• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تجارت آنلاین 100% واقعی

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تاپیک تعطیل شد******************

Last edited:

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
شما حساب پی پال باز میکنید ؟

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز یکی از خدمات ما هم بازکردن حساب اینترنتی هست اما شما اول باید طبق آموزشی که در روزهای آینده ارائه میشه به پیش بروید و هنگام برداشت و گرفتن پول از سایت میتوانید حساب دلخواهتان را باز کنید که اغلب سایت ها به چندین نوع متفاوت پول را به شما عرضه می کنند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
---داشتن حساب اینترنتی نظیر Paypal--AlertPay--LibertyReserve--Egold

سلام و درود!

حساب الکترونیکی ایگد فاقد اعتبار میباشد!و دیگر کسی قادر به باز کردن جساب نمیباشد!(تا اطلاع ثانوی)

و کسانی هم که حساب ایگلد دارند هیچگونه دریافت و سند مانی نمیتونن انجام بدن!

موید باشید!

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موضوع کار:
بسیاری از شرکت ها هستد که تبلیغات محصولات و خدمات خودر را به دست سایت های پربیننده و پربازدید و پرکاربر می سپارد و در ازای هر بازدید هر کاربر مبلغ قابل توجهی به سایت واسطه میدهند و این سایت واسطه کسری از آن مبلغ را برای هر کاربر معین و تعیین می نماید.به فرض مثال اگر سایت واسطه به ازای هر کابر 2دلار دریافت می کند به هر کاربر برای بازدید و ثبت نام در آن سایت 75 سنت می پردازد.

.​

مولوی یه شعری داره مربوط به یه خره و یه زنه و یک کدو
شما ظاهرا کدو را ندیدی و عاقبت خوبی در انتظار بیزنست نیست

نگاه کن چیزی که تو می گی Lead هست
یک سایتی می آید و می گوید من در ازای هر نفر آدمی که در سایتم توسط شما عضو شود , $2 بهتان می دهم

حالا شما یه کمی باید فکر کنید و بگید
1)آیا این سایت معدن طلا دارد ؟
2)آیا آدم های احمقی هستند ؟
3)آیا انسانهای خیری هستند ؟
4)آیا از این کار سود می برند ؟ چگونه ؟

سوال 4 درسته - جوابش هم اینه زمانی که شما Lead یا ویزیتور واقعی بفرستد برای آن شرکت Convert به پول می شه و برای همینه که در ازای هر Lead به شما دارد 2 دلار می دهد ! حالا اگر Lead قلابی بفرستی دیگه چیزی به پول برای ان شرکت Convert نمی شه و خیلی زود اکانتت را Suspend می کند

دو زاریت افتاد ؟!
فکر کنم یه سه ماه کارتو انداختم جلو :lol:

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به طور کلی در اشتباه و ابهام قرار دارند و برای رفع این ابهام تصمیم گرفتم چندین سند و به قولی Payment Proof ارائه کنم.

wbwk1s.jpg

2czvrq1.jpg

2uo2khf.jpg

دوستان این حرفه نه تنها نو ظهور است بلکه در تمامی کشورهای دنیا در حال اجراست و بنده به دنبال این هستم که این تجارت بزرگ را به ایران نیز بیاورم.در ضمن دوستانی که خوشبین نیستند باید بگم که در ایران تعداد افرادی که بی سر و صدا این کار را انجام میدهند و درآمد خوبی دارند نیز زیاد است چون این کار نه سرمایه است و نه قراردادی یعنی شما هر موقع که خواستید میتونید دیگر فعالیت نکنید.​

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مولوی یه شعری داره مربوط به یه خره و یه زنه و یک کدو
شما ظاهرا کدو را ندیدی و عاقبت خوبی در انتظار بیزنست نیست

نگاه کن چیزی که تو می گی Lead هست
یک سایتی می آید و می گوید من در ازای هر نفر آدمی که در سایتم توسط شما عضو شود , $2 بهتان می دهم

حالا شما یه کمی باید فکر کنید و بگید
1)آیا این سایت معدن طلا دارد ؟
2)آیا آدم های احمقی هستند ؟
3)آیا انسانهای خیری هستند ؟
4)آیا از این کار سود می برند ؟ چگونه ؟

سوال 4 درسته - جوابش هم اینه زمانی که شما Lead یا ویزیتور واقعی بفرستد برای آن شرکت Convert به پول می شه و برای همینه که در ازای هر Lead به شما دارد 2 دلار می دهد ! حالا اگر Lead قلابی بفرستی دیگه چیزی به پول برای ان شرکت Convert نمی شه و خیلی زود اکانتت را Suspend می کند

دو زاریت افتاد ؟!
فکر کنم یه سه ماه کارتو انداختم جلو :lol:

دوست عزیز نه این فعالیت هیچ ربطی به کاری که شما میگید نداره شاید به خاطر این باشه که من تاپیکم را در جای نامناسب زدم بنده فعلا به صورت موقت و 1ماهه قصد آموزش رایگان آن را دارم آموزش ها هم پس از ساعاتی قرار میگیره
قربان شما​

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود!

حساب الکترونیکی ایگد فاقد اعتبار میباشد!و دیگر کسی قادر به باز کردن جساب نمیباشد!(تا اطلاع ثانوی)

و کسانی هم که حساب ایگلد دارند هیچگونه دریافت و سند مانی نمیتونن انجام بدن!

موید باشید!
بله دوست عزیز ایگولد دیگر اجازه ساخت حساب نمی دهد ولی ما در این کار تنها به 1 یا 2 حساب اینترنتی فعال نیاز داریم چون اغلب سایت ها با تمامی حساب ها فعالیت می کنند

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه حساب ایگولد برای ایرانی ها بسته نیست ؟بله بسته است دوست عزیز خواهشا بحث تاپیک را منحرف نکنید آموزش تا لحظاتی دیگر قرار خواهد گرفت

Captive

لایک‌ها
16,665
بله دوست عزیز ایگولد دیگر اجازه ساخت حساب نمی دهد ولی ما در این کار تنها به 1 یا 2 حساب اینترنتی فعال نیاز داریم چون اغلب سایت ها با تمامی حساب ها فعالیت می کنند

بنده به شخص منتظر آموزش شما هستم!همین طور راه و روش!البته همه چیز رو میدونم فقط جاش و ...

پایدار باشید!:)

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اول از همه باید بگم که این کار تنها با آموزش متنی تمام نمی شود و بسیاری مطالب و نکته های ریز و درشت دیگر را هم دارد که درنظر داریم پس از اتمام طرح موقتی امکان آموزش حضوری را نیز برقرار کنیم

اول از همه شما باید IP اختصاصی آمریکا داشته باشید فقط و فقط آمریکا برای اینکار میتوانید از سرور قدرتمند و پرسرعت ما (9000 تومان) تهیه کنید و بعد از تهیه Ip شما باید با آن کانکت شده و به سایت www.liveipmap.com بروید و چند لحظه منتظر بمانید تا سایت مورد نظر
شهر و ایالت سرور IP شما را شناسایی کند قابل ذکر است که هیچ الزامی به خرید IP از ما نیست ولی چون ما نزدیک 4-5 سال از این سرور برای این کار استفاده می کنیم هیچ مشکلی ندارد.
پس از اینکار شما به بده پیغام خصوصی میدهید تا با دادن اسم شهر و ایالت IP خود از ما آدرس محل سکونت شماره تلفن فردی را که شما با مشخصات آن میخواهید فعالیت کنید را در اختیار شما قرار بدهیم توجه کنید که این اطلاعات واقعی بوده و همان فرد در آن آدرس در آمریکا سکونت می کند (این یکی از خدمات رایگان ما به مدت 30 ماه است)

چون آموزش مختص افرادی است که IP دارند باید ابتدا دوستانی که برای این کار آماده هستند و IP تهیه کرده اند تعدادشان زیاد شود تا مرحله بعدی آموزش را ارائه بدیم.

2ylqr1t.jpg

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام دوستان اول از همه باید بگم که این کار تنها با آموزش متنی تمام نمی شود و بسیاری مطالب و نکته های ریز و درشت دیگر را هم دارد که درنظر داریم پس از اتمام طرح موقتی امکان آموزش حضوری را نیز برقرار کنیم

اول از همه شما باید IP اختصاصی آمریکا داشته باشید فقط و فقط آمریکا برای اینکار میتوانید از سرور قدرتمند و پرسرعت ما (9000 تومان) تهیه کنید و بعد از تهیه Ip شما باید با آن کانکت شده و به سایت www.liveipmap.com بروید و چند لحظه منتظر بمانید تا سایت مورد نظر
شهر و ایالت سرور IP شما را شناسایی کند قابل ذکر است که هیچ الزامی به خرید IP از ما نیست ولی چون ما نزدیک 4-5 سال از این سرور برای این کار استفاده می کنیم هیچ مشکلی ندارد.
پس از اینکار شما به بده پیغام خصوصی میدهید تا با دادن اسم شهر و ایالت IP خود از ما آدرس محل سکونت شماره تلفن فردی را که شما با مشخصات آن میخواهید فعالیت کنید را در اختیار شما قرار بدهیم توجه کنید که این اطلاعات واقعی بوده و همان فرد در آن آدرس در آمریکا سکونت می کند (این یکی از خدمات رایگان ما به مدت 30 ماه است)

چون آموزش مختص افرادی است که IP دارند باید ابتدا دوستانی که برای این کار آماده هستند و IP تهیه کرده اند تعدادشان زیاد شود تا مرحله بعدی آموزش را ارائه بدیم.

2ylqr1t.jpg

خب بنده آی پی اختصاصی اونم از نوع آمریکاییش رو دارم!و اینکه فکر نکنم من به اسم یا شماره تلفن کسی احتیاج داشته باشم!چون اکانت هایی رو که گفتید وریفاید شدست و....!

با این حال مرحله ی بعد رو بفرمایید!

مرحله بعد!

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بنده آی پی اختصاصی اونم از نوع آمریکاییش رو دارم!و اینکه فکر نکنم من به اسم یا شماره تلفن کسی احتیاج داشته باشم!چون اکانت هایی رو که گفتید وریفاید شدست و....!

با این حال مرحله ی بعد رو بفرمایید!

مرحله بعد!
دوست عزیز شما باید برای ثبت نام در سایت ها از ما آدرس و تلفن و اسم شخص ساکن در آن آدرس را بگیرید تا بتوید ثبت نام کنید چون سایت ها اگر بدونن اطلاعات ناقص هست یا اشتباه و یا با Ip همخونی نداره کاربر را سریع پاک می کنند و هیچ پولی را پرداخت نمی کنند

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
دوست عزیز شما باید برای ثبت نام در سایت ها از ما آدرس و تلفن و اسم شخص ساکن در آن آدرس را بگیرید تا بتوید ثبت نام کنید چون سایت ها اگر بدونن اطلاعات ناقص هست یا اشتباه و یا با Ip همخونی نداره کاربر را سریع پاک می کنند و هیچ پولی را پرداخت نمی کنند

آی پی من آمریکا Region : GEORGIA City : ATLANTA!

و اینکه نام سایت ها رو کجا میگید ! و توی اون سایت ها باید چه کار کرد! و همین طور پروفایلمون رو شما میگید دیگه؟

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشون Lead می خواد بفرسته به ازای هر Lead هم مثلا 2 دلار بگیره ولی اصلا متوجه نیستش که قضیه چیه

عزیزه من Lead قلابی به پول Convert نمی شه , متوجه منظوره من می شید ؟
اکانت شما را ادورتایزر Suspend می کنه و یک دلار هم بهت نمی ده حالا می خواد اون آفر هم Incentivized باشه فرقی نمی کنه

حتی شما اگر ترافیک درست بفرستی و Lead هات هم Legit یعنی درست باشه باز هم اگر ادورتایزر سود نکنه اکانته شما را Suspend می کنه
متوجه هستی ؟ حالا شما هی بیا دنبال این باش که چهار نفر از این جا پیدا کنی با چهار تا آدرس تو آمریکا هی آفر ها را پر کنی
یک هفته نشده اکانتو Suspend می کنند

چون ادورتایزر باید از این Lead ها پول دربیاره ولی وقتی lead قلابی بفرستی هیچکدومش برای ادورتایزر تبدیل به پول نمی شه

این روشی که داری انجام می دی تخمی ترین و قدیمی ترین روشه که سالهاست منسوخ شده

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
همچین روشی یه خراجیه پیاده کرد بعده اینکه رفر شدیم پیچوند اگه قضیه پیچه که زود جمش کن حال نداریم

اگه می خوام جدا آموزش بدی
که بسم الله
پیپال دارم موقع آموزش اصلی آیپی هم میگیرم

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آی پی من آمریکا Region : GEORGIA City : ATLANTA!

و اینکه نام سایت ها رو کجا میگید ! و توی اون سایت ها باید چه کار کرد! و همین طور پروفایلمون رو شما میگید دیگه؟
بله دوست عزیز پله پله باهم میریم جلو خوب شما الان شهر و ناحیه IP را دادید من تا شب براتو آدرس ثبت خواهم کرد و بهتون پیغام خصوصی میدهم.منتظر بمانید تا دوستان هم اظافه شوند

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشون Lead می خواد بفرسته به ازای هر Lead هم مثلا 2 دلار بگیره ولی اصلا متوجه نیستش که قضیه چیه

عزیزه من Lead قلابی به پول Convert نمی شه , متوجه منظوره من می شید ؟
اکانت شما را ادورتایزر Suspend می کنه و یک دلار هم بهت نمی ده حالا می خواد اون آفر هم Incentivized باشه فرقی نمی کنه

حتی شما اگر ترافیک درست بفرستی و Lead هات هم Legit یعنی درست باشه باز هم اگر ادورتایزر سود نکنه اکانته شما را Suspend می کنه
متوجه هستی ؟ حالا شما هی بیا دنبال این باش که چهار نفر از این جا پیدا کنی با چهار تا آدرس تو آمریکا هی آفر ها را پر کنی
یک هفته نشده اکانتو Suspend می کنند

چون ادورتایزر باید از این Lead ها پول دربیاره ولی وقتی lead قلابی بفرستی هیچکدومش برای ادورتایزر تبدیل به پول نمی شه

این روشی که داری انجام می دی تخمی ترین و قدیمی ترین روشه که سالهاست منسوخ شده
دوست عزیز من متوجه منظورتان شدم ولی شما اگا نمی خواهید باور کنید که این کار هیچ ربطی به چیزی که شما میگید نداره شما اگر دوست داشتید با مرحله جلو بروید

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچین روشی یه خراجیه پیاده کرد بعده اینکه رفر شدیم پیچوند اگه قضیه پیچه که زود جمش کن حال نداریم

اگه می خوام جدا آموزش بدی
که بسم الله
پیپال دارم موقع آموزش اصلی آیپی هم میگیرم
دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردید ولی اگر پست 1 را میخوندید میفهمیدید که اصلا من نمیخواهم شما زیرمجموعه من شوید و هر فرد برای خودش کار میکنه.در ضمن شما تا Ip نداشته باشید و شهر سرور Ip خود را اعلام نکنید (توسط آموزشی که قرار دادم) نمی توانید در این کار شرکت داشته و فعالیت کنید.Ip تهیه کنید و مرحله به مرحله با هم جلو میرویم.

بالا