• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش زبان آلمانی

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
13 یورو نبود.
اینا که من دارم مستقیم چاپ آلمانه و جلدی 6300 تومانه.
اما من از روشش خیلی خوشم اومده!
به نظرت با این روش چه مدت طول میکشه تا آدم روون حرف بزنه

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
13 یورو نبود.
اینا که من دارم مستقیم چاپ آلمانه و جلدی 6300 تومانه.
اما من از روشش خیلی خوشم اومده!
به نظرت با این روش چه مدت طول میکشه تا آدم روون حرف بزنه

ما اینجا می خریم حدودای 13 یورو ( المان )

کلاس فشرده از اکتبر تا هفته پیش ، روزی 4ساعت داشتیم و تانگرام 2 هم تموم شد ، الان بیسیک زندگی و خوب تقریبا مشکلات رو حل کردن رو نصفه نیمه بلدیم ولی برای روون حرف زدن و دانشگاه و یا امتحان DSH هنوز 2-3 ترم دیگه باید بریم ( تازه کلاس ما سریعترین و فشرده ترین کلاس زبان اینجاس ::blink: )

ولی سخت نگیر !!! راه میفتی

2 پیشنهاد :

لغتنامه المانی به انگلیسی استفاده کن ، ( و کمتر هم از اون ؛ انگلیسی به المانی / فارسی هم کلا بی خیال :rolleyes: )

2- همه کلمات رو با ارتیکل حفظ کن .

مثلا نگو X یعنی فلان چیز
بگو die X یعنی فلان چیز ....

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یک عدد سوال :
من الان دارم برای کارشناسی می رم سوئد که البته به زبان سوئدی هم درس ها تدریس می شه.
من می خوام اونجا که رفتم زبان آلمانی هم یاد بگیرم. چون دوست دارم برای ارشد برم سوئیس یا اتریش.
حال دو مورد یکی اینکه من در عرض 3 سال می تونم خودم با کتاب و سی دی با روزی 30 دقیقه تا 1ساعت مطالعه زبان آلمانی فول یاد بگیرم و در امتحان زبان آلمانی شرکت کنم.
در ضمن آیا من اینجوری قاطی نمی کنم چون الان یک چند وقتی هست رو زبان کار کردم و آیلتس دارم می گیرم بعد یکسالم که تو سوئد دارم سوئدی یاد میگیرم بعد بخوام پشت بندش آلمانی هم یاد بگیرم قاطی نمی کنم:p

با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
دوستان یک عدد سوال :
من الان دارم برای کارشناسی می رم سوئد که البته به زبان سوئدی هم درس ها تدریس می شه.
من می خوام اونجا که رفتم زبان آلمانی هم یاد بگیرم. چون دوست دارم برای ارشد برم سوئیس یا اتریش.
حال دو مورد یکی اینکه من در عرض 3 سال می تونم خودم با کتاب و سی دی با روزی 30 دقیقه تا 1ساعت مطالعه زبان آلمانی فول یاد بگیرم و در امتحان زبان آلمانی شرکت کنم.
در ضمن آیا من اینجوری قاطی نمی کنم چون الان یک چند وقتی هست رو زبان کار کردم و آیلتس دارم می گیرم بعد یکسالم که تو سوئد دارم سوئدی یاد میگیرم بعد بخوام پشت بندش آلمانی هم یاد بگیرم قاطی نمی کنم:p

با تشکر

انگلیسی و المانی برای من و دوستای امریکایی و کاناداییم کمی سخت بود اولش . والا زبان برای زندگی و زبان دانشگاه فرق داره . البته 3 سال هم زمان زیادی هست ولی خوب هیچی کلاس نمیشه.موفق باشید به هر حال

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان یک عدد سوال :

با تشکر
اگر وقت داشته باشی و برای همش وقت بزاری مطوئن باش که مشکلی پیش نمیاد تازه خیلی هم حالشو میبری.
شخصا تجربه 3 تا زبان با همو دارم.

انگلیسی و المانی برای من و دوستای امریکایی و کاناداییم کمی سخت بود اولش . والا زبان برای زندگی و زبان دانشگاه فرق داره . البته 3 سال هم زمان زیادی هست ولی خوب هیچی کلاس نمیشه.موفق باشید به هر حال

تایید میشه ..هیچی کلاس نمیشه.
اگه بتونی کلاس بری خیلی بهتر پیشرفت میکنی!

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3

والا کلاس زبان نمی تونم برم و گرنه که دیگه مشکلی نبود. من تو سوئد که فکر نکنم هم بتونم برم دانشگاه درس بخونم هم کلاس هاس زبان آلمانی برم .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
والا کلاس زبان نمی تونم برم و گرنه که دیگه مشکلی نبود. من تو سوئد که فکر نکنم هم بتونم برم دانشگاه درس بخونم هم کلاس هاس زبان آلمانی برم .

پس از الان شروع کن viel Glück

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
na wunderbar,wie ich sehe haben sich doch viele Leute hier gemeldet,is ja einfach super,ich hoffe dass es weiter geht.viele Leute kommen hier aber leider für kürze Zeit.

macht weiter leute,damit die anderen auch ermutigt werden,schreibt einfach nur auf Deutsch und nicht auf Persisch,damit eure Deutschkenntnisse auch verbessert wird

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
?!he,Danke so so und dir
ich wohne im iran
(hab schon mein studium beendet und mochte in Deutschland weiter studieren (wenn moeglich
??ich hab gefunden dass du schon in Deutschland bist oder
Viel Gluck
wunderbar :D obwohl du im iran bist, sprichst du sehr gut
schade , schade , ich hab' große problem mit deutsch ( und keine lust ^^ )
ja du hast recht, ich wohne im heidelberg! jaja toll !!! lol

hey siavash, wie gehts?
alles klar bei dir?
wo wohnst du ?

Schönen Tag noch und bis bald

amiralionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
خیلی خوشحالم از یه چنین تاپیکی!

همه کتاب هایی که لینک دادید، غیر از اون که کیفیتش بده پاک شده! کسی می تونه دوبازه آپلود کنه و لینک بده؟

کسی مجموعه Tell Me More رو داره بتونه رایت کنه و پست کنه؟

در مورد Tangram Aktuell هم بگم که کتاب های قبلی Tangram، هر کتاب 6 تا درس بود. تو سری جدید اومده کرده 5 تا درس. Tangramهای قبلی یه کتاب Ubungsheft هم داشت که تمرینات جالب و خوبی داشت. تو Aktuell اومده بعضی تمرینات Arbeitsbuch رو با اونا عوض کرده! همین....

Auf dem neuen weg هم کتاب جامعی است. کسی PDF نداره ازش؟

تو آلمان اگه دوره فشرده بذارن، Delfin رو هم ممکنه درس بدن. خیلی کتاب سنگینیه! خیلی لغت داره...

کسایی که کتاب های گرامر رو دیدن، کتاب Deutsch Grammatik انتشارات Langenscheidt بهتره یا Lehr Und Ubungsbuch der Deutschen Grammatik انتشارات Hueber?

کسایی که برای DSH می خونن، منبعی/سایتی/چیزی برای نمونه سوال سراغ ندارید؟ جدید تر از Hueber DSH Pruefung?

دیکشنری آلمانی به آلمانی هم فقط PONS Grosswoerterbuch (Das neue Woerterbuch fuer Alltag, Unterricht, Studium und Beruf)

یه کتاب German Grammar انتشارات Langenscheidt هم هست که اومده و آلمانی رو به انگلیسی توضیح داده و معادل عبارت ها رو گفته!

کارتون یا فیلم آموزش زبان آلمانی کسی چیزی سراغ نداره؟

امیدوارم که بتونم چیزای زیادی ازتون یاد بگیرم.

Iranacademy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منابع زبان آلمانی را ما توی سایتمون داریم.
میتونید برید سفارش بدید.
در ضمن نظرتون در مورد این دیکشنریهای Duden چیه؟
من از انتشارات جنگل تهیه کردم.

Lemmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
he Kerle. I m ein neues Mitglied und ich sehen, daß solch ein großer Platz hier ist zu erlernen

انسانه خوب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
I hören können.

Wie viele Menschen sagen, dieses Forum nicht tot ist. Aber es ist wie sein Besitzer tot sind. Können sie in Frieden rot

بالا