه مجازی اینترنت اصلا دست نزدم
ای پی های هر دو کارت شبکه محلی رو خودم وارد کردم
و همچنین در قسمت gateway کامپیوتر دوم همان ای پی کامپیوتر اول یا همون که به اینترنت وصل هست رو زدم

با این کار تونستم از اینترنت شیر استفاده کنم

البته بازم میگم این روش فقط ممکنه که روی مال من جواب داد
چون همه جا همان روشی رو میگند که استادان محترم سایت میفرمایند

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
به خدا خیلی سعی میکنم بفهمم اما خوب :blush: . ..

اینجوری که من فهمیدم , شما دو تا شبکه توی دو ساختمون جدا دارید . حالا سرور در ساختمان دیگری است و از آن طریق ای پی ها توزیع میشود.
اگر این فرضیه صحیح است پس شما احتیاجی به اشتراک گذاری اینترنت ندارید چون از همان ساختمان هم اینکار می تواند انجام شود .
..........

اجازه بدین از اول توضیح بدم

ما یه شبکه داریم تهران که واسه خودش جداست .که یه سرور اینترنت یه سرور واسه کارهای خودشون .که اونجا اینترنت واسه خودش توی شبکه آماده هستش و میتونن ازش استفاده کنن.

ما هم تبریز یه شبکه داریم واسه خودمون .رنج IP خودمون هم همینطور که گفتم توی رنج 192.168.10.1 هستش. که از طریق DHCP پخش میشه.50 تا کلاینت هم دارم .
اینجا اینترنت ما Dialup هستش و توی سیستم من که یه کلاینت هستش مثل بقیه ، دارم .

برای 4 هفته بعدی یه خط Online میشه گفت آماده می شه که ما بتونیم دوتا شبکه یکیش کنیم . سرور اصلی شبکه ما که تو تبریزه و تهران کلاینت اینجا میشه .
در کنار اینها
ما می خوایم فقط سرور اینترنت رو تو تهران داشته باشیم و اینترنت از اون طریق به ما برسه

خوب سوال من اینکه چطوری IP ها رو توی شبکه ست کنیم که موردمون حل شه.

فکر کنم کل مطلب رو توضیح داده باشم اگه موردی هستش بگین تا بگم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با سلام خدمت دوستان گرامی

من میخوام با اجازه استادان مطلبی رو بگم
بالاخره تونستم اینترنت و خود کامپیوتر ها رو با هم شیر کنم

البته روش من یکم با روش آقا بهروز فرق داره ولی لم کار همون هست که ایشون بیان کردند

بجای انکه کارت شبکه اینترنت رو شیر کنم کانکشن رو شیر کردم و به کارت شبکه مجازی اینترنت اصلا دست نزدم
ای پی های هر دو کارت شبکه محلی رو خودم وارد کردم
و همچنین در قسمت gateway کامپیوتر دوم همان ای پی کامپیوتر اول یا همون که به اینترنت وصل هست رو زدم

با این کار تونستم از اینترنت شیر استفاده کنم

البته بازم میگم این روش فقط ممکنه که روی مال من جواب داد
چون همه جا همان روشی رو میگند که استادان محترم سایت میفرمایند

کاری که انجام دادید کاملا درست بوده و نسبت به کاری که من گفتم کمی پیشرفته تر هست :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اجازه بدین از اول توضیح بدم

ما یه شبکه داریم تهران که واسه خودش جداست .که یه سرور اینترنت یه سرور واسه کارهای خودشون .که اونجا اینترنت واسه خودش توی شبکه آماده هستش و میتونن ازش استفاده کنن.

ما هم تبریز یه شبکه داریم واسه خودمون .رنج IP خودمون هم همینطور که گفتم توی رنج 192.168.10.1 هستش. که از طریق DHCP پخش میشه.50 تا کلاینت هم دارم .
اینجا اینترنت ما Dialup هستش و توی سیستم من که یه کلاینت هستش مثل بقیه ، دارم .

برای 4 هفته بعدی یه خط Online میشه گفت آماده می شه که ما بتونیم دوتا شبکه یکیش کنیم . سرور اصلی شبکه ما که تو تبریزه و تهران کلاینت اینجا میشه .
در کنار اینها
ما می خوایم فقط سرور اینترنت رو تو تهران داشته باشیم و اینترنت از اون طریق به ما برسه

خوب سوال من اینکه چطوری IP ها رو توی شبکه ست کنیم که موردمون حل شه.

فکر کنم کل مطلب رو توضیح داده باشم اگه موردی هستش بگین تا بگم

خب فقط یک سوال ...

شبکه تهران با شبکه تبریز چگونه متصل می شوند ؟

mohsen_m1347

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دستتان درد نکند جدا مقاله جالبی بود:D

wazet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توسط شبکه وایرلس یکی از شرکت های ISP و سیستم مخابرات
در خواست 1M پهنای باند کردیم

دوست گرامی ارتباط نقطه به نقطه در سطح گسترده همین جوری نیست که یا علی یه سیستم تبریز بزاری یکی تهران وصل کنی بره پی کارش . شما هم که دقیق توضیح ندادی که نقطه تبریز رو که می خوایی وصلش کنی به تهران برای چه کاری برای اینترنت یا رد و بدل کردن فایل ؟ خوب بنده یک توضیح کامل میدم تا شما و دوستانی که احیانا چنین سوالی داشتن به جوابشون برسن . نخست اینکه اگر این ارتباط برای گرفتن اینترنت هستش که کاملا اشتباهه چون خرج زیادی می بره . دوم اگر برای رد و بدل کردن فایل باشه شما بایتسی یک تقاضا ی پوینت تو پوینت یا *** بدی و مبدا و مقصد رو مشخص کنی بعد از طی مراحل اداری و غیره مخابرات یک سر کابل رو در تبریز و یک سر دیگر رو در تهران تحویل میده در این جا شما باید 2 تا مودم بگیری که جفتی 600 تومن هست تا بگیر برو بالا که مودم هارو در دو نقطه میزاری خود مخابرات کارهای سویچینگ رو برات انجام میده . حالا میمونه هزینه پهنای باندی که از مخابرات می خوایی برات بزاره توی این مسیر از 64 شروع میشه بگیر برو بالا برای قیمت هم www.cra.ir سر بزنید موجود هستش بعد که تمام کارهارو انجام دادین ارتباط برقرار میشه و این 2 نقطه به هم وصل میشن و می تونن باهم فایل رد وبدل کنن و کارهای غیره مثل اینکه دو تا Lan رو بهم وصل کرده باشی . امیدوارم مطالب بنده که برگرفته از سواد ناچیز من هستش به کار دوستان بیاد.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام خدمت دوستان واستادان گرامی

میخواستم از شما بپرسم که فرق بین ip static , ip dynamic چیه؟؟؟
ربطی به ولید و یا غیر ولید داره؟؟

سپاسگزارم

wazet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی ip dynamic همون جور که پیداست بهش میگن ای پی پویا یعنی ثابت نیست امکان داره یه مدتی مال شما باشه یه مدت دیگه مال کسی دیگه و static ip هم که بهش میگن ای پی ثابت یعنی بر روی یک سیستم ثابت می مونه که اینها مربوط به سیاست ای پی دهی نت ادمین میشه که ای پی دهی رو چگونه طراحی کنه . در مورد ولید و غیر ولید هم بایستی خدمت شما عرض کنم که ای پی ولید یعنی یک ای پی که در دنیای اینترنت قابل شناسایی باشه مانند ای پی هایی که مخابرات به isp ها میده و ای پی های دیگر همگی غیر ولید هستن یعنی در دنیای اینترنت قابل شناسایی نیستن .

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
آقا ممنون از جواب
حالا این سوال منه که آی پی های که شرکتهای دایال آپ و یا اای دی اس ال میدند استاتیکه یا دینامیک؟
ولید یا غیر ولید؟؟
بعد خود کامپیوتر ما هم یک ای پی داره تو شبکه اینترنت ما با چی شناخته میشیم؟؟
با ای پی isp یا ای پی خودمون؟؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا ممنون از جواب
حالا این سوال منه که آی پی های که شرکتهای دایال آپ و یا اای دی اس ال میدند استاتیکه یا دینامیک؟
ولید یا غیر ولید؟؟
بعد خود کامپیوتر ما هم یک ای پی داره تو شبکه اینترنت ما با چی شناخته میشیم؟؟
با ای پی isp یا ای پی خودمون؟؟

در مورد موضوع اول باید عرض کنم کاملا به سیاست ادمین ها بر می گرده . مثلا من ADSL داشتم با IP Dynamic و ولید .
دوست من از همین شرکت توی تهران داره IP Dynamic و Invalid یا درست تر Private

در مورد سوال دوم :
شما در شبکه وقتی از ای پی های غیر ولید استفاده می کنند , سیستمی انجام وظیفه می کند به اسم NAT

مثلا اگر ای پی سرور که به اینترنت وصل هاست 217.219.10.1 باشد ( این ای پی ولید هست ) و ای پی شما 192.168.0.1 ( این ای پی اینولید هست ) . تمام درخواست ها با ای پی سرور روانه اینترنت می شود .

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
باز هم ممنون از پاسخهای خوب شما
راستی اگر ای پی من ولید باشه از خود ای پی کانکت به اینترنت میشه. یعنی من فکر کنم اینطور فهمیدم که اگر ای پی من ولید نباشه از isp کانکت میشه ولی اگر ای پی من ولید باشه ای پی من مستقیم کانکت میشه؟؟؟!!!!!!!

wazet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ip ولید یا غیر ولید هرچی که داری باید از فیلتر isp رد بشی بعدش هم شما یه کمی کتاب در این زمینه بخونید حتما به جواب ها می رسید .

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوست من ip ولید یا غیر ولید هرچی که داری باید از فیلتر isp رد بشی بعدش هم شما یه کمی کتاب در این زمینه بخونید حتما به جواب ها می رسید .

مثل اینکه خیت کاشتم تو :blush:سوالم
راست میگی میرم بیشتر مطاله میکنم :(

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
دوست گرامی ارتباط نقطه به نقطه در سطح گسترده همین جوری نیست که یا علی یه سیستم تبریز بزاری یکی تهران وصل کنی بره پی کارش . شما هم که دقیق توضیح ندادی که نقطه تبریز رو که می خوایی وصلش کنی به تهران برای چه کاری برای اینترنت یا رد و بدل کردن فایل ؟ خوب بنده یک توضیح کامل میدم تا شما و دوستانی که احیانا چنین سوالی داشتن به جوابشون برسن . نخست اینکه اگر این ارتباط برای گرفتن اینترنت هستش که کاملا اشتباهه چون خرج زیادی می بره . دوم اگر برای رد و بدل کردن فایل باشه شما بایتسی یک تقاضا ی پوینت تو پوینت یا *** بدی و مبدا و مقصد رو مشخص کنی بعد از طی مراحل اداری و غیره مخابرات یک سر کابل رو در تبریز و یک سر دیگر رو در تهران تحویل میده در این جا شما باید 2 تا مودم بگیری که جفتی 600 تومن هست تا بگیر برو بالا که مودم هارو در دو نقطه میزاری خود مخابرات کارهای سویچینگ رو برات انجام میده . حالا میمونه هزینه پهنای باندی که از مخابرات می خوایی برات بزاره توی این مسیر از 64 شروع میشه بگیر برو بالا برای قیمت هم www.cra.ir سر بزنید موجود هستش بعد که تمام کارهارو انجام دادین ارتباط برقرار میشه و این 2 نقطه به هم وصل میشن و می تونن باهم فایل رد وبدل کنن و کارهای غیره مثل اینکه دو تا Lan رو بهم وصل کرده باشی . امیدوارم مطالب بنده که برگرفته از سواد ناچیز من هستش به کار دوستان بیاد.

اینکار رو داریم انجام میدیم کم کم داره راه می افته

saba86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Internet Connection Sharing

یا موسوم به ICS همواره یکی از بهترین و سریعترین راههای اشتراک گذاری اینترنت است و کاربران خانگی امروزه به آن نیاز خواهند داشت .

بر حسب توجهات فروم تصمیم گرفتم مقاله ای کامل در این زمینه بنویسم و به تمام گمراه شدن ها در این زمینه پایان دهم .

لینک دانلود مقاله به صفحه مقالات سایت ارتباط سبز

تذکر : بعد از بازکردن فایل بر روی دکمه Read Only کلیک کنید .

تمامی حقوق این مطلب متعلق به نویسنده می باشد و از کپی برداری بدون ذکر منبع ( سایت پرشین تولز - بخش شبکه ) شدیدا خودداری کنید .

ضمنا سوالات خود را در همین تاپیک مطرح نمایید .
با ما همراه باشید
بهروز
با سلام و خسته نباشید و تشکر از مقالات مفیدتان
یک سئوال داشتم لطفا جواب دهید
دارای یک شبکه هستیم که از یک روتر ip می گیرد در این شبکه یکی از کامپیوترها دارای مودم و به اینترنت متصل است چگونه میتوان با استفاده از اینترنت این کامپیوتر در کامپیوترهای دیگر به اینترنت وصل شد.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام و خسته نباشید و تشکر از مقالات مفیدتان
یک سئوال داشتم لطفا جواب دهید
دارای یک شبکه هستیم که از یک روتر ip می گیرد در این شبکه یکی از کامپیوترها دارای مودم و به اینترنت متصل است چگونه میتوان با استفاده از اینترنت این کامپیوتر در کامپیوترهای دیگر به اینترنت وصل شد.

فکر کنم قبلا جوابش رو بهروز خان داده باشن یه بار اگه بشه بعضی از تاپیک ها رو مطالعه فرمایید

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام به دوستان

من بین 2 کامپیوتر اینترنت شیر کردم . مودم من usb هست.
وقتی کامپیوتر 2 را خاموش میکنم یا روشن میکنم( کامپیوتری که اینترنت رو از کامپیوتر اول میگیرد) اینترنت کامپیوتر اصلی یا همون کام اولی یه لحطه قطع میشه. مخصوصا در رپید شیر که بیچاره میکنه.
دوستان روشی هست که من از مشکل راحت شم و کام 2 رو خاموش یا روشن کنم بدون اینکه اینترنت در کامپیوتر 1 قطع شه؟؟

بالا